رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اکستنژن 2013

اکستنژن 2013

از دوستان کسی اکستنژن های رویت 2013 رو داره؟ رویت 2013 ها، نه آرچیتکچر یا استراکچر یا مپ
خیلی گشتم تو اینترنت اما پیدا نکردم چیزی
اگر کسی داره لطفا اعلام کنه
یا کسی میدونه چطور میشه ساب اسکرایب شد؟ چون نرم افزارای ما همه کرکه و سایت اتودسک قبول نمیکنه ماها رو :confused:

hamedraz

عضو جدید
سلام
من میخواهم یک پروژه صد هزار متر مربعی را فاز 2 کنم. شما Revit Architecture را ترجیح میدهید یا AutoCad Architecture ؟ رویت قابلیت اشتراک گذاری برای چند نفر بصورت همزمانو داره؟ با توجه به بزرگ بودن پروژه و اینکه رویت همه اطلاعاتو در یک فایل نگه میداره بهتر نیست از اتوکد آرکیتکچر استفاده بشه؟ لطفا راهنمایی کنید.

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از دوستان کسی اکستنژن های رویت 2013 رو داره؟ رویت 2013 ها، نه آرچیتکچر یا استراکچر یا مپ
یا کسی میدونه چطور میشه ساب اسکرایب شد؟ چون نرم افزارای ما همه کرکه و سایت اتودسک قبول نمیکنه ماها رو :confused:

فک کنم بهتره از ساله بعد نسخه ی اصلی رویتو بخرم.
ایطو که اتو دسک پیش میره تا یکی دو سال دیگه با نسخه ی کرک شده هیچ کاری نمیشه کرد.
ارزششو داره سالی یا دو سالی یه رویت اصل خرید.
کسی نمیدونه کجا گیر میاد
قیمتش چقدره.
راستی احسان جان فرق بین رویت با رویت ارشیتکچر چیه

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فک کنم بهتره از ساله بعد نسخه ی اصلی رویتو بخرم.
ایطو که اتو دسک پیش میره تا یکی دو سال دیگه با نسخه ی کرک شده هیچ کاری نمیشه کرد.
ارزششو داره سالی یا دو سالی یه رویت اصل خرید.
کسی نمیدونه کجا گیر میاد
قیمتش چقدره.
راستی احسان جان فرق بین رویت با رویت ارشیتکچر چیه

concreteman

عضو جدید
این یه پلاگینه که از اینترنت گرفتم و نصب کردم، رویت خوبیش اینه که همزمان که طراحی معماری میکنی طراحی سازه ای و طراحی تاسیساتی هم میکنی
وقتی سازه ها رو طراحی میکنیم اعم از فونداسیون و تیرها و ستون ها و بادبندها و خرپاها و شبکه مش آرماتور و ... میتونیم به پلت فرم هی مختلف ببریمش، خود اتودسک یه نرم افزار ساخت و تحلیل داره به اسم روبوت استراکچر اما شرکت های مختلف اومدن برای رویت پلاگینایی عرضه کردن که میشه طراحی سازه ای رویت رو به اون پلت فرم ها وارد کرد، مثل ایتبس یا ادونس استراکچر و ....

کل اطلاعات سازه ای موردنیاز ایتبس رو میفرسته تا تو ایتبس سریع بشه کارای تحلیلی رو روش انجام داد یا اجزای دیگه ای رو هم بهش اضافه کرد

پ.ن : من خیلی بازش کردم آموزشو وگرنه در عرض یکی دو دقیقه میشه کشیدش و خوبیش اینه با چند تا کلیک ساده کل مس تبدیل میشه به دیوار یا هرچی که بخوایم

اجازه بدید سوالم رو مشخص تر بپرسم. چون به هر حال رشته من عمرانه و این امکان برام مهمه. وقتی ما فایل رو از رویت به ایتبس بفرستیم آیا ایتبز فقط مدلینگ رو میشناسه یا به عنوان مثال وزن دیوار رو هم در محل میشناسه و وارد میکنه؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اجازه بدید سوالم رو مشخص تر بپرسم. چون به هر حال رشته من عمرانه و این امکان برام مهمه. وقتی ما فایل رو از رویت به ایتبس بفرستیم آیا ایتبز فقط مدلینگ رو میشناسه یا به عنوان مثال وزن دیوار رو هم در محل میشناسه و وارد میکنه؟

همه چیشو میشناسه، وزن دیوار، ضریب حرارتی و حتی ضریب صوتی و ... و تو بحث سازه وزن جرمی و وزن کلی سازه و نحوه جابجایی نیروها و نوع اتصالات مثلا welded (اتصالات جوشی) یا bolted (اتصالات پیچی) و ... و هر چیزی که نیازه برای ایتبس
فقط دو تا موضوع رو من ندیدم تو رویت که البته تو اینترنت فایلهاش و نحوه ساختشون هست اما نمیدونم تو آنالیزهای سازه ای هم جواب درست رو میدن یا نه؟
اون دو تا اینان: 1- اسپیس فریم (حالا انواع و اقسامش) 2- تیرچه بلوک

tv.kade

عضو جدید
سلام
من پلان را از صفر صفر شروع کردم از سطح زمین بعد میخوام ی پلان از اتوکد اوردم برای زیر زمین حالا وقتی برش میزنم نشون نمیده اما تو نما ها هست

اینم بگم که میخوانم اون پلان زیر زمین بذار Level 1 اما قبول نمکنه
حالا باید چ کار کنم ممنون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام
من پلان را از صفر صفر شروع کردم از سطح زمین بعد میخوام ی پلان از اتوکد اوردم برای زیر زمین حالا وقتی برش میزنم نشون نمیده اما تو نما ها هست

اینم بگم که میخوانم اون پلان زیر زمین بذار Level 1 اما قبول نمکنه
حالا باید چ کار کنم ممنون

سوال اولتون رو متوجه نشدم اما اگر تو نما نشون بده باید تو برشم نشونش بده

برای سوال دومتون کافیه که خطوط لول زیرزمین و لول های بالاترش رو تو نما یا برش انتخاب کنید و با دستور move به اندازه ای که لازمه به طرف بالا جابجا کنید، مثلا 4 متر

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من میخواهم یک پروژه صد هزار متر مربعی را فاز 2 کنم. شما Revit Architecture را ترجیح میدهید یا AutoCad Architecture ؟ رویت قابلیت اشتراک گذاری برای چند نفر بصورت همزمانو داره؟ با توجه به بزرگ بودن پروژه و اینکه رویت همه اطلاعاتو در یک فایل نگه میداره بهتر نیست از اتوکد آرکیتکچر استفاده بشه؟ لطفا راهنمایی کنید.

من فقط میدونمکه با رویت خیلی سنگین میشه چون یکی از عیبای رویت اینه که برای پروژه های بزرگ ساخته نشده

concreteman

عضو جدید
همه چیشو میشناسه، وزن دیوار، ضریب حرارتی و حتی ضریب صوتی و ... و تو بحث سازه وزن جرمی و وزن کلی سازه و نحوه جابجایی نیروها و نوع اتصالات مثلا welded (اتصالات جوشی) یا bolted (اتصالات پیچی) و ... و هر چیزی که نیازه برای ایتبس
فقط دو تا موضوع رو من ندیدم تو رویت که البته تو اینترنت فایلهاش و نحوه ساختشون هست اما نمیدونم تو آنالیزهای سازه ای هم جواب درست رو میدن یا نه؟
اون دو تا اینان: 1- اسپیس فریم (حالا انواع و اقسامش) 2- تیرچه بلوک

میشه لطف کنی لینک دانلود پلاگین و بدی.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله hamedraz http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png

سلام

کلا پلت فرم رویت همون اتوکده، یعنی هسته اصلی رویت اتوکده اما بصورت هوشمندانه تر، اسم تکنولوژیشم همه میدونن BIM هست که چندین ساله شرکت اتودسک و گرافی سافت (آرچیکد) دارن توسعه اش میدن
هم تو اتوکد و هم تو رویت قابلیت کار گروهی وجود داره و حتی اونی که ادمینستیتوره میتونه برنامه عملیاتی تعیین کنه که مثلا فلان مهندس روی فلان قسمت کار کنه و اونیکی روی یه جای دیگه پروژه و کلا برای هر کدوم یه فعالیتی رو تعریف کنه و حتی اجازه دسترسی ها رو کنترل کنه، مثلا یه قسمتی از پروژه که طراحی شد و مشکلاتش دیگه رفع شد از دسترس خارج میشه تا کسی نتونه دیگه تغییری روش بده، یا اگر قسمتی از پروژه دچار مشکل بود فقط اون قسمت پروژه آزاد میشه برای کار کردن روش
برای اینکار باید بخش collaborate رو یاد بگیرید و همچنین مهندس شبکه یا کسی که دانشی از شبکه و ست کردن کامپیوترا داره باید نرم افزاری که همراه رویت برای شبکه کردن سیستما به اسم Citrix رو بدونه که زیادم سخت نیست

اتوکد یه نرم افزاریه که به درد کارای دو بعدی میخوره و رویت کارای دو بعدی و سه بعدی، خب معلومه پروژه سه بعدی باید سنگین تر از پروژه دو بعدی باشه
یه سیستم خوب برای رویت سیستمیه که رم و سی پی یو بالایی داشته باشه و رم بالای 8 با باس بالا مثل باس 3000 ، اکثر کاربرای حرفه ای رم 16 یا حتی 32 با باسای بالا دارن، رمای معمولی باس 1200-1300 هستن --- همچنین سی پی یو زنون یا corei7 جدید که کش بالا دارن

میشه لطف کنی لینک دانلود پلاگین و بدی.

سایت مرجع:
http://apps.exchange.autodesk.com/RVT/2013/en/Home/Index

لینک پلاگین:
http://apps.exchange.autodesk.com/R...e.exchange.autodesk.com:exportrevittoetabs:en

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
جواب من چی شد!!!کسی بلد نیست!!!شبکه روlol

جواب شما رو هم تو پست قبل دادم
باید کسی باشه که از شبکه سر در بیاره
همچنین کار با Citrix که نرم افزار شبکه مخصوص رویت هست رو بلد باشه
تو help خود رویت که تو پوشه شاخه نصب رویت میتونید پیدا کنید نحوه شبکه کردن و کار با سیتریکس رو نوشته

tv.kade

عضو جدید
سلام دوستان
ی سوال ساده اچطور میشه خط برش روی پلان شکست ایجاد کرد اونم چندتا ...
سوال دوم برای print گرفتن من در اراک هستم اونجایی میبرم برای پلات رویت نداره بعد خودم میام با فرمت اتوکد سیو میکنم مثلا وقتی پلان طبقه1 میبرم طبقه های دیگه ام هست
ببخشید زیاد شد

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ی سوال ساده اچطور میشه خط برش روی پلان شکست ایجاد کرد اونم چندتا ...
سوال دوم برای print گرفتن من در اراک هستم اونجایی میبرم برای پلات رویت نداره بعد خودم میام با فرمت اتوکد سیو میکنم مثلا وقتی پلان طبقه1 میبرم طبقه های دیگه ام هست
ببخشید زیاد شد

وقتی سکشن رو داری تو پلانت ایجاد میکنی تو ورژنای قبل مثل 2011 باید برای شکستن خط برش از منوی مودیفای ابزار اسپلیت استفاده کنی تا خط برش رو به دو یا چندتا خط ببری و هرکدوم رو دونه دونه جایی که میخوای قرار بدی اما تو 2013 وقتی داری سکشن رو قرار میدی تو آپشن ست، یا همون نوار سبز رنگی که برای ویرایش باز میشه یه گزینه هست به اسم اسپلیت سکشن، اونو میزنی و موس رو روی خط قرار میدی و درست اونجایی که میخوای خط بریده بشه قرار میدی و کلیک میکنی و خط به دو بخش تبدیل میشه

برای پرینت یا باید نصب باشه رویت روی سیستمشون یا باید اکسپورت dwg بگیری
برای اینکه همه رو روی هم نگیره مثلا طبقه اول رو باز کن و بعد برو تو اکسپورت، مثل اینپورت باید اکسپورت هم کارنت اکسپورت ست شده باشه، تو قسمت اکسپورت کنار سلکت اکسپورت ستاپ یه قسمت برای ستینگ هست که مثل یه دکمه ... است، رو اون کلیک کنید و روی گزینه هایی که میخوای ست کنی کلیک کن، معمولا من این سه چهار تا رو ست میکنم:
تو آخرین گزینه یعنی جنرال، و آخرین بخشش فرمت کد رو تنظیم میکنم
تو یونیتز اند کوردینیتز یونیت رو تنظیم میکنم که معمولا متر یا میلی متره
تو سالیدز معمولا روی ACIS میذارم
کالرز رو هم روی ترو کالر میذارم
بعد اوکی میکنم و نکست رو میزنم و بقیه چیزام که مشخصه

tv.kade

عضو جدید
سلام
ReD_CoDE ممنون که پاسخ میدید
من ب این موارد نیاز دارم
1 پرسپکتیو داخلی چطوری باید ایجاد کرد .
2 پلان سه بعدی همین طور
3 در مورد export کردن با فرمت dwg برای اتوکد کارهای که گفتید انجام دادم خب خیلی بهتر شد اما باز طبقات دیگر هم هست ممنون میشم توضیح بیشتری بدبد
4 معرفی ی سایت برای دانلود فامیلی های میز و صندلی برای کارگاه
متشکرم

آخرین ویرایش:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام
من ب این موارد نیاز دارم
2 پلان سه بعدی همین طور
3 در مورد export کردن با فرمت dwg برای اتوکد کارهای که گفتید انجام دادم خب خیلی بهتر شد اما باز طبقات دیگر هم هست ممنون میشم توضیح بیشتری بدبد
متشکرم

برای پرسپکتیو کافیه تو ویوو قسمت کمرا یه کمرا داخل اون محیطی که میخوای بگذاری، فقط یادت باشه که اگر تیک پرسپکتیو موقع قرار دادن کمرا زده شده باشه نمای پرسپکتیو ایجاد میشه و اگر زده نشده باشه نمای ارتوگرافیک میده

پلان سه بعدی یعنی چی؟

اگر پلان طبقه موردنظرت نمای جاری باشه و موقع تنظیمم کارنت ویوو رو انتخاب کنی باید فقط همون پلان رو اکسپرت بگیره، ممکنه رویتت مشکل داشته باشه اگر نگیره

برای فامیلی هم خیلی سایت هست، اما دو تا از معروف تریناش اینان:
revitcity.com
seek.autodesk.com

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من ب این موارد نیاز دارم
2 پلان سه بعدی همین طور
متشکرم

منظورت از پلان سه بعدی همچین چیزیه

tv.kade

عضو جدید
بله فکر کنم همینه تو همین بخش یکی دوستان کارشا گذاشته بود تا شما نظر بدید البته فکر پرسیکتیو از بالا بود برهر حال جالب بود

اگر پلان طبقه موردنظرت نمای جاری باشه و موقع تنظیمم کارنت ویوو رو انتخاب کنی باید فقط همون پلان رو اکسپرت بگیره، ممکنه رویتت مشکل داشته باشه اگر نگیره
امکان هست تصویر بذارید
در مورد فامیلی من چندتا مبل و صندلی برای لابی میخوام امکان هست برای دانلود بذارید

متشکرم از لطفتون

آخرین ویرایش:

hamedraz

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون. ولی منظور من اتوکد آرکیتکچر )AutoCad Architecture) بود. این نرم افزار ترسیماتو به صورت سه بعدی انجام میده و در نهایت هم قابلیت متره و برآورد داره. کلا خیلی با اتوکد متفاوته. ولی چون پایه اون اتوکد یادگیریش خیلی راحت تر از رویت میتونه باشه! از طرفی چون پروژه تعریف شده از فایلهای جداگانه درست میشه احتیاج به کامپیوتر خیلی قوی نداره و به اشتراک گذاری اون هم خیلی ساده تره!

kiana -m

عضو جدید
سلام دوستان
من 2تا سوال دارم ، دستور spot coordinate توی منوی annonate چکار میکنه ؟ نحوه کار با دستور coordinate هم توضیح بدید ممنون میشم

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون. ولی منظور من اتوکد آرکیتکچر )AutoCad Architecture) بود. این نرم افزار ترسیماتو به صورت سه بعدی انجام میده و در نهایت هم قابلیت متره و برآورد داره. کلا خیلی با اتوکد متفاوته. ولی چون پایه اون اتوکد یادگیریش خیلی راحت تر از رویت میتونه باشه! از طرفی چون پروژه تعریف شده از فایلهای جداگانه درست میشه احتیاج به کامپیوتر خیلی قوی نداره و به اشتراک گذاری اون هم خیلی ساده تره!

از قدیم هم نسخه معماری اتوکد بود، حتی نسخه های مکانیکی و الکترویکی و سازه ای اما چن اتوکد کامل تر بود و فرق چندانی باهم نداشتن این نسخه ها اکثرا از اتوکد استفاده میکردن
به نظر من تا چند سال دیگه هیچ شرکتی تو دنیا نخواهد بود که نیاز به رویت رو درک نکرده باشه و به نظر من تا چند سال دیگه اتوکد بازنشسته میشه تو معماری و سازه و جاشو رویت میگیره
شرکت اتودسک نهایت تکنولوژیی که برای رویت درنظر گرفته و برنامه زمانبندیی که اعلام کرده و چشم اندازش برای دست یافتن به نهایت قابلیت های رویت تا سال 2025 اه

بله فکر کنم همینه تو همین بخش یکی دوستان کارشا گذاشته بود تا شما نظر بدید البته فکر پرسیکتیو از بالا بود برهر حال جالب بود

امکان هست تصویر بذارید
در مورد فامیلی من چندتا مبل و صندلی برای لابی میخوام امکان هست برای دانلود بذارید

متشکرم از لطفتون

تو نمای سه بعدی روی ویوو کیوب راست کلیک کن و اورینت تو ویوو و بعدش فلور پلن و بعدش طبقه موردنظرت رو انتخاب کن، پلان سه بعدی میده، با سکشن باکسش هم میتونی تنظیمات لازم رو انجام بدی

آخرین ویرایش:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از قدیم هم نسخه معماری اتوکد بود، حتی نسخه های مکانیکی و الکترویکی و سازه ای اما چن اتوکد کامل تر بود و فرق چندانی باهم نداشتن این نسخه ها اکثرا از اتوکد استفاده میکردن
به نظر من تا چند سال دیگه هیچ شرکتی تو دنیا نخواهد بود که نیاز به رویت رو درک نکرده باشه و به نظر من تا چند سال دیگه اتوکد بازنشسته میشه تو معماری و سازه و جاشو رویت میگیره
شرکت اتودسک نهایت تکنولوژیی که برای رویت درنظر گرفته و برنامه زمانبندیی که اعلام کرده و چشم اندازش برای دست یافتن به نهایت قابلیت های رویت تا سال 2025 اه

تو نمای سه بعدی روی ویوو کیوب راست کلیک کن و اورینت تو ویوو و بعدش فلور پلن و بعدش طبقه موردنظرت رو انتخاب کن، پلان سه بعدی میده، با سکشن باکسش هم میتونی تنظیمات لازم رو انجام بدی

وقتی پلان طبقات بالاترو انتخاب میکنیم واسه پلان سه بعدی طبقه ی پایین تر دیده نمیشه
نمیشه کاری کرد که دیده بشن؟

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

امکان هست تصویر بذارید

متشکرم از لطفتون
تو این تایپیک یه تعداد ابجکت برا دانلود هست

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/396319-دانلود-ابجکت-های-سایت-revitcity

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
وقتی پلان طبقات بالاترو انتخاب میکنیم واسه پلان سه بعدی طبقه ی پایین تر دیده نمیشه
نمیشه کاری کرد که دیده بشن؟

منظورتو متوجه نشدم احسان جان
مثلا طبقه 5 رو انتخاب کنی که پلان سه بعدیشو نشون بده، فقط از کف طبقه 5 تا ارتفاع کات پلن نشون میده و اگر بخوای ارتفاع بالاتر یا پایین تر رو نشون بده کافیه اون سکش باکس ویوو رو تنظیم کنی

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من 2تا سوال دارم ، دستور spot coordinate توی منوی annonate چکار میکنه ؟ نحوه کار با دستور coordinate هم توضیح بدید ممنون میشم

چرا کسی نیست جواب سوالم و بده؟ :(

اولش باید یه توضیحی بدم تا متوجه بشید اصلا کوردینیت چی هست؟
بعضی وقتا تو پروژه و خصوصا پروژه های بزرگ لازمه اجزای ساختمونی و خصوصا ستون ها رو درست در جای دقیقشون قرار بدید که معمولا از جی پی اس استفاده میکنن، طبیعتا جی پی اس هم بر اساس مختصاتی کار میکنه با استفاده از مختصات x , y , z با کوردینیشن شما میتونید برای هر عضو مثل مرکز ستون یه مختصات تعریف کنید و مختصاتا رو بر اساس جی پی اس محل پروژه ست کنید تا موقع نصب ستون ها با ددقت درست تو جای خودشون قرار بگیرن

اسپات کوردینیش هم دقیقا برای همین کار هست و مثلا میتونید در محل شروع و پایان یه دیوار بگذاریدش تا فردا روز موقع ساخت بدونن از کدوم مختصاتها این دیوار شروع میشه و به پایان میرسه و ملاحظه میکنید که مختصات ها رو نسبت به جهت شمال جنوب و شرق غرب محاسبه میکنه

البته فکر میکنم بشه تنظیم کرد یا تگی رو ساخت که درست مثل جی پی اس بر اساس عرض و طول جغرافیایی اینکار رو بکنه

یه نکته دیگه: شما میتونید وقتی از اسپات کوردینیشن استفاده میکنید تو تایپ پراپرتیز تیک الویشن رو هم بزنید که ارتفاع رو هم نشون بده

niloofar_65nz

عضو جدید
با سلام
یه سوالی داشتم...من دارم پروژه مسکونی کار میکنم
تیپ‌هامو جداگانه مدل کردم حالا که میخوام به یه فایل منتقلشون کنم یه قسمت‌هاییش بهم میریزه
کسی میدونه باید چیکار کرد؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای پرینت کارمون به نظر شما چه راهی رو پیش نهاد میکنید که وقتی خط کش رو کاعذ بزاریم 1 میلیمتر هم کم و زیاد نباشه .. خودم راهی رو بلدم ولی بعضی مواقع بگیر نگیر داره کلا چطوری میشه پرینت کرد که ابعاد روی کاغذ دقیق دقیق باشه تو اتوکد کاملا بلدم ولی توی رویت اصولیشو بلدم نیستم

آخرین ویرایش:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
با سلام
یه سوالی داشتم...من دارم پروژه مسکونی کار میکنم
تیپ‌هامو جداگانه مدل کردم حالا که میخوام به یه فایل منتقلشون کنم یه قسمت‌هاییش بهم میریزه
کسی میدونه باید چیکار کرد؟

وقتی سایت رو باز میکنید دو تا پوینت رو هم میبینید که به رنگ آبی هستن به اسم پروجکت پوینت و سوروری پوینت، این نقطه ها نقاط مرجع ترسیمات رویتن؛ اگر رو هم نمیافته پلاناتون برای اینه که تو هر پلانای شما هرکدوم یه جایی هستن که یا باید اونها رو روی یه نقطه ست کنید یا از اون راحت تر اینه موقع لینک کردن یا ایمپرت محل قرارگیری پلان رو مانوال ست کنید که بعد از وارد کردنشون خودتون دستی سر جای درستش قرار بدید

برای پرینت کارمون به نظر شما چه راهی رو پیش نهاد میکنید که وقتی خط کش رو کاعذ بزاریم 1 میلیمتر هم کم و زیاد نباشه .. خودم راهی رو بلدم ولی بعضی مواقع بگیر نگیر داره کلا چطوری میشه پرینت کرد که ابعاد روی کاغذ دقیق دقیق باشه تو اتوکد کاملا بلدم ولی توی رویت اصولیشو بلدم نیستم

برای پرینت اگر تنظیماتتون درست باشه درست مثل اتوکد پرینت میگیره و دقیق دقیقه، کافیه تنظیمات مربوط به کاغذ رو درست ست کنید