رتبه اول کنکور، مردود شد!

خبرگزاری انتخاب:

یکی از خوانندگان "انتخاب" با ارسال پیامی آورده است:

اینجانب سروش ثابت به شماره شناسنامه‌ی 1723 متولد 1364، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف به شماره دانشجویی 82116907، در کنکور کارشناسی ارشد امسال(1388) با شماره داوطلبی 1716528 و شماره پرونده‌ی 661883 شرکت نمودم و در کمال ناباوری به رغم کسب رتبه‌ی 1 در دو گرایش(و نیز رتبه‌ی 2 در دو گرایش دیگر و رتبه‌ی 4 در دو گرایش دیگر) در اعلام نهایی نتایج جزو مردودین اعلام شدم. با توجه به این‌که رشته‌های مذکور فاقد آزمون عملی یا مصاحبه یا ... می‌باشند و انتخاب دانشجو در آن‌ها صرفاً بر اساس رتبه‌ی اعلام شده است، اقدام فوق جز ستاره کردن دانشجو چه نام و معنای دیگری می‌یابد؟ خواهشمند است در راستای رسیدگی و تجدبد نظر یا دست کم اطلاع‌رسانی در این باب اینجانب را یاری دهید. مدارک مرتبط ضمیمه می‌باشد. ضمناً می‌توانید با وارد کردن مشخصات بنده(مندرج در متن این ایمیل) در سایت سازمان سنجش نسبت به آزمون صحت ادعاهای اینجانب و مدارک ضمیمه شده اقدام نمایید:

آدرس وب‌سایت سازمان سنجش آموزش کشور جهت مشاهده‌ی کارنامه‌ی اولیه(رتبه‌ها):

http://www1.sanjesh.org/arshad88/index.php

آدرس وب‌سایت سازمان سنجش آموزش کشور جهت مشاهده‌ی کارنامه‌ی نهایی(قبولی یا ردی):

http://www3.sanjesh.org/arshadn/88/index.php

با تشکّر و سپاس
سروش ثابت

منبع

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرگزاری انتخاب:

اینجانب سروش ثابت به شماره شناسنامه‌ی 1723 متولد 1364، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف به شماره دانشجویی 82116907، در کنکور کارشناسی ارشد امسال(1388) با شماره داوطلبی 1716528 و شماره پرونده‌ی 661883 شرکت نمودم و در کمال ناباوری به رغم کسب رتبه‌ی 1 در دو گرایش(و نیز رتبه‌ی 2 در دو گرایش دیگر و رتبه‌ی 4 در دو گرایش دیگر) در اعلام نهایی نتایج جزو مردودین اعلام شدم. با توجه به این‌که رشته‌های مذکور فاقد آزمون عملی یا مصاحبه یا ... می‌باشند و انتخاب دانشجو در آن‌ها صرفاً بر اساس رتبه‌ی اعلام شده است، اقدام فوق جز ستاره کردن دانشجو چه نام و معنای دیگری می‌یابد؟ خواهشمند است در راستای رسیدگی و تجدبد نظر یا دست کم اطلاع‌رسانی در این باب اینجانب را یاری دهید. مدارک مرتبط ضمیمه می‌باشد. ضمناً می‌توانید با وارد کردن مشخصات بنده(مندرج در متن این ایمیل) در سایت سازمان سنجش نسبت به آزمون صحت ادعاهای اینجانب و مدارک ضمیمه شده اقدام نمایید:

با تشکّر و سپاس
سروش ثابت

منبع
آقا این که خوبه ..........احتمال بنده خدا جزو همون ........دارا بوده:biggrin:البته این نقطه چینها *****ینگه

hamidsafa

اخراجی موقت
خب معلومه دیگه.احمدی نژاد هم که گفته میخواد از نخبه ها استفاده کنه.خب اگه اونا برن دانشگاه که نمیتونن کمک احمدی نژاد کنن.وقتشون صرف درس خوندن میشه.من که فکر میکنم دلیلش این بوده

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised::surprised:
به نظرتون اینجا ارزش زندگی کردن داره؟
با وجود این دولتو نظام نه به قول یکی از دوستام ما که فرهنگو دینو .....آئینو ....هیچی نداریم پس چرا باید بمانیم............;):razz::cry: با وجود اینها اینجا حتی ارزش مردنم نداره.........

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
من دوست دختر عمم دانشجو تهران بود رشته معماری و حسابیم فعال توی جنبش های سیاسی و تظاهرات و ...
دختر عمم تعریف کرد که شب کنکور ارشد مدام تلفن می شد به خونه ی این دوستش ، بعد که ازش می پرسن کیه میگه همش زنگ می زنن می گن ما می دونیم شما توی جنبش های سیاسی شرکت دارید ... فردا هم که امتحان ارشدتون هست ...
ولی دختر عمم گفت کنکور قبول شده ارشد معماری تبریز !
شاید دانشگاه آزاد اینجوریه ، شاید این دیگه خیلی سیاسی بود ... شاید ...

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من دوست دختر عمم دانشجو تهران بود رشته معماری و حسابیم فعال توی جنبش های سیاسی و تظاهرات و ...
دختر عمم تعریف کرد که شب کنکور ارشد مدام تلفن می شد به خونه ی این دوستش ، بعد که ازش می پرسن کیه میگه همش زنگ می زنن می گن ما می دونیم شما توی جنبش های سیاسی شرکت دارید ... فردا هم که امتحان ارشدتون هست ...
خدا رو شکر!فکر کردم الان می خوایید بگید خدای نکرده اوینه!شانس اورده ولی...:gol:

لینک خبر در سایت الف

+
عکس واضحتر نتیجه ی اولیه و نهایی دانشجوی فوق :

(تقاضا دارم حامیان دولت مهرورز نهم پاسخ بدن که مگر ستاره دار کردن رو معین راه ننداخته بود؟ مگر دولت مهرورز شما ملقی نکرده بود؟)

این است استفاده از نخبگان؟

آخرین ویرایش:

sara-afshar777

عضو جدید
سلام

از این تلفن ها درست قبل از اعلام نتایج کنکور ارشد آزاد به من هم شد و حتی بلافاصله بعد از اینکه نتیجه ارشدم رو هم دیدم اینترنت من قطع شد و وهمون خط تلفن زنگ خورد و *****

دیروز عصر هم وقتی وارد سایت شرکت *** شدم تا نتیجه آزمون ورودی رو ببینم با کمال تعجب دیدم نوشته برای اطلاع از نتیجه آزمون مقطع کارشناسی و بالاتر به صفحه شخصی خود بروید و موقعی هم که رفتم نتیجه مردود !!!
در حالی که اسامی پذیرفته شدگان مقطع دیپلم و فوق دیپلم به صورت علنی در معرض دید همگان بود

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا این دیگه چجورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا اینجوری باید حق اینگونه نخبگان رو داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونموقع میگم چرا نخبگان ما از کشور میرن!!!!!!!!!!!!!!!

forough gh

عضو جدید
دوست

دوست

خبرگزاری انتخاب:

با تشکّر و سپاس
سروش ثابت

منبع

خدا به شما و امثال شما صبر بده

در تمام رنجهایی که میبریم صبر اوج احترام به قوانین الهی است

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم...همين...:crying2:
بر طبق گفته های رئیس دانشگاه شریف همه ساله نزدیکه 30 درصد فارغ التحصیلان لیسانس به خارج می رن.......این نشانه ی چیست.......:surprised::mad:وای بر روزی که فقر علمی حکم فر ما بشه در جامعه اون موقع هر نادانی(مثل ....)می شن رئیس جمهور :eek:

از این تلفن ها درست قبل از اعلام نتایج کنکور ارشد آزاد به من هم شد و حتی بلافاصله بعد از اینکه نتیجه ارشدم رو هم دیدم اینترنت من قطع شد و وهمون خط تلفن زنگ خورد و *****

دیروز عصر هم وقتی وارد سایت شرکت *** شدم تا نتیجه آزمون ورودی رو ببینم با کمال تعجب دیدم نوشته برای اطلاع از نتیجه آزمون مقطع کارشناسی و بالاتر به صفحه شخصی خود بروید و موقعی هم که رفتم نتیجه مردود !!!
در حالی که اسامی پذیرفته شدگان مقطع دیپلم و فوق دیپلم به صورت علنی در معرض دید همگان بود
جدا نمی دونم چی بگم سارا جان
فقط یک عبارتی هست که واقعا همیشه دل خودم رو شاد کرده، یه جورایی لبخند رو لبم نشونده،
یک عبارت خیلی ساده
" اندکی صبر سحر نزدیک است"

واقعا نزدیکه دوست خوبم، واقعا نزدیکه

x-architect

عضو جدید
کسانی که میخوان خودشون برن کارنامه این بنده خدا رو ببینن:
شماره داوطلبی: 1716528
نام خانوادگی : ثابت
نام : سروش
شماره شناسنامه: 1723
تولد: 64

seyhoon

عضو جدید
آخه رشتش که با دانشگاهش نمی خونه.بابا دانشگاه شریف که رشته علوم اجتماعی نداره فقط مهندسی و mba داره!!!

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه رشتش که با دانشگاهش نمی خونه.بابا دانشگاه شریف که رشته علوم اجتماعی نداره فقط مهندسی و mba داره!!!
خب رفته قاطی علوم اجتماعی ها امتحان داده نفر اول هم شده. این خبر اگه به تلوزیون برسه در جوابش میدونی چی نشون میده؟ میگن که بد انتخاب رشته کرده و کلی حرف و حدیث دیگه براش درست میکنن، مثل چیزهای دیگه ..

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب ... احتمالا دانشگاهی رو که انتخاب کرده ظرفیت پذیرشش کمتر از یه نفره یا اینکه ظرفیتش با اون یکی ها! ( منظورم از ما بهترون هاشه ) پر شده !!!

خب seyhoon جان ملت تو رشته های دیگه هم کنکور میدن دیگه
همین س..ش خودمون، الان داره میره برق، بعدا میخواد بره علوم سیاسی:دی!

اسمش رو خوب سانسور کردم دیگه، تابلو نیست که؟

خب رفته قاطی علوم اجتماعی ها امتحان داده نفر اول هم شده. این خبر اگه به تلوزیون برسه در جوابش میدونی چی نشون میده؟ میگن که بد انتخاب رشته کرده و کلی حرف و حدیث دیگه براش درست میکنن، مثل چیزهای دیگه ..

خوب ... احتمالا دانشگاهی رو که انتخاب کرده ظرفیت پذیرشش کمتر از یه نفره یا اینکه ظرفیتش با اون یکی ها! ( منظورم از ما بهترون هاشه ) پر شده !!!
:D
این 2 تا رو عالی اومدین

شاید هم پس فردا عین کنکوریهای بدبخت پارسال، مثل مجرمای سابقه دار نشونش بدن و سازمان سنجش بیاد بگه آ آ این هم رتبه های یک ما، ببینید، اصلا این توشون نیست،
ولی راهکار مناسب تر اینه که فردا بیاد بگه اینا همش جوسازی رسانه های غربیه و من اصلا خودم نخواستم و انتخاب رشته نکردم:دی!