asegroup20
عضو جدید
الآن مشکلی دارم اینه که اصلا این نور تو رندرم دیده نمی شه.هر چقدر هم تنظیماتشو دست کاری کرد هیچ اتفاقی براش ایجاد نشد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!

تو بخش camera و تنظیمات FOV رو تیک بزنید و اونو با زوم اسکچاپ یکی کنید. برای اینکه زوم اسکچاپو ببینید هم حرف z رو تایپ کنید و اون پایین سمت راست ببینید جلوی Field of view چی مینویسه. ضمنا ابعاد کادرتونو با ابعاد اسکچاپ یکی کنید .واسه اینکار کافیه تو تنظیمات وی-ری بخش out put گزینه Get view aspect رو تیک بزنیدسلام بچها یه سوال. توی ویری اسکچ مثل ویری مکثf +shift داره که بشه قبل رندر کادری رو باز کرد که قبل رندر مشخص بشه چه قسمتی از کار در رندر نهایی رندر میشه .اخه من وقتی توی اسکچ رندر میزنم مثلا یه نمای خارجی رو چیزی حدود ده برابر عقب تر نشون میده٬!![]()
سلامسلام مهندس.یه سوال داشتم.ایا میشه در اسکچاپ رندر پانامرا گرفت.من با وی ری رندر میگیرم.
الآن مشکلی دارم اینه که اصلا این نور تو رندرم دیده نمی شه.هر چقدر هم تنظیماتشو دست کاری کرد هیچ اتفاقی براش ایجاد نشد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!![]()
سلام مهندس.یه سوال داشتم.ایا میشه در اسکچاپ رندر پانامرا گرفت.من با وی ری رندر میگیرم.
مشکل حل نشد.
منظورم مشکل در مورد نورهای ies بود
آره داره... ولی گاهی درست کار نمیکنه و بهتره با فتوشاپ یه تصویر تایل درست کنی و به عنوان بامپ یا بندکشی و ... به متریالت بدییه سوال دیگه ... برای tile کردن متریال ها چیکار باید کرد ؟ اصلا تنظیمات tile داره vray ? اینکه مثلا برای متریال سنگ نما یه tile با اندازه مشخص انتخاب کنی و بعد بتونی با Displacement بند کشی کنیش و کار هایی از این قبیل
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 527 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |