خیلی خیلی ممنونم از شما . کاملا متوجه شدم.
خیلی خیلی ممنونم از شما . کاملا متوجه شدم.
یک سئوال دیگه البته قبلش شرمنده ام از زیاد سئوال کردنم.ما اگه یک حجمی داشته باشیم که قوس نامشخصی دارد و بخواهیم زیر این قوس خرپا ایجاد کنیم به چه صورت می توانیم عمل کنیم؟
سلام دوست عزیز بله رندر های شب رویت خیلی جذاب هست. متاسفانه من در قسمت متریال خوب دادن و رندر عالی و همچنین ساخت فامیلی بسیار مشکل دارم.(البته من به تازگی کار با این نرم افزار را به کمک آقای آریانی و همچنین آقا ناصر یاد گرقتم که اگر هم در این نقاط ضعف دارم به دلیل این است که این دوستان به این مباحث نرسیدن و حقیقتا فامیلی آقا ناصر هم متوجه نشدم چون حس می کنم مطالب گسترده ای باید داشته باشد)با عرض سلام خدمت اساتید و دوستای گلم
دوستان من به تازگی مشغول آموزش این نرم افزار هستم
یک مشکل داشتم
برای لود کردن چراغ ها و لامپ ها مشکل دارم
ظاهرا باید یه تک یا یه همچین چیزی براش بسازم اما نمیدونم باید چیکار کنم
از فمیلی که لود میکنم نمیتونم هیچ کجا استفاده کنم
و این یه ضعف بزرگه میدونید که رندر های شب رویت معروف تر از همه چیشه
ممنون میشم کمکم کنید
چرا دیگه کسی برای ما مبتدی ها نیست که اشکالامونو بر طرف کنه من خودم کشتم تا یک ماهه رویت یاد گرفتم اما خوب یه جاهایی خنگ می شم.نمیشه حالا به ما مدد کنید؟
خسته نباشید همه مهندسین عزیز
اگر واستون ممکنه در مورد نحوه ساخت یک دیوار کامل طبق مقررات ملی ساختمان و جزییات اجرای نشریه 92 سازمان مدیریت ،به صورت عمودی با لایه بندی کامل دیوار که در نهایت به اجرای جانپناه و قرنیز نیز برسه ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز بله رندر های شب رویت خیلی جذاب هست. متاسفانه من در قسمت متریال خوب دادن و رندر عالی و همچنین ساخت فامیلی بسیار مشکل دارم.(البته من به تازگی کار با این نرم افزار را به کمک آقای آریانی و همچنین آقا ناصر یاد گرقتم که اگر هم در این نقاط ضعف دارم به دلیل این است که این دوستان به این مباحث نرسیدن و حقیقتا فامیلی آقا ناصر هم متوجه نشدم چون حس می کنم مطالب گسترده ای باید داشته باشد)
حال اگر شما به این مباحث تسلط دارید اگر به ما نیز کمک کنید ممنون می شیم.
چمن و اون پرنده ها و درخت و ادم ها همه تو فوتوشاپ گذاشتم.اما ماشینا تو رویت.راستش ابجکت رویت دارم.از کلاس رویتی که میرفتم گرفتم.بیش از 1 گیگ هست و آپلود کردنش تقریبا غیرممکنمیشه بگین این آبجکت ها رو از کجا گرفتین.امکانش هست که کامل اونو در اختیار ما هم بگذارید؟
اگه واقعا اون یک گیگ آبجکت واقعا کامل و مفید هست و شما هم مشکلی ندارید من حاضز هزینه ای اگر مد نظرتون هست بدم و اگه برای شما مشکلی نیست برای من بفرستید.البته می دونم که امکان اینکه وقت نداشته باشید هست.چمن و اون پرنده ها و درخت و ادم ها همه تو فوتوشاپ گذاشتم.اما ماشینا تو رویت.راستش ابجکت رویت دارم.از کلاس رویتی که میرفتم گرفتم.بیش از 1 گیگ هست و آپلود کردنش تقریبا غیرممکن
اما اگه چیز خاصی رو خواستین اگه حجمش خیلی زیاد نبود.میتونم بگذارم![]()
خودم نخریدم که بخوام بفروشم.اما فکر بدی هم نیستا.کلی میشه پول گرفت!!اگه واقعا اون یک گیگ آبجکت واقعا کامل و مفید هست و شما هم مشکلی ندارید من حاضز هزینه ای اگر مد نظرتون هست بدم و اگه برای شما مشکلی نیست برای من بفرستید.البته می دونم که امکان اینکه وقت نداشته باشید هست.
