رتبه 860 ریاضی منطقه 2

"Ali"

عضو جدید
سلام

من رتبم 860 ریاضی منطقه 2 شده ... با توجه به تحقیق و مشاوره ای که کردم احتمال قبولی در رشته های زیر رو دارم :
1-نفت امیر کبیر
2- مهندسی شیمی امیر کبیر
3- مهندسی شیمی شریف ( خیلی خیلی خوش بینانه )
4- عمران علم و صنعت
5-برق- قدرت شهید بهشتی
6- مهندسی مواد شریف
6- مکانیک صنعتی اصفهان

من خودم اول مهندسی شیمی رو ترجیح میدم بعد نفت و در آخر برق ( آخه شنیدم برای نفت خیلی کار نیست( حوزه ی کاریش محدوده)) .... کدوم یکی از این رشته ها براش کار راحت تر پیدا میشه و درآمد بهتری نسبت به بقیه داره ؟؟ به نظر شما کدوم یکی از این رشته ها رو انتخاب کنم ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

pariiiii16

عضو جدید
سلام

من رتبم 860 ریاضی منطقه 2 شده ... با توجه به تحقیق و مشاوره ای که کردم احتمال قبولی در رشته های زیر رو دارم :
1-نفت امیر کبیر
2- مهندسی شیمی امیر کبیر
3- مهندسی شیمی شریف ( خیلی خیلی خوش بینانه )
4- عمران علم و صنعت
5-برق- قدرت شهید بهشتی
6- مهندسی مواد شریف
6- مکانیک صنعتی اصفهان

من خودم اول مهندسی شیمی رو ترجیح میدم بعد نفت و در آخر برق ( آخه شنیدم برای نفت خیلی کار نیست( حوزه ی کاریش محدوده)) .... کدوم یکی از این رشته ها براش کار راحت تر پیدا میشه و درآمد بهتری نسبت به بقیه داره ؟؟ به نظر شما کدوم یکی از این رشته ها رو انتخاب کنم ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
به نظر من
1. مهندسی شیمی
2.مکانیک و برق
3.مهندسی عمران و مواد
4.مهندسی نفت

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسی برق فراوانی کارش بیشتره
مهندسی نفا درامدش بیشتره
اما در مجموع مهندسی شیمی بطور نسبی در فراوانی کار و میزان درامد برتری نسبی داره!

مهندسی نفت دانشگاه اهواز هم هس که کارت تضمینه اما تو اهوازه و کارش هم سخته
HSE هم رشته نوپا و خوبی هس از نظز بازار کار......
ابزار دقیق و اتوماسیون هم خوبه از نظر بازار کار

"Ali"

عضو جدید
مهندسی برق فراوانی کارش بیشتره
مهندسی نفا درامدش بیشتره
اما در مجموع مهندسی شیمی بطور نسبی در فراوانی کار و میزان درامد برتری نسبی داره!

مهندسی نفت دانشگاه اهواز هم هس که کارت تضمینه اما تو اهوازه و کارش هم سخته
HSE هم رشته نوپا و خوبی هس از نظز بازار کار......
ابزار دقیق و اتوماسیون هم خوبه از نظر بازار کار

با سپاس

یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم حدود حقوق مهندس شیمی چنده؟؟ در مورد نفت و برق حدودا چنده؟

straxico

عضو جدید
اگه با جو اهواز آشنا باشی و بری نفت اهواز دیگه مشکل کار نداری...آبو هواش به من نمیسازه وگرنه خودم میرفتم...تو که عشق شیمی هستی به پلیمر هم فکر کن

"Ali"

عضو جدید
اگه با جو اهواز آشنا باشی و بری نفت اهواز دیگه مشکل کار نداری...آبو هواش به من نمیسازه وگرنه خودم میرفتم...تو که عشق شیمی هستی به پلیمر هم فکر کن

منم خیلی با آب هوای اهواز نمیسازم ..... پلیمر هم خیلی خوشم نمیاد ازش

بین نفت امیرکبیر و شیمی امیرکبیر و برق بهشتی موندم کدومشون رو بالاتر بذارم .... خودم نظرم روی مهندسی شیمی و نفته ... فقط درباره آیندشون شک دارم ( بازار کار و درامد )

straxico

عضو جدید
باز تصمیمه نهایی با خودته هنوز وقت هست...تو نمیتونی الان رو با 4 سال دیگه مقایسه کنی...هه یاد نانو افتادم...یهو کلی ایجاد شغل کرد...کسی چه میدونه 4 سال دیگه چی پیش میاد...بیشتر دبیاله علاقه باش تا درآمد......اگه معلم انشا گفت علم یا پروت؟...بهش بگو هیچ کدوم..فقط نباشه منت...

"Ali"

عضو جدید
من خودم به دروس شیمی علاقه مندم ( البته نمیدونم درسای شیمی دانشگاه با دبیرستان چقدر تفاوت داره ) و به خاطر همین علاقه ام تونستم شیمی رو 70 بزنم ....
حالا هم به خاطر همین علاقه ام بین این دو رشته گیر کردم( نفت و شیمی ) و نمیدونم کدومش بهتر تره .... درسته که نمیشه الان رو با 4 سال دیگه مقایسه کرد ولی تا حدودی میشه حدس زد..
مثلا می خواستم بدونم درسته که میگن رشته نفت مشخصه کارش محدود به مناطق خاصیه ولی شیمی هر جا یه کارخونه ای که باشه یه مهندس شیمی می خواد .... و شیمی یه جورایی رشته مادر حساب میشه (تو زیرگروه 3 ) و حقوقشون هم خیلی تفاوتی ندارن با هم؟؟؟ و فقط نفت یه خورده کار براش کمتره؟؟

straxico

عضو جدید
مثلا الان توی گیلان تو شهرستان رودسر وسط دریا دارن چاه نفت میزنن...بازار کاری که ایجاد میشه کولاک میکنه...پس فردا دیدی زیر برج میلادم نفت کشف کردن...

"Ali"

عضو جدید
من اگه بخوام برم نفت امیرکبیر ، از لحاظ ادامه تحصیل و بورسیه چجوریاست ؟؟؟ میشه تا فوق یا دکترا ادامه داد ؟؟ بورسیه میکنند؟؟؟

"Ali"

عضو جدید
سلام

من بالاخره تصمیم گرفتم برم مهندسی نفت .... فقط الان موندم دانشگاه تهران رو بالاتر بزارم یا امیرکبیر رو .... کسی اطلاعاتی نداره که کدوم دانشگاه در نفت سرتره؟؟

sahar7070

عضو جدید
سلاممن بالاخره تصمیم گرفتم برم مهندسی نفت .... فقط الان موندم دانشگاه تهران رو بالاتر بزارم یا امیرکبیر رو .... کسی اطلاعاتی نداره که کدوم دانشگاه در نفت سرتره؟؟
نفت تهران قوی تره .

بالا