samirarch2020
عضو جدید
zaban 70
fanni50
tarikh73
dark 48
manzar20
fekr mikonin chand beshe rotbam?!
fanni50
tarikh73
dark 48
manzar20
fekr mikonin chand beshe rotbam?!

درصدهای شما من رو یاد جوونیام میندازه!با سلام و خسته نباشید خدمت همگی....
واسه رفع خستگی همتون و امید واریتون به آینده منم درصدامو میذارم تا بدونین همیشه از شما بدتر هم وجو داره:
زبان : 0همیشه زبانم افتضاح بود.. چه کتابیو واس سال بعد بهم پیشنهاد میکنید؟!
فن : 18میدونم باعث خجالته ولی انصافا فکر نمیکردم اینقدر افتضاح شه...
تاریخ : 11 اینم حداقل دورو بر 40-50 انتظار داشتم..
درک : 80اینو نمیدونم از کجا اومد!!!
چه کنیم دیگه...!!
منظر: 17
میانگین :30
به هر امیدوارم کلید ها درست شه و همه به حق واقعیشون برسن...( البته بعید میدونم اینطور شه
)
برا همتون آرزوی موفقیت دارم...![]()
zaban 70
fanni50
tarikh73
dark 48
manzar20
fekr mikonin chand beshe rotbam?!![]()
یعنی چی آخه؟؟؟؟؟ میانگینت 54 شده میگی تو معماری شانسی ندارم.زبان 50%
فنی 40%
تاریخ 66%
درک 55%
منظر 71%
فکر کنم خیلی تو معماری شانس نداشته باشم ، شاید تو منظر ...........
چی تخمین می زنید ؟![]()
مجاز که حتما میشی...
من منظرو 1 % زدمخاک بر سر طراح سوال... 5 تا کتاب منظر خورده بودم!!!!!!! فقط 1%زدم. دوستانی که بالای 38 زدن حتما مجازن. اینم خوشه بندی رتبه ها اگه اعتراض دارین کامنت بزارین منم تشکر میکنم
38_42 >>> رتبه 800تا1500
42_44 >>> رتبه 400 تا800
44_46 >>> رتبه 200 تا400
46_48 >>> رتبه 150 تا200
48_50 >>> رتبه 100 تا150
50_52 >>> رتبه 70 تا 100
52_54 >>> رتبه 40 تا 70
نفر اول max بتونه 56 بزنه. maxe maxesh
من این خوشه بندی رو نه رد می کنم نه تایید. البته من سال پیش 49% بودم رتبم شد 320 امسال هم میانگینم همون دورو بر 50 ه. احتمالا 150 بشماين خوشه بندي بر اساس چيه؟
اگه بر اساس رتبه هاي پارساله كه بايد عرض كنم خدمتتون كه سال گذشته با 52% رتبه 60 و با 38% 810 اوردن.حالا اگه بخوايم امسال با اين كليد خوشكل حساب كنيم واسه رتبه بندي بايد 4-5 % كمتر از پارسال رو در نظر بگيريم.فكر مي كنم بهتره تو خوشه بندي تون تجديد نظر كنين.
مرسي![]()
میانگینت 45 می شه که خوبه نسبتا لطفا میانگین دوستاتون رو هم بنویسین...سلام بچه ها،درصد های امسالم :
زبان 54
فن 35
تاریخ 49
درک50 (حدودا)
منظر 33
اين خوشه بندي بر اساس چيه؟
اگه بر اساس رتبه هاي پارساله كه بايد عرض كنم خدمتتون كه سال گذشته با 52% رتبه 60 و با 38% 810 اوردن.حالا اگه بخوايم امسال با اين كليد خوشكل حساب كنيم واسه رتبه بندي بايد 4-5 % كمتر از پارسال رو در نظر بگيريم.فكر مي كنم بهتره تو خوشه بندي تون تجديد نظر كنين.
