پس ارشد مثلا اهواز باشه رزومش خوب باشه دکترا شیراز رو میش اورد؟شنیدم فقط استادا دانشجوهای خودشونو بر میدارن
من دانشگاه تهران هستم و سال پیش یکی شیراز بود و رزومه اش خوب بود برای دکترا دانشگاه تهران برش داشتن.
20 نمره از 100 نمره مصاحبه به شناخت استاده، همه استاد ها که از همه دانشگاه های ارشدشون راضی نیستن که بخوان اونارو بردارن.
یهو دیدی تو مصاحبه چیزی گفتی که طرف علاقمند شد باهات واسه دکتری ادامه بده.
شما رزومه تو قوی کن و روی مقاله و زبانت بیشتر کار کن.
بچه ها مشهد شبانه به نطرتون خوابگاه میییییدن؟
فکر می کنم شناسایی یزد و کرمان و همدان رو به احتمال زیاد و شهرکرد رو صد در صد قبولیسلام.ببخشید من رتبم814شده در کنکور امسال.به شناسایی و خوردگی و تاحدودی شکل علاقه دارم.میگن یزد و کرمان.همدان.شهرکرد احتمال قبولی دارم.
میشه راهنمایی کنید کجاها میتونم روزانه قبول بشم؟
تبریک میگم
اگه تهران بخوای فقط مالک قبول میشی اونم باید مصاحبه بدی
اما شهرستان روزانه همدان - سمنان - اهواز - سهند- بابل و کرمان قبول میشی
همه اینا رو زدم بجز بابل و کرمان. فردوسی مشهد هم زدم استخراجشم زدم . احتمالش هست قبول بشم؟اگه میدونید جواب بدین. ممنون[/
کرمان خوبه چرا نزدیش؟روزانه؟ اهواز چه رشته ی میخوای؟ها عامووووووو قبولی
عاااامووووووو 40 هزاااااار تومن میگیرههههههههههههه چه خبرهههههههههههhttp://dariushkokabi.ir/ بچه ها واسه انتخاب رشه تو این سایتم بریییییییییییییین
همین تایپیکو از اول یه نگا بندازی رتبه های شبیه اینا چنتا بوده یچیزی دستت میادلطفا یه نفر جواب منوهم بده
سلام .
زبان 64
ریاضی 10
فیزیکی 75
مکانیکی 65
ترمو 75
68 شدم . فک می کردم با این درصدا بهتر بشم . به نظرتون شریف یا دانشگا تهران میارم ؟ خوردگی یا شناسایی .
همین تایپیکو از اول یه نگا بندازی رتبه های شبیه اینا چنتا بوده یچیزی دستت میاد
شیراز فک نکنم بیاری شاید صنعتی شیراز بیاری سرامیکش مطمئن نیسمهمرو دیدم ولی درباره دانشگاه شیراز هیچکس چیزی نمیگه
سلام
زبان 40
ریاضی 10
فیزیکی 58
مکانیکی 50
رتبه 529
واسه نانو
زبان 40
ریاضی 13
شیمی 10
خواص مواد 46
رتبه 64
خوبه .
دانشگاه تبرییییییز چه طوره؟ کرمان و تبریز شناسایی و خوردگی تا طرف چند میگیرن؟کسی اطلاع داره؟
من 215 نانو شدم
خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه!
من سربازم و خیلی وقت ندارم بیام تو نت!
مگه شناسایی کرمان روزانه چند می گیره؟با این رتبه حدود 600 بزن لب مرز روزانه شبانه شناسایی کرمانی خوردگی که حتما میاری
بچه ها سلام یه توصیه بهتون دارم.....من امروز دانشگاه امیرکبیر بودم برای اینکه در مورد انتخابام تحقیق کنم دیدم که واقعا متالورژی کلا تو این دانشگاه گم و گوره .وارد دانشگاه که میشی فقط سنگ معدن میبینی انگار وارد دانشکده معدن شدی درسته اسم امیرکبیر خوبه ولی فکر نکنم به درد متالورژی بخوره .
حالا اگه یه چندتا تصویر متالوگرافی+چندتا بشکه محلول نایتال+یه کوره قوس پر از مذاب با چندتا کارگر +.... میدیدی حتما با MIT رقابت می کردممنون از تحقیقتون