$fanoos$
عضو جدید
سلام بر دوستان.
ترم دوم صنایع(گرایش تحلیل سیستم ها)هستم.چند وقت پیش توی کتاب قورباغه ات را قورت بده اثر برایان تریسی خواندم که اگر می خواهید در زمینه ای موفق شوید بروید راه کسانی که رفتند و در آن زمینه موفق شدند مجددا بپیمایید.دقیقا راه آنها را بروید چون در نهایت به جایی می رسید که آنها رسیدند.و این قضیه قابل انکار نیست.می خواستم از تجربیات شما بزرگواران در زمینه ی کنکور ارشد صنایع استفاده کنم.اگر شما جای من بودید از چه زمانی برای ارشد شروع به خواندن می کردید ؟ برای رسیدن به موفقیت چه کار هایی انجام داده اید؟ و حالا که کوله باری از تجربه در این زمینه دارید اگر زمان برگردد چه کاری را حتما انجام می دهید؟
ممنون می شم اطلاعات جامعی در اختیارم قرار دهید

ترم دوم صنایع(گرایش تحلیل سیستم ها)هستم.چند وقت پیش توی کتاب قورباغه ات را قورت بده اثر برایان تریسی خواندم که اگر می خواهید در زمینه ای موفق شوید بروید راه کسانی که رفتند و در آن زمینه موفق شدند مجددا بپیمایید.دقیقا راه آنها را بروید چون در نهایت به جایی می رسید که آنها رسیدند.و این قضیه قابل انکار نیست.می خواستم از تجربیات شما بزرگواران در زمینه ی کنکور ارشد صنایع استفاده کنم.اگر شما جای من بودید از چه زمانی برای ارشد شروع به خواندن می کردید ؟ برای رسیدن به موفقیت چه کار هایی انجام داده اید؟ و حالا که کوله باری از تجربه در این زمینه دارید اگر زمان برگردد چه کاری را حتما انجام می دهید؟ممنون می شم اطلاعات جامعی در اختیارم قرار دهید