رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

fantastic-boy

عضو جدید
سلام
البته تناقضی که وجود نداره
منظور از کشش و فشار تحت زاویه 45 درجه همون شکل ص 28 درک رفتاره که یک قطرش به کشش افتاده اون یکیشم تحت فشاره --->این شد کلا تعریف برش
حال یک چیزی به نام برش سوراخ کننده ی ستون داریم( که سقف رو میخواد سراخ کنه) که توشکل 12 درک یا همون شکل 18 ص 335 سیستم هست و هردو یک چیزی رو بیان میکنه .​

ممنون از اینکه بم جواب دادین :)
اما یه سوال مگه تو کتاب درک رفتار نیمده خطوط موازی ستونو برش نامیده پس چرا کتاب سیستم ساختمانی خزوز 45 درجه برشی گفته

honeybee1370

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها میشه لطفا به این سوال جواب بدین؟:gol:
مشاهده پیوست 256824
گزینه ی 4
این سوال رو حتما باید پرسپکتیوش یادت باشه تا بتونی جواب بدی البته گزینه 1 و 2 رو میشه رد کرد، چون انحنای مضاف و کابل مضاعف وظیفشون مقابله با نیروی رو به بالای باده

MEMAR_KHAS

عضو جدید
سلام دوستان
مبحث (تحلیل خرپا) رو اصلا متوجه نمیشم :cry: اگه میتونین کمک کنین؟یا اگه جزوه ایی که خوب توضیح داده بهم معرفی کنین ممنون میشم:confused:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان.،اگه کسی کارگاه سیستم ساختمانی اقای سروشنیا رو شرکت کرده امکانش هست اینجا قرار بده?

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها میشه لطفا به این سوال جواب بدین؟:gol:
مشاهده پیوست 256824

هروقت میخوای ببینی نیروی یه چیزی چطوری مهار شده ببین به چی وصل شده اینجا هم منظور از نیروی کششی همون کابله که به دیوار بتنی وصل شده پس همون مهارش میکنه اگه توی مثالای دیگه هم دقت کنی دقیقا همینی که گفتم قابل اجراست البته این حرف من نیستا استاد سروش نیا اینا گفتن و حتی گفتن اصلا نیاز به حفظ اسم بنا نیست

moomidi

عضو جدید
ممنون از اینکه بم جواب دادین :)
اما یه سوال مگه تو کتاب درک رفتار نیمده خطوط موازی ستونو برش نامیده پس چرا کتاب سیستم ساختمانی خزوز 45 درجه برشی گفته

منظور از خط عمودی همان نیروی برشی هست (کتاب درک) که منجر میشود به سطح برشی 45 درجه

moomidi

عضو جدید

pari.arch

عضو جدید
سلاااام...بچه ها میشه این سوالو جواب بدین

_20160309_160410.jpg

شکل و توضیحاتش تو کدوم منبع اومده؟
پیشاپیش به خاطر کیفیت بد عکس عذرخواهی میکنم:)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام...بچه ها میشه این سوالو جواب بدین

مشاهده پیوست 256857

شکل و توضیحاتش تو کدوم منبع اومده؟
پیشاپیش به خاطر کیفیت بد عکس عذرخواهی میکنم:)

سوال از کتاب سیستم های ساختمانی آینده س، جواب گزینه 1 میشه ، غشای PTFE هست

pari.arch

عضو جدید
:::
سوال از کتاب سیستم های ساختمانی آینده س، جواب گزینه 1 میشه ، غشای PTFE هست
مرسی دوستم....تو پاسخنامه زده بود سه ک به نطرم اشتباه اومد...الان ک منبعو گفتی جزوه ی سیستم های ساختمانی آینده دکتر خرسند دیدم ک توضیح داده بود کامل...:w27:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. میشه لطفا این جمله از دکتر خرسند رو توضیح بدین؟:gol: (من منظورشون رو متوجه نشدم:cry:)
Untitled.jpg

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :gol:بچه ها من آخرش متوجه نشدم کابل یک پل معلق چه شکلی از منحنیه؟ سهمیه؟ بیز؟ بین سهمی و بیز؟

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :gol:بچه ها من آخرش متوجه نشدم کابل یک پل معلق چه شکلی از منحنیه؟ سهمیه؟ بیز؟ بین سهمی و بیز؟
بین سهمی و بیزه..چون داره وزن خودش رو در فواصل مساوی در طول منحنی و وزن سازه افقی کف پل رو در فواصل مساوی افقی تحمل میکنه ولی چون معمولا وزن سازه افقی بیشتر از وزن خود کابل هست منحنی به سهمی نزدیکتره

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
**جزوه های آزمون ارشد معماری**

سلام
تفاوت خزش و جمع شدگی که در کتاب بتن آقی گلابچی هست چیه؟؟؟
خزش: تغییر شکل نسبی بتن در طول زمان هستش که باعث توزیع مجدد تنش میشه راح حلش هم ایجاد پیش تنیدگیه
جمع شدگی: افت بتن بر اثر تبخیر ابش هست که راه حلهاش استفاده از درز انقباض یا میلگرد حرارتی هست

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
خزش: تغییر شکل نسبی بتن در طول زمان هستش که باعث توزیع مجدد تنش میشه راح حلش هم ایجاد پیش تنیدگیه
جمع شدگی: افت بتن بر اثر تبخیر ابش هست که راه حلهاش استفاده از درز انقباض یا میلگرد حرارتی هست
کاربرد میلگرد حراری فقط همینه؟؟ یا کاربرد دیگه ای هم داره؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاربرد میلگرد حراری فقط همینه؟؟ یا کاربرد دیگه ای هم داره؟؟
تا اونجا که من میدونم میلگرد حرارتی کاربردش همینه و کلا مقابله با تنش حرارتی،ولی میلگرد ساده هست و نقش سازه ای نداره

moomidi

عضو جدید
سلام
تو مباحث سیستم های ساختمانی مختلف در برخی نمونه ها ی موردی یه حلقه فشاری و یه حلقه کششی هستش که موقعیتشون داخل یا خارج هست
چطور میشه تشخیص داد که کجا خارجی میشه کجا داخلی؟؟؟(راه حل حفظی خیلی جالب نیست میخوام مفهومی یکی بگه.)

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو مباحث سیستم های ساختمانی مختلف در برخی نمونه ها ی موردی یه حلقه فشاری و یه حلقه کششی هستش که موقعیتشون داخل یا خارج هست
چطور میشه تشخیص داد که کجا خارجی میشه کجا داخلی؟؟؟(راه حل حفظی خیلی جالب نیست میخوام مفهومی یکی بگه.)
اگه سازه اصلی کابل معلق باشه حلقه داخلی کششیه و حلقه خارجی فشاری
اما اگه سازه طاق,قوس یا پوسته سین کلاستیک (گنبد) باشه حلقه خارجی کششی میشه (این نوع سازه ها معمولا حلقه داخلی ندارن اما اگه داشته باشن فشاری میشه)
پوسته های استوانه ای و زین اسبی هم اگر تیر خارجی داشته باشن به خاطر وجود رانش کششی میشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:. بچه ها به نظر شما جواب این سوال اشتباه نیس؟!ff.jpg

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:لطفا میشه بگین جواب این سوال چی میشه؟ فک کنم روی سوال باید میشد صحیح نیست!
uuu.jpg

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم گزینه 3 درسته
ازتون ممنونم جناب مهندس:gol:من فک می کردم گزینه 2 هم باید درست باشه. دیشب تو جزوه دکتر خرسند دیدم نوشته برا بتن باید آب آشامیدنی استفاده کرد. ولی گزینه ای که شما گفتین همونیه که تو پاسخنامه س

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازتون ممنونم جناب مهندس:gol:من فک می کردم گزینه 2 هم باید درست باشه. دیشب تو جزوه دکتر خرسند دیدم نوشته برا بتن باید آب آشامیدنی استفاده کرد. ولی گزینه ای که شما گفتین همونیه که تو پاسخنامه س
گزینه 2 چون نوشته به هیچ وجه، غلطه چون در شرایطی مجازه... چیزی که یادمه اینه که اگه گل آلود یا در حال طغیان و اینا نباشه مجازه ، یه همچین شرایطی

بالا