من که از همون اول فصل 13 رو گذاشتم کنارسلام
بچه های فن خون عزیز
فصل 13 کتاب مبانی سازه رو آخه دیدینچرا اونجوریه ؟ چی میخواد از جونمون ؟
یعنی این اون لحظه ی تاریخی استفاده از انتگرال تو زندگیمونه ؟
نمیخوام اصن :|
من نمیخونمش ، 12 رو هم اول جزوه هارو که یه دور نگاه کردم بعد شاید بیام مثالای فصلو حل کنم ، خوبه به نظرتون؟
منم نمیدونم !!! ولی اینو میدونم که وقتی تیر اصلی و تیر فرعی داریم، تیر اصلی در دهانه ی کوتاه قرار میگیره و تیر فرعی در دهانه ی بلند، به این دلیل که تیرهای فرعی کل بار رو به تیر اصلی انتقال میدن و اگه تیر اصلی در دهانه ی بلندتر باشه اونوقت دچار خمش زیادی میشه و برای جلوگیری از این قضیه باید کلی خرج بیشتر کنن و ارتفاع جان تیر رو زیاد در نظر بگیرن که ممان اینرسیش زیادتر بشه، برای همین چون نمیصرفه تیر اصلی رو میندازن توی دهانه کوچیکتر که مقاومت خمشیش به خاطر طول کوتاهش زیاد بشه و جلوی خمش تیرچه ها رو (که حالا در دهانه ی بلندتر قرار دارند) با کلاف کردنشون به همدیگه میگیرند.سلام دوستان من به یه تناقضی برخوردم
کتاب درک رفتار سازه صفحه 106 (بالای صفحه) نوشته تیرچه ها باید کوتاهترین جهت از یک دهانه مستطیل شکل را بپوشانند
اما ص 111 نوشته در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند...
چی شد آخر؟؟؟ تیرچه ها در دهانه کوچکتر قرار میگیرند یا بزرگ تر؟؟![]()
توی عکس ص 107 هم همینطوره که تو میگی.تیرچه ها تو دهانه بزرگتر هستند و تیرهای اصلی کوتاه ترن..خدا صبر بده با این همه تناقضاتمنم نمیدونم !!! ولی اینو میدونم که وقتی تیر اصلی و تیر فرعی داریم، تیر اصلی در دهانه ی کوتاه قرار میگیره و تیر فرعی در دهانه ی بلند، به این دلیل که تیرهای فرعی کل بار رو به تیر اصلی انتقال میدن و اگه تیر اصلی در دهانه ی بلندتر باشه اونوقت دچار خمش زیادی میشه و برای جلوگیری از این قضیه باید کلی خرج بیشتر کنن و ارتفاع جان تیر رو زیاد در نظر بگیرن که ممان اینرسیش زیادتر بشه، برای همین چون نمیصرفه تیر اصلی رو میندازن توی دهانه کوچیکتر که مقاومت خمشیش به خاطر طول کوتاهش زیاد بشه و جلوی خمش تیرچه ها رو (که حالا در دهانه ی بلندتر قرار دارند) با کلاف کردنشون به همدیگه میگیرند.
دوستان تنظیم خون کجایین?سلام
یه سوال راجع به نور دارم
ما.میگیم در دید شب سلول های مخروطی که وظیفه تشخیص رنگ رو دارن از کار می افتن،اما میگیم تو دید اسکوتوپیک که دید شبه بیشترین حساسیت چشم انسان به رنگ سبز مایل به ابیه،چطوری وقتی سلول مخروطی کار نمیکنه رنگ رو تو شب تشخیص میدیم?
سوال دیگه اینکه تو سلول های مخروطی میگیم با توجه به رنگ دانه های متفاوت نسبت تعداد سلولهای حساس به ترتیب نسبت 40 برای رنگ قرمز و 20 برای رنگ سبز و 1 برای رنگ ابی هستش،پس چرا طبق نمودار حساسیت نسبی چشم انسان به رنگ های مختلف،حداقل حساسیت چشم انسان به رنگ قرمز و بنفشه،مگه تعداد سلولهای حساس به قرمز از همه بیشتر نبود?
کسی نمیدونست?سلام میشه این سیستم های ناموازی که جزو بینظمی پیکربندی افقی محسوب میشه رو توضیح بدین و این که این سه تا شکل چی میگهمشاهده پیوست 255111
سلام دوستان من به یه تناقضی برخوردم
کتاب درک رفتار سازه صفحه 106 (بالای صفحه) نوشته تیرچه ها باید کوتاهترین جهت از یک دهانه مستطیل شکل را بپوشانند
اما ص 111 نوشته در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند...
چی شد آخر؟؟؟ تیرچه ها در دهانه کوچکتر قرار میگیرند یا بزرگ تر؟؟![]()
آره سر این عکس 33-13 کلی اعصابم خورد شد هی فکر میکردم آخه مگه درسته که سطح پل شیب دار باشه ملت سر میخورن که ! و اینکه درخت های بالای پل چرا انقدر انبوه و مرتفع هستنسلام توی کتاب گلابچی این ایراد ها هست مثلا یکی از پل های قوسی توی کتاب درک رفتار سازه ها180درجه برعکس گذاشته شده صفحه 198 تصویر33-13
ولی در کل من بر اساس جزوه سروش نیا اینا میگم که در سیستم تیرچه و تیر اصلی: جهت تیرهای اصلی در جهت عرض است و تیرچه ها در جهت طول چون تیر اصلی باید قوی تر باشه پس در جهت کم طول تر و کوتاه تر میگذارنش چون اگر جهت طول باشه باید ضخیم تر بشه تا ممان اینرسی ان افزایش پیدا بکنه و درنهایت این کار غیر اقتصادیه
اما توی سیستم دال وتیر : دال در جهت عرض است و تیر درجهت طول است چون دال مقاومتش کمه پس در جهت عرض قرار میگیره
آره سر این عکس 33-13 کلی اعصابم خورد شد هی فکر میکردم آخه مگه درسته که سطح پل شیب دار باشه ملت سر میخورن که ! و اینکه درخت های بالای پل چرا انقدر انبوه و مرتفع هستنبعد یه ربع فهمیدم تصویر برعکسه کلی خوشحال شدم
ممنون بابت راهنماییت در مورد تیرچه ها...منطقیه دیگه.پس تیرچه ها معمولا در دهانه بزرگتر قرار میگیرند![]()
نمیدونم چرا اینجا دیگه کسی جواب سوالارو نمیدهاین چرا گزینه 4نشده? نگفته ارتفاع مشترک که!!مشاهده پیوست 255233
این چرا گزینه 4نشده? نگفته ارتفاع مشترک که!!مشاهده پیوست 255233
درسته پس باید گزینه 4 درست باشه ولی جواب گزینه 2 شدهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=255233&d=1452421256
سلام مهندس
مبنای محاسبه درز انقطاع بین دو ساختمان 1/200 ارتفاع هر ساختمان از تراز پایه ش هست
*تراز پایه :
-ساختمان معمولی از روی شالوده
- ساختمان کلاف شده از تراز کلاف
درسته پس باید گزینه 4 درست باشه ولی جواب گزینه 2 شده
در واقع سوالم اینه،کی گزینه 1/200 رو بزنیم کی گزینه 1/100,من تو تست ها اینجوری دیده بودم که وقتی سوال طوری مطرح میشه که داره کلی صحبت میکنه و راجع به یه ساختمون، جواب 1/200 میشه ولی وقتی توی سوال از کلمه ارتفاع مشترک استفاده میکنه و داره بین دو ساختمون کنار هم مقایسه میکنه جواب میشه 1/100 چون 1/200+1/200=1/100
اما در حالت کلی که صحبتی از ارتفاع مشترک و دو ساختمون کنار هم نشده هر ساختمون 1/200 ارتفاع خودش باید درز داشته باشه
برای همین به نظرم جواب سوالم باید بشه گزینه 4 که تو جزوه قدیمیتر اقای سروش نیا هم جواب 4 بوده جزوه یکی دوسال پیش جواب رو دو زده!!
لطف میکنیدسلام
یه چیزایی از گفته های کلاسی یادم مونده ولی میپرسم میگم .![]()
سلام بچه ها خسته نباشینبچه ها مشورت میخوام برای ادامه خوندن درسای ساختمان منحصرا سازه و ایستایی، و با این پیشفرض که ضریبش تو رشته مورد نظر من یک میباشد : )بچه ها دو تا کتاب درک رفتار و سازه در معماری رو تقریبا دو سه دور خوندم یعنی دو دور کامل ولی یه دور ورقو خلاصه ، امشبم مبانی سازه برای معماران رو یک دور خوندم البته فصل سیزده رو نمیخونم دوازدهم مثالاشو حل میکنم .، خب؟ حالا در ادامه ، من یه جزوه فن دارم و ایستایی واسه همین امساله مثل جزوه استاد خرسنده ، الان این جزوه رو شروع کنم که بشه مرور سازه ام؟ یا نه دوباره این کتابارو بخونم ؟ مبانی رو بخوام دوباره بخونم الان خیلی مسخرست چون تازه تموم کردم ، ولی به نظر خودم بیام جزوه هارو که ماشالا کمم نیست شروع کنم چون کل کتابای گلابچی توشه دیگه ، همع چیز مرور میشه از کتابایی که خوندم البته اگه یادم باشه که عمرن : )))) و اینکه کتابایی که تا حالا ندیدم هم توش هست ، نظرتون رو میشه بهم بگین ؟جزییات ارتقاء دهنده رو هم گذاشتم از جزوه نسترن بانو بخونم :-*با تشکر از کمکتون :-*
سلام . باشه عزیزم تا یکی دو هفته دیگه شروع میکنیم به خوندن جزئیات ارتقا .... . سادست نگران نباش
به نظر من شروع کن به خوندن جزوه هایی که دستته . سطحی بخون ولی تند تند مرورشون کن جوری که سر امتحان بدونی فلان مورد یا فلان تصویرو کجا و بین کدوم مطالب دیدی . مخصوصا برای تو که ضریب فن یک هست زیاد گیر نده به مباحث . کتاب فن شناسی و سیستم های ساختمانی یادت نره . حتما بخون . شکل های شماتیک مبانی طراحی ساختمانهای بلند رو هم بخون . موفق باشی ...![]()
سلام دوستانتو پل آلامیلو ساخته کالاتراوا من فک می کردم نیروهای رانش افقی در سطح پل، توسط کابل ها به تکیه گاه ها منتقل میشه، ینی دونه دونه از عرشه میرن رو کابل بعد از اونجا میرن سمت دکل بعد از اونجا به زمین منتقل میشن اما تو پاسخنامه کنکور ارشد تکنو سال 85 نوشته توسط سازه کف پل به تکیه گاه منتقل میشن
کدومش درسته؟ اگه پاسخنامه درست گفته باشه
پس اون وقت نقش کابل های موازی این پل چی میشه؟ ینی کابل ها فقط دکل و عرشه رو به هم وصل کردن و با فاصله ثابت از هم نگهشون داشتن؟به علت اینکه پل متکی بر کابل هستش؟
سلام دوستانتو پل آلامیلو ساخته کالاتراوا من فک می کردم نیروهای رانش افقی در سطح پل، توسط کابل ها به تکیه گاه ها منتقل میشه، ینی دونه دونه از عرشه میرن رو کابل بعد از اونجا میرن سمت دکل بعد از اونجا به زمین منتقل میشن اما تو پاسخنامه کنکور ارشد تکنو سال 85 نوشته توسط سازه کف پل به تکیه گاه منتقل میشن
کدومش درسته؟ اگه پاسخنامه درست گفته باشه
پس اون وقت نقش کابل های موازی این پل چی میشه؟ ینی کابل ها فقط دکل و عرشه رو به هم وصل کردن و با فاصله ثابت از هم نگهشون داشتن؟به علت اینکه پل متکی بر کابل هستش؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |