و یه مشکل دیگه: موقع باز کردن هلپ نرم افزار ، روی هر کدوم از منوها که کلیک میکنم بجای باز شدن توضیحاتش ، ارجاع داده میشم به اینترنت! یعنی یه صفحه ی اینترتت اکسپلورر باز میشه.کسی میدونه چرا؟
دوستان کسی برای این مشکل راه حلی سراغ داره؟ : وقتی میخوام چندین آبجکت رو دونه دونه انتخاب کنم هر شکلی که انتخاب میکنم شکل قبلی از حالت انتخاب خارج میشه.چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
و یه مشکل دیگه: موقع باز کردن هلپ نرم افزار ، روی هر کدوم از منوها که کلیک میکنم بجای باز شدن توضیحاتش ، ارجاع داده میشم به اینترنت! یعنی یه صفحه ی اینترتت اکسپلورر باز میشه.کسی میدونه چرا؟
این دستور رو وارد کنید PICKADDچرا کسی جواب منو نمیده؟![]()
سلام دوستان
میشه line رو به polyline تبدیل کرد؟
یعنی لاینها خصوصیات و عملکرد پولی لاینو داشته باشن
اگه میشه بگین ک باید چجوری این کارو انجام بدم؟
ممنون،موفق باشید.
حالا که هستید این سوالمم بپرسم..اگه یه فضای وسیع داشته باشیم بعد بخوایم هر قسمتشو یه نوع hatch این فضایی که میگم لابی اما فضاهاش با دیوار جدا نمیشه با hatch باید عملکرد هر فضارو نشون بدم حالا چجوری میشه جاهایی مثل انحنای درورودی و جاهایی مثل پله که نمیخوام توی این hatchباشرو بایه راه ساده جدا کرد ....طوری که خودم hatch زدم بد شد من اومدم با polylin دور اون قسمت هایی و که میخواستمو کشیدم بعد hatchزدم اما خوب نشد خوب گوشه موشه ها یا جاهایی که منحنی بود در نیومد!!!![]()
سلام ی سوال داشتم من یه فایل اتود دارم حجمش 40 mb است من با دستور purge هم کم کردم تا از 120 mb به 40 mb رسوندمش این فایل فقط با اتوکد 2007 باز میشه ولی با اتوکد های ورژن بالا تر باز نمیشه چطوری می تونم ظرفیتش رو کم کنم
فیلم اموزشی یا کلاس بره بهترکتاب جامع اتوکد خیلی کمکت میکنه--من یه دونه داشتم چند هزار صفحه بود یادم نمیاد!! ولی حرف نداشت --البته ورژن 2008 بودش
تو بازار هست
از نظر من بخوایی کلاس بری بهتر هم از نظر عملی خوبی هم بهتر یاد میگیریسلام بچه ها
خسته نباشید
کسی اینجا آموزش کامل اتوکد 2013 رو نداره
ممنون میشم اگه کسی داره بهم بده
فیلم اموزشی یا کلاس بره بهتر
سلام بچه ها
خسته نباشید
کسی اینجا آموزش کامل اتوکد 2013 رو نداره
ممنون میشم اگه کسی داره بهم بده
خب گوشه های شکلتو کلیک کن و آخرش اینتر بزن اگه شکلت به هم پیوسته باشه میتونی با انتخاب گزینه select همشو انتخاب کنیسلام.یه راهنمایی میخواستم
من یه نقشه ترسیم کردم تو کد حالا بهم گفتن مساحتاش هم حساب کن ببینیم اختلاف چقده .تو هر طبقه 5 واحده. من چطوری باید حساب کنم مساحت هارو؟ از دستور area که استفاده کنم بعد چی بزنم؟ اگه میشه راهنماییم کنید.
از نظر من بخوایی کلاس بری بهتر هم از نظر عملی خوبی هم بهتر یاد میگیری
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی مثلا از ضلع های یه مربع offset میگیرم چطوری این خطهارو به هم برسونم؟من خودم امتدادشون میدم تا به هم برسن ولی اون چه دستوریه که با کیبورد گوشه هارو به هم وصل میکنه؟
پیوسته نیست بعد خیلی هم بده تراسهاش مثلا بیرون واحدن پیش آسانسور. نمیشه گوشه انتخاب کنم که
با سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم اونم اینه که آیا میشه وقتی مثلا توی دستور لاین هستیم از دستور undo یا ctrl+z استفاده کنیم بدون این که از دستور لاین خارج شیم
سلام بچه ها توی نصب اتوکد2012 مشکل دارم ، قبلا نصبش کرده بودم اما حالا error میده یکیش
Error1314.the specified path path/2012/in unavailable که وقتی اینترنت رو غیر فعال میکنم میده و
Error1606.could not access network location path که وقتی اینترنت فعاله میگه
در هر دوصورت errorمیده
لطف کنید راهنماییم کنین
ممنونم
با سلام
به احتمال خیلی زیاد ، فایل راه اندازی اتوکدتون رو نصب نکردید ( همون کرک خودمون ) نصب نشده ، اگر با نصب کرک این خطا رو میده ، بهتره یک بار دیگه ، بعد از remove کردن اتوکد فعلی ، دوباره نصب کنید .
اصلا نصب نمیشه عزیزم !!!!!
موقع نصب این error ها رو میده و نصب رو قطع میکنه
با سلام
یه سوال اساسی دارم قبلا که cad رو نصب می کردم و بعد activate می کردم ولی حالا که نصب کردم بعد از وارد کردن activation code بهمregistration-activation error 0015.111 و there is a problem with the activation code that you entered میده و نیز وقتی mempatch رو می زنم بهم error you need to apply patch when licence screen appears رو میده
کمک لطفا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |