جدی؟؟!!!! یک هفته ده روز آینده؟؟؟؟ چه خبره مگه نگفتن سی اسفند
خدا نکنه اینجور باشه والا من یکی دیگه صبر ندارم
جدی میگم،به من اینجوری گفت.حالا فردا خودت باز یه تماس بگیر.
انقد طولش میدن بگن کارمون درسته. الکی مثلا ماکارمون خیلی درسته
جدی؟؟!!!! یک هفته ده روز آینده؟؟؟؟ چه خبره مگه نگفتن سی اسفند
خدا نکنه اینجور باشه والا من یکی دیگه صبر ندارم
چی بگم مهندس والاجدی میگم،به من اینجوری گفت.حالا فردا خودت باز یه تماس بگیر.
انقد طولش میدن بگن کارمون درسته. الکی مثلا ماکارمون خیلی درسته
چی بگم مهندس والا
من که دارم شاخ در میارم
حالا ما این تاخیر را به فال نیک میگیریم امیدواریم که آخرش خیر باشه
ولی نمیدونم یه حسی به من میگه تا قبل جمعه میاد جواب
خدا کنه زودتر تکلیفمون معلوم بشه یا اونوری یا اینوری.من که فک نکنم قبول بشم.تحلیل من اینه این دوره خیلی هارو قبول نمیکنن.چون ساخت و ساز خوابیده اینام میگن اگه قبولی بالا بره باید پروانه صادر کنیم و کار بدیم.با این وضعیت نفت و رکود اقتصادی چه خواهد شد.خدا به دادمون برسه.
اره والا خدا کنه زود جواب بدن مردیم از بس انتظار کشیدیمخدا کنه زودتر تکلیفمون معلوم بشه یا اونوری یا اینوری.من که فک نکنم قبول بشم.تحلیل من اینه این دوره خیلی هارو قبول نمیکنن.چون ساخت و ساز خوابیده اینام میگن اگه قبولی بالا بره باید پروانه صادر کنیم و کار بدیم.با این وضعیت نفت و رکود اقتصادی چه خواهد شد.خدا به دادمون برسه.
به این چیزا فکر نمیکنن مهندس که اگر فکر میکردن این همه پروانه نظارت معماری بدون هیچ ارجاع کاری صادر نمیکردن در تهران.
اگر در همین حدم حساب کتاب داشت کاراشون الان وضعیت همه چیز خیلی بهتر بود.
مهندس با این وضعیت به نظرت چیکار کنیم؟من تازه پروانه نظارتم صادر شده ولی چشمم آب نمیخوره کاری ارجاع بشه. چون اگه قرار باشه یه ساختمون یه مهندس ناظر داشته باشه اولویتو میدن به عمرانیا.اگه پروانمو حقوقی کنم 3تومن بیشتر نمیدن.
یا خدا! مارو بگو که قراره آخر عمری تازه مهاجرت کنیم به اون حوالی! استان البرزم همینجوریه دوستان؟؟
تو استان ما همش سر پارتی بازی های ارجاع نظارت ها دعوا بوده ولی به لطف پیگیری چند تا مهندس قدیمی و قلدر فعلا شکر خدا نظارت ها درست ارجاع میشه و کار برای اکثریت میاد.
ازکجا آوردین اینو؟
خداکنه فردا تا ظهر بزنن...گریههههههههههههههه
وگرنه من خیلی گناه دارم
وسعت جان خیلی سخت میگیری ایشالا که قبول میشی حالا اگه خدای ناکرده قبولم نشدی مگه دوستتم بفهمه چی میشه به اون ربطی نداره اونام میدونن که وضعیت امتحان طراحی به چه صورته......
و مهم اینه تو از استرس راحت شدی و انتظار بیخود نمی کشی، حالا امیدوارم که خودت بتونی ببینی
راستی من این حقوقی کردن رو تازه شنیدم! یه مقدار توضیح میدین عزیزانم؟مطمئن باشید مهندس کاری ارجاع نمیشه به نظارت معماری پایه 3..اینم قطعا نتیجه بی عرضگیه افرادیه که در راس هیات معماری نظام تهران حضور دارن.. هیات معماری نظام تهران یکی از بی لیاقت ترین هیات ها در بین استانهاست.
دو کار میشه انجام داد یکی همین حقوقی کردن که با توجه به مبلغی که میدن شاید درنظر خیلی ها منطقی نباشه..
راه دیگه شاید این باشه که در یکی از شهرستانهای کوچیک مجاور تهران اقامت 6 ماهه داشت و به نظام اون استان منتقل شد تا زمان ارتقا پایه به 2.
راستی من این حقوقی کردن رو تازه شنیدم! یه مقدار توضیح میدین عزیزانم؟
جان خودم همچین چیزی تو مبحث 2 ندیدم!!! فروش برگه و سهمیه نداشتیم ما اونجا..معلومه مبحث 2 را خووب نخوندیااااااااااااااا
میدی به ی شرکتی سهمیه ات را....یعنی بهشون برگه هات را میفروشی....
منم انقد میدونم......میگن از اگهی های روزنامه باید بگردی پیدا کنی کدوم رقم بالاتر میده
ولی شنیدم مسئولیت بازهم داره....مگه اینکه بنویسی صرفا فروش سهمیه و ارزش قانونی دیگه نداره
جان خودم همچین چیزی تو مبحث 2 ندیدم!!! فروش برگه و سهمیه نداشتیم ما اونجا..
حقیقی حقوقی را نوشته...چرا...دقت کنی هسسسسسسسسسسسسست
اینا باید از بس بهشون زنگ بزنیم جواب رو بزارنسلام دوستان منم با اون شماره تماس گرفتم پرسیدم تا فردا نتایج میاد؟ گفتن فردا که نمیاد ولی ظرف 3-4 روز آینده نتایجو میدن
من مطمئنم جوابا آمادس ولی این کارمندا زو رشون میاد وارد سایت کنن.اینا باید از بس بهشون زنگ بزنیم جواب رو بزارن
ایکاش این روال زنگ زدن رو بیست روز پیش شر و کرده بودیم
مجتبی زنگ زد گفته یارو ده روز تا یه هفته دیگه شما زنگ زدین گفتن سه چهار روز دیگه
حالا اگه چند نفر دیگه فردا بهشون زنگ بزنیم و واسشون فشار بیاریم میگن فردا جواب رو میزاریم
همه تحت فشار کار میکنیم متاسفانه
من مطمئنم جوابا آمادس ولی این کارمندا زو رشون میاد وارد سایت کنن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | نتایج آزمون نظام مهندسی شهریور 1401 اعلام شد | آزمون های نظام مهندسی | 0 |