روز شمار اعلام نتایج آزمون طراحی آبان 93 -27 بهمن ماه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی؟؟!!!! یک هفته ده روز آینده؟؟؟؟ چه خبره مگه نگفتن سی اسفند
خدا نکنه اینجور باشه والا من یکی دیگه صبر ندارم

جدی میگم،به من اینجوری گفت.حالا فردا خودت باز یه تماس بگیر.
انقد طولش میدن بگن کارمون درسته. الکی مثلا ماکارمون خیلی درسته:D

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی میگم،به من اینجوری گفت.حالا فردا خودت باز یه تماس بگیر.
انقد طولش میدن بگن کارمون درسته. الکی مثلا ماکارمون خیلی درسته:D
چی بگم مهندس والا
من که دارم شاخ در میارم
حالا ما این تاخیر را به فال نیک میگیریم امیدواریم که آخرش خیر باشه

ولی نمیدونم یه حسی به من میگه تا قبل جمعه میاد جواب

آخرین ویرایش:

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بگم مهندس والا
من که دارم شاخ در میارم
حالا ما این تاخیر را به فال نیک میگیریم امیدواریم که آخرش خیر باشه

ولی نمیدونم یه حسی به من میگه تا قبل جمعه میاد جواب

خدا کنه زودتر تکلیفمون معلوم بشه یا اونوری یا اینوری.من که فک نکنم قبول بشم.تحلیل من اینه این دوره خیلی هارو قبول نمیکنن.چون ساخت و ساز خوابیده اینام میگن اگه قبولی بالا بره باید پروانه صادر کنیم و کار بدیم.با این وضعیت نفت و رکود اقتصادی چه خواهد شد.خدا به دادمون برسه.

hamedzjg

عضو جدید
خدا کنه زودتر تکلیفمون معلوم بشه یا اونوری یا اینوری.من که فک نکنم قبول بشم.تحلیل من اینه این دوره خیلی هارو قبول نمیکنن.چون ساخت و ساز خوابیده اینام میگن اگه قبولی بالا بره باید پروانه صادر کنیم و کار بدیم.با این وضعیت نفت و رکود اقتصادی چه خواهد شد.خدا به دادمون برسه.

به این چیزا فکر نمیکنن مهندس که اگر فکر میکردن این همه پروانه نظارت معماری بدون هیچ ارجاع کاری صادر نمیکردن در تهران.
اگر در همین حدم حساب کتاب داشت کاراشون الان وضعیت همه چیز خیلی بهتر بود.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره والا خدا کنه زود جواب بدن مردیم از بس انتظار کشیدیم
حرفت منطقی است ولی امیدوارم که اینجوری عمل نکنن
هر چند استان به استان نیاز به طراح معمار فرق میکنه و در این مورد استانی عمل میکنن بنظر من البته!

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این چیزا فکر نمیکنن مهندس که اگر فکر میکردن این همه پروانه نظارت معماری بدون هیچ ارجاع کاری صادر نمیکردن در تهران.
اگر در همین حدم حساب کتاب داشت کاراشون الان وضعیت همه چیز خیلی بهتر بود.

مهندس با این وضعیت به نظرت چیکار کنیم؟من تازه پروانه نظارتم صادر شده ولی چشمم آب نمیخوره کاری ارجاع بشه. چون اگه قرار باشه یه ساختمون یه مهندس ناظر داشته باشه اولویتو میدن به عمرانیا.اگه پروانمو حقوقی کنم 3تومن بیشتر نمیدن.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا بگم چیکارشون کنه! اخرشم معلوم نیست قراره چه شکلی سوپرایزمون کنن!!ایشالا هرچی خیره همون میشه:w22:

hamedzjg

عضو جدید
مهندس با این وضعیت به نظرت چیکار کنیم؟من تازه پروانه نظارتم صادر شده ولی چشمم آب نمیخوره کاری ارجاع بشه. چون اگه قرار باشه یه ساختمون یه مهندس ناظر داشته باشه اولویتو میدن به عمرانیا.اگه پروانمو حقوقی کنم 3تومن بیشتر نمیدن.

مطمئن باشید مهندس کاری ارجاع نمیشه به نظارت معماری پایه 3..اینم قطعا نتیجه بی عرضگیه افرادیه که در راس هیات معماری نظام تهران حضور دارن.. هیات معماری نظام تهران یکی از بی لیاقت ترین هیات ها در بین استانهاست.
دو کار میشه انجام داد یکی همین حقوقی کردن که با توجه به مبلغی که میدن شاید درنظر خیلی ها منطقی نباشه..
راه دیگه شاید این باشه که در یکی از شهرستانهای کوچیک مجاور تهران اقامت 6 ماهه داشت و به نظام اون استان منتقل شد تا زمان ارتقا پایه به 2.

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
یا خدا! مارو بگو که قراره آخر عمری تازه مهاجرت کنیم به اون حوالی! استان البرزم همینجوریه دوستان؟؟:cry:
تو استان ما همش سر پارتی بازی های ارجاع نظارت ها دعوا بوده ولی به لطف پیگیری چند تا مهندس قدیمی و قلدر فعلا شکر خدا نظارت ها درست ارجاع میشه و کار برای اکثریت میاد.

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا خدا! مارو بگو که قراره آخر عمری تازه مهاجرت کنیم به اون حوالی! استان البرزم همینجوریه دوستان؟؟:cry:
تو استان ما همش سر پارتی بازی های ارجاع نظارت ها دعوا بوده ولی به لطف پیگیری چند تا مهندس قدیمی و قلدر فعلا شکر خدا نظارت ها درست ارجاع میشه و کار برای اکثریت میاد.

مهندس کرج خیلی بهتره از تهرانه.

eli elhami

عضو جدید
اره والا خدا کنه زود جواب بدن مردیم از بس انتظار کشیدیم
حرفت منطقی است ولی امیدوارم که اینجوری عمل نکنن
هر چند استان به استان نیاز به طراح معمار فرق میکنه و در این مورد استانی عمل میکنن بنظر من البته!

2-18-2015 12-43-23 AM.jpg

وسعت

عضو جدید
وسعت جان خیلی سخت میگیری ایشالا که قبول میشی حالا اگه خدای ناکرده قبولم نشدی مگه دوستتم بفهمه چی میشه به اون ربطی نداره اونام میدونن که وضعیت امتحان طراحی به چه صورته......
و مهم اینه تو از استرس راحت شدی و انتظار بیخود نمی کشی، حالا امیدوارم که خودت بتونی ببینی ;)

.........................

آخرین ویرایش:

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
مطمئن باشید مهندس کاری ارجاع نمیشه به نظارت معماری پایه 3..اینم قطعا نتیجه بی عرضگیه افرادیه که در راس هیات معماری نظام تهران حضور دارن.. هیات معماری نظام تهران یکی از بی لیاقت ترین هیات ها در بین استانهاست.
دو کار میشه انجام داد یکی همین حقوقی کردن که با توجه به مبلغی که میدن شاید درنظر خیلی ها منطقی نباشه..
راه دیگه شاید این باشه که در یکی از شهرستانهای کوچیک مجاور تهران اقامت 6 ماهه داشت و به نظام اون استان منتقل شد تا زمان ارتقا پایه به 2.
راستی من این حقوقی کردن رو تازه شنیدم! یه مقدار توضیح میدین عزیزانم؟

وسعت

عضو جدید
راستی من این حقوقی کردن رو تازه شنیدم! یه مقدار توضیح میدین عزیزانم؟

معلومه مبحث 2 را خووب نخوندیااااااااااااااا
میدی به ی شرکتی سهمیه ات را....یعنی بهشون برگه هات را میفروشی....
منم انقد میدونم......میگن از اگهی های روزنامه باید بگردی پیدا کنی کدوم رقم بالاتر میده

ولی شنیدم مسئولیت بازهم داره....مگه اینکه بنویسی صرفا فروش سهمیه و ارزش قانونی دیگه نداره

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
معلومه مبحث 2 را خووب نخوندیااااااااااااااا
میدی به ی شرکتی سهمیه ات را....یعنی بهشون برگه هات را میفروشی....
منم انقد میدونم......میگن از اگهی های روزنامه باید بگردی پیدا کنی کدوم رقم بالاتر میده

ولی شنیدم مسئولیت بازهم داره....مگه اینکه بنویسی صرفا فروش سهمیه و ارزش قانونی دیگه نداره
جان خودم همچین چیزی تو مبحث 2 ندیدم!!! فروش برگه و سهمیه نداشتیم ما اونجا..

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مدارک رو شرکت های مشاوره برای بالا بردن امتیاز شرکتشون میگیرن که بابت اون مقداری پول به صاحب مدرک میدن.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام دوستان منم با اون شماره تماس گرفتم پرسیدم تا فردا نتایج میاد؟ گفتن فردا که نمیاد ولی ظرف 3-4 روز آینده نتایجو میدن

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منم با اون شماره تماس گرفتم پرسیدم تا فردا نتایج میاد؟ گفتن فردا که نمیاد ولی ظرف 3-4 روز آینده نتایجو میدن
اینا باید از بس بهشون زنگ بزنیم جواب رو بزارن
ایکاش این روال زنگ زدن رو بیست روز پیش شر و کرده بودیم
مجتبی زنگ زد گفته یارو ده روز تا یه هفته دیگه شما زنگ زدین گفتن سه چهار روز دیگه
حالا اگه چند نفر دیگه فردا بهشون زنگ بزنیم و واسشون فشار بیاریم میگن فردا جواب رو میزاریم
همه تحت فشار کار میکنیم متاسفانه

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا باید از بس بهشون زنگ بزنیم جواب رو بزارن
ایکاش این روال زنگ زدن رو بیست روز پیش شر و کرده بودیم
مجتبی زنگ زد گفته یارو ده روز تا یه هفته دیگه شما زنگ زدین گفتن سه چهار روز دیگه
حالا اگه چند نفر دیگه فردا بهشون زنگ بزنیم و واسشون فشار بیاریم میگن فردا جواب رو میزاریم
همه تحت فشار کار میکنیم متاسفانه
من مطمئنم جوابا آمادس ولی این کارمندا زو رشون میاد وارد سایت کنن.

eli elhami

عضو جدید
من مطمئنم جوابا آمادس ولی این کارمندا زو رشون میاد وارد سایت کنن.

اینا میخان دقیقا ،وقتی واسه آزمون بعدی ثبت نام میکنند.نتیجه رو بدن ک؛وقتی واسه اعتراض نباشه...
چرا از بچه هایی ک تماس گرفتن ،به حالت شاکی نگفتن ک خودتون گفتین تو راهنما 30 بهمن.مگه المپیاد ریاضیه ... کنکور سراسریم جواب آزمون طراحیشو سر موعد مقرر میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.