روستای محروم ماخونیک ؛ سرزمین کوتوله‌ها

salaman

عضو جدید
روستای ماخونیک از توابع شهرستان بیرجند در استان خراسان جنوبی است که به دلیل شکلهای غیر هندسی خانه ها و ساکنین کوتاه و متوسط قامت آن به سرزمین کوتوله ها مشهور است و ساکنان آن متاسفانه بدون برخورداری از کمترین امکانات روزگار را سپری می کنند.

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه ما که فقیر نداریم بابا اینا
کی به غزه و افغانستان و اینور اونور کمک کنه؟؟؟
ما حس انسان دوستی داریم خوب:w00:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اهالی همین روستا هستند که از فرط فقر هسته ی خرما رو خیس میکنند تا نرم بشه باهاش نون درست کنند.همین روستا یکی دو تا استخر دارن از آبش هم میخورند هم میبرند مرده هاشون رو بشورند...
چند وقت پیش هم یکی از دوستان اینجا آمار یه روستایی رو داد تو خراسان که همه مردمش کور بدنیا میومدند و حتی نون شب هم نداشتند بخورند...
حالا برید ویلای آقای ... رو درست پایین پارک جمشیدیه یه نگاهی بندازید...
خدا رو شکر که به من اونقدر ندادی که بخوای اون دنیا ازم حساب اینجور غفلت ها رو بکشی ...

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اهالی همین روستا هستند که از فرط فقر هسته ی خرما رو خیس میکنند تا نرم بشه باهاش نون درست کنند.همین روستا یکی دو تا استخر دارن از آبش هم میخورند هم میبرند مرده هاشون رو بشورند...
چند وقت پیش هم یکی از دوستان اینجا آمار یه روستایی رو داد تو خراسان که همه مردمش کور بدنیا میومدند و حتی نون شب هم نداشتند بخورند...
حالا برید ویلای آقای ... رو درست پایین پارک جمشیدیه یه نگاهی بندازید...
خدا رو شکر که به من اونقدر ندادی که بخوای اون دنیا ازم حساب اینجور غفلت ها رو بکشی ...
دوست عزیز
این طرز فکر اصلا درست نیست
مطمئنا کسی تلاش میکنه که زندگی راحتی رو واسه خونوادش تامین کنی
خداوند هم اصراری بر اینکه از مالت بزنی و بدی بقیه نداره جز خمس و زکات که قوانینش مشخصه و اگه کسی هم کمک به دیگران کرد از رحمت خدا برخوردار میشه

اما این دلیلی بر این نیست که من کار کنم بدم پولش رو هزاران جای دیگه..منم از صفر شروع کردم و به جایی رسیدم
ضمنا شما چه خودت رو قانع میکنی
به شما اینقدر نداده که بخوای حساب پس بدی؟
از کجا مطمئنی؟
همین اینترنتت ماهیانه چقدر هزینه میشه؟
نکن بده به همون ادما تا حساب پس ندی
کل حرفات تناقض بود

کمک به دیگران اصل زندگی هستش......یکی رو بکوبونی و خودت رو راحت نشون بدی فکر کنم مسخرس

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز
این طرز فکر اصلا درست نیست
مطمئنا کسی تلاش میکنه که زندگی راحتی رو واسه خونوادش تامین کنی
خداوند هم اصراری بر اینکه از مالت بزنی و بدی بقیه نداره جز خمس و زکات که قوانینش مشخصه و اگه کسی هم کمک به دیگران کرد از رحمت خدا برخوردار میشه

اما این دلیلی بر این نیست که من کار کنم بدم پولش رو هزاران جای دیگه..منم از صفر شروع کردم و به جایی رسیدم
ضمنا شما چه خودت رو قانع میکنی
به شما اینقدر نداده که بخوای حساب پس بدی؟
از کجا مطمئنی؟
همین اینترنتت ماهیانه چقدر هزینه میشه؟
نکن بده به همون ادما تا حساب پس ندی
کل حرفات تناقض بود

کمک به دیگران اصل زندگی هستش......یکی رو بکوبونی و خودت رو راحت نشون بدی فکر کنم مسخرس
اون ویلایی که عرض کردم برای یه آدم معمولی نیس برای شخصیه که 8سال خورد و برد و برای بچه هاش که چه عرض کنم،برای 7نسل بعدش هم اندوخته کرد
اگه کسی مسئولیتی قبول میکنه باید جوابگو باشه
چه این دنیا چه اون دنیا
امام علی (ع) وقتی دید زنی که شوهرش تو جنگ در رکابش شهید شده داره به سختی زندگی میکنه سرش رو کرد تو تنور و گفت" بچش که آتش جهنم به تو که از مردمان خویش غافلی بسیار نزدیک است "
شما از کجا میدونی من در حد خودم به دیگران کمک که نمیکنم؟!
شما سریع قضاوت میکنی پشت پرده ی منطق
من چند جمله سر بسته گفتم و شما کل حرفهای منو به تناقض محکوم کردی!

