>>>>>روززز تولددد قبلیییتت چیکارششششش میکنییی

pantaha

اخراجی موقت
تو اشدتو بخون ما کارمونو بلدیم./.میگیرم چشاشو از کاسه در میارم...بعد هی جاشون نمک میریزم..... اینقده خوبههههههه
اینجوریه یه پیچ گوشتی میگیرم درازت میدم زنده زنده با چکش پیچ گوشتی رو فرو میکنم تو کله ات بعد چاقو میگیرم قلبتو درمیارم کباب میکنم میدم بچه ها بخورن خودمم خونتو میخورم

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوریه یه پیچ گوشتی میگیرم درازت میدم زنده زنده با چکش پیچ گوشتی رو فرو میکنم تو کله ات بعد چاقو میگیرم قلبتو درمیارم کباب میکنم میدم بچه ها بخورن خودمم خونتو میخورم

گوشتش تلخه.من نميخوام:D

لیختن اشتاین

عضو جدید

اینطور...
میدونی چیکارت میکنم./.

اول میگیرمت میچسبونمت به اسفالت..
بعد با یه کامیون با 35 تن بار .. هر 4 دیقه یه بار از روت رد میشم./.

pantaha

اخراجی موقت
اینطور...
میدونی چیکارت میکنم./.

اخی اخی من تیزو بز تر از اونیم که تو بتونی از روم رد شی عیب نداره با یه خمپاره انداز تو کامیونتو میفرستم اسمون
بچه ها بدویین اتیش بازی هههههههه

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
اینطور...
میدونی چیکارت میکنم./.

منم یک تن جلبک می ریزم روت!! خوبه؟ می تونی شنا کنی دربیای بیرون:biggrin:

لیختن اشتاین

عضو جدید
اخی اخی من تیزو بز تر از اونیم که تو بتونی از روم رد شی عیب نداره با یه خمپاره انداز تو کامیونتو میفرستم اسمون
بچه ها بدویین اتیش بازی هههههههه

خسته نباشی ....میدونی
چسب یعنی چی؟؟؟ .. چسبیدن به اسفالت کدومه.....
خمپاره اندازو که دست بچه ها نمیدن؟؟؟

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
هههههههههههه سوپ جلبک دوس داری فک کنم عیبی نداره با لیختن برات یه سوپی میپذم که جیگرت حال بیاد عزیزم
نه من سوپ جلبک نمی خوام خودم میارم می ریزم رو لیختن! تو زحمت نکش البته اگه کاری نداری زحمتش دست تو....من سفارششو کردم!!

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشی جونت تو خجالت نمیکشی اینا دو نفری دارن بهم حمله میکنن تو اینجا نشسته ای یالا بدو بیا تو گروه ما بدو

عزيزم تا من اينجام كه كسي نميتونه تورو اذيت كنه.اينا تو رويا هستن:biggrin:

لیختن اشتاین

عضو جدید
جووووووووووووووووووون نشنیدم دوباره بگو میخوای باهات سوشی لیختن اشتاین درست کنم بچه ها بخورن جیگرشون حال بیاد

کشک بادمجوووووووونن....کله پاچه بیشتر حال میده././..

میگم تو ول کن ما نیستی/./. یا میخوای ادامه بدی؟؟؟/

بالا