من نمیدونم چرا همه پیشنهاد دوستی میدن.اگه شرایط ازدواج نداری که بی خیال شو..حالا فرض کن رفتی گفتی.اونم حاضر شد باهات دوست بشه.اصلا فرض کن به این نتیجه رسیدی که باهاش خوشبخت میشی.کی میتونی باهاش ازدواج کنی؟کی درست تموم میشه؟سربازی هم که داری.باید سر کار هم بری.شاید تو این مدت اون یه خواستگار داشت که موقعیت ازدواجو داشت و بهش جواب مثبت داد.فکر کردی چه لطمه ای میخوری؟البته به نظر من اگه اون این کارو بکنه حق داره.اون نباید با تو دوست میشد.اصلا یه جور دیگه نگاه کنیم.اون خیلی دوستت داشت و شما 4 سال با هم دوست بودین.اگه تو این مدت تو بخوای ازش جدا شی و اون نخواد میدونی دلش میشکنه و تو مسئولش هستی؟تازه احتمالا از این دوستیتون به خوانوادت چیزی هم نمیگی و بعد از 4 سال میگی من میخوام با این دختر ازدواج کنم.اگه مخالفت کردن چی؟با جنگ و دعوا میخوای راضیشون کنی؟آخرش چی؟ همین چند وقت پیش این اتفاق واسه دو تا از بچه های دانشگاهمون افتاد.خوانواده پسره مخالفت کردن.4سال هم با هم دوست بودن.دختره هم خوشگل هم نجیب هم با حجاب هم تحصیلکرده.......ولی میگن ما اینو نمیخوایم....هر دوشون عزا گرفتن.اصلا فکر کن باهاش ازدواج کردی.تو که اینقدر درسخونی مطمئن باش پشیمون میشی و میگی اگه ازدواج نکرده بودم پیشرفت میکردم.......اونم همینطور.چون به دوستاش نگاه میکنه که با پسرایی ازدواج کردن که موقعیتشو داشتن.عاقلانه فکر کن.مطمئن باش این دوستی به درست هم لطمه میزنه
برای همین است که من هم در تاپیک دیگر گفتم کار صحیحی نیست.
چون یک باره می بینید واقعا به هم علاقه دارید و دیگه نمیتونید مثل الان همدیگر رو فراموش کنید.
به قول لیلا 4سال درس داری 2 سال سربازی بعد از اینها که نمیگن بیا پشت میز بشین باید بری دنبال کار حداقل 8 سال دیگه میشه

تازه اگر همه موافق باشن و همه چیز روال عادی رو طی کنه
یعنی دختره رو معطل خودت میکنی همین
تو اگر واقعا دوستش داری باید از خیرش بگذری و بزاری دنبال فرصت ها و موقیعت هاش بره
ترم آخر هم نیستی اون ترم اول آدم بگه تا تون درسش تمام بشه شما حداقل یک کاری دست و پا کردی.
تازه 7-8 سال دوستی به این شکل آخرش قولت میدن این قدر دست انداز میآد تو زندگی شما که دعواتون میشه میره
اون که دیگه فرصتی زیاد نخواهد داشت خود شما هم ... .
بنده اگر واقعا از کسی خوشم بیاد و تا روشن شدن وضعیت زندگی و نرساندن آن به یک مرحله مشخص هیچ وقت پا پیش نمی زارم.چون اون وقت با دست خودم دارم زندگی شو خراب میکنم.
حالا اگر پدر پولداری بحث دیگه ای هست.