من یکی از همون افرادی هستم که بخاطر سخت گیری های استادا توی سهند معدلم خیلی پایین شد و الان هر جا میرم مصاحبه واسه کار در حد تیم ملی میخوره تو ذوقم.هیچ کس هم نیست که بگه آقا سهند استاداش پدر در میارن...معدل 14 یا 15 سهند شاید معادل با 17 ،18 یه دانشگاه دیگه باشه...بگذریم
راست میگه سهند خیبلی اساتیدش سختگیرن خودم با بدبختی معدلمو از 12.7 رسوندم به 16.15 خیلی سخت بود

.،بخصوص برای ارشد که دکتر بابالو سختگیره،اما تقریبا تمام استاید سهند برای خودشون مرکز تحقیقات دارن،
دکتر بابالو :مرکز تحقیقات نانو و جداسازی داره
دکتر یگانی : مرکز تحقیقات غشا داره که تو ایران تکه.
دکتر مقدس :مرکز تخقیقات پدیده های انتقال داره
دکتر ابراهیمی: مرکز تحقیقات بیو داره
دکتر خوش فطرت: مرکز تحقیقات فناوری های پیشرفته داره (خودم کارشناسی اونجا کار کردم انصافا امکاناتش حرف نداره)
دکتر حقیقی:مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست داره
دکتر طباطبایی نژاد :مرکز تحقیقات نفت داره
دکتر فاتحی فر:مرکز تحقیقات محطی زیست داره
آقا دیگه چی بگم.هر کی ی چی داره دیگه.

فقط ما که اونجا بودیم ی اخلاقای خاصی داشتن این اساتید لااقل با ما کارشناسیا که اینطور بود.خطر دکتر عبادی و دکتر صحرایی رو در دانشگاه سهند جدی بگیرید.
در مورد خوابگاه پسراش که بگم حرف نداره همه جوره امکاناتش ردیفه بخصوص که الان شهر جدید سهندم کنارش راه افتاده و مثل قدیم بیابون نیست و آدم توش میبینید.فضای سبزش تو بهار و تابستون خیلی خوبه،تو محیط دانشگاه درختای توت هست و همینطور تو مسیر خوابگاه،تو خوابگاه شما میتونید تو تابستون انگور هم بخورید درختش پشت بلوک ارشدا هست در خت سنجد هم داره و همینطور درخت بادام که تو خوابگاه نیست ولی نزدیک ساختمون رجایی فکر کنم باشه.تابستونا که شب میشه هم هواش خنک میشه و نیاز ب کولر ندارین ولی ظهراش اگه باد نوزه کلافه میشه آدم.
خلاصه خابگاه پسراش که خیلی خوبه ولی دختراش رو خبری ندارم.