سلام به همگی.یه نصیحت برادرانه این درصدگیریا جز اتلاف وقت هیچی نداره.درصدهای کارنامه با این درصدا اختلاف زیادی داره.چون احتمال تغییر کلید اون طور که شما میگید زیاد.پس الان برید به فکر عید باشید.عید نزدیکه با مسافرتاش.![]()
نه بابا خوب زدی که ... میانگین درصدهات شد 45.46%
میانگین درصد من هم میشه49.45%
مطمئنا امسال هم تراز ها خیلی به هم نزدیک میشه!
برادر عزیز میانگینت میشه 45.5% یه جوری ابراز ناراحتی کردی که فکر کردم میانگینت 30% ه. یکمم به فکر اونایی باش که میانگینشون 35% هم نمیشه. اگه اونا تاپیکتو بخونن درجا سکته میکنن کهمن از همه شماها بدبخت ترمبا اين درصدا رتبم افتضاح ميشه حتما
خداييش ما هيچ وقت شانس نداشتيم اينم كنكور امسال
اصلا استاندارد نبود ...
زبان:51
فن: 43.3
تاريخ: 46.7
ذزك عمومي :49.8
درك منظر :24.8
دوست عزیز من کاملا درکت میکنم.با در نظر گرفتن همین پاسخنامه غلطه
زبان:35
فنی:13- پارسال هیچی نخوندم شده بود 50
تاریخ:60
درک:42
منظر:35
میانگین=36
خیلی بد شد .چون 45 تا تست غلط داشتم .باید تو اسکیس جبران کنم
اگر كنكور داده بودي امسال به اين راحتي اين حرف و نميزدي :D
دفترچه معماریو همون روز گذاشتم زیر پیرهنم اوردم بیرون .اگه طراحی شهری کسی داره بگذاره که اعصابم خورد شد بسکه سرچ کردمبیاین دوستان این لینکو باز کنید سوالا دانلود میشن:
http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=18300&d=1266835577
هیشکی نیست یه کمکی به این جوونا بکنه چرا از صبح سرگردونن![]()
شما همون برادری هستین که هی تو تاپیک های کارشناسی ارشد سرک می کشین(البته عذر میخوام) و به همه توصیه میکنین که بیخیال درصد گرفتن و اعتراض باشن؟!!!!!!!سلام منم پارسال کنکوری بودم ولی مانند شما حرص نمی خوردم.از جلسه که اومدیم بیرون کسی در مورد سئوالا حرف می زد یه کتک می خورد.چون جز اعصاب خوردی چیزی نداشت.گذشته ها گذشته هرگز به غصه خوردن گذشته بر نگشته.این آیندست که مهم
بازم متلک بم میگی
بیاین دوستان این لینکو باز کنید سوالا دانلود میشن:
http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=18300&d=1266835577
هیشکی نیست یه کمکی به این جوونا بکنه چرا از صبح سرگردونن![]()
زبان20
فن 20 (که اگه اون غلطا نباشه 33 )
تاریخ 36 (که اگه اون غلطا نباشه 45)
درک 46(که اگه اون غلطا نباشه 53)
منظر25
به نظرتون خیلییییییییییییی بده؟![]()
سلام..منم درصدامو بذارم اونایی که حرفه ای هستن یه نظر بدن که مجاز می شم یا نه
زبان15
فنی53
تاریخ51
درک55
منظر36
اگه می تونم مجاز بشم برم اسکیس کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وگر نه خیلی دلم خوش نباشه
البته باید ضریب ها رو هم توجه داشته باشیم..........................
خیلی ناراحتمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممفقط خدا میتونه جواب طراح سوال رو بده!!!راجع به کلید هم...(هر چی بد وبیراه بلدین)نثار روح مصحح!!!من زبان 47 فن 50تاریخ48درک60 منظر 15میانگین48تا الان که دپرس دپرسم ...خیلی برنامه داشتم واسه اسکیس ولی....کلا بیخیال ارشد شدم !!فقط 1سال از عمرم بی خودی تلف شد دیگه بسه
من با این امتحانی که دادم دیگه هیییییییچ انگیزه ای برای اسکیس ندارم.....!! آخه چرا این نتیجه بعد از این همه زحمت!؟!؟!؟!؟!!!!!
داداش درصدهات خوبن... می خوای مارو سکته بدی (بقول دونفیدلیو) حتما زیر 200 میشی. در مجاز بودنت هم بحثی نیستسلام..منم درصدامو بذارم اونایی که حرفه ای هستن یه نظر بدن که مجاز می شم یا نه
زبان15
فنی53
تاریخ51
درک55
منظر36
اگه می تونم مجاز بشم برم اسکیس کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وگر نه خیلی دلم خوش نباشه
البته باید ضریب ها رو هم توجه داشته باشیم..........................
دوستان عزيز ميدونم براي كليدها همه ناراحت هستين و اين كه ميتونست چقدر درصدهاتون جابه جا بشه درسته منم ناراحتم ما همگي الان خوب همديگر را درك ميكنيم بله نتيجه تمامي تلاشمون اين سوالا و كليدا هست اما لطفا انگيزتون را براي اسكيس از دست نديد جدي ميگم خودتون ميدانيد كه اسكيس ضريب بيشتري داره و ميتونيد موفق باشيدبعد يه چيزي نتيجه هم خيلي بد نيست درصداي همه را كه خوب نگاه كني نزديك به هم هست چرا نگرانيد كليد و سوالا براي همه همينطور بوده نه فقط شما! نتيجه درصدا هم همينطور هست پس اميدتون را از دست نديد
![]()