من که یه فیلم تو یوتیوب دیدم گفته بود از ورژن 2011 این امکان اضافه شده و منم امتحان کردم و جواب دادبا سلام
در صورت امکان دوستانی که تجربهدارند در مورد انتقال فایل FBX از رویت به مکس دیزاین کمی راهنمایی کنند من از رویت 2011 به مکس دیزاین 2009 یک فایل رو منتقل کردم ولی هنگامی که رندر گرفتم کلا هیچ متریالی دیده نمیشه در صورتی که باید تو مکس این متریال دیده نشه ولی تو مکس دیزاین آقای آریانی گفتن مشکلی نداره در صورت امکان بفرمائید اشکال کارم در کجاست اگه امکان داره در این مورد کمی توضیح بدهند ممنونشان می شویم
با تشکر
شزمنده شاسد از خنگ بودنم باشه که این سئوال می پرسم.امامیشه بگید یه مکس دیزاین چه جوری می تونیم دست پیدا کنیم؟من که یه فیلم تو یوتیوب دیدم گفته بود از ورژن 2011 این امکان اضافه شده و منم امتحان کردم و جواب داد
در مکس دیزاین 2011 امتحان کردم و در تنظینات پنجره گرینه combine material انتخاب کردم.
خیلی جالب شده بود
تشکر ... توی همه نرم افزار ها توی قسمت unit باید بریم که درست بشه من هرچی گشتم unit ریوت رو پیدا نکردم الان روعکس گذاشتید دیدم پیدا شد ... روی متر گذاشتم حل شد .... مرسی... یه سوال دیگه ....سئوال اول برای من هم سئوال. اما برای تغییر مقیاس مشاهده پیوست 47739مشاهده پیوست 47738
تشکر ... توی همه نرم افزار ها توی قسمت unit باید بریم که درست بشه من هرچی گشتم unit ریوت رو پیدا نکردم الان روعکس گذاشتید دیدم پیدا شد ... روی متر گذاشتم حل شد .... مرسی... یه سوال دیگه ....
توی همون آموزش اتودسک اگه دقت کرده باشید خط آکس هردو طرفش عدد داره مثلا آکس شماره 1 یا A . هردو طرف نوشته شده چطوری میتونم تنظیم کنم که دوطرف باشه یا بالا یا پایین ؟
شزمنده شاسد از خنگ بودنم باشه که این سئوال می پرسم.امامیشه بگید یه مکس دیزاین چه جوری می تونیم دست پیدا کنیم؟
ممنون میشم یکی از دوستان که در ساخت mass با این نرم افزار تبحر دارن در چند کامنت یا یک جزوه کوچک pdf آموزش بدن.من شخصا با اتوکد در حد کامل و مکس در حد متوسط مدل سازی کار کردم ولی به نظرم یه خورده رویت داره برام بدقلقگی میکنه.البته صفر کیلومترم نیستم خیلی ها شو حل کردم ولی خوب به صورت کلی اگه یکی از دوستان زحمت این آموزش رو بکشه ممنون میشم.اون قسمتی که آقای نقدی در مورد mass فرمودن خوبه ولی مقدماتیه.من تو قسمت component راحت تر مدل سازی کردم تا تو قسمت mass.
همچنین در مورد کاربرد صحیح رفرنس پلان یا کلا رفرنس ها در محیط مدل سازی توضیحاتی بدین سپاسگزار میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |