tahmasebchilan
عضو جدید
ممنون
دوستان کسی هست تو ترسیم این حجم به من کمک کنه؟ سه بعدیه
مستطیل پایین به ابعاد 20.4 در 13.20 و مستطیل بالا به ابعاد 12.30 در 2.70 که ارتفاع این دو 2.70 هست
یه جورایی هرم شکسته است و لی با این ارتفاع نمیتونم ترسیم کنم
سلام,1دستوری بود توی اتو کد که 2 تا خطو که به هم چسبیده بودن ,یکپارچه میکرد,اون جی بود یادم رفتهمنظورم region نیستااا ,چونکه region برای یکپارچه کردن یه محیط بسته استفاده میشه
![]()
join دوست عزیز ،
با سلام
" J " رو تایپ کنید و دوتا خط رو انتخاب کنید . به شرطیکه هردو از یک جنس باشن .
مثلا یا هردو polyline باشن یا هم line
با تشکر
دوستان سلام من یه مشکل در مورد اکتیو اتوکد دارم چه 2013 چه 2014 .... البته تو ویندوز 8 ..... ارور 0015.111 می یاد همیشه .... نمی دونم چی کارکنم .... اگه واقعاً نصب نمیشه ویندوز رو به همون 7 بازگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
من چند تا شکل هندسی ساده میخوام با paint
رسم کنم که از نظر اندازه هم درست باشه اما
متاسفانه زیاد با پینت کار نکردم میشه راهنماییم کنید.
سلام. ويندوزتون 64 هست يا 32؟ اتوكدتون چطور؟ تاريخ سيستمتون تنظيمه؟ فايل كرك رو مطمئنين سالمه؟
سلام. شما ميتونين وارد properties بشيد. واحد رو سانتي متر يا اينچ قرار بدين. و از تب view هم gridlines رو فعال كنيد تا بهتر بتونين رسم كنيد
سلام وممنون از جوابتون
اگه میدونستم قراره بچه های شیمی جواب بدن تو همون تالار سوالمو مطرح میکردم اما جاشو نمیدونستم
من میخوام یه سری جریان رو به وسیله ی رسم پیکان نشون بدم اما توی پینت شکلی به صورت پیکان نداریم
اینو چکار کنم.![]()
یه سوال دیگه برای رسم شکلها که از کیفیت عالی برخوردار باشه و امکان چاپ در مقالات
رو داشته باشه از چه نرم افزاری استفاده کنیم.
سلام دوستان من با اتوکد 2012 چند ماهه کار می کنم هیچ مشکلیم نداشته...ولی الان بعد از مدتی وقتی برنامه رو باز میکنم هنگام لود کردن در قسمت loading plug-ins....acmgd.dll گیر میکنه هیچ اروری نمیده ولی بازم نمیشه...یه بارم پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد....لطفا اگه امکانش هست راهنماییم کنید....
دوستان می شه آموزش بدید چطور می تونم نقشم رو برای اینکه توی فوتوشاپ ببرم چجوری تبدیل به پی دی اف کنم ؟؟؟؟؟
فکر کنم باید تبدیل به پی دی اف بشه ... درسته ؟؟؟؟؟؟
جوری که هم فونت ها خراب نشه هم اینکه روی مقیاس باشه .... واقعاااااااااا ممنونتون می شم آموزش بدید ...![]()
دوستان می شه آموزش بدید چطور می تونم نقشم رو برای اینکه توی فوتوشاپ ببرم چجوری تبدیل به پی دی اف کنم ؟؟؟؟؟
جوری که هم فونت ها خراب نشه هم اینکه روی مقیاس باشه .... واقعاااااااااا ممنونتون می شم آموزش بدید ...![]()
سلام
برو آدرسی که اتوکد رو نصب کردی این پلاگین رو پاک کن loading plug-ins....acmgd.dll
البته شاید پاک شده باشه ! -
این پلاگین هستش ولی پاک نمیشه.....
یه بار ریستارت کنید--قبل باز کردن اتوکد این فایل رو حذف کنید- حذف میشه
شاید فایل ناقص باشه!
قرار نبود. اتفاقي شد
PFD ميخوان رسم كنين؟
پيكان كه داره ولي خيلي قشنگ نيست. با اون كارتون راه نميفته؟اگه بخواين پيكان رسم كنيد بايد از خط صاف استفاده كنيد. يا اينكه يك پيكان درست كنيد. حالا با پاورپوينت يا فتوشاپ يا هر چيز ديگه. بعد كپي كنين تو paint.
چه نوع شكلي ميخواين؟
visio
photoshop
word
powerpoint
illustrator
corel draw
autocad
اينا همه شكل رسم ميكنن. با كيفيت خيلي خوب.
شما بهم بگين دقيقا چي ميخواين رسم كنين تا بهترين نرم افزار رو بهتون معرفي كنم
سلام و ممنون از وقتی که برای جواب گذاشتینمن میخوام هندسه ی زیر رو به شکلی که زمینه کار سفید باشه و مشها دیده بشه داشته باشم اما چون زمینه نرم افزار مشکی هست این امکان رو به من نمیده شما راه حلی پیشنهاد نمیدید.در مورد اینکه گفته بودید چه شکلایی میخوام بکشم یه چیزی تو حالتای شکل پیوستی.ضمنا شکلا خیلی مات میوفته یعنی اون کیفیتی که من میخوامو نداره.
مشاهده پیوست 178370
اول چک کنید لایه ای که آبجکت رو توش کشیدید قفل نباشهدوستان نمی دونم چه مشکلی واسه اتوکدم به مجود اومده
چون وقتی یه آبجکت رو انتخاب می کنم و بعد دکمه ی delete رو می زنم پاک نمی شه
بعد می یام آبجکت رو انتخاب می کنم باز می زنم E و بعد enter بازم پاک نمی شه ... می زنه select obj ... یعنی یکی یکی باید بگیرم و اینطوری پاک کنم ... شما نمی دونین چرا اینطوری شده ؟ چطوری درستش کنم ؟
و واسه کارای دیگه هم با اینکه انتخاب می کنم آبجکت رو اما یاز می زنه انتخاب کن ... نمی دونم چش شده ... مثلا می خوام move کنم و اینها...
پاک کردم ولی بازم مثله قبل سر لودینگ همون پلاگین میمونه.....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |