رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
فونتهای فارسی پروزه های دیگه تو اتوکدم خونده نمیشه.....مشاهده پیوست 178763چه جوری باید این فونتها رو خوانا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

باید فونتاش و دانلود کنی....و بعد در محل نصب اتوکد در قسمت support کپی کنی بعد فایل کد و ببند باز کن اگه درست شد که هیچ اگه درست نشد یه فولدر درست کن و فایل کد و فنتارو باهم داخل اون قرار بده.....

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
فونتهای فارسی پروزه های دیگه تو اتوکدم خونده نمیشه.....مشاهده پیوست 178763چه جوری باید این فونتها رو خوانا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

یا فونت مورد نظر نصب نیست! یا اگه نصبه (کاتب) کافیه یه کلمه بنویسی و از match properties فونتها رو اصلاح کنی! یعنی خصوصیات این فونت (فونتی که خودتون نوشتین) رو به فونت ناخوانا انتقال بدید--اگه فونت انگلیسی باشه هم همینکار رو انجام بدید

facivil

عضو جدید
سلام. من با مقیاس دادن مشکل دارم. فرض کنید من میخوام یه نقشه رو با مقیاس 1:30 تو ورق A4 چاپ کنم. حالا باید وقتی دستور پلات میدم عدد 10 رو برای paper و 3 رو برای Drawing بدم. این درست و منطقی و برای من قابل فهمه. اما حالا اگه بخوام وقتی داخل Layout هستم نقشه رو چاپ کنم این بار باید در پنجره پرینت، برای Paper عدد 0.133333333 و برای Drawing عدد 1 بدم که 25 بار کوچیکتر از مقباس قبلیه. این دلیلش چیه؟ هرچی فک میکنم سر در نمیارم

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام. من با مقیاس دادن مشکل دارم. فرض کنید من میخوام یه نقشه رو با مقیاس 1:30 تو ورق A4 چاپ کنم. حالا باید وقتی دستور پلات میدم عدد 10 رو برای paper و 3 رو برای Drawing بدم. این درست و منطقی و برای من قابل فهمه. اما حالا اگه بخوام وقتی داخل Layout هستم نقشه رو چاپ کنم این بار باید در پنجره پرینت، برای Paper عدد 0.133333333 و برای Drawing عدد 1 بدم که 25 بار کوچیکتر از مقباس قبلیه. این دلیلش چیه؟ هرچی فک میکنم سر در نمیارم

سلام
من همیشه اینطوری مقیاس میدم همیشه هم درست در میاد. در قسمت plot scale طبق عکس ضمیمه شده........
البته باید در کد مقیاس 1 به 1 ترسیم کرده باشی یعنی یک متر را یک وارد کنی....

پیوست ها

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز

سلام
من همیشه اینطوری مقیاس میدم همیشه هم درست در میاد. در قسمت plot scale طبق عکس ضمیمه شده........
البته باید در کد مقیاس 1 به 1 ترسیم کرده باشی یعنی یک متر را یک وارد کنی....

با سلام ........

روش دوستمون nazanin1991............ بسیار کاربردی هستش .............و احتمال خطا ، اشتباه ، فراموش کردن ، رو میگیره ...............به شرطی که همین طور که دوستمون گفت ............. مقیاس 1به 1 از ابتدا ترسیم کرده باشیم ...............

.......> همیشه یادمون باشه در قسمت نوع واحد که معمولا بایستی mm میلیمتر انتخاب کنیم و عدد اون رو همیشه 1000 بدیم
.......> حالا هر مقیاسی که دوست داریم کارمون رو چاپ کنیم رو در قسمت unit وارد می کنیم .......... ( x )

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز

خوب شما ctrl+p رو بزن
تو تنظیمات پلات

الان scale 1/100 هستش
خوب اگه من مقدار unit رو 05. بدم scale 1/50
خوب حالا 1/30 میشه؟

farshid_7star

عضو جدید
sسلام. بچه ها من برای ماکتم میخوام 200 متر و با 1.300 بیارم. چه جوری میتونم این کارو بکنم؟

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
sسلام. بچه ها من برای ماکتم میخوام 200 متر و با 1.300 بیارم. چه جوری میتونم این کارو بکنم؟

اندازه ها تو تقسیم بر 300 کن میشه ...........مقیاس یک به 300

200 متر میشه ............66 .0 متر

ms.shahzad

عضو جدید
میشه بگین اون گزینه که پلان ترسیمی ما تو کد رو به اسکیس تبدیل میکنه چیه؟

ms.shahzad

عضو جدید
سلام:cry:
من هر چی این همه تاپیک رو خوندم متوجه نشدم چه جوری میشه پلانی رو که با کد ترسیم کردیم رو به اسکیس تبدیل کنیم!

واقعا چه جوری میشه؟
آخ که چه جورم کارم گیره!

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام:cry:
من هر چی این همه تاپیک رو خوندم متوجه نشدم چه جوری میشه پلانی رو که با کد ترسیم کردیم رو به اسکیس تبدیل کنیم!

واقعا چه جوری میشه؟
آخ که چه جورم کارم گیره!

سلام:smile:

یه راهش اینه که نوار ابزار visual style و فعال کنی (راست کلیک روی نوار تیره رنگ اتو کد و از گزینه autocadگزینه visual style و تیک بزنید)و در قسمت manage visual style مدل اسکیس را انتخاب کنید
راه ساده تر و دوم:طبق عکس ضمیمه شده

Untitled.jpg

آخرین ویرایش:

O . P . O . S

عضو جدید
سلام.....
يه حجم رو از مكس اكسبورت كردم به كد رفت تو اتوكد سه بعدی حالا هر کد دیگه ای که باز میکنم سه بعدیه.اتوکد کلاسیک رو هم که انتخاب میکنم تنها کاری که میکنه صفحه رو به نمای تا‍‍ب می بره.
یه بارقبلا اینجوری شد مجبور شدم کد رو دوباره نصب کنم.

یعنی راه دیگه ای نداره؟

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام.
فرق regen و polylin در باندری چیست؟؟

سلام
polyline دو بعدیه ولی region سه بعدی.....یعنی وقتی تو مرز بسته فرمان boundary و اجرا میکنی اگر در حالت polyline باشه دورش یک مرز یکپارچه تشکیل میده و region در ان مرز بسته صفحه ایجاد میکنه...البته برای اینکه صفحه رو ببینی باید ویژوال استایل و تغییر بدی.....

khp1990

عضو جدید
سلام. من اتوکد 2014 رو روی ویندوز 8 نصب کردم. به مشکلی بر خوردم و میخواستم ببینم کسی هم به این مشکل بر خورده یا نه؟ و راه حل چیه؟
من وقتی می خوام از یه فایلی save as بگیرم مثل نسخه های قبلی اتوکد، پنجره مربوط به این کار اجرا نمیشه و به جاش یه کادر در محیط خوده اتوکد باز میشه که اول باید ورژن فایل ذخیره رو انتخاب کنم و بعد از اون یه کادر دیگه باز میشه که در اون باید مستقیم آدرس جایی که می خوام فایل در اونجا ذخیره بشه رو تایپ کنم.
و یا وقتی می خوام یه عکس رو وارد اتوکد کنم، مثل نسخه های قبلی پنجره مربوط به اون باز نمیشه، بلکه یه کادر باز میشه که باید آدرس دقیق و کامل عکس رو اونجا مستقیم تایپ کنم تا بتونم عکس رو بیارم داخل اتوکد.
به طور کلی با اجرای اکثر دستوراتم به جای اینکه پنجره محاوره ای مربوط به اون دستور باز بشه، یه کادر باز میشه که باید درون اون تایپ کنم. (یا مثلا وقتی می خوام array کنم، دیگه پنجره مربوط به اون باز نمیشه.)
خب این کار خیلی وقت گیر هست. اینکه هر بار به جای اینکه از منوی درختی و یا تنظیماتی که میشه درون پنجره محاوره ای به راحتی انجام داد، استفاده کنم، باید آدرس فایل ها رو به صورت دستی تایپ کنم.
آیا کسی به این مشکل بر خورده؟ و راه حلی براش پیدا کرده؟؟
ممنون میشم رسیدگی کنید و جواب بدین؟

minamir3000

کاربر فعال
با سلام اتوکد 2014 من تو محل نصبش پوشه فونت نداره! نمی تونم کاتب رو لود کنم،فونتای فارسی رو نمی خونه ،لطفا کمک کنید

nazanin1991

کاربر ممتاز
با سلام اتوکد 2014 من تو محل نصبش پوشه فونت نداره! نمی تونم کاتب رو لود کنم،فونتای فارسی رو نمی خونه ،لطفا کمک کنید

سلام
فونت ها رو باید توی پوشه support در محل نصب بریزید.....

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ...
من یه نقشه دارم با مقیاس 1/24000
حالا میخوام فقط از یه قسمت این نقشه plot بگیرم ...
نمیدونم با cm یا mیا ... کشیده شده...
چطور متوجه بشم؟؟
و اینکه بخوام با مقیاس 1/400 بگیرم چطوری تنظیم کنم ؟
.
مساحت اون زمین مد نظرمو حساب کردم شد این :
Area = 92870.5884
.
.
.
حالا میخوام ببین چند مترمکعب هست؟؟؟کسی بلده؟؟؟

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام ...
من یه نقشه دارم با مقیاس 1/24000
حالا میخوام فقط از یه قسمت این نقشه plot بگیرم ...
نمیدونم با cm یا mیا ... کشیده شده...
چطور متوجه بشم؟؟
و اینکه بخوام با مقیاس 1/400 بگیرم چطوری تنظیم کنم ؟
.
مساحت اون زمین مد نظرمو حساب کردم شد این :
Area = 92870.5884
.
.
.
حالا میخوام ببین چند مترمکعب هست؟؟؟کسی بلده؟؟؟

سلام یه قسمت از نقشه (مثلا کف پله که معمولا 30 سانته)رو که میدونی تو واقعیت چقده رو اندازه بگیر....
بعد یه خط بکش به موازات اون با اندازه واقعی(مثلا 30 سانت رو 0.3 وارد کن)....
بعد کل نقشه رو انتخاب کن و align کن با اون خطی که کشیدی....
حالا نقشه شما یک به یک شده....برا پلات گرفتن تو مقیاس 1/400 طبق عکس ضمیمه عمل کن....
Capture.jpg
مساحتشم وقتی align کنی دیگه به متر مکعبه....
مخفف فرمان align هم در اتوکد al هستش.....

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام یه قسمت از نقشه (مثلا کف پله که معمولا 30 سانته)رو که میدونی تو واقعیت چقده رو اندازه بگیر....
بعد یه خط بکش به موازات اون با اندازه واقعی(مثلا 30 سانت رو 0.3 وارد کن)....
بعد کل نقشه رو انتخاب کن و align کن با اون خطی که کشیدی....
حالا نقشه شما یک به یک شده....برا پلات گرفتن تو مقیاس 1/400 طبق عکس ضمیمه عمل کن....
مشاهده پیوست 181775
مساحتشم وقتی align کنی دیگه به متر مکعبه....
مخفف فرمان align هم در اتوکد al هستش.....
مرسی بابت توضیحاتت ...
اما پلان خونه نیست ...
نقشه ی شهره ...
واسه همین اندازه ندارم که بخوام اینکارو کنم ...
مساحت اون پارکو حساب کردم اما نمیدونم حالا چطور به متر تبدیل کنم آخه اصن نمیدونم نقشه با چی کشیده شده mmیا cm یا ...

nazanin1991

کاربر ممتاز
مرسی بابت توضیحاتت ...
اما پلان خونه نیست ...
نقشه ی شهره ...
واسه همین اندازه ندارم که بخوام اینکارو کنم ...
مساحت اون پارکو حساب کردم اما نمیدونم حالا چطور به متر تبدیل کنم آخه اصن نمیدونم نقشه با چی کشیده شده mmیا cm یا ...

خب مثلا ورودی پارک و اندازه بگیر alignکن.....
ما برای درس تحلیل فضای شهری هم همین کار و کردیم عرض یکی از بلوک ها رو اندازه گرفتیم با نقشه الاین کردیم.......
فک میکنم تنها راهش همین باشه....

ms.shahzad

عضو جدید
سلام. من اتوکد 2014 رو روی ویندوز 8 نصب کردم. به مشکلی بر خوردم و میخواستم ببینم کسی هم به این مشکل بر خورده یا نه؟ و راه حل چیه؟
من وقتی می خوام از یه فایلی save as بگیرم مثل نسخه های قبلی اتوکد، پنجره مربوط به این کار اجرا نمیشه و به جاش یه کادر در محیط خوده اتوکد باز میشه که اول باید ورژن فایل ذخیره رو انتخاب کنم و بعد از اون یه کادر دیگه باز میشه که در اون باید مستقیم آدرس جایی که می خوام فایل در اونجا ذخیره بشه رو تایپ کنم.
و یا وقتی می خوام یه عکس رو وارد اتوکد کنم، مثل نسخه های قبلی پنجره مربوط به اون باز نمیشه، بلکه یه کادر باز میشه که باید آدرس دقیق و کامل عکس رو اونجا مستقیم تایپ کنم تا بتونم عکس رو بیارم داخل اتوکد.
به طور کلی با اجرای اکثر دستوراتم به جای اینکه پنجره محاوره ای مربوط به اون دستور باز بشه، یه کادر باز میشه که باید درون اون تایپ کنم. (یا مثلا وقتی می خوام array کنم، دیگه پنجره مربوط به اون باز نمیشه.)
خب این کار خیلی وقت گیر هست. اینکه هر بار به جای اینکه از منوی درختی و یا تنظیماتی که میشه درون پنجره محاوره ای به راحتی انجام داد، استفاده کنم، باید آدرس فایل ها رو به صورت دستی تایپ کنم.
آیا کسی به این مشکل بر خورده؟ و راه حلی براش پیدا کرده؟؟
ممنون میشم رسیدگی کنید و جواب بدین؟

سلام معمار گرام!
اتوکدت رو ببر رو حالت کلاسیک شاید، البته فقط شاید درست شد!
در نا امیدی بسی امید است:confused:

jhangard

کاربر بیش فعال
دوستان من هرچی فونت اتوکد بود گیر آوردم ریختم تو پوشه فونت اما یه سری دیتیل دارم فونت بعضی هاش رو درست نشون میدهه ولی بعضیهاش رو درست نشون نمیده! با طریق recover هم باز میکنم فرقی نداره.
میشه شما این فایل رو باز کنید ببینید فونتش رو درست نشون میده؟!
اتوکدم 2014 هست
مرسی

پیوست ها

• BN01.rar
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nazanin1991

کاربر ممتاز
دوستان من هرچی فونت اتوکد بود گیر آوردم ریختم تو پوشه فونت اما یه سری دیتیل دارم فونت بعضی هاش رو درست نشون میدهه ولی بعضیهاش رو درست نشون نمیده! با طریق recover هم باز میکنم فرقی نداره.
میشه شما این فایل رو باز کنید ببینید فونتش رو درست نشون میده؟!
اتوکدم 2014 هست
مرسی

سلام
ابتدا باید فونتارو تو پوشه ی support در محل نصب بریزید.....
اگه درست نشد یه پوشه درست کن فونتا و فایل کد رو باهم داخل پوشه قرار بده.....
البته این فایلی که گذاشتین برا منم فونتشو نمیخوند حتی با یه فونت دیگه مچ هم کردم ولی بازم نخوند....

آخرین ویرایش:

jhangard

کاربر بیش فعال
سلام
ابتدا باید فونتارو تو پوشه ی support در محل نصب بریزید.....
اگه درست نشد یه پوشه درست کن فونتا و فایل کد رو باهم داخل پوشه قرار بده.....
البته این فایلی که گذاشتین برا منم فونتشو نمیخوند حتی با یه فونت دیگه مچ هم کردم ولی بازم نخوند....
ممنون... لطفا اگه کسی تونست فایل بالا رو با فونت درست باز بکنه به منم کمک کنه. خیلی فایل دیتیل همینطوری دارم موندم چکار کنم

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار نقشه رو recover کن اگه درست شد که هیچ اگر نه احتمالا اون فونت رو نداشته باشید
برای پرهیز هز این خودتون و هم دوستانتون سعی کنید به جای فرستادن dwg اول اونو transmit کنید تا تمام اطلاعات نقشه به صورت یک پکیج در بیاد و بعد با خیال راحت به هم کپی بدید - ایمیل کنید و ....
حالا فونت فارسی اگه باشه موارد بالا
اگه فونت اینگلیسی هست راحت برو توی style و فونت فایل اون استایل رو عوض کن

چه جوری میشه ریکاوری کرد؟؟؟؟؟؟ممنون

behzad99

عضو جدید
با سلام دوستان
من یه مشکل در اتوکد دارم. اونم اینه که وقتی تو اتوکد دو بعدی خط ترسیم میکنم، بعد از ترسیم خطوط وقتی به حالت سه بعدی می رم متوجه میشم کلیه ی خطوط به صورت اکسترود شده ترسیم شده اند(به صورت صفحه ترسیم می شوند) چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم. مرسی از شما دوستان