کسی لغات سالهای اخر کنکور رو تو قالب پی دی اف داره؟ اگه ماله رشته های دیگه و هنرهای ساخت هم توش باشه خیلی عالی میشه 

کسی لغات سالهای اخر کنکور رو تو قالب پی دی اف داره؟ اگه ماله رشته های دیگه و هنرهای ساخت هم توش باشه خیلی عالی میشه![]()
سلام دوست عزیزسلام دوستان من الان ترم 4 معماری هستم میخوام که از الان زبان رو شروع کنم به نظرتون چه کتاب هایی رو بخونم برای ارشد؟؟؟
ممنون.
به نظرم اگه کسی تافل داشته باشه خیلی مسلط هست و میتونه درصد بالایی زبان رو بزنه، اما اگه منظورت از موثر این هست که توی کنکور دخالت بدن این موضوع رو بعیده چون مثل دکترا نیستش که بخواییم مصاحبه بدیم و هر موردی یه امتیاز محسوب بشه.ببخشید یه راهنمایی میخواستم دوستان
دوستان بنظرتون تافل زبان رو داشتن تو رشته ما چقدر موثره ؟؟
متاسفانه خیلی بد ادرس سایت رو گذاشتیناینجا کلا هر چی از برنامه jmemorise هستش رو گذاشتم..در کنارش حتما توصیه میکنم با نرم افزار های شرکت نارسیس رو ببینید..نرم افزار های بسیار خوبی توی این زمینه داره.Password : www.irlanguage.com...Jmemorizehttp://dl.irlanguage.com/English/Leitner%20Box/jMemorize%20%5Bwww.irlanguage.com%5D.rar...java runtimehttp://dl.irlanguage.com/English/Leitner%20Box/Java%20Runtime%20%5Bwww.irlanguage.com%5D.rar...english vocabular (cards)http://dl.irlanguage.com/English/Le...029d1394034265-jmemorize-manual-ver.1.3.0.pdf
کسی لغات سالهای اخر کنکور رو تو قالب پی دی اف داره؟ اگه ماله رشته های دیگه و هنرهای ساخت هم توش باشه خیلی عالی میشه![]()
huh ... I am here to start
.
.
.
.
.
چیه؟ ما باید ثابت کنیم زبان خوندیم یا نه؟ ها؟
بچه ها اول تابستون زود بود واسه خوندن الان دیرهدیگه نمیخونم اصن
![]()
اینی که گفتی یه معنی خاص نداره . ترکیب متضاد هست مثل: ظلم عادلانه! غم دلچسب!منم از صب دارم یکی از پاراگراف اول کنکور پارسالو ترجمه می کنم کلمه ی oxymoron ترجمش هیچ جا یافت نشد دوستان هرکی میدونه معنیشو بگه
راستی چرا اینجوریه ؟! داره دیر میشه دیگه![]()
منم از صب دارم یکی از پاراگراف اول کنکور پارسالو ترجمه می کنم کلمه ی oxymoron ترجمش هیچ جا یافت نشد دوستان هرکی میدونه معنیشو بگه
راستی چرا اینجوریه ؟! داره دیر میشه دیگه![]()
اینی که گفتی یه معنی خاص نداره . ترکیب متضاد هست مثل: ظلم عادلانه! غم دلچسب!
معنی دیکشنری :
استعمال کلمات مرکب ضد و نقیض، استعمال کلمات مرکب متضاد (مثل cruel kindness)
یعنی به کار بردن دو کلمه متضاد در کنار هم
این که ضد و نقیضه میدونم ولی مگه میشه معنی نداشته باشه؟!ینی تو جمله چی بنویسم؟( در کتابش افزایش و افت طرح ریزی راهبردی پایان می یابد که دوره ی طرح ریزی راهبردی هست یک oxymorn!
این طراحان سوال ب عمشونم فک می کردن خیلی عالی می شد![]()
خخ این یعنی نمیشه هم طرح بدی هم راهبردی باشهجمله انگلیسیش رو میذاری فرزانه؟
اینه جملش:
mintzberg(1994),in his book the rise and fall of strategic planning ,concludes that the term ,strategic planning, is an oxymoron.
همون که گفتم میشه :دی
... چنین نتیجه میگیره که اصطلاح برنامه ریزی استراتژیک، یک ترکیب متناقض است.
حالا احتمالا تو ادامه متن براش تحلیل و دلیل هم آورده
نظر من اینه البته![]()
من میخوام کتاب زیر ذره بین هم گرامر و هم لغتش رو بخرم و 504 هم بخونمبچه هایی که زبانشون خوبه!!!
بگین واسه زبان پی کار کنیم که تو 4 ماه به 60-70 درصد برس.نیم خودمونو
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟
برا درک مطلب به جز کنکورای سال قبل چه کتابی رو بخونیم؟؟؟
بچه هایی که زبانشون خوبه!!!
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟
504 و تافل هر دو باید خونده بشه چون توی متنش هم کلمات زیادی واسه یاد گرفتن داره، در حدی که کاملا به این دو کتاب مسلط بشین و بعد از اون لغات کنکورهای سالهای قبل [ نقل قول از دکتر تقی زاده ]
البته تو تافل لغت های 504 هم تکرار شده،ولی بخونید بهتره504 و تافل هر دو باید خونده بشه چون توی متنش هم کلمات زیادی واسه یاد گرفتن داره، در حدی که کاملا به این دو کتاب مسلط بشین و بعد از اون لغات کنکورهای سالهای قبل [ نقل قول از دکتر تقی زاده ]
بچه هایی که زبانشون خوبه!!!
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟
سلام
به نظر من هم همون کتاب زیر ذره بین رو بخونید کافیه. من به نیمه رسوندمش، راضیم.
504 و لغات تافل هم نیاز نیست بخری، همش تو همون کتاب پوشش داده شده بعلاوه لغات پرتکرار کنکورهای سال قبل که خیلی مهمتر از 504 و تافله.
این آزمونهای رایگانش هم شرکت کن:
آزمون رایگان آنلاین زبان عمومی کنکور ارشد
من از کلاسای دکتر تقی زاده راضی بودم،هم کلاس لغت داره، هم گرامر و هم درک مطلب.دوستان محترم بهترین موسسه واسه یادگیری زبان از ابتدا کدومه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من از کلاسای دکتر تقی زاده راضی بودم،هم کلاس لغت داره، هم گرامر و هم درک مطلب.
من از کلاسای دکتر تقی زاده راضی بودم،هم کلاس لغت داره، هم گرامر و هم درک مطلب.