راههای فرار از شهوت(کمک)

TαβαTαβαξξ

عضو جدید

شوعر نداشت ؟
پس حضرت عیسی از کوجا اومد؟

ربطی به موضوع این تاپیک نداره بزرگوار
با این وجود برای گرفتن جواب (اگه واقعا دنبال جواب باشید!) شما رو ارجاع میدم به آیه ۵۹ سوره‌ آل‌عمران
ولی این تاپیک بهرحال موضوعش چیز دیگریست

ما میریم کنار دریا همه لخت و پتی ان و هیش کی هم ککش نمیگزه که این شورت پاش نیس یا اون دوتا دارن چی کارا که نمیکنن! حالا شما با دیدن یه فیلم که لباس (بقول شما) نامناسب تنشونه حالی به حالی میشی؟؟؟؟؟
همونجور که خدمتتون عرض کردم این تنها یک دیدگاه ایدئولوژیک هست . یعنی شما با توجه به باورهاتون یه سری چیزارو خوب و یا بد و یا بی تفاوت میدونید.چه بسا که خیلی ها دیدن فیلم های .... رو خیلی هم مفرح میدونن و با شریک جنسی شون تماشا میکنن.برخی هم مثل بعضی ها با دیدن یک لباس آستین کوتاه به خود ارضایی و ...... متوصل میشن.

نمیدونم چرا تا صحبت از کنترل نفس و نگاه و رعایت‌های دینی میشه یه عده فکر میکنن اگه رعایت نکنیم قراره حتما حالی به حالی بشیم! و اگه حالی به حالی نشیم دیگه نیازی نیست اونارو رعایت کنیم

نه عزیز من!
شما عکس یه فوتبالیستو تو اتاقت نصب کنی، یواش یواش طرفدار تیمی که اون فوتبالیست توش بازی میکنه میشی.
یا اگه چند بار در زمان‌های مختلف یه تبلیغ مبلمان رو بیلبورد ببینی ممکنه چندین بار بی‌مقدمه در جاها و موقعیت‌های دیگه و معمولا بی ربط فکر مبل و صندلی بیاد به ذهنت (و اصلا هم حالی به حالی نشی!)

بحث حالی به حالی شدن نیست! بحث سر اینه که آدم با هر چیزی سروکار داشته باشه گرایشات قلبیش کم‌کم به همون چیز سمت و سو پیدا میکنه
واسه همینه که بزرگان دین توصیه کردن که حتی در لذت‌های حلال هم زیاده‌روی نکنید!
حالا باز بیا بگو من قوی‌ام و کنار دریا هم طوریم نمیشه و شماها ضعیفید و با یه آستین کوتاه به ............ استغفرالله!
نه برادر، تو اون موقعیت‌هایی که میگی منم بودم ولی فکر و حواسم جایی بوده که اون صحنه‌هایی که شما با این دقت توصیف میکنی رو اصلا نمیدیدم!

همیشه همینطوره! هرجا و در هر مقوله‌ای دین ما ریزکاری‌‌های روانشناسانه رو لحاظ کرده، یه عده اومدن و از موضع بالا بهش حمله کردن! و خودشونو عاقل فرض کرده و پیروان دین رو عوام سطح پایین قلمداد کردن!

اینم یک روایت زیبا از برای عقلا:

القَصدُ الی اللهِ بالقُلوبِ اَبلَغُ مِنَ القَصدِ الیهِ بِالبَدَنِ و حَرَکاتُ القُلوبِ اَبلَغُ مِن حَرَکاتِ الاَعمالِ

قصد بسوی خداوند با قلب رسا‌تر از قصد بسوی او با بدن است و حرکات قلب رساتر از حرکات اعمال است

آخرین ویرایش:

Schneider

مدیر بازنشسته
تنها جامدات هستند که دچار شهوت نمیشن
در مورد انسان میشه مردگان!
یه تسبیح بگیر دستت....هر منظره ای که دیدی یه دونه تسبیح بنداز بگو استغفرا...
یهو یکی میزنه رو شونت میگه:
اااااا....پسر اون استغفرا..هه رو نیگااااااا =))))))))))))

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شوعر نداشت ؟
پس حضرت عیسی از کوجا اومد؟

