رفع غلط املایی اشتباهات برنامه نویسی css html jquery php asp

thankful

عضو جدید
جهت رفع مشکلات برنامه نویسی و طراحی سایت ارزان و زیبا باید در سایت مشکلات و اشتباهات و غلط های املایی کد های اشتباه در css html jquery php asp در طراحی سایت را برطرف کنید.
​
ابتدا در مرورگر فایر فاکس افزونه FIREBUG را نصب کنید .​
روش نصب اسکتنشن در فایرفاکس extensions:​
از منوی تولز گزینه اد وانز tools-ad-ons را میزنیم و در بالا سمت راست سرچ میکنیم firebug​
از موی ظاهر شده که یک سوسک نارنجی را نشاد داده روی دکمه install کلیلک میکنیم و در همان صفحه میمانیم تا نصب تمام شود​
فایر فاکس firefox را میبندیم و دوباره باز میکنیم.​
حالا روش تصحیح مشکلات و غلط املایی کد های سایت مشتری با عنوان​
رفع غلط املایی کد های اشتباه در css html jquery php asp طراحی سایت​
حالا از منوی tools در فایر فاکس firefox گزینه web developer (آموزش وب دولوپر developer) را میزنیم.​
در زیر منوی web developer گزینه تاگل تولز را toggle tools کلیک میکنیم.​
در صفحه باز شده و در زیر صفحه پنجره ای ظاهر می شود.​
حال در آدرس بار آدرس سایتی که طراحی کردیم را می زنیم مثلا من وب سایت وب یار را با عنوان:​
طراحی سایت ارزان و زیبا با سئو و امنیت و هاست و دامنه رایگان https://www.webyar.net وارد کردم ،منتظر لود کامل و سریع این سایت شدم.​
حالا در زیر در کادر تاگله فایر باگ را می بینید که مشکلات سی اس اس csss و مشکلات اچ تی ام ال html را نمایش میدهد و از انجایی که وب سایتwebyar.net کاملا استاندارد و بهینه سازی شده هیچ اخطاری نمایش نمیدهد.​
شما هم میتوانید از اینجا به ما در خواست بدهید تا برایتان وب سایتتان را بهینه و سئو کنیم آن هم با کمترین قیمت بدون دست کاری سایت یا داشتن کد ها و یا نیاز به یوزر و پسورد سایتتان.
منبع : webyar
​

بالا