بیشتر از این شرمنده ام نکنید گفتم که ما ترکا رو مدیون خودتون کردید .
خواهش می کنم عزیز
گفتم که من دوستام رو خیلی دوست دارم
با این روحیه ای که دادی بازم اگه تونستم مطلب پیدا می کنم
من خودم ترک نیستم اما بیشتر دوستام ترکن و برای خودمم خیلی خوب بود!
راستی زبان ترکی اردبیلی با گویش آذری فرقی داره؟
ساغ اول
راستی یکی از دوستام همیشه می گه: یاساشین آذربایجانا
منم می گم یاساشین اردبیلا![]()
دوستان عزیز من هم یک ترک زبان هستم...............سلام
خب در مورد اردبیل باید بگم یکم کوچولو لهجشون فرق می کنه با سایر ترکها و بعضی کلمه ها مختص اردبیله
در مورد زبان اصلی آذری یا ترکی اینو بگم که اصل زبان ترکی در کشور آذربایجان هست و بعد از اون در منطقه مغان یا همون قسمت شمالی استان اردبیل و بعد از اون در خود اردبیل و بقیه استانهای آذری هست که به ترتیبی که گفتم اصالت زبان ترکی حفظ شده
البته باز این نظریه رو شنیدم و یکمم لمسش کردم ولی دقیقا نمی دونم راست باشه یا نه
دوستان می تونم از این مطالب استفاده کنم و در سایت دانشجو از این مطالب برای آموزش زبان ترکی استفاده کنم تا هر چه بیشتر دوستان از این مطالب استفاده کنن
البته بازم میگم این یه خواهشه و شما یم تونید نه بگید
در پناه حق پایدار باشید
یا حق
دوست عزیز از مطالبی که من گذاشت با ذکر منبع مشکلی ندارهسلام
خب در مورد اردبیل باید بگم یکم کوچولو لهجشون فرق می کنه با سایر ترکها و بعضی کلمه ها مختص اردبیله
در مورد زبان اصلی آذری یا ترکی اینو بگم که اصل زبان ترکی در کشور آذربایجان هست و بعد از اون در منطقه مغان یا همون قسمت شمالی استان اردبیل و بعد از اون در خود اردبیل و بقیه استانهای آذری هست که به ترتیبی که گفتم اصالت زبان ترکی حفظ شده
البته باز این نظریه رو شنیدم و یکمم لمسش کردم ولی دقیقا نمی دونم راست باشه یا نه
دوستان می تونم از این مطالب استفاده کنم و در سایت دانشجو از این مطالب برای آموزش زبان ترکی استفاده کنم تا هر چه بیشتر دوستان از این مطالب استفاده کنن
البته بازم میگم این یه خواهشه و شما یم تونید نه بگید
در پناه حق پایدار باشید
یا حق
دوستان عزیز من هم یک ترک زبان هستم...............
و عاشق لهجه ی ترکی...............
این رو هم بگم که در استان اردبیل مخصوصا شهر اردبیل هیچ کس لهجه ی مغان رو قبول نداره و ازش فراری هستن.............
به نظر من لهجه ی اردبیلی ها از لهجه ی آذربایجانی ها بهتره.............
چون من 9 سال با لهجه ی آذربایجانی و6سال با لهجه ی ترکی اردبیلی صحبت کردم..........
من ساکن اردبیل هستم............
خوشحال میشم میبینم دوستان عزیز درباره ی لهجه ی ترکی صحبت میکنن.................!![]()
سید ناصر بچه ی کدوم محله ای؟سلام
دوست عزیز من خودم بچه اردیبلم
اصلا هم تو عمرم مغان رو ندیدم
و تو اقواممون هم نیستن
ولی توی دانشگاه و خلاصه خوابگاه و اینا داشتیم و برخود کردم و دقیقا به لهجشون واردم
اما در مورد آذربایجان اینم بگم به دلیل شغلی که داشتم قبلا با اونها بیشتر در ارتباط بودم اکثرا هم بچه های باکو بودن
از اون جهت به لهجه های اون ها هم وارد شدم
در هر صورت من زبان مادریم که آذری دوست دارم و تو لهجه ها هم حتما به لهجه اردبیل که لهجه خودمه بازم تعصب دارم ولی این نباید باعث بشه که من دچار تعصب کورکورانه بشم
قربونت همشهری
یا حق
سید ناصر بچه ی کدوم محله ای؟
ها ...... ای که گفتی یعنی چه؟یاشاماک بیر تیاترودور ، بو تیاترودا اوینارسان،بیریسینی سورسن،سونرادااونوتارسان،بن بو تیاترودا اوینادیم،بیریسینی سودیم،اما اصلا اونوتامادیم.
ها ...... ای که گفتی یعنی چه؟![]()
سید جان من زیاد وارد نیستم تو محله ها نیار رو هم نمیشناسم . بابای من بچه ی چهارراه امام اما در حال حاضر تو شهرک سبلان ساکن هستیم.سلام
بله چرا نمیشه
من از محله نیار هستم
حالا شما می تونی بگی بچه کدوم محله ای ؟![]()
Ben Olmayinca من اگه نباشم
Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini اگه من نباشم فوری کسی دیگه را پیدا میکنی
Yol ayrılında unuttun yeminlerini از وقتی که جدا شدی تمومه قسم ها ی خودتو فراموش کردی
Sen bitirdin hem kendini hemde beni تو هم منو نابود کردی و هم خودتو
Şimdi git artik dönme geri حالا دیگه برو و پیشم برنگرد
Kime gidersen git پیش هر کسی میخوای برو
Beni unut artık منو دیگه فراموش کن
Birgün aşklar biter hatıralar kalır یک روز عشق نابود میشه و فقط خاطره ها میمونن
Kimi seversen sev hep hatırlatır هر کسی را که میخوای دوست داشته باش .همه اینها یادت باشه
Sanma bir başkası yerimi alır حتی اسممو پیش کسی نیار جای منو به طور کلی از زندگیت پاک کن
Gelenler gideni elbet aratır اونهایی که تازه میان قبلی ها را به آخرت میفرستن
(Gelenler gideni birgün aratır) اونهایی که تازه میان قبلی ها را به آخرت میفرستن
Ben olmayınca ondan kurtuldum demişsin اگه من نباشم میگی که دیگه ازتو سیر شدم
Benim yerime bir başkasını sevmisşin به جای من کسی دیگه ای را دوست خواهی داشت
Beni zaten aslında hiç sevmemişsin در اصل(در حقیقت) منو هیچ دوست نداشتی
Üzülmedim hiç dönme geri از این بابت هیچ ناراحت نیستم.دیگه پیشم برنگرد
Kime gidersen git beni پیش هر کسی که میخوای برو
Unut artik بعد از این منو فراموش کن
بالای کوه زمین کشاورزی نمیشهداغ باشیندا اکین اولماز
اکین اولسا بیچین اولماز
دنیادا مین گوزل اولسا
بیری سنین تکین اولماز
غلط داری:یاشاماک بیر تیاترودور ، بو تیاترودا اوینارسان،بیریسینی سورسن،سونرادااونوتارسان،بن بو تیاترودا اوینادیم،بیریسینی سودیم،اما اصلا اونوتامادیم.