باید حجمی رو که توی 3دی زدی در massیک سری عملیات روش انجام بدی و بیاریش تو محیط اصلی چون همینجوری و بدون هیچکاری که رویت تشخیص نمیده این چیهمرسی
بله کلا تو تری دی حجم زده شده
اما با همین section که میگیرم. اصلا برش نمیزنه، یعنی نما بهم میده
باید حجمی رو که توی 3دی زدی در massیک سری عملیات روش انجام بدی و بیاریش تو محیط اصلی چون همینجوری و بدون هیچکاری که رویت تشخیص نمیده این چیهمرسی
بله کلا تو تری دی حجم زده شده
اما با همین section که میگیرم. اصلا برش نمیزنه، یعنی نما بهم میده
دوست عزيز من از رويت 2011 و مكس 2011 استفاده كردم.متريال اصلا انتقال پيدا نكرد.دوربين بهم خورده بود.........ميشه راهنماييم كنيد
مشاهده پیوست 127076با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من سه تا پلان دارم طبقه اول و دوم و سوم اتوکدی خب حالا اینا را اوردم تو رویت اما سه تا را تو ی طبقه نشون میده چه کار باید که که این پلان ها روی هم سوار شن تا بشه نما و برش سراسری ازش گرفت
ی سوال دیکه من یه وردی دارم که سه تا پله میخوره اما هر کاری میکنم نمیتونم پله بدم چطوری انجام بدم
ممنون ببخشید زیاد شد
سلام دوستان
یه مشکلی دارم که شاید همتون بهش برخورده باشین
این خطه صورتی که تو رویت باهاش رسم میکنیم.
این خط خیلی کلفته. اصا نمیشه ظریف کار کرد. میخواستم بدونم جایی نمیشه ضخامتشو کم کرد.
حتما باید بشه.
thin line که یه چیزه دیگسدستور tl بزن
همون thin line در کادر view
یه سواللللللللللللللللللجطور یک حجم از مکس ببرم تو رویت؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه مشکلی دارم که شاید همتون بهش برخورده باشین
این خطه صورتی که تو رویت باهاش رسم میکنیم.
این خط خیلی کلفته. اصا نمیشه ظریف کار کرد. میخواستم بدونم جایی نمیشه ضخامتشو کم کرد.
حتما باید بشه.
یه سواللللللللللللللللللجطور یک حجم از مکس ببرم تو رویت؟؟؟؟؟
سلام
من تو رویت سه تا پلان دارم که هر سه تو یک طبقه قرار دارن میشه اینا هر کدوم در یک طبقه قرار داد مثلا طبقه اول و دوم و سوم
یه سوال؟ فقط یه خط ضخیمه یا همش؟
اگر همشه و فقط تو نمایش صحنه اینطوریه که گفتن با تین لاین درست میشه اما اگر موقع اکسپورت یا چاپ یه خطی خود به خود ضخیم چاپ میشه باید رو اون خط راست کلیک کنید و override graphics in view رو بزنی و بعدشم که مطمئنم فرق کاتاگوری و ***** و المنت رو میدونی و بعد از این گزینه میرسی به محلی که میتونی ضخامت، رنگ و نقش اون خط رو ست کنی
همون اکسپورت کد که دوستان گفتن درسته اما یه سری ریزه کارایی داره که از مطرح کردنش تو این قسمت خارجه چون خیلی طولانیه، بهتره تو گوگل یا یوتوب بگردی دنبال فیلم آموزشی تصویریش
چون باید قبلش از یه سری مودیفایرا مثل edit mesh و edit poly استفاده کنی تا سورفیس ها و مشهات کمتر و یکپارچه تر بشه تا رویت هنگ نکنه
توضیح دادم گه، به پست قبلم رجوع کنید
فقط برای اینک اینکار رو بکنید باید هر طبقه رو تو یه فایل کد ذخیره کنید و با تیکدار کردن کارنت ویوو تک تک وارد کنید نقشه ها رو
سلام کسی میدونه چطور میشه تو رویت گنبد ساخت؟
و یه سوال دیگه اینکه چطوری میشه به یک mass، متریال داد؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیزلطفا کمک کنید
نرم افزار رویت من خیلی کند و آهسته کار میکنه و مشکل سازه
آیا راحی برای استفاده بهتر از این نرم افزار هست؟
ممنون از راهنماییتسیستمم core i7 هست و رویتم 2013 یعنی براش کمه؟سلام دوست عزیز
این مشکل احتمالا به خاطر این هست که ورژن رویت شما با سیستمتون همخوانی نداره ، یعنی سیستمتون برای این ورژن رویتی که نصب کردید ضعیفه
معمولا ورژن 2011 روی همه سیستم ها جوابگو هست ولی 2013 نه ، اگر سیستم ضعیفی داشته باشید سرعت کار باهاش خیلی کند و آهسته میشه
نوع سی پی یو شما قوی هست ، ولی سی پی یو برای رندرگیری مهمه ، برای کار کردن با رویت مقدار رم اولویت اول هست .ممنون از راهنماییتسیستمم core i7 هست و رویتم 2013 یعنی براش کمه؟
سلام یه کاری هست که من انجام دادم و سرعتش خیلی بهتر شد.توی یه سایت خارجی نوشته بود، اول رویت رو باز کن بعد از همون علامت که شکل رویته بالا سمت چپ روی رویت کلیک کن بعد قسمت options . اونو که بزنی یه پنجره باز میشه که توی قسمت graphics ، بخش graphiics mode هر دو گزینه نباید تیک خورده باشه. بعد دوباره رویت رو ببنند و باز کن سرعتش بهتر میشه فقط اینجوری برای من حالت realistic رو نشون نمیدهنوع سی پی یو شما قوی هست ، ولی سی پی یو برای رندرگیری مهمه ، برای کار کردن با رویت مقدار رم اولویت اول هست .
البته ورژن 2013 نسبت به ورژن های قبلی خیلی سنگین تره ولی من با رم 8 گیگ و سی پی یو cori7 مشکلی باهاش ندارم
سلام چرا ممکنه بشه . من که تاحالا نشنیدم ، مربوط میشه به رویت کارهای حرفه ای که البته سری هم از شبکه در بیارهسلام!بچه ها یه سوال خیلی مهم لطفا کمک!!! من شنیدم وقتی میخوای رندر بگیری میشه چند تا سیستم با هم شبکه کرد اینجوری سرعت رندرتم چند برابر میشه!!!!
کِِی_____ی بلده؟ اساتید محترم![]()
سلام
ی مشگل دارم من همه پروژه ام انجام دادم حالا میخوام پله بزنم اما داخل نمیتونم ببینم و میدونم باید از اون عینک پایین استفاده کنم
اما خیلی سخته که همه رو مخفی کنی روش بهتری سراغ دارید ؟ باتشکر شما
سلام
چجوری میتونم پلانی که تو اتوکد کشیدم بیارم تو رویت و 3 بعدی کنم؟؟؟
ممنون
سلام
چجوری میتونم پلانی که تو اتوکد کشیدم بیارم تو رویت و 3 بعدی کنم؟؟؟
ممنون
جواب سوال اولت ربط داره به سوال دومت
برای ساخت گنبد ساده ترین راه ساخت گنبد با همون مس هست، امیدوارم روش طراحی با مس رو بلد باشی
اما باز میگم شاید کسی خواست بدونه:
اولین کار اینه که طبقه ای که میخوای مست رو اون قرار بگیره نمای جاریت باشه یعنی مثلا لول یک رو انتخاب کنی تا پلان طبقه اولت باز بشه، بعد روی نمای سه بعدی کلیک کنی تا اونم باز باشه
بعد تو قسمت مس، این پلیس مس رو میزنی تا مس جدید برات باز شه و تو ورک پلین روی شو کلیک کن تا پلین اون طبقه رو نمایش بده و روی اون یه رفرنس لاین صاف بکش
بعد روی خط کلیک کنی اینو میبینی، دو تا پلین عمود برهم که هنوز فعال نیستن، اما تو حالت دیفالت یکیشون تو حالت انتخاب شده اس (همون صفحه آبی رنگه)
ما برای ساخت گنبد نیاز داریم یه پلین عمودی داشته باشیم پس باید یه پلین عمودی بسازیم، برای اینکار تو ورک پلین رو ست کلیک کن و بعد موست رو نزدیک خطی که کشیدی بکن، میبینی اون پلین افقی آبی دورش خط چین میشهف وقتی خط چین شد تو صفحه کلید tab رو بزن و خواهی دید که اون صفحه افقی تبدیل شد به صفحه عمودی و روش کلیک کن
بعد روی ویوو کیوب نمای سه بعدی، مثلا تو نمای فرونت کلیک کن و شروع کن به کشیدن یه خط صاف قائم بعنوان خط مبنا برای چرخیدن شکل بسته (پروفیل) دور اون، بعد از کشیدن خط صاف، باید یه شکل بسته که میشه همون انحنای گنبد (با اسپی لاین بکشش و سعی کن سه چهارتا کلیک کنی موقع کشیدنش تا تعداد نقطه هایی که مثل دسته برای تنظیم اسپی لاین هستن بیشتر بشن تا راحت تر بتونی ویرایش کنی خطو)
بعدش خط صاف و اون پروفیل (شکل بسته) رو انتخاب کن و بعد روی کریت فرم کلیک کن و فرمت ساخته میشه و بعد اوکی کن و از مس خارج شو
بعد برو تو همون قسمت مس و روی وال (دیوار کلیک کن و روی پوسته بیرونی مس ایجاد شده ات کلیک کن تا پوسته ات ساخته بشه، بعد هم اون گوشه روی شو مس کلیک کن تا چراغش خاموش شه و مس رو نشون نده و فقط پوسته (دیوار) ساخته شده رو نشون بده
از طرف دیگه مس یه چیزیه مثل کاغذ که باید روش رو با اجزای دیگه ای مثل دیوار، سقف، و ... بپوشونی تا اونها شکل مس رو بگیرن و خودش به تنهایی متریال نمیگیره
مثلا برای سطوحس که قائمن رویت اجازه استفاده از وال (دیوار) رو میده و اگر سطوح افقی باشن اجازه استفاده از روف (سقف) رو میده و همچنین داخل مست میتونی با استفاده از فلور کف طبقه ها رو بسازی
کرتین سیستم هم که کارش مشخصه
پ ن : البته اگر یه گرید (همون آکس بندی) کشیده باشی میتونی وقتی تو ورک پلین شو رو میزنی و یه پنجره باز میشه همون گرید رو انتخاب کنی که بعد ست رو بزنی که اون پلین عمودی ساخته بشه، اما خواستم اصولی ترشو بدونی
اینجوری که تا دو تا اوستا کار بذاری تو سیستمت زودتر می سازنش.
یه سوال داشتم red -cod عزیز.
من اینجا اولین باره که محیط رویت رو میبینم. یک گزینه دیدم به اسم export revit to etabs . میشه یک کم در بارش توضیح بدی ؛ یعنی دقیقا چه اطلاعاتی رو به etabs میفرسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |