*روز عشق پیشاپیش مبارک*

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
......................

پیوست ها

• images.jpeg
    images.jpeg
    8.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • happy-Valentine-Day-6.jpg
    happy-Valentine-Day-6.jpg
    17.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
حالم از این تصاویر و حرفا بهم میخوره تا کی با این عکسای پر رنگ و لعاب که با هدف اقتصادی خواست توسط شرکتا تولید میشه مردم باید ضربه بخورن و دروغ بشنون ...عزیزم دوست دارم عزیزم تو تنها ترینی ..... چرا این دروغارو تموم نمیکنین چرا نمیذارین مردم احساس خودشون و بگن نه صرفا یه چیز از قبل نوشته شده .... کدوم عشق ؟؟؟ شمایی که تاپیک و زدی اصلا معنی عشق و میدونی ؟؟؟؟ ما همیشه با این تصاویر با آهنگای مختلف فقط فریب میخوریم و احساسی میشیم احساسی که بیشتر از حالت طبیعی هستش همینم باعث میشه یا ضربه بخوریم یا بزنیم

قشنگی عشق به همین هست که هر کس به اندازه خودش ازش استفاده میکنه و واسه خاکیان رنگ جدید و برای آسمانیان رنگ ابدی میزند :smile:

حالا آیدین جان اگر زمینی یا اگر آسمانی هستی , بزار دیگران هم رسم زندگیشون رو خودشون انتخاب کنن ;)

هر چند خودم این روزها رو نه بیاد دارم نه استفاده میکنم .. ولی اگر یه همدم داشتم واسش همه روزها رو سپندارمذگان میگرفتم :redface:

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قشنگی عشق به همین هست که هر کس به اندازه خودش ازش استفاده میکنه و واسه خاکیان رنگ جدید و برای آسمانیان رنگ ابدی میزند :smile:

حالا آیدین جان اگر زمینی یا اگر آسمانی هستی , بزار دیگران هم رسم زندگیشون رو خودشون انتخاب کنن ;)

هر چند خودم این روزها رو نه بیاد دارم نه استفاده میکنم .. ولی اگر یه همدم داشتم واسش همه روزها رو سپندارمذگان میگرفتم :redface:
زیبا حرف میزنی ناخدا.:gol:ناخدارا داشتی؟:D

بالا