روزای عوض شده یا ادمای عوض شده....؟؟؟؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
تو هیچ وقت نمی دانی
.
.
.

روزایی بود که منتظر بودیم یه اتفاق کوچیکی بیفته و به همدیگه زنگ بزنیم. همیشه در کنار اون دیدن ها و با هم بودنه ، تلفنه سر جاش بود. چه بهتر که موضوع خاصی رو هم پیدا می کردیم و بهونمون محکم تر بود. حالا اما اون دیدن و با هم بودن که هیچ، حتی وقتی کار مهمی هم داری و یا دنبال چیزی و موضوعی هستی که اون شخص می تونه خیلی کمکت کنه، یه جوری از زیرش در میری و دنبال آدم دیگه ای می گردی.دیگه سخت شده حرف زدن.چه برسه به دیدن و رو در رو بودن. انگار تو اس ام اس راحت تر می شه ابراز احساس کرد و حرف زد. اونم حتی نه همیشه.درسته که از خیلی چیزها ممکنه ناراحت باشم و گاهی اوقات احساس کنم به شعور دوستی و رفاقتی که گذاشته بودم ،توهین شده. اما واقعا نمی دونم این راه به کجا ختم میشه....
.
.
پ.ن : اون طرف میتونه هر کسی باشه میتونه صمیمی ترین دوست ادم باشه و......

چرا همیشه روزای اول دوستی همیشه قشنگ تره چرا ؟؟؟

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اونقدر این اتفاق تکرار میشه که دیگه حوصله همدیگه رو پیدا نمیکنند و مداد از همه دور میشند و آخرش هم رابطه کات میشه واقعا کاش ما آدما اینقدر مغرور نبودیم و خیلی راحت در مورد احساساتمون صحبت میکردیم و مشکلاتمون رو با حرف زدن حل میکردیم نه اس دادن

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صمیمی ترین دوستمو 1/5 سال پیش موقعی که ازدواج کرد از دست دادم ...دیگه باهام غریبه شده :( روزی نبود که به هم زنگ نزنیم ...اما الان همون اس هم خبری نیست! :/

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکرد! :w05:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من صمیمی ترین دوستمو 1/5 سال پیش موقعی که ازدواج کرد از دست دادم ...دیگه باهام غریبه شده :( روزی نبود که به هم زنگ نزنیم ...اما الان همون اس هم خبری نیست! :/

اتفاقا برعکستو خاهرم یه دوست داشت که دوست منم بود
این یه سره یا اس میداد یا تک می زد
شماره تموم اعضای خونه رو داشت تک می زد حتی به بابام وداداشم
خلی بود برا خودش
خدا رو شکر از وقتی ازدواجکرده خبری نیست ازش تازه یه نفس کشیدیم راحت

• Like
واکنش ها: etnn

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا برعکستو خاهرم یه دوست داشت که دوست منم بود
این یه سره یا اس میداد یا تک می زد
شماره تموم اعضای خونه رو داشت تک می زد حتی به بابام وداداشم
خلی بود برا خودش
خدا رو شکر از وقتی ازدواجکرده خبری نیست ازش تازه یه نفس کشیدیم راحت

تک هم میزد؟!:surprised::biggrin:

چی بگم ! :w05: من و این دوستم روزی نبود که باهم تلفنی حرف نزنیم یا چت نکنیم ...اس که جای خود داشت! ولی الان هیچی نمونده ازون دوستی!!

دقیقا منم مثل استارتر فکر میکنم به شعور دوستی و رفاقتی که گذاشته بودم توهین شده!!:razz:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تک هم میزد؟!:surprised::biggrin:

چی بگم ! :w05: من و این دوستم روزی نبود که باهم تلفنی حرف نزنیم یا چت نکنیم ...اس که جای خود داشت! ولی الان هیچی نمونده ازون دوستی!!

دقیقا منم مثل استارتر فکر میکنم به شعور دوستی و رفاقتی که گذاشته بودم توهین شده!!:razz:

یه عدم هستن به خدا جو گیر میشن عینهو شوهر ندیده ها خاهر مادرشونم فراموش می کنن چه برسه دوست
البته منظورم دوست شما نبود
میدونی به نظرمقبل ازدواج دوست آدم آدمو دوست داره ولی بعد ازدواج همون قضیه نو که میاد به بازاره انگار دوسته برگ چغندره اون وسط!!!!

من قبلا دختر خاله هام حداقل زمانی که می رفتم شهرستان می دیدمشون ولی الان چند ساله مزدوج شدن ندیدمشون حتی وقتی میرم شهرستان

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی که از وقتی فهمیدم آدم هر چقد بزرگتر بشه خیلیا برای یه سری منافع باهاش دوست میشن یا وقتی کاری دارن یادت میفتن بد جوری خورد تو ذوقم
الان هر از گاهی دوستامو غربال میکنم....فقط چند تا صمیمی موندیم با هم....که واقعا دوستشون دارم برای هم عین خواهریم ...

نگار88

کاربر بیش فعال
منم هر از گاهی دوستامو غربال میکنم منتها نمیدونم چرا هیچ وقت چیز به در بخوری باقی نمیمونه!!!
:D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی که از وقتی فهمیدم آدم هر چقد بزرگتر بشه خیلیا برای یه سری منافع باهاش دوست میشن یا وقتی کاری دارن یادت میفتن بد جوری خورد تو ذوقم
الان هر از گاهی دوستامو غربال میکنم....فقط چند تا صمیمی موندیم با هم....که واقعا دوستشون دارم برای هم عین خواهریم ...

ولی من فهمیدم از همون بچگی آدما به خاطر منافع دوست میشن! دیگه کلا رو دوستی هام هییچ حسابی باز نمیکنم!!! :/ مارگزیده شدم و از ریسمون سیاه و سفید میترسم!! :/

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
یه دوست دارم که برام جای هزارتا دوست رو میگیره
الان ازش دورم ولی باز هم نمیذاریم این فاصله از هم دورمون کنه
خدارو همیشه بخاطر اینکه این دوستمو سر راهم گذاشته شاکرم
یه دوست داشتم سابقه دوستیمون بیشتر از 5سال بود الان ازد کرده هرچی زنگ میزنم انگار میخوام بخورمش:biggrin:البته خداییش سرش شلوغه و یه کم به قول دوستان نو که اومد به بازار و الا اینم دوست خوبیه

نگار88

کاربر بیش فعال
عمیقا موافقم منفعت طلبی کم کم داره همه رو نابود میکنه بعضیا به خاطر منفعت طلبی پا میزارن رو هرچی که وجود داره و داریم به خاطرش زندگی میکنیم.........

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هر از گاهی دوستامو غربال میکنم منتها نمیدونم چرا هیچ وقت چیز به در بخوری باقی نمیمونه!!!
:D

همین جاس که شاعر میفرماعد
دلا خو کن به تنهایی که از تن، ها بلا خیزد....

ولی من فهمیدم از همون بچگی آدما به خاطر منافع دوست میشن! دیگه کلا رو دوستی هام هییچ حسابی باز نمیکنم!!! :/ مارگزیده شدم و از ریسمون سیاه و سفید میترسم!! :/
تو عَ همون بچگیتم دهنتو باز میکردی مغز میپاشید بیرون

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من از بچگی هیچ دوست صمیمی ای نداشتم
ولی تازگی یه دوست پیدا کردم خدا برام نگهش داره... خیلی گله

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغا این تالار مودور دارع؟
اگه این تالارو میدادن دست
مودور تالار موبایل مطمئنا از این باشگاه رو هم رفته 200 نفر بیشتر نمی موند همه اخراجی و اخطاری بودن به خاطر دو تا اسپم..نخطع:D

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هیچ وقت نمی دانی
.
.
.

روزایی بود که منتظر بودیم یه اتفاق کوچیکی بیفته و به همدیگه زنگ بزنیم. همیشه در کنار اون دیدن ها و با هم بودنه ، تلفنه سر جاش بود. چه بهتر که موضوع خاصی رو هم پیدا می کردیم و بهونمون محکم تر بود. حالا اما اون دیدن و با هم بودن که هیچ، حتی وقتی کار مهمی هم داری و یا دنبال چیزی و موضوعی هستی که اون شخص می تونه خیلی کمکت کنه، یه جوری از زیرش در میری و دنبال آدم دیگه ای می گردی.دیگه سخت شده حرف زدن.چه برسه به دیدن و رو در رو بودن. انگار تو اس ام اس راحت تر می شه ابراز احساس کرد و حرف زد. اونم حتی نه همیشه.درسته که از خیلی چیزها ممکنه ناراحت باشم و گاهی اوقات احساس کنم به شعور دوستی و رفاقتی که گذاشته بودم ،توهین شده. اما واقعا نمی دونم این راه به کجا ختم میشه....
.
.
پ.ن : اون طرف میتونه هر کسی باشه میتونه صمیمی ترین دوست ادم باشه و......

چرا همیشه روزای اول دوستی همیشه قشنگ تره چرا ؟؟؟

نمی دونم دختری یا پسر دوست عزیزم ... چون جواب چرایی آن فرق داره ...

اما بطور کل همیشه اینطور میشه که اولش یکم رودرباسی هس ، یکم واسش جالبی ، هنوز نشناختت ، مهمتر هنوز بدستت نیاورده !!! توی خیالاتش یه چیزی مث بت ازت ساخته .....
اینطوری میشه که می گن کاش مث روزای اولش باشه ...

توی دوستیا و رفاقتا ... آدما باید خیلی روحیاتشون بهم بخوره که یه دوستی طولانی رو تشکیل بدن ... اگر عقایدشون خلاف همدیگه است ... قدرت تجزیه و تحلیل اینو داشته باشند که از این اختلاف سلیقه ، چیزای نو و غیر تکراری با هم داشته باشند ...( که اکثرن میگن اون نظرش فرق می کنه ، اون خوشش نمیاد ، اون اینطوری نمی پسنده ... هر کاری می کنن تا بیشتر و بیشتر شبیه هم بشن ... و این باعث تکرار میشه )
...

ولی خداییش چیزی که اینطوری با حسرت گفتیو خیلی سخته ... اونم وقتی که افسار اسب سرکش دوری و دوستی از دست در بره ...

خیلی زمان میبره برگردی به اولا ... تحملش کن ... درست میشه ...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

توو خودتم شبیه اون شدی!!