آریانی رودسری
عضو جدید
خوب برو experes و بعد draw .که دو تا گزینه داره و دومی هست .توی پرینت هم مثل عکس می افتهمن experes رو نصب کردم ولی گزینه ی supper hatch ندارم.....کد 2007
بعد این supper hatchموقع پلات چطور میشه؟
خوب برو experes و بعد draw .که دو تا گزینه داره و دومی هست .توی پرینت هم مثل عکس می افتهمن experes رو نصب کردم ولی گزینه ی supper hatch ندارم.....کد 2007
بعد این supper hatchموقع پلات چطور میشه؟
سلام من یه سوال درباره نصب اتوکد داشتم - مثلاً یکبار که کد 2010 رو نصب می کنم و بعد از مدتی مشکلی پیش میاد یا بخوام مجدد کد 2010 رو نصب کنم ، نصب نمیشه و باید ورژن پایینتر یا بالاتری رو نصب کنم - مشکل از چیه ؟
اول باید اون طرحی رو که می خوای block کنی با فرمان make block بعد در خط فرمان تایپ کنی superhatch یه پنجره باز می شه که نوع ورودی رو ازت می خواد شما می زنید block بعد باید یه کادر دور اون شکلت بکشی بعد از اون شکل ماوس مثل زمانی میشه که می خوای یه جائی رو تو hatch معمولی انتخاب کنی اون موقع جائی رو که می خوای باید کلیک کنی اونجا رو hatch می کنهچطور یه hatch جدید که تو محیط اتوکد طراحی شده ثبت کنم؟
منظور اینکه در کل چه جوری میشه یه هاشوره جدید تو محیط اتوکد بسازم؟
همه نوارابزارای cad پاک شده هر کاری می کنم دیگه نمیاد باید چیکا کنم؟
سلام میتونی از نرم افزارSnagIt 8.x استفاده کنی به غیر از عکس گرفتن امکانات زیاد دیگه ای هم داره اگه خواستی به پیام برام بگذار تا برات نرم افزارشو بذارممی خواستم بدونم بعضی ها از خوده ویندوز از کارشون تو کد عکس می گیرن چطوری انجام می دن
ممنونم
jpgoutمی خواستم بدونم بعضی ها از خوده ویندوز از کارشون تو کد عکس می گیرن چطوری انجام می دن
ممنونم
ctl+0همه نوارابزارای cad پاک شده هر کاری می کنم دیگه نمیاد باید چیکا کنم؟
همه نوارابزارای cad پاک شده هر کاری می کنم دیگه نمیاد باید چیکا کنم؟
سلامهمه نوارابزارای cad پاک شده هر کاری می کنم دیگه نمیاد باید چیکا کنم؟
roe style fontet boroدوستان اگر کسی میتواند راهنمایی کند که چگونه می شود فونتهای این نشریه رو به صورت صحیح دید خواهشا روشی را بگویید که خودتان انجام دادید وبه نتیجه رسیدید و نام فونت راهم بگویید (راهنمایی کلی نفرمایید چون 1000 تا فونت نصب کردم !!!! تخصصی باشد )
بسیار ممنون وسپاسگزارم .
نمونه فایل مشکل دار
بعضی وقتها اتوکد سه بعدی می شود به حالت دوبعدی بر نمی گردد در اتوکد 2007 این اتفاق برای من افتاده چکار کنیم
با سلام
چرا وقتی یک بلوک را که قبلا ساختیم می خواهیم در نقطه خاصی قرار دهیم در جای دیگری قرار می گیرد
قبل از درج کردن os را تایب کن و اینتر را بزن و در ینجره باز شده گزینه insertion را فعال کن.با سلام
چرا وقتی یک بلوک را که قبلا ساختیم می خواهیم در نقطه خاصی قرار دهیم در جای دیگری قرار می گیرد
1- op را تایب کن و اینتر را بزن و در سربرگ disply ، قسمت اول اگر اشتباه نکنم تیک سومین گزینه را بردار.(رفتم خانه دقیق این سوال را دوباره می گم).با سلام
دوتا سوال 1- وقتی ابزارهای اتوکد خیلی بزرگ شدن چطور درست کنیم
2- چطوری مختصات یک نقطه را کنارش تایپ کنیم مختصات x را میدونم yرا نمی زند
یه سوال داشتم
کارم رو در مکس سه بعدی کردم و حالا میخوام نماهای کارم رو کدی کنم .
راه سریع تری برای آماده کردن نماها هست؟
بدون اینکه دوباره از ابتدا رسم کنم؟
یه جورایی اگه بشه از فایل مکسی که آماده کردم خیلی عالی میشه.
اول اونجائی رو که می خوای هاشور بزنی می زنی با هر شکلی که باشه اشکال ندارهسوال سوم چطوري روي يك نقشه مثل هاشور كنار ي(مثل هاشوري كه داريم) براي ما هاشور بزنه
فکر کنم میتونی export کنی با پسوند dxf بعد تو کد نما بگیری
1-بعضي وقتها كل ابزارها حذف مي شوند با ctrl+0هم برنميگردند چه كنيم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | ||
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | ||
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |