زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون فرزاد جان

ولی منظورم سوالهای ازمون ارشد ازاد 92 بود نه دکترا

سپاس:gol:

بفرمایید ...

اینم سوال ارشد آزاد 92

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/75969-آرشیو-سوالات-کنکورهای-معماری-مقطع-ارشد-سراسری-و-آزاد/page3?p=7259402#post7259402

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تو هنر های ساخت زیر 10 هستی....

انقد استرس دارم امروز فقط سردرد داشتم از استرس نمیتونم درس بخونم
من مطمتم تک ب،تک شماااا قبولید پویان عزیز عارف ایماه فرزاد نفیسه عارفه سمانه ه و همه تون پس خودتونو ب استرس،نندازید حدقل شماها ک خوندیید قبول شدید
منم مثل باران طلایی،ام

:love::w33:
همون دو رقمیه رو یبارم خوشحالم!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بفرمایید ...

اینم سوال ارشد آزاد 92

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/75969-آرشیو-سوالات-کنکورهای-معماری-مقطع-ارشد-سراسری-و-آزاد/page3?p=7259402#post7259402
تشکرام فیلتر شده!
از خودت پذیراییی کن!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا این اخرا پیشنهادتون برا درک معماری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بخونم ؟؟؟؟؟؟
تست های سالهای قبل اون 10 سال را همه زدم
اساتید بیان نظر بدن نیازمندیاری سبزتان هستیم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
والا منم 1 بود نطرم....:razz:

3 میشه مسلما
مشاهده پیوست 191575بچه ها یکی قشنگ با تحلیل و فرمول قابل فهم این رو توضیح بده

2 میشه قطعا
3
1

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دفترچه سوال مشاهده پیوست 191583

پاسخ دکتری سال 92 رشته معماری کد 2502 (فقط دروس فنی )
21-4
22-1
23-4
24-3
25-3
26-4
27-2
28-2
29-1
30-4
31-1
32-4
33-1
34-1
35-4
36-1
38-1
59-2
60-4
61-4
62-2
63-3
64-1
65-3
66-4
67-3
68-2
69-2
70-3
71-3
73-1
74-2
میشه اینارو چک کنی،سوال 22 تابلوه خمشه ولی پاسخ نامه یه چیز دیگه می گه.یا سوال اول پیچش و ......همشون کج و کوله در اومدن!:confused:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه اینارو چک کنی،سوال 22 تابلوه خمشه ولی پاسخ نامه یه چیز دیگه می گه.یا سوال اول پیچش و ......همشون کج و کوله در اومدن!:confused:
آقا منم تائید میکنم اومدم زدم دیگه تابلو تر از سازه ی چادری ترمینال حجاج عربستان نبود که گفته بود هوای فشرده

mitra2470

عضو جدید
آره منم با تو موافقم اما تو کتاب درک عسگری زده شنوایی ....احتمالا اشتباه زده پس :D
نه فک نمیکنم اشتباه زده باشه.چون تو کتاب عسگری هم تو دیاش که توضیح داده گفته اینو هم تو تستا جوابو این زده.توجیه من اینه
در رادیو لوژی امواج Xاستفاده میکنن که خب خیلی قویه و از دیوار معمولی هم میتونه عبور کنه پس باید کل دیواره ها رو با سرب بپوشونن اما توی شنوایی سنجی از امواج 250 تا 8000 هرتز استفاده میشه که امواج ضعیف تری هستند و از دیوار ممکنه عبور نکنه ولی در رو باید پوشوند.

3m+r=3j+c
m=11
r=8
j=10
c=5
33+8>30+5
6درجه نامعینه پس
من نمیفهمم cچرا شد 5!!!اخه 2 تا مفصله که 3 عضو به هر کدوم رسیده .پس هرکدوم 2 تا معادله داره میشه کلا 4 تا!!!کجای توجیه من غلطه:huh:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برا درک چی بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها امتحان انرژی و معماری چندمه کسی نمی دونه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
1.تعریف منهید باکروملک ؟؟؟؟؟
2.پل حرارتی چیه و چه وقت اتفاق میفته؟؟؟؟؟؟؟
3 .محراب کلیسا ها توی شرقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و از طرفی اگه مثلا توی درک یک کلیسا بدن و یک جهت را ما مجبور شیم انتخاب کنیم اون وقت کلیساهای اولیه که جهت توشون مهم نبوده یا این کلیسای چند ضلعی که محرابش مشخص نی دقیق اونا را چه کنیم؟؟؟؟
4.ممان اینرسی قوطی تو پر بیشتره یالوله توپر ؟؟؟؟؟؟؟مربع یا دایره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اگه یک جوانمرد هم توضیح بده که چطور تشخیص بدیم هم خدا خیرش بده)

mitra2470

عضو جدید
3 .محراب کلیسا ها توی شرقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و از طرفی اگه مثلا توی درک یک کلیسا بدن و یک جهت را ما مجبور شیم انتخاب کنیم اون وقت کلیساهای اولیه که جهت توشون مهم نبوده یا این کلیسای چند ضلعی که محرابش مشخص نی دقیق اونا را چه کنیم؟؟؟؟
4.ممان اینرسی قوطی تو پر بیشتره یالوله توپر ؟؟؟؟؟؟؟مربع یا دایره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اگه یک جوانمرد هم توضیح بده که چطور تشخیص بدیم هم خدا خیرش بده)
سوال 1 که خودمم با کرو ملک مشکل دارم که چیه!!
پل حرارتی جاییه که انتقال حرارت توش صورت میگیه.مثلا جایی که عابق قطع میشه از محل قطع شدگی که پیوستگی عابق از بین رفته حرارت عبور میکنه و پل ایجاد میشه.مثل ی پل که ادما این و اون ور میرن روش.اینجا حرارت جابهجا میشه روش:D
محراب کلیسا توی شرقه.کلیسا کشیده که شرق مرکزی هم وسطشه دیگه.مرکز ی بار ی کلیسا داده بود شمالو معلوم کرده یود گفت محراب کلیسا کجاست که جواب گزینه شرق بود
ممان اینرسی بستگی داره این دو لوله توپر و توخالی با مساحت مقطع یکسان باشن یا نه.اگه مساحت یکسان یاشه که قطعا توخالی ممانش بیشتره چون مصالح دورتر میشن از مرکز خنثی اما اگه برابر نباشه.دقیق مطمئن نیستم ولی فک کنم توپر.(علما بیان کمک)
دایره هم بیشتره دیگه چون همه نقاطش در نهابت فاصله قرار دارن ولی مربع نه قطرا فاصله بیشتره

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه فک نمیکنم اشتباه زده باشه.چون تو کتاب عسگری هم تو دیاش که توضیح داده گفته اینو هم تو تستا جوابو این زده.توجیه من اینه
در رادیو لوژی امواج Xاستفاده میکنن که خب خیلی قویه و از دیوار معمولی هم میتونه عبور کنه پس باید کل دیواره ها رو با سرب بپوشونن اما توی شنوایی سنجی از امواج 250 تا 8000 هرتز استفاده میشه که امواج ضعیف تری هستند و از دیوار ممکنه عبور نکنه ولی در رو باید پوشوند.

من نمیفهمم cچرا شد 5!!!اخه 2 تا مفصله که 3 عضو به هر کدوم رسیده .پس هرکدوم 2 تا معادله داره میشه کلا 4 تا!!!کجای توجیه من غلطه:huh:
آخه اولن كه امواج صوتى كه تو شنوايى سنجى به كار مى رن كه احتياج به محافظت نيس ازشون كه، اگه يادت باشه شنوايى سنجى اى واسه اول دبستان رفتيم، اينطورى بود كه مث استوديوى ضبط صدا يه اتاقه، مى رى توش، يه هدفونم مى ذارى، اپراتورش اونور شيشه نشسته و يه دكمه هايى كه تو نبايد ببينى رو مى زنه هى، كه به مرور كم تر مى شه بلندى صدا، تو بايد هر كدومو ميشنوى با دست علامت بدى. يعنى اصن امواج تو هدفون پخش مى شن. واسه اشعه ايكس ولى اگه بيفايده بود كه خب به خود آدمم جليقه سربى نمى دادن يا اپراتور از اتاق نمى رفت بيرون اگه قرار بود از همه جا رد اشعه ها!!! ولى به نظرم غلطه هنوز. امواج اشعه ايكس امواج نورن امواج صوت مال صوت!!! نمى تونى كه فركانساشونو با هم مقايسه كنى كه داستاناشون جداس از هم اصن!
منهير به سنگاى تكى مى گن، كروملك به يه مجموعه دولمن كه سنگاى سه تايى هستن مث استون هنج.
پل حرارتى هم مث وقتيه كه مادهى رساناى حرارت دو قسمتى رو كه با عايق جدا شدن باز به هم وصل كنه، ديگه اون عايق به درد نمى خوره چون از همين جا حرارت انتقال پيدا مى كنه.
در حالت كلى كه همون شرق بايد بگيرى محراب كليسا رو، اگه نوع ديگه اى بدن و كرم برزن به نظرم بهترين راه اينه كه بشناسى پلان چه كليساييه. ولى فك نمى كنم انقد كرم بريزن. ولى ممكنه مثلن بگه كليسا تو يه كشور غيراروپاييه، اونوقت بايد توجه كنى كه سمت محراب به طرف بيت المقدس باشه و نه لزومن شرق.
ممان اينرسى رو هم استاداى فن بيان بگن بهتره. :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منهير به سنگاى تكى مى گن، كروملك به يه مجموعه دولمن كه سنگاى سه تايى هستن مث استون هنج.
پل حرارتى هم مث وقتيه كه مادهى رساناى حرارت دو قسمتى رو كه با عايق جدا شدن باز به هم وصل كنه، ديگه اون عايق به درد نمى خوره چون از همين جا حرارت انتقال پيدا مى كنه.
در حالت كلى كه همون شرق بايد بگيرى محراب كليسا رو، اگه نوع ديگه اى بدن و كرم برزن به نظرم بهترين راه اينه كه بشناسى پلان چه كليساييه. ولى فك نمى كنم انقد كرم بريزن. ولى ممكنه مثلن بگه كليسا تو يه كشور غيراروپاييه، اونوقت بايد توجه كنى كه سمت محراب به طرف بيت المقدس باشه و نه لزومن شرق.
ممان اينرسى رو هم استاداى فن بيان بگن بهتره. :)[/QUOTE]

ممنون حالا این بیت المقدس کدوم طرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمانه به نظرت برا درک این اخرا چی بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز

پاسخنامه از من نیست

ولی واسه پاسخ دادن یه کم بیشتر توجه کن !!!!!!

بابت سوال 22 بنظرت شکل چی هست ؟؟؟ که جواب اشتباه باشه یا نه ..

واسه سوال 21 اول پیچش اتفاق میفته که در آخر برش در ناحیه وسط تیر اتفاق میفته !!!!

و ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خیلی جلوی خودمو گرفتم ک حرفی نزنم... اما خیییلی جالبه کسی ک میگه فلان جا راضی نیست و درسنامه یا آزموناشو نذارید... خودش تند و تند هرچی فایل آپ بشه تو تاپیکا دانلود میکنه
ی سوال واسم پیش اومده.. عااایااا الان اشکالی نداره؟؟ کسی ک روی این چیزا حساسه باید خودش الگو باشه ... والا نمیدونم چرا بعضیا اینجورین... لالایی بلدن اما خوابشون نمیبره
ای آنان که ملت را تهدید به نزاشتن آزمون کرده و خود درخواست جزوه میکنید بترسید از خشم پویان خان که روزی دامنتان را خواهد گرفت ............. ex علامت حاکم بزرگ رو نشون بده ....

mitra2470

عضو جدید
http://www.mediafire.com/download/22q2ty59xhs22xp/1.bmp
بچه ها جواب این سوال صفحه 161 کتاب طراحی اقلیمی قبادیان اومده توضبح کتاب واسه هر شکلو مینویسم
1)مسیر جریان هوا مسدود نشده.قرار دادن دیوار در ناحیه ساکن بر روی مسیر جریان هوا تاثیر کمی خواهد داشت(تو کتاب 2 تا شکل گذاشته با این دیوار و بدون اون و مسیر هر دوتاش یکیه)
2)قرار دادن دیوار به صورتی که جریان باد را به دو قسمت کند مقداری از انرژی باد را به هدر خواهد داد و تهویه به نحو مناسبی انجام نخواهد شد
3)قرار دادن دیوار در جلوی مسیر باد،نیروی محرکه آن را زایل خواهد کرد و هیچیک از اتاق ها به نحو مناسبی تهویه نخواهد شد
4)دیوار تقسیم کننده جریان هوا را میشکافد.تهویه در اتاق پایینی یه خوبی انجام میشود .ولی در اتاق فوقانی مقدار کمی هوا جریان خواهد داشت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخنامه از من نیست

ولی واسه پاسخ دادن یه کم بیشتر توجه کن !!!!!!

بابت سوال 22 بنظرت شکل چی هست ؟؟؟ که جواب اشتباه باشه یا نه ..

واسه سوال 21 اول پیچش اتفاق میفته که در آخر برش در ناحیه وسط تیر اتفاق میفته !!!!

و ....
الان من نگرفتم !
شکل نمودار برش و خمش خیلی تابلوه و اون خمشه.
اون پیچش هم شکل کتابه!پیچش یعنی برش خمشی دیگه هم گزینه 1 درسته و هم 4 ولی در کل 1 .
فرود گاه جده هم جوابش غلطه ، در کل فک کنم پاسخنامه متفاوتیه .
خداییش همش مشکل داره.
نفیسه تو هم چک کن.
پویان هم غلط بودن پاسخ نامه رو تایید کرد.
ندا شما هم یه چکی کن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای آنان که ملت را تهدید به نزاشتن آزمون کرده و خود درخواست جزوه میکنید بترسید از خشم پویان خان که روزی دامنتان را خواهد گرفت ............. ex علامت حاکم بزرگ رو نشون بده ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان من نگرفتم !
شکل نمودار برش و خمش خیلی تابلوه و اون خمشه.
اون پیچش هم شکل کتابه!پیچش یعنی برش خمشی دیگه هم گزینه 1 درسته و هم 4 ولی در کل 1 .
فرود گاه جده هم جوابش غلطه ، در کل فک کنم پاسخنامه متفاوتیه .
خداییش همش مشکل داره.
نفیسه تو هم چک کن.
پویان هم غلط بودن پاسخ نامه رو تایید کرد.
ندا شما هم یه چکی کن.
البته همش غلط نیستا exاین کلید واسه یه کد دیگه از این سوالاس میدونی که سنجش کل گزینه ها رو عوض نمیکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا