رسم پرسپکتیو در اتوکد////فوری///sos///

Ar.behnam

عضو جدید
سلام بچه ها
چطوری میتونیم توی اتوکد یه حجمی که سه بعدی ساخته شده رو به پرسپکتیو ببریم و چاپ کنیم ؟
2نقطه ای؟

mavis

عضو جدید
کاری نداره همون طوری که با دست پرسپکتیو رو روی کاغذ می کشی با همون اصول تو اتو کد کار کن . عدد بده زاویه بده همین. اینم بگم کلی دردسر داره با کتیا خیلی خیلی راحت تره

Ar.behnam

عضو جدید
کاری نداره همون طوری که با دست پرسپکتیو رو روی کاغذ می کشی با همون اصول تو اتو کد کار کن . عدد بده زاویه بده همین. اینم بگم کلی دردسر داره با کتیا خیلی خیلی راحت تره
منظورم اینه که حجمی که دارم رو خودش پرسپکتیو کنه

sew810i

عضو جدید
:gol:
منظورم اینه که حجمی که دارم رو خودش پرسپکتیو کنه

سلام دوست عزیز شما برای انجام این کار باید از دستور profile استفاده کنید که کار اصلی این دستور همینه از منوی solid editing .. من بار ها این کار رو انجام دادم یعنی از حجم پرسپکتیو دریافت کردم.......در ضمن از این دستور می تو نی براحتی از یه حجم سه بعدی سه نما رو دریافت کنی... یه خورده باید حوصله بزاری یاد بگیری..

remi65

عضو جدید
پس چرا من چیزی پیدا نکردم؟میشه لطفا یکی بیشتر راهنمایی کنه؟

سلام
توی قسمت layout - دستور mv رو اجرا کنید ، یه کادر باز کنید
داخل کادر دابل کلیک کنید و نمای دلخواهتون رو مشخص کنید
بعد دستور SOLPROF رو اجرا کنید و موضوع هایی که می خواین دو بعدی بشه رو انتخاب کنید و اینتر بزنید . سوالایی که می پرسه رو yes بزنید.
حالا یه نمای بلوک شده دو بعدی توی قسمت مدل دارید

2548236

عضو جدید
بهترین راهش اینه حجمتو در حالت پرسپکتیو بزار بعد از دستور f shot استفاده کن.فقط دو حالت براش تعریف شده که شما تیک شو رو بردارید تا یه پرسپکتیو خطی از کارت بهت بده .فایلشم می تونی هم داخل همون صفحه بزاری هم اینکه تو همون پنجره بهش مسیر بدی تا یه فایل جدا برات بسازه.

بالا