مرسي![]()
shailan dorost mige,karnameye rotbeye 47 ro man daram,miyanginesh 58 shode bood.اشتباه میکنین. پارسال من 52.5 بودم.رتبم 220 شد.
tasire moadal tebghe gofteye sazman sanjesh 20 darsad hast.ama in mozo ro ham dar nazar begir ke bar asase sathe elmiye daneshgahi ke dars khoondin moadele moasar ro tarif mikonan.masalan dar morede daneshgah azad moadele moasar va moadale vaghei yeki hast.vali dar morede daneshgahaye sarasari az .5 ta 1 nomre moadale moaser balatar ast.yani moadele vaghei 17 va moadele moaser 18.dustan be nazaretun moadel cheghadr tasir dare?????man miyanginam46% va moadelam17.78
saheb nazara rotbe mano pishbini konan
![]()
درود بر سمیرا ارچ.tasire moadal tebghe gofteye sazman sanjesh 20 darsad hast.ama in mozo ro ham dar nazar begir ke bar asase sathe elmiye daneshgahi ke dars khoondin moadele moasar ro tarif mikonan.masalan dar morede daneshgah azad moadele moasar va moadale vaghei yeki hast.vali dar morede daneshgahaye sarasari az .5 ta 1 nomre moadale moaser balatar ast.yani moadele vaghei 17 va moadele moaser 18.
dustan be nazaretun moadel cheghadr tasir dare?????man miyanginam46% va moadelam17.78
saheb nazara rotbe mano pishbini konan
![]()
tasire moadal tebghe gofteye sazman sanjesh 20 darsad hast.ama in mozo ro ham dar nazar begir ke bar asase sathe elmiye daneshgahi ke dars khoondin moadele moasar ro tarif mikonan.masalan dar morede daneshgah azad moadele moasar va moadale vaghei yeki hast.vali dar morede daneshgahaye sarasari az .5 ta 1 nomre moadale moaser balatar ast.yani moadele vaghei 17 va moadele moaser 18.
سلام دوست عزیز من انتظار یه همچین تاپیکی رو نداشتم.... اصلا.با سلام و احترامپیش نویس :از مدیر ِ محترم ، سرکار روژان ِ گرامی تقاضا دارم در زمان ِ مقتضی پست ِ من رو حذف کنن . برای این تاپیک اسپم حساب میشه ولی جای بهتری برای مطرح کردنش پیدا نکردم . امیدوارم نظم تاپیک رو خیلی به هم نزده باشم .
یکی دو ساعت بعد از کنکور ، اولین کاری که کردم سر زدن به باشگاه بود . از همون موقع متوجه شکل گیری ِ جریانی شدم که بی اختیار منو یاد ِ دوران ِ راهنمایی و دبیرستان انداخت . بعد از امتحان ، خیلی از بچه ها دور هم حلقه میزدن و میگفتن این سوال چی میشد و اون یکی چی میشد . گاهی هم بحث بالا میگرفت ( مثل ِ اون سوال ِ گشتاور ِ تاب و میز و توپ و صندلی ) و هیچ کس نمیتونست هیچ کس رو قانع کنه .
اون موقع هم واقعا برام سوال بود که بعد از امتحان ، وقتی دیگه هیچ تغییری در نتیجه نمیشه ایجاد کرد ، این بحث ها چه سودی داره؟
ولی ظاهرا این روندیه که حتی تا این مقطع هم ادامه پیدا کرده ، و در مواردی مدرن هم شده . مثل ِ خوشه بندی . نکته ای که بیشتر منو متعجب میکنه ، اینه که اکثر ِ ماها چندین بار ِ که در چندین کنکور ِ مختلف شرکت کردیم . خود ِ من به شخصه تقریبا تمامی کنکور ها از ازاد و سراسری ِ کارشناسی گرفته تا کاردانی به کارشناسی رو شرکت کردم .
نظر ِ شخصی ِ من _ ضمن ِ احترام به دوستان و درک ِ استرسشون _ اینه که اینگونه رفتار و برخورد به موضوع ، از ماها خیلی خیلی بعید و بچه گانه س . دیگه باید متوجه شده باشیم که ضرایب ، تراز ها ، دهک های بالا و پایین ، سهمیه ها ، منطقه بندی ها ، نمره های خام ، حد نصاب های بالا و پایین ، معدل و . . . تشکیل ِ معدلات ِ پیچیده ای رو میدن که ماها از خیلی هاش بی اطلاعیم . بهتر از من میدونید که ممکنه کسی در یک سال با میانگین ِ درصد ِ 45 رتبه ی عالی کسب بکنه ، یک سال هم با میانگین ِ 65 رتبه ی چندان خوبی نصیبش نشه .
به گمانم انرژی بسیار زیادی در این چند وقت در این سایت داره هرز میره . انرژی که میتونه در تاپیک های مفید ِ موجود بکار گرفته بشه ؛ با توجه به این که تا اعلام نتایج ، اکثر دوستان وقت ِ ازادتری نسبت به قبل از کنکور دارن .
به نظر ِ من ، کسی که واقعا هدف ِ بزرگی داره ( این بزرگی نسبیه و برای هر کسی ممکنه متفاوت باشه ) باید خیلی فرا تر از این حرف ها و قضایا به ماجرا نگاه کنه . در این مورد ، اگر کسی واقعا امتحانش رو بد داده و ناراضیه و از طرفی حتما قصد ِ نتیجه گرفتن رو داره ، خب نباید در این تاپیک وقت و ذهن ِ خودش رو فرسوده کنه .
این که چی کار باید کرد ، نمیدونم . واقعا نمیدونم . ولی این رو میدونم که اون چیزی که از معماری یاد گرفتم ، این بوده که همیشه با یک سری محدودیت ها و پارامتر های محدود کننده مواجه هستم ، که باید بهترین پاسخ رو براشون پیدا کنم . و فهمیدم که همین محدودیت ها ، شکل دهنده ی اصلی ِ کار ِ معماری هستند . و فهمیدم که معماری ، معماری و خط کشیدن نیست . و فهمیدم که زندگی معماریه. درست مثل ِ عکاسی و موسیقی و فیزیک و . . . بستگی داره چه جوری و از چه زاویه ای بهش نگاه کنی .
این ها صرفا نظرات ِ شخصی ِ کسیه که خودش هم دقیق نمیدونه چیکار باید بکنه ، ولی دلش از این میسوزه کسایی که میتونن خیلی چیزهای جدید یادش بدن ، وقت و انرژی شون داره ِ سر ِ پیش گویی و پیش بینی ِ چیزی که معادله دقیقش رو نمیدونن و مهم تر از اون کنترلی نسبت بهش ندارن ، تلف میشه .
امیدوارم همه مون ، گاهی بتونیم از اون چیزی که دچارش هستیم ، قدری کنده بشیم و از یه کم بالاتر به قضیه نگاه کنیم . مهم نیست اون چیز چیه . نتیجه ی کنکور ، یا خود ِ زندگی . این ها اصلا شعار نیست . صرفا دریافت هاییه که من در این سالها بهشون رسیدم .
فراخی از آن ِ دوستانی که نادیده دوستشان دارم .
.
.
.
خیلی کمه اختلافش. اونروزی بحث میکردیم دیگه. هر نمره بیشتر تو معدل 1% بیشتر تاثیر میذاره تو کنکور. الان مهندس علی نژادیان 2نمره بیشتر از منه پی علی الحساب 2% بالاتره تو کنکور. چه خبره داداش آبروی هر چی پسره بردی با این معدل![]()
سلام دوست عزیز .خبری هم نیست!!!یهوویی شد.اوصولا تو معماری نمره بالاتر باید برای آقایون باشه(دروس اصلی مثل طرح)با عرض پوزش از خانومها.
راستی من دولتی درس میخونم.
کسی رتبه منو تخمین نزد که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم خوشحال میشی یا ناراحت ولی مینیمم رتبت میشه 200معدل علاوه بر دانشگاه به رتبه طرف هم بستگی داره!!هرچی رتبه بهتر باشه درصد افزایش معدل هم بیشتر میشه![]()
نمی دونم خوشحال میشی یا ناراحت ولی مینیمم رتبت میشه 200
کدوم دانشگاه می خونی داداش؟!
آدرس بده 200شدم واسط شیرنی بفرستم!!!!1
من بوعلی سینا همدان درس میخونم.
می خوام تهران قبول شم .شبانه یا روزانه فرقی نداره.البته اسکیسو میتونم50به بالا بزنم.
شما کجایی؟؟
در مواردی مدرن هم شده . مثل ِ خوشه بندی .
.