برای تنویر افکار عرض میکنم
یعنی شما داستان تولد حضرت عیسی رو نمیدونی؟
"قالت انی اعوذ بالرحمن منک ان کنت تقیا / قال انما انا رسول ربک لاهب لک غلاما زکیا / قالت انی یکون لی غلام و لم یمسسنی بشر و لم اک بغیا / قال کذلک قال ربک هو علی هین و لنجعله آیه للناس و رحمه منا و کان امرا مقضیا( مریم گفت پناه میبرم از تو به خدا اگر متقی هستی/گفت من فرستاده خدا هستم که به تو فرزندی پاک عطا کنم/ مریم گفت چگونه مرا فرزندی باشد حال انکه هیچ مردی مرا لمس نکرده و زن بدکاره ای نیز نبوده ام؟/ ان فرستاده(فرشته) گفت اینچنین است خدای تو گفته او بر اینکار تواناست و برای اینکه تو را ایه و نشانه ای برای مردم قرار دهیم و رحمتی از سوی ما،و این کاری بود که انجام شد).....سوره مبارکه مریم....ایات نزدیکای 15 16 اینورا

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
خوب یه جورایی بحث به بیراهه رفت.
سعید جان تنها این راهها رو پیش رو دارند
1- از تعالیم مذهبی برای کنترل و در اختیار گرفتن قوه شهوانی بهره ببرند.شامل ازدواج (دایم یا موقت) و همینطور دستور العمل های موجود برای کنترل .
2- پیروی از اصول اخلاقی و بالابردن استقامت!
3- بی خیال شدن موارد بالا و توصل به هر راهی برای برآوردن نیاز های شهوانی.
خوب حالا بی حاشیه، ایشون امکان ازدواج دایم رو ندارن. ازدواج موقت هم ظاهرا یا مشکلاتی همراهه.و مقاومت در برابر کشش های جنسی واسشون سخته.
این خلاصه ای از تاپیک تا اینجا بود.
حالا بفرمایید چی تو چنته دارید؟ رو کنید که منتظریم. لطفا از باز گویی موارد ذکر شده با الفاظ دیگر هم خود داری کنید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب یه جورایی بحث به بیراهه رفت.
سعید جان تنها این راهها رو پیش رو دارند
1- از تعالیم مذهبی برای کنترل و در اختیار گرفتن قوه شهوانی بهره ببرند.شامل ازدواج (دایم یا موقت) و همینطور دستور العمل های موجود برای کنترل .
2- پیروی از اصول اخلاقی و بالابردن استقامت!
3- بی خیال شدن موارد بالا و توصل به هر راهی برای برآوردن نیاز های شهوانی.
خوب حالا بی حاشیه، ایشون امکان ازدواج دایم رو ندارن. ازدواج موقت هم ظاهرا یا مشکلاتی همراهه.و مقاومت در برابر کشش های جنسی واسشون سخته.
این خلاصه ای از تاپیک تا اینجا بود.
حالا بفرمایید چی تو چنته دارید؟ رو کنید که منتظریم. لطفا از باز گویی موارد ذکر شده با الفاظ دیگر هم خود داری کنید.

داداش راهی برای من نمونده.خودمم و خودم.کسی نمیتونه برام کاری کنه
ببینم چی میکنم
خدایا کمکم کن

محمد احساني

عضو جدید
برادر هيچ كاري نشد ندارد ما انسان هستيم و خداوند به ما ابزار زندگي داده لذا اگر از اين ابزار درست استفاده كنيم به آرامش خواهيم رسيد پيشنهاد من اين است مشكلتو بدون رو درباستي به بزرگتر خود بگو يك مقدار انتظارات را پايين بياور به خدا توكل كن بدان هيچ راهي بهتر ، مطمئن تر ، لذت بخشتر از ازدواج نيست فقط كار را سخت نكن آشنا داشتم در اين دوره زمونه با 150هزار تومان در اين راه وارد شده خدا كمك كرده موفق شده تنها راه حل اين مسئله ازدواج است ازدواج است ازدواج

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بحث کنترل شهوت خیلی مهمه چون مربوط به همه ی آدما میشه... و همه این مسئله رو دارن...بحثیه که خیلی وقتا تمام زندگی یک فرد رو تحت تاثیر خودش قرار میده و چه بسا اگه مراقب نباشیم به بدترین شکل ممکن زندگی آدم رو عوض میکنه و برعکس اگه از راه درستش وارد شیم بهترین زندگی رو خواهیم داشت...
این نیاز که در درون همه انسان ها و ... وجود داره....خداوند ازش به بهترین نعمت یاد کرده چون موجب آرامش مرد و زن میشه..فکر میکنم سوره آل عمران بود که دیدم ازش نسبت به این مسئله و بقای نسل یاد شده...
در هر صورت این نیاز در کنار بهترین نعمته خداوند میتونه بدترینش هم باشه...
من صحبتای دوستان رو خوندم...
صحبتایی که توش از راه حل هایی گفته شده که فکر نمیکنم خیلی کارساز باشه...البته به نظر من اینطوره...
کنترل این نیاز مخصوصا برای کسانی که گرم مزاج هستن واقعا سخته و نمیشه از فرد انتظار داشت که در این شرایط بهترین عملکرد رو داشته باشه...(مگر به داشتن ایمان قوی...)
در صحبته بعضی از دوستان که میگن مثلا فیلم نبین تا بعدش از فکر نخوایی فرار کنی...
دوستان باید بگم گاهی وقتا این نیاز همینجوری بی هیچ دلیل خاصی به سراغ آدم میاد لازم نیس که مثلا یه چیزی ببینی که بعدش دامن گیر بشه...این طرز فکر کاملا اشتباهه...و من قبولش ندارم چرا که این نیاز هم مثه بقیه نیازها ذاتیه و میتونه بی هیچ مقدمه ای خودش رو نشون بده...(نمیخوام بگم همیشه همینطوره ها...نه...گاهی وقتا هم با دیدن یا فکر یا هر چیز دیگه ای به سراغ آدم میاد...) موضوع اینه که این نیاز هم مثه بقیه نیازها ناخواسته میتونه خودش رو نشون بده...
این نیاز از نظر من مثلا با احساس تشنگی یا گرسنگی هیچ فرقی نداره...
در مورد راه حل مثلا میگن ذکر بگو... قرآن بخون...یا راه حل های دیگر دوستان...
میخوام یه مثال بزنم...
یه بچه تشنشه ....مدام میگه من آب میخوام ...و شما میگی آب نیس یا صبر کن... اما این بچه مدام نق میزنه که نه من همین الان آب میخوام... خب شما مجبور میشی که همون لحظه نیازش رو برآورده کنی در غیر این صورت هم باعث آزار اون بچه و هم خودتون میشین...
حالا میتونیم بگیم این بچه نق نقو رو میشه مثل همین نیاز فرض کرد...وقتی این نیاز به سراغ آدم خواسته یا ناخواسته میاد مجبوری که یجوری تامینش کنی که باعث آزار نشه...درست میگم؟

خب حالا بیایم بگیم بریم ذکر بگیم...به نظر شما شدنیه؟ آروم میشی؟ (اینطور راه حل ها ایمان قوی میخواد که....)
دوستان لطفا با نگاه بازتری به این مسئله نگاه کنیم تا راه حل منطقی براش پیدا کنیم...
این راه حل ها شاید فقط لحظه ای جواب بده...اما توجه داشته باشیم که این نیاز...یه نیاز همیشگیه و به این سادگیا قابل حل نیس...
فقط ازدواج راه حل درستشه...اما برای خیلی از ماها موقعیت ازدواج وجود نداره یا دیر پیش میاد...در این صورت تکلیفمون چیه؟
من خودمم برام سوال شده که واقعا چه باید کرد...تا حالا هم جوابی نداشتم براش...
خیلی از ماها درگیر این مسئله ایم ... اما تا حالا چطوری تونستیم به همدیگه کمک کنیم تا این شرایط آسونتر واسمون بگذره...
من یه راه حلی که میتونم بدم اینه که اینجور وقتا یک نفر باید به کمکت بیاد...یه دوست خوب و دلسوز...که هر وقت خواستی کنارت باشه و ازش کمک بگیری...
مثلا وقتی این مشکل برات به وجود اومد تلفن رو برداری بهش زنگ بزنی باهاش صحبت کنی و اون هم مثه یه دوسته با معرفت و صبور حرفاتو گوش کنه و نزاره که عذاب بکشی...
بیرون بری باهاش، صحبت کنی، بگی...بخندی، خلاصش اینه که یه دوسته خیلی خوب میتونه خیلی به آدم تو خیلی جهات کمک کنه...نه فقط این مسئله بلکه در همه مسائل زندگی...
اگه اینجور فردی رو تو زندگیتون پیدا کردین به هیچ وجه از دستش ندین...
در این مورد پسرا خیلی آزادترن و بهتر میتونن از این طریق کنترلش کنن...

بودن در کنار دوستان خوب نعمته....
در آخر از پرحرفی زیادم عذر میخوام...امیدوارم مشکلات و ناراحتی ها هر چه زودتر رفع شه...
با تشکر.:gol:

آخرین ویرایش:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
ب
نه برادر، تو اون موقعیت‌هایی که میگی منم بودم ولی فکر و حواسم جایی بوده که اون صحنه‌هایی که شما با این دقت توصیف میکنی رو اصلا نمیدیدم!
ای ناقلا! ای شیطون!کجا بوده چشمات و کجارو میدیدی که اینا رو ندیدی کلک؟
نکنه چشمات رو بسته بودی ها؟آخه مگه میشه که آدم اونجا باشه و اصلا اون صحنه هایی رو که من با دقت توصیف میکنم(!) رو نبینه ها؟! آخه حواست کجا بوده خخخخخخخخخخخخخخ؟؟؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بحث کنترل شهوت خیلی مهمه چون مربوط به همه ی آدما میشه... و همه این مسئله رو دارن...بحثیه که خیلی وقتا تمام زندگی یک فرد رو تحت تاثیر خودش قرار میده و چه بسا اگه مراقب نباشیم به بدترین شکل ممکن زندگی آدم رو عوض میکنه و برعکس اگه از راه درستش وارد شیم بهترین زندگی رو خواهیم داشت...
این نیاز که در درون همه انسان ها و ... وجود داره....خداوند ازش به بهترین نعمت یاد کرده چون موجب آرامش مرد و زن میشه..فکر میکنم سوره آل عمران بود که دیدم ازش نسبت به این مسئله و بقای نسل یاد شده...
در هر صورت این نیاز در کنار بهترین نعمته خداوند میتونه بدترینش هم باشه...
من صحبتای دوستان رو خوندم...
صحبتایی که توش از راه حل هایی گفته شده که فکر نمیکنم خیلی کارساز باشه...البته به نظر من اینطوره...
کنترل این نیاز مخصوصا برای کسانی که گرم مزاج هستن واقعا سخته و نمیشه از فرد انتظار داشت که در این شرایط بهترین عملکرد رو داشته باشه...(مگر به داشتن ایمان قوی...)
در صحبته بعضی از دوستان که میگن مثلا فیلم نبین تا بعدش از فکر نخوایی فرار کنی...
دوستان باید بگم گاهی وقتا این نیاز همینجوری بی هیچ دلیل خاصی به سراغ آدم میاد لازم نیس که مثلا یه چیزی ببینی که بعدش دامن گیر بشه...این طرز فکر کاملا اشتباهه...و من قبولش ندارم چرا که این نیاز هم مثه بقیه نیازها ذاتیه و میتونه بی هیچ مقدمه ای خودش رو نشون بده...(نمیخوام بگم همیشه همینطوره ها...نه...گاهی وقتا هم با دیدن یا فکر یا هر چیز دیگه ای به سراغ آدم میاد...) موضوع اینه که این نیاز هم مثه بقیه نیازها ناخواسته میتونه خودش رو نشون بده...
این نیاز از نظر من مثلا با احساس تشنگی یا گرسنگی هیچ فرقی نداره...
در مورد راه حل مثلا میگن ذکر بگو... قرآن بخون...یا راه حل های دیگر دوستان...
میخوام یه مثال بزنم...یه بچه تشنشه ....مدام میگه من آب میخوام ...و شما میگی آب نیس یا صبر کن... اما این بچه مدام نق میزنه که نه من همین الان آب میخوام... خب شما مجبور میشی که همون لحظه نیازش رو برآورده کنی در غیر این صورت هم باعث آزار اون بچه و هم خودتون میشین...
حالا میتونیم بگیم این بچه نق نقو رو میشه مثل همین نیاز فرض کرد...وقتی این نیاز به سراغ آدم خواسته یا ناخواسته میاد مجبوری که یجوری تامینش کنی که باعث آزار نشه...درست میگم؟
خب حالا بیایم بگیم بریم ذکر بگیم...به نظر شما شدنیه؟ آروم میشی؟ (اینطور راه حل ها ایمان قوی میخواد که....)
دوستان لطفا با نگاه بازتری به این مسئله نگاه کنیم تا راه حل منطقی براش پیدا کنیم...
این راه حل ها شاید فقط لحظه ای جواب بده...اما توجه داشته باشیم که این نیاز...یه نیاز همیشگیه و به این سادگیا قابل حل نیس...
فقط ازدواج راه حل درستشه...اما برای خیلی از ماها موقعیت ازدواج وجود نداره یا دیر پیش میاد...در این صورت تکلیفمون چیه؟
من خودمم برام سوال شده که واقعا چه باید کرد...تا حالا هم جوابی نداشتم براش...
خیلی از ماها درگیر این مسئله ایم ... اما تا حالا چطوری تونستیم به همدیگه کمک کنیم تا این شرایط آسونتر واسمون بگذره...
من یه راه حلی که میتونم بدم اینه که اینجور وقتا یک نفر باید به کمکت بیاد...یه دوست خوب و دلسوز...که هر وقت خواستی کنارت باشه و ازش کمک بگیری...
مثلا وقتی این مشکل برات به وجود اومد تلفن رو برداری بهش زنگ بزنی باهاش صحبت کنی و اون هم مثه یه دوسته با معرفت و صبور حرفاتو گوش کنه و نزاره که عذاب بکشی...
بیرون بری باهاش، صحبت کنی، بگی...بخندی، خلاصش اینه که یه دوسته خیلی خوب میتونه خیلی به آدم تو خیلی جهات کمک کنه...نه فقط این مسئله بلکه در همه مسائل زندگی...
اگه اینجور فردی رو تو زندگیتون پیدا کردین به هیچ وجه از دستش ندین...
در این مورد پسرا خیلی آزادترن و بهتر میتونن از این طریق کنترلش کنن...

بودن در کنار دوستان خوب نعمته....
در آخر از پرحرفی زیادم عذر میخوام...امیدوارم مشکلات و ناراحتی ها هر چه زودتر رفع شه...
با تشکر.:gol:

ضمن تشکر از صحبتهای شما خواهر گرامی
دو نکته رو باید عرض کنم:
1-در مورد راه حل ذکر گفتن و قران خوندن.من خودم ی بچه مذهبیم(البته به ظاهر حداقل).با قران هم زیاد انس دارم.اما این راه حل فکر نمیکنم برای من جواب بده.همونجوری که اول گفتم این نیاز مثل گرسنگیه.نمیشه که با قران خوندن ادم گرسنه رو سیر کرد.خود خدا هم چنین دستوری نداده.
2-در مورد دوست خوب و شادی و این حرفا.اتفاقا من خودم ی ادمیم وحشتناک فضول و شلوغ.تازه دوستامو خودم میخندونم.اونا امید خندیدنشون به منه.حالا خودم افتادم توی هچل.خیلی هم اهل طنز و شوخی و این حرفام.ولی اینکارا اصلا جواب نمیده و قطعا نخواهد داد.
در کل راهی برای من نمونده.فقط اینکه دوستان دعامون کنن
والسلام علیکم و رحمه الله

X.Doll

عضو جدید
بهترین راه کنترل چشمه

Ok

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از صحبتهای شما خواهر گرامی
دو نکته رو باید عرض کنم:
1-در مورد راه حل ذکر گفتن و قران خوندن.من خودم ی بچه مذهبیم(البته به ظاهر حداقل).با قران هم زیاد انس دارم.اما این راه حل فکر نمیکنم برای من جواب بده.همونجوری که اول گفتم این نیاز مثل گرسنگیه.نمیشه که با قران خوندن ادم گرسنه رو سیر کرد.خود خدا هم چنین دستوری نداده.
2-در مورد دوست خوب و شادی و این حرفا.اتفاقا من خودم ی ادمیم وحشتناک فضول و شلوغ.تازه دوستامو خودم میخندونم.اونا امید خندیدنشون به منه.حالا خودم افتادم توی هچل.خیلی هم اهل طنز و شوخی و این حرفام.ولی اینکارا اصلا جواب نمیده و قطعا نخواهد داد.
در کل راهی برای من نمونده.فقط اینکه دوستان دعامون کنن
والسلام علیکم و رحمه الله

خواهش میکنم
مورد یک رو خودمم میدونم که جواب نمیده...تو صحبتای قبلیم هم عرض کردم که راه حل خوبی نیس...شاید به عنوان یه راه مقطعی جواب بده اما دائمی نیس
مورد دو هم گفتم واسه بعضی از افراد جواب میده نه همه...کلا منظورم از این راه این بود که آدم تو تنهایی قرار نگیره...تنهایی خودش عامل مهم و بزرگ تو تشدید این مسئله هستش..
اینکه به هر نحوی که شده خودتون رو از تنهایی نجات بدین خیلی کمک موثریه...(البته به نظر من)...
گرچه این راه هم راه منطقی نیس و میدونم که شاید گاهی اوقات راه چاره نباشه...اما میخوام بگم وقتی مسئله ای مشکلی آدم رو ناراحت میکنه که راه حلی براش نداریم هرجوری هست باید ازش فرار کرد...
در مورد نیاز جنسی مسئله فقط از طریق ازدواج حل میشه...در غیر این صورت باید صورت مسئله رو پاک کرد و ازش فرار کرد...
تفریحاته مختلف، ورزش، سرگرم شدن...در کل تو تنهایی نبودن راهشه...اینکه هر وقت دچار این ناراحتی شدین به هر وسیله ای و به هر شکلی ازش فرار کنین...(هر زمان یکی از این راه ها میتونه اثرگذار باشه...)
دوست عزیز اینکه فقط بشینی دعا کنی که نشد حل مسئله...بالاخره آدم باید یه تلاشی کنه..تلاش کن تا خدا برکت بده...
خیلی از ماها مثله شما همچین مشکلاتی داریم....پس یادتون نره تنها نیستین.

کنترل این نیاز کار خیلی سختیه...(افراد گرم مزاج و حساس میدونن که چی میگم...) خدا به همه جوونا کمک کنه...

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه واسه همه جوونا و دوريشون از گناه دعا ميكنم شمام دعامون كنيد
اميدت به خدا باشه ايشالا يه شريك زندگي خوب برات قرار ميده كه باهم به سوي خدا و پاكي ها ميريد

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه همونجا به مشکلات زندگیت فکر کنی و یادت بیاد چقد بدبختی داری شهوت که سهله حتی نفستم بند میاد...

navid_r

کاربر فعال تالار برق , کنکور و تحصیلات تکمیلی
دوست خوب مسیر جلوی شما از این چند حالت خارج نیست

1-
شما مذهبی هستی پس باید مثلا با یاد خدا و نمی دونم قوی کردن مسائل دینی مانند یسری کار ها که حالا دوستان خیلی مفصل توضیح دادند انجام بدید .و اینو تا زمان ازدواج دفنش کنی خلاصه!کم موضوعی نیست دیگه , باید بتونی مطلب جایگزینی رو پیدا کنی که جای اینو پر کنه. مثلا علم اموزی ورزش ...... اتفاقا بسیاری افراد سرشناس که در علم به جایی رسیدند (در ایران نمیگما در خارج )این انرژی سنگین جنسی رو به شکل دیگه تخلیه کردند. در واقع در راستای علم و دانش و..... .یعنی مطلبی که انرژیت رو ازت بگیره .و خوب طبیعتا یا میشه ورزش یا میشه علم یا میشه کارهای نیکوکاری

2- شما مذهبی نیستی و تعالیم گفته شده برات مهم نیست که خب هیچی دیگه!ادامه خیلی واضحی داره!!

نخبه1

عضو جدید
سلام
نميدونم گرفتارش شدي يا نه ولي دوست عزيز به اين جمله مدتي فكر كن فكر نكرده پاسخ نده خاهشاً
همه چيز به طرزبرخورد ونگرش شما بستگي داره.مسائل مي تونن شمارابامشكل يابا موفقييت روبه رو كنن

mersad20

کاربر فعال
بسمه تعالی

عنوان تاپیک دیگه معلومه
کسی از دوستان اگه بلده راهنمایی مفید بکنه که وقتی شهوت میاد سراغ آدم،چجوری باید ازش فرار کرد؟
من که نه میتونم ازدواج کنم و نه چیز دیگه باید چکار کنم؟
خواهشا راهکارهای عملی و نه خیلی فانتزی ارائه کنین.ی چیزی بگین بشه.کتابی حرف نزنین
اونم تو این دور زمونه با این تکنولوژیها و وضع نابسمان بیرون و....
با تشکر

هرانچه ديده بيند دل كند ياد

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چگونه خواهشات نفس را مهار سازیم؟

این نفس است که زبان را وا می دارد تا هرزه سرایی کند و الفاظ بیهوده از دهن بیرون آرد؛ این هم کار نفس است که انسان را به بیراهه می کشاند و به کجروی ها دچارش می سازد؛ نفس انسان را در انظار مردم بد جلوه می دهد و سبب می شود تا صاحبش از هر در رانده شود و بالآخره همین نفس است که انسان را بدبخت ساخته؛ در آتش دوزخ می سوزاند.
اولین انسان که بر پروردگارش کفر ورزیده است و ضلالت را بر هدایت برتری داده است، همان کسی است که از نفس و خواهشات سوء آن پیروی کرده است، همین نفس و خواهشات نفس بود که یک برادر (قابیل) را مجبور ساخت تا برادر خود (هابیل) را از زندگی محروم گرداند و داشته هایش را تصاحب کند.
همین نفس و خواهشات آن بود که شیطان را مجبور ساخت تا از فرمان آفریدگار خود سرپیچی کند و سر تعظیم برای آدم (علیه السلام) فرود نیاورد و خود را در زمره بدبختان داخل سازد.
بنا به آیات قرآن کریم می توان گفت که نفس دارای سه نوعیت می باشد:
1- نفس اماره بالسوء: و ما أبرئ نفسی إن النفس لأمارة بالسوء. سوره یوسف – 53 -
ترجمه: من نفس خود را تبرئه نمی کنم چرا که نفس به بدیها و نا بکاری ها می خواند.
2- نفس لوامه : ولا أقسم بالنفس اللوامة. سوره قیامة – 2-
ترجمه: و سوگند به نفس سرزنش گر.
3- نفس مطمئنه : یا ایتها النفس المطمئنة إرجعی إلی ربک راضیة مرضیة فادخلی فی عبادی و أدخلی جنتی. سوره فجر – 27-30 -
ترجمه:ای انسان آسوده خاطر به سوی پروردگارت باز گرد، در حالی که تو (از الله جل جلاله ) خشنودی، و (خدا هم) از تو خشنود (است)، به میان بندگانم در آی و به بهشت من داخل شو (و خوش باش).
نفس اماره و مطمئنه را بجای خود شان گذاشته، چند سطر در باره نفس صحبت می کنیم که قوت ایمانی و شیطانی آن همیشه با هم در ستیز می باشند و بسا اوقات قله کامگاری به پابوسی قوت ایمانی آمده و صاحب خود را سرزنش می کند، و حقا که آن نفس لوامه می باشد.
نفس لوامه که در اکثر اوقات بر گناهان و مکاید شیطانی چیره می آید، اگر چنین اتفاق به وقوع بپیوندد که انسان مرتکب عمل زشتی شود، او را متوجه ساخته و تنبه می کند تا خود را به پیشگاه خداوند متعال ذلیل ساخته و با نهایت عاجزی و تضرع پوزش خواهی کند.
برای این که نفس ما اماره باسوء نباشد باید به اعمال زیرین دست یازیم:

1- پذیرش مراقبت خداوند (جل جلاله) :

هرگاه که مراقبت خداوندمتعال را پذیرا شدیم و یقین کردیم که خداوند (جل جلاله) در اعماق در یا و در جوف زمین و داخل مغاره های کوه و در کناره های آسمان با ماهست و از هر عمل ما مراقبت می نماید، حقا که قدرت شیطانی و فکر گناه کردن، در خود ذره ذره شده از هم پاشیده می شود.
الله جل جلاله می فرماید: وهو معکم اینما کنتم. سوره حدید – 14-
ترجمه: و او (تعالی) در هر کجا که باشید، با شماست.

2- انتخاب دوست نیکو:

در انتخاب دوست باید از احتیاط کامل کار گرفته و با اشخاصی رشته دوستی برقرار شود که رفاقت شان سبب آسایش دنیا و آخرت بگردد؛ اشخاصی که دوستان خود را حین ارتکاب گناه نکوهش نکنند؛ شایسته دوستی نمی باشند همچنان، ترغیب برکارهای پسندیده از جمله صفات نیکوست که باید دوستان انسان دارا باشند.
از همه مهمتر این که هر انسان به سرنوشت نیک و یا بد که دوستش گرفتار شود، نیز گرفتار می شود و سعادت و شقاوت دوستان بر سرنوشت همدیگر تاثیر مستقیم دارد.
رسول الله (صلی الله علیه وسلم) می فرماید: أنت مع من أحببت.
ترجمه: تو (در عاقبت) با کسی می باشی که او را می پسندیدی (و با او دوست بودی).

3- بزرگ شمردن گناه:

گناه را نباید کوچک شمرد، برابر است که بزرگ باشد یا کوچک، گناهان یکی بر دیگر می ریزند و حجم شان افزوده می شود، تا آنکه همچو کوه ها بلند و سنگین شده وانسان عاجز و ناتوان را خرد و ریز کرده و هلاک می سازد.
رسول مقبول (صلی الله علیه وسلم) مهربانی می کند: إیاکم و محقرات الذنوب، فإنهن یجمعن علی الرجل حتی یهلکنه.
ترجمه: زنهار از کوچک شمردن گناهان! که به حقیقت آنها در انسان جمع می شوند تا آن که او را نا بود سازند.

4- پیگیری مجالس صالحان:

از نظر دوستی و رفاقت، مردمان صالح و خدا ترس از همه شایسته تر می باشد؛ مجلس صالحان عاری از غیبت، دروغ … بوده و سرشار از سخنان والا و گوهرگونه می باشد؛ هرشخصی که با صالحان و مردمان نیکو سروکار داشته باشد، از دوستی خود حض برده هیچگاه از این رابطه خویش پشیمان نخواهد شد، بهترین معالجه مرض نفسانی همانا مجالس صالحان و دوستی نیکو کاران می باشد.

5- مراقبت اعمال:

مراقبت اعمال و نفس را محاسبه کردن، می تواند انسان را از نابودی بسوی فلاح و رستگاری سوق داده و نیکنامی دنیا و کامگاری آخرت را از آن انسان سازد.

در اخیر از پروردگار عالم التجا می کنیم تا نفس خاشع، نصیب ما گردانیده و از شرمساری دارین نجات بفرماید.

در پست های بعد در مورد شهوت هم صحبت می کنم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
شما بايد:

1- از دوستان و رفقايي که گناه را برايتان هموار مي کنند دوري کنيد و رابطه ي خود را با آنها (بجز در حد سلام) قطع کنيد.

2- به فيلم و عکس *** يا مهيج يا نيمه عريان نگاه نکنيد.

3- به دختران و زنان نامحرم نگاه نکنيد حتي اگر آنها از فاميل و اقارب شما باشند.

4- در خلوت نمانيد زيرا افتادن در خلوت موجب افتادن در فکرهاي زشتي مي شود که شما را به فکر گناه مي اندازد.

5- سعي کنيد برنامه اي روزانه براي تلاوت قرآن بگذاريد.

6- نمازهايتان را دقيقا در سر وقت و بعد از اذان و بصورت جماعت بخوانيد.

7- به مسجد برويد و در آنجا نماز بخوانيد.

8- هر وقت فکر گناه به سوي شما آمد، استعاذه کنيد (أعوذ بالله من الشيطان الرجيم) و به ذکر گفتن بپردازيد.

9- بجاي آنکه در فکر درمان اين گناه بوسيله ي گناه ديگري مانند استمناء باشد، به فکر خلاص شدن آن بطور کلي باشيد و فکر خود را از انجام استمناء دور کنيد.

10- در اوقات فراغت به مطالعه ي کتابهاي ديني بپردازيد.

11- سعي کنيد نزد استادي به يادگيري علوم شرعي از جمله فقه و عقيده بپردازيد و ذهن خود را متمرکز يادگيري علوم شرعي کنيد.

12- به خود اجازه ندهيد که بيکار باشيد.

13- کانالهاي ماهواره اي زشت را حذف کنيد و به خانواده توصيه کنيد از نگاه کردن به آنها خودداري کنند و اگر نپذيرفتند شما آن لحظه از بين آنها خارج شويد و به کار ديگري مانند رفتن به مسجد يا مطالعه ي قرآن و کتب ديني بپردازيد.

14-بطور کلي ارتباط خود را با دختران قطع کنيد