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون ویلایی که عرض کردم برای یه آدم معمولی نیس برای شخصیه که 8سال خورد و برد و برای بچه هاش که چه عرض کنم،برای 7نسل بعدش هم اندوخته کرد
اگه کسی مسئولیتی قبول میکنه باید جوابگو باشه
چه این دنیا چه اون دنیا
امام علی (ع) وقتی دید زنی که شوهرش تو جنگ در رکابش شهید شده داره به سختی زندگی میکنه سرش رو کرد تو تنور و گفت" بچش که آتش جهنم به تو که از مردمان خویش غافلی بسیار نزدیک است "
شما از کجا میدونی من در حد خودم به دیگران کمک که نمیکنم؟!
شما سریع قضاوت میکنی پشت پرده ی منطق
من چند جمله سر بسته گفتم و شما کل حرفهای منو به تناقض محکوم کردی!
این روز ها همه منطقی میشوند
عزیز من..من کی گفتم شما کمک نمی کنی یا کمک میکنی
میگم جملت اشتباس...اگه میکنی ماله خودته..اگه نمی کنی هم باز ماله خودته...تورو تو قبر خودت میزارن...نه من
حرف سربسته نزن.....چون حرفت این همه برداشت داشت
اگر به امام علی استناد میکنی این هم بفرما...که روایتی از همین امام داریم که میفرمایند:
من ولی امر مسلمین هستم...باید اینطور باشم..شما که قرار نیست اینطور باشین..زندگی کن

هیچ کس مسئولیتی نداره........باز هم میگم...خدا امر کرده زکات و خمس مالت رو بپرداز...هرچی داری حلاله...
اما بدان و اگاه باش که اگر کمک کنی اینطور خواهد شد...و این زر و زیور برای تو چیزی نمیشه و ...........

شما یه سری افراد رو متهم میکنی به داشتن و کمک نکردن پشت پرده ی منطق
اگر اون فرد داره تلاش کرده داره...مفت که بدست نیورده
شما هم نمی تونی واسه ماله اون تصمیم بگیری......اما میتونی ارشادش کنی
و شما جایگاهی نداری به اون فرد بگی واااااااااااااااااای
چون تو هم نمی دونی..شاید اون کمکی کرده باشه

ehsanj3092

عضو جدید
جدا از همه حرفها که می شه زد و نزد فقط باید رفت و یه دل سیر گریه کرد

salaman

عضو جدید
این روز ها همه منطقی میشوند
عزیز من..من کی گفتم شما کمک نمی کنی یا کمک میکنی
میگم جملت اشتباس...اگه میکنی ماله خودته..اگه نمی کنی هم باز ماله خودته...تورو تو قبر خودت میزارن...نه من
حرف سربسته نزن.....چون حرفت این همه برداشت داشت
اگر به امام علی استناد میکنی این هم بفرما...که روایتی از همین امام داریم که میفرمایند:
من ولی امر مسلمین هستم...باید اینطور باشم..شما که قرار نیست اینطور باشین..زندگی کن

هیچ کس مسئولیتی نداره........باز هم میگم...خدا امر کرده زکات و خمس مالت رو بپرداز...هرچی داری حلاله...
اما بدان و اگاه باش که اگر کمک کنی اینطور خواهد شد...و این زر و زیور برای تو چیزی نمیشه و ...........

شما یه سری افراد رو متهم میکنی به داشتن و کمک نکردن پشت پرده ی منطق
اگر اون فرد داره تلاش کرده داره...مفت که بدست نیورده
شما هم نمی تونی واسه ماله اون تصمیم بگیری......اما میتونی ارشادش کنی
و شما جایگاهی نداری به اون فرد بگی واااااااااااااااااای
چون تو هم نمی دونی..شاید اون کمکی کرده باشه

حضور اینگونه افراد در ایران نه به خاطر کم کاریه من و شماست نه کم لطفی بعضی دیگر.اگر من و شما با هم جمع بشیم شاید بتونیم دست یکی رو بگیریم (اون هم در جای خودش ارزشمنده).اینها مستقیما به خاطر کم کاریهای دول امروز و دیروز ماست.افرادی که فقط قدرت ارامبخش گذر عمرشونه.شعور جاشو به شعار سپرده و حقوق این مردم به دولتهایی سپرده می شه که حتی پشیزی هم برای ما ارزش قایل نیستن.دولت ما زیر علمی داره سینه میزنه که حاجتی روا نمی کنه.

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضور اینگونه افراد در ایران نه به خاطر کم کاریه من و شماست نه کم لطفی بعضی دیگر.اگر من و شما با هم جمع بشیم شاید بتونیم دست یکی رو بگیریم (اون هم در جای خودش ارزشمنده).اینها مستقیما به خاطر کم کاریهای دول امروز و دیروز ماست.افرادی که فقط قدرت ارامبخش گذر عمرشونه.شعور جاشو به شعار سپرده و حقوق این مردم به دولتهایی سپرده می شه که حتی پشیزی هم برای ما ارزش قایل نیستن.دولت ما زیر علمی داره سینه میزنه که حاجتی روا نمی کنه.
اینو برعکس ننوشتی؟ یا شایدم من برعکس میبینم:razz: