سلام ..چطورمیتونم تو یه مسیر که توپوگرافی داره یه جاده قرار بدم؟
دوستان لطفا سوال منا جواب بديد
تا به حال كسي در قسمت بكگراند از عكس استفاده كرده؟
اگه شيشه پنجره اش رفلكت بوده چي شده؟عكس آسمون در شيشه افتاده؟؟؟؟؟؟
آخه مشکل شما یه جور خاصیه، نمیدونم تاحالا یه همچین مشکلی کسی داشته یا نه
بک گروند که خیلی استفاده میشه
مثلا یه عکس رو میذاری پشت پنجره و نمای بیرون پنجره مثلا عکس ساختمون روبروی ساختمونیه که طراحی کردی
حتی بک گروند کامل و بزرگ هم میشه گذاشت برای کل مجموعه
به دو روش:
یکی با همون استفاده از ایمیج تو بک گروند قسمت رندر رویت
یکی هم با همون دی کال
با تشكر از شما
نميدونم من روش اول كه گفتين،با استفاده از بكگراند در قسمت رندر بكگراند ميذارم.تا حالا چند فايل مختلف در رويت 2011 و 2013 امتحان كردم.ولي عكس آسمان در شيشه انعكاس داده نميشه
شما در رويت (نه در فتوشاپ)تونستيد اين كار را انجام بديد؟؟
خواهرم نمیشه تلاش نکن فایده ای نداره اون بک گراندی که تو رویت میذاری هیچ فرقی پس از رندربا اونی که تو فوتوشاپ میذارید نداره یا باید با مکس از این کارها بکنید یا اگه مکستون خوب نیست رندر رو که میگیرید یا فرمت png ازش سیو بگیرید خط آسمونو برش خورده میگیره (بدون آسمون )و راحت میذارینش رو یه عکس دیگه تو فوتوشاپ بعد برای رفلکت روی پنجره همون بکگراند رو دوباره میذارید رو عکس و قسمت های خارج از شیشه رو پاک مییکنید و opacityاونو کم میکنید یه چیزی تو این مایه ها میشه با همون عکس های خودتون با فتوشاپ 2 دقیقه طول کشید
مشاهده پیوست 121103
برادرم دست درد نكنه.ممنون از راهنماييتون.فك ميكردم من يا رويتم مشكل داريم
بله در مكس انجام دادم و خوب ميشه....
ولي ي مشكل ديگه هم دارم : من زماني كه فايل را از رويت 2011 به مكس انتقال ميدم،متريال نداره و زاويه ديد دوربين فرق كرده و ......براي انتقال از رويت به مكس هم اگه راهنماييم كن دعا به جونتون ميكنم
بله درست گفتن داخل همون دی وی دی مکس مکس دیزاین هم هستبا تشكر
فقط من ي سوال ديگه هم دارم.من شهرستان هستم و مركز فروش نرم افزار سرزدم....گفت مكس ديزاين نيست كلا و همون مكس را بگيري داخلش مكس ديزاين هم هست
شما ميگيد ي چيز مجزاست؟؟
البته از راهنماييتون كمال تشكر را دارم
بله درست گفتن داخل همون دی وی دی مکس مکس دیزاین هم هست
والا من دی وی دی مکس 2011 شرکت رویال رو دارم هر دو تا رو با هم داره روشم نوشته مکس و مکس دیزاینمیشه بگی چطوری میشه تری دی مکس دیزاین رو از همون دی وی دی مکس نصب کرد؟
من تری دی مکس 2011 دارم اما توش دیزاین رو نداره
تا اونجایی هم که میدونم دو تا محصول جدا هستن و جدا عرضه میشن
شک کردم نکنه واقعا تو خود مکس استودیو هست و من بلد نیستم نصب کنم؟![]()
والا من دی وی دی مکس 2011 شرکت رویال رو دارم هر دو تا رو با هم داره روشم نوشته مکس و مکس دیزاین
سلام دوستان یه کمکی بکنید دارم کلافه میشم من نسخه 2012 رو نصب می کنم elevtion رو داره ولی وقتی نسخه2013 رو نصب می کنم elevtion نیست تا حالا چند تا خریدم ولی همشون همین جور هستند
بله منظورم نما هست اگه یه پروژه دیگه لود کنم الویشن ها هست تو اون پروژه ولی وقتی یه رویت new باز می کنم نیست
سلام می شه نحوه ی سه بعدی کردن پله با فرم آزاد رو با نرم افزار رویت آموزش بدید.من یک پله توی کارم دارم که با SPLINE ترسیمش کردم (چون نه دایره ست نه بیضیه نه کمانه و کاملا بی قاعدست) و به ازای هر 3پله یک کف پله داره و در طول مسیر ٰ عرض پله ها کم و زیاد می شه و کلا تقارن نداره. لطفا کمک کنید خیلی اضظراریه ٰ برای پایان نامم می خوام....
حالا من نمیدونم شکل دقیق پلشون چطورهیکم کارت رو تو رویت سخت کردی اما در میاد
تو اسکچ برای ساخت پله ما دو نوع آیتم داریم، یکی باندری برای کشیدن شکل کلی پله و یکی هم رایزر برای کشیدن خطوط پله
اول باید با ابزار ترسیمی خود باندری که یکم محدوده شکل کلی اون پله بی قاعده اتو در بیاری و بعدش شروع کنی به ترسیم خطوط پله، یعنی سه تا خط بکشی برای نمایش اون سه تا پله ای که داری و بعد فاصله مشخصی رو بذاری برای پاگردهایی که درنظر گرفتی
باز شاید راه ساده تری هم باشه، میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم؟
مسیر پله هام منحنیه اما از اون مدل انحنا هاییه که فقط می شه با spline ترسیمش کرد.به نظرتون بازم این روش جواب می ده؟
من هنوز موفق نشدم ترسیمش کنم
کسی نمیدونه چطور میشه ابجکتای رویتو توی شیب قرار داد؟
مثلا یه ماشینو رو یه رمپ بزاریم؟
من میخوام یه ماشینو رو یه رمپ بزارممثلا ریلینگ رو بکش، میبینی که تو تری دی ویو کاملا صاف ترسیم شه، برای اینکه دقیقا مثل سطح شیبدار نرده ها باشن رو نرده کلیک کن و بعد pik new host رو بزن و روی سطح شیبدارت کلیک کن، نرده همراستای سطح شیبدارت میشه
اقا همین الان مشکلم حل شد.من میخوام یه ماشینو رو یه رمپ بزارم
ولی وقتی pik new host میزنم نمیتونم رمپو انتخاب کنم. به جاش میشه فلور های تخت و افقی رو انتخاب کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |