3 ساعت
شما چی؟؟؟
شما چی؟؟؟
خب یه کاری کن بیا اول تاریخاشو بخون با درک..............بعد منظر و فنواای تست زدنم طول میکشه فک کنید ده سال کنکورو بخاییم از بهمن شروع کنیم با کنکاش فقط ی بار هرسالو میتونیم جوای بدین با اینکه این کنکاش پاسخاش طولانی تشریحی حدقل باید دوبار ی هرسال باید جواب داد من سال پیش فقط کنکوراو تاریخ و درک زدم چند بار م مرور کردم نسبتا خوب زدم تو کنکور ...حالا بنظرتون چیکار کنیم زودتر شروع کنیم یا چطوری ؟؟سجی جان منتظریمت دیگه از تیماج اینم بپرسی
سلام کتاب تست واسه زبان که مخصوصا این cloze test خیلی خوب تشریح کرده باشه چی خوبه ؟ (بجز راهیان و کنکاش ) اصلا مردم داریم ؟؟

اره راست میگی باید اون کارو بکنم اما اخه معاصرم هنوز تموم نشده دلم ب تاریخ نمیره ی وسواس مسخره دارم اینکه باید مرور کنم تا دلم راحت بشه الان دیروز جهان نصفشو مرور کردم..امروزم ازصب درک تست زدم سال 92با درسنامه طراحی عسگری ..دیشب خیلی تحت تاثیر کارنامه ها قرار گرفتم یاید درک وزبان ب 35برسونم سال 92درم معماری 35زدم ..خب یه کاری کن بیا اول تاریخاشو بخون با درک..............بعد منظر و فن
من که دارم پیش پیش زباناشو میزنم.......
صبح باهاش صحبت کردم گفتش که دیگه کامل یه ماه مونده به کنکور هیچ چیز جدیدی نخونین.مثلا طراحی لرزه ای بیشتر عکساشو نگاه کرده بود... نانو هم که قبلا گفته بود فقط سرفصلا و عکساشو خونده بود......... و تو این یه ماه دو بار سریع خلاصه هاشو برا دو تا آزمون جامع ایوان خانه خونده بود..........در ضمن اصلا روزی 14 ساعت نمیخوند همون 8 - 10 فقط یه هفته آخر 12 ساعت شده بود........بهش گفتم یه سر به تاپیک بزنه...... هر وقت اومد خودتون ازش بپرسین
کلا خیلی دوست داشتنیه بدون اینکه جو بده یا غلو کنه همیشه بهترین پیشنهادارو داده....راستی تیماج تو بهمن دفاع پایان نامه و ترم آخرم بوده با این حال رتبش 31 معماری و 15 انرژی شده
به نظر منم بيشتر به درد اونا مى خوره. من خيلى دوسش داشتم مث اسكلا اولين چيزى بود كه خوندم!بچه میشه چند تا نمونه سوال آرکی تایپ که تو کنکور اومده رو بذارین اینجا؟!!!!
ی جوریه...توی تاریخ یا درک فک کنم باید ازش سوال بدن نه؟!

عارفه الان كه مى زنى درصد بگير ولى نذار اين درصدا عصبيت كنه يا نا اميد. اينجورى ببين كه اونايى كه الان غلط مى زنى رو ديگه عمرن غلط نمى زنى تو كنكور. و اين خيلى خوبه.من تخصصیه مدرسان شریف رو دارم...درک مطلبهاش با معنیه تو پاسخنامش...اولاش آب خوردن بود...وااااااااااااای به آخراش رسیده وحشتناک شده...کلا جوری بود ک امیدم رفت به لغات...آخه 3-4 تا آزمونشو زدم...از 10 تای لغات 6 تاش 100% درست میزدم ولی درکش واقعا سخت بود...یعنی اگه دیوونه نشم ک همه تستها رو ج بدم....میتونم هول وو هوش 50 بزنم اون 25 تا سئوال رو...ولی نمیشه ک مگه این دل وامونده راضی میشه...من فقط این یه ماه باید رو خودم کار کنم ک فقط اونهای ک 1000000000000000% مطمئنم رو بزنم...این غلطهاست ک کار دست من میده....![]()
عارفه الان كه مى زنى درصد بگير ولى نذار اين درصدا عصبيت كنه يا نا اميد. اينجورى ببين كه اونايى كه الان غلط مى زنى رو ديگه عمرن غلط نمى زنى تو كنكور. و اين خيلى خوبه.

مشاهده پیوست Test.zip اینو دوست خوبم علیرضا قبلا گذاشته بود چند تاش آرکی تاپه.........فک کنم پارسال برا دکترا ازش سوال اومده بود.....من که در حد اینکه چی چیه میخونم اشتباه کردم اولا کتابشم خریدم.جزوشو میخوام بخونمبچه میشه چند تا نمونه سوال آرکی تایپ که تو کنکور اومده رو بذارین اینجا؟!!!!
ی جوریه...توی تاریخ یا درک فک کنم باید ازش سوال بدن نه؟!
من تا الان 4 ساعت.................برم یه قلیون بزنم و یه ساعت بخوابمو باز شروع کنم![]()

من تا الان 4 ساعت.................برم یه قلیون بزنم و یه ساعت بخوابمو باز شروع کنم![]()

از دوستاي خوبه اينجا راهنمايي بكيريد و نزاريد كسي كه نمي شناسيد بيادو خرابش كنه 
منو میگه ها...اینقدر میگم به حرف من گوش کنید...کیه ک به حرف کنه....هی میگم بیاید پول بزاریم رو هم بریم سئوالها رو از سنجش بخریم پاسخنامش هم این ex خان میده(چون مثل سنجش پاسخنامه اش ایراد داره....)بعدش بریم سر جلسه آزمون 10 تا پسته بخوریم 5 تا تست رو 1 دقیقه بزنیم...مجدد یه 30 مین چرت بزنیم...بعدش 40 تای بعدی رو بزنیم...والا...خانمها طلاهاشونو بفروشن آقایون هم پیکان گوجه ای جوادیشونو....بعدش خوش و خرم با هم تو همین تاپیک سر میکنیم و میریم برا دکتراااااا...والا....دوستامون اينجا واقعاً ادمهاي خوبي هستند و سعي مي كنند ادم رو كمك كنند. به فكرتونن. خوبن. ولي مواظب بعضي ادم ها باشيد. نزاريد اعتماد به نفستون ال بين بره يا نا اميد بشيد. كسايي كه اينجان كمك مي كنن و حرفشونو كوش كنيد ولي در موارد ديكه مواظب باشيد تا الكي همه تلاشتون از بين نره. من اون روز تو مركز با يكي ال اين جور ادمها مواجه شدم. مشاورم اومد خيلي خوب دعواش كرد. در اين حد كه به من منابع اشتباه معرفي مي كرد كلا اعتماد به نفسمو از بين برد. كلاً اين كه حواستونو جمع كنيداز دوستاي خوبه اينجا راهنمايي بكيريد و نزاريد كسي كه نمي شناسيد بيادو خرابش كنه
![]()
.....من یه خورده درسای نخونده دارم که تو سه چهار روز تموم میشن به نظرتون بشینم تمومشون کنم برم سراغ مرور؟اون که قراره سوالای سنجش رو بده ، تو چرا مضطرب می شی؟ به حرف های هیشکی گوش نده ، مخصوصا عارفه!
با اعتماد بنفس از این 34 روز مونده استفاده کن.

باباااااا راحت تونست تضعیف روحیه کنه....جالا چی میشه یکی رتبش زیر 10 بشه؟؟؟؟هنوز زیر 10 تا 9 تا دیگه مونده برا اونهای خودتونو اماده کنید....
حالا ما ک هیچی...ولی شماها ک تلاش کردید ...ک نباید اینجوری بشید...
این آقا پیام هم فکر کنم مارو سرکار گذاشته...1 ماه پیش اومد گفت من تازه میخوام شروع کنم...چ سرعت نوری داشته ک حتما 20 روزی اینها رو خونده 10 روزم دوره اینها طول کشیده....
شایدم قبلش خالی بستن ک تازه میخوان شروع کنند و چند ماهی میشده ک استارت رو زده بودن
شایدم الان هدف نابود کردن برو بچ تاپیکه....
شایدم جک گفت کلا همه شاد شیم از اونهایی ک من همیشه میگمم و شما رو شاد میکنم...
شایدم روضه بوده به مناسبت وفات امام رضا ک همه یاد دردهامون و نخونده هامون بیوفتیم و دق مرگ شیم....![]()

پس من چی؟؟؟؟؟چرا منو نمیگید !!؟؟چرا فراموش کردید آخه چرا!!!منم باید اعتراف کنم که پروفسور گلابچی هستم!
عارفه هم نسیم عسگریه!
سجی هم دکتر سروش نیا می باشد!
پویان هم سینا شریفیه!
بله شما هم طباطبایی هستین!پس من چی؟؟؟؟؟چرا منو نمیگید !!؟؟چرا فراموش کردید آخه چرا!!!
شخصیت واقعی منم فاش کن بذار همه بدونن ...ای بابا همش خودشونو میگن..بگمم کیم !!بگمممممم
منم باید اعتراف کنم که پروفسور گلابچی هستم!
عارفه هم نسیم عسگریه!
پویان هم سینا شریفیه!
آخه عزیزم چرا منو نمیشناسی الکی اسم روم میزاری...من دختر مرحوم پیرنیا هستم...و دختر عموی زن دایی مامانمم زهرا جونه....(منظورم قیابکلو...)تازه دوست پسر خودمم پسره متدینه...یعنی تاریخ راحت 100زدم امسال....منم باید اعتراف کنم که پروفسور گلابچی هستم!
عارفه هم نسیم عسگریه!
پویان هم سینا شریفیه!