رویکرد جدید و مثبت صدا سیما

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خودت مثل اینکه همه ی برنامه های شبکه های مختلف ماهواره رو می بینید. اون هم از نوع به قول خودتون فاسد....!!!!!!

مگه ايشون دل ندارند ؟؟!!:razz:

به خدا اصلا و اصلا تو یه بحث و صحبت منطقی این حرفها جایی نداره.
خدایی الان یکی بیاد این صحبت شمارو ببینه اگه بی طرف باشه و اصلا هیچ نظری هم نداشته باشه میگه این چه جور بحث منطقی هست؟؟؟!!!!

در ضمن واقعا سیاست شما خیلی مرموزه!
اگه بگیم نگاه نکردیم میاییدمیگید تو که نگاه نکردی بیخود میکنی نظر میدی و تو یه محیط بسته و پاستوریزه بزرگ شدی ودنیا رو ندیدی و نمیدونی چه خبره.
اگه بگیم نگاه کردیم اینطور میگید.
لطفا سبک سازتون رو به ما بگید ا اونطور برقصیم!!!!!

اما بنده کار به سبک مرموز موسیقی و ساز شما ندارم.
بنده قبلا هم گفتم اینجا هم میگم.
من ادم چشم و گوش بسته ای نیستم.تا جوونیم دقیقا و دقیقا مثل شما بودم و مثل شما فکر میکردم و کلا زندگیم تو فاز شما بود
دقیقا و دقیقا و باز دقیقا میدونم که وقتی حرفی میزنید از در کدوم منطق حرف میزنید و کاملا یاد منطق های و باورهای خودم میفتم.
من وقتی میام از ماهواره میگم هم دهها خانواده رو دیدم و هم خودم درک کردم و هم با اون جو خیلی خوب اشنا هستم.پس جلوی قاضی خواهشا ....

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا اصلا و اصلا تو یه بحث و صحبت منطقی این حرفها جایی نداره.
خدایی الان یکی بیاد این صحبت شمارو ببینه اگه بی طرف باشه و اصلا هیچ نظری هم نداشته باشه میگه این چه جور بحث منطقی هست؟؟؟!!!!

در ضمن واقعا سیاست شما خیلی مرموزه!
اگه بگیم نگاه نکردیم میاییدمیگید تو که نگاه نکردی بیخود میکنی نظر میدی و تو یه محیط بسته و پاستوریزه بزرگ شدی ودنیا رو ندیدی و نمیدونی چه خبره.
اگه بگیم نگاه کردیم اینطور میگید.
لطفا سبک سازتون رو به ما بگید ا اونطور برقصیم!!!!!

اما بنده کار به سبک مرموز موسیقی و ساز شما ندارم.
بنده قبلا هم گفتم اینجا هم میگم.
من ادم چشم و گوش بسته ای نیستم.تا جوونیم دقیقا و دقیقا مثل شما بودم و مثل شما فکر میکردم و کلا زندگیم تو فاز شما بود
دقیقا و دقیقا و باز دقیقا میدونم که وقتی حرفی میزنید از در کدوم منطق حرف میزنید و کاملا یاد منطق های و باورهای خودم میفتم.
من وقتی میام از ماهواره میگم هم دهها خانواده رو دیدم و هم خودم درک کردم و هم با اون جو خیلی خوب اشنا هستم.پس جلوی قاضی خواهشا ....

دوست گرامی

باشه نظر شما محترم. ولی من هم اصلا نخواستم تاپیک رو به بیراهه بکشم..

من هم مثل شما اصلا این سریالهایی که از ماهواره پخش میشه رو نگاه نمیکنم و برام وقت تلف کردنه (البته برای فیلم های ایرانی هم همین احساس رو دارم).

ولی فکر میکنم که حساسیتی که در این تاپیک ایجاد شد بخاطر این بود که شما از تلویزیون ایران دفاع کردید ( تلویزیونی که باید از مشکلات واقعی جامعه رو بیان کنه , با مردم صادق باشه و... میاد میگه تو این کشور گل و بلبله و بقیه کره زمین جهنم..!!! به جای اینکه بیاد بیکاری در ایران رو کارشناس بیارند و تحلیل کنند میرند کارشناس برای بیکاری در آمریکا میارند...
اینها هستند که باعث شده تلویزیون ایران دیگه محبوببیتی زیادی بین بیشتر مردم نداشته باشه. )

و بنظرم همه در برابر این دفاع شما از تلویزیون ایران , ازتون انتقاد کردند..

امیدوارم ناراحت نشده باشید از حرفای من .ما همه میخوایم به همدیگه کمک کنیم و کشوری آباد و لایق داشته باشیم..

موفق باشید:gol:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده خودم منتقد جدی برنامه های سیاسی و خبری هستم و تاپیکی هم در این مورد دارم.

بنده صحبتم فقط بحث اوقات فراغت و برنامه های تفریحی برای خانواده ها بود.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بله و من هم گفتم:
البته اونهایی که عشقشون لس انجلس نشینها و سریال های اون وری که تو همشون تند تند بوسه های عشقولانه و بدنهای ... و رقصهای ....تر هست رو مطمئنا با چهل تا کانال متنوع هم نمیشه ارضا کرد.همون به ماهوارشون بچسبن و بیان از مزایای بیش ازحد ماهواره اینجا دفاع کنن!!!!
آفرین رضا جان. زدی تو خال.:gol: