میتونین اول تبدیلش کنین به polyline بعدش با measure یا dvide این کار رو انجام بدینسلام...
کسی میدونه یه arch رو چه جوری به قسمتهای مساوی تقسیم کنیم؟![]()
میتونین اول تبدیلش کنین به polyline بعدش با measure یا dvide این کار رو انجام بدینسلام...
کسی میدونه یه arch رو چه جوری به قسمتهای مساوی تقسیم کنیم؟![]()
میتونین اول تبدیلش کنین به polyline بعدش با measure یا dvide این کار رو انجام بدین
برش نمیزنه هااا،point میندازهمرسی.. ولی من وقتی از این دستور استفاده کردم زمانی که میگه specify length of segment or block تعدادو می نویسم arch تقسیم نمیشه!
برش نمیزنه هااا،point میندازه
نه بابا میزاره،من الان امتحان کردماصلا چیزی نشون نمیده point هم نیمذاره!
سلام عزیزبا سلام خدمت شما مهندسین عزیز
من دارم یه مدل میزنم که با روش باندری هست. در تصویر مشاهده میکنید قسمت شماره یک و دو و چهار حجم بگیره اما قسمت شماره 3 حجم نگیره؟مشاهده پیوست 255251
من داخل تک تک باندری میگیرم نمیشه باید چی کارش کرد؟؟؟
سلامسلام عزیز
شما باید 4 رو از 3 subtract کنی
نه بابا میزاره،من الان امتحان کردم
تو lenght رو انتخاب کن بعد تعداد بده،میندازه
خط رو پاک کنی میبینی
درود بر شما عزیزان
.......... این مشکل یکی از دوستانمون هست .......که بنده راهکاری به ذهنم نرسید..............عزیزانی که راهکاری می دونن.......در این خصوص ارائه فرمایند.
( این نقشه در ورژن های دیگه و روی سیستم دیگه هیچ مشکلی نداره فقط با 2015 مشکل داره و به این شکل نمایش داده )
پیشاپیش سپاسگزارم .
مشاهده پیوست 253467
سلااااام
من یه سوال دارم
اتوکدم وقتی یه آبجکتو انتخاب میکنم یه پنجره سلکشن میاره....قبلا اینجوری نبود یهو اینجوری شد خیلی رو اعصابه کسی میدونه چجوری درست میشه؟؟
![]()
سلام این گزینه رو غیر فعال کنید.سلااااام
من یه سوال دارم
اتوکدم وقتی یه آبجکتو انتخاب میکنم یه پنجره سلکشن میاره....قبلا اینجوری نبود یهو اینجوری شد خیلی رو اعصابه کسی میدونه چجوری درست میشه؟؟
![]()
سلام دوستان.من ی مشکلی دارم .نقشه هایی که تو کد کشیدم فونت گذاشتم واسشون (فونت با کاتب گذاشتم)وقتی میبرم پلات بگیرم تو previewدرسته ولی بعد پلات همه ی فونتا بهم میریزه و برعکس میشه .جاییم ک پلات میگیرم بلد نبود درستش کنه باید چیکار کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید خیلییییییییییییییی به کمک نیاز دارم ممنون میشم زود ج بدید![]()
حتما block هستش برید از تنظیمات block رنگش رو تغییر بدید(دو بار روش کیک کنین و تغییرات رو انجام بدین و edit or create block رو بزنین و save کنین)با سلام
من یک موضوع مثلا یک درخت رو کپی کردم و روی نقشه خودم paste کردم ولی هر کاری می کنم رنگش که صورتیه عوض نمی شه، کسی می دونه علتش چیه؟
چرا تو اتوکدهای جدید دیگه نمیشه از نقطه ای مبنا بصورت اکتنشنی که خود برنامه میگیره خطی کشید . تو ورزن های قبل مثلا روی نطقه ای موس رو نگه میداشتی و بعد موس رو روی خط موجود میکشیدی بصورت اکستنشن عددی دلخواه رو تایپ میکردیم و میتونستیم خطی یا دایره یا هردستور دیگه ای رو اجرا کنیم ولی الان بعد از گرفتن اکستنشن و تایپ عدد مورد نظر یه نقطه کاملا پرتی رو انتخاب میکنه .
![]()
کلید f10 رو بزنین و polar tracking رو روشن کنین.....
![]()
ولی اینی که شما گفتید ربطی به مشکلم نداشت . من در ورژن های قبلی مثلا 2010 میتونسم بصورت اکستنشن خطی رو استخراج کنم . ولی الان تو ورزن های جدید نمیدونم این گزینه چرا اینقدر عجیب شده . طوری که با سرعت عدد رو تایپ کنی مشکلی نداره ولی یذره کند تایپ بشه یه نقطه پرت و بی ربطی رو بعد اکستنشن انتخاب میکنه . پولار هم روشنه ولی اصلا فایده ای نداره .
شما واسه تبدیل به عکس برین قسمت plot و name plot رو بزارین رو dwg to jpg و نقشتون رو انتخاب کنین درست مثل اینکه میخواین plot بگیرینسلام دوستان... دو تا سوال داشتم:
1- چه جوری می تونم نقشه اتوکد رو بصورت عکس در بیارم که تو power point بذارم؟
2- چه طور می تونم خط های شبکه رو حذف کنم؟
ممنون میشم جواب بدید![]()
سلام دوستان... دو تا سوال داشتم:
1- چه جوری می تونم نقشه اتوکد رو بصورت عکس در بیارم که تو power point بذارم؟
2- چه طور می تونم خط های شبکه رو حذف کنم؟
ممنون میشم جواب بدید![]()
البته گفته های دوست عزیزمون هم کاملا صحیح هست این روشی که دوستمون فرمودن با پس زمینه سفید هست اگه اشتباه نکنم.شما واسه تبدیل به عکس برین قسمت plot و name plot رو بزارین رو dwg to jpg و نقشتون رو انتخاب کنین درست مثل اینکه میخواین plot بگیرین
و خط های شبکه رو میتونین با f7 خاموش و روشن کنین
موفق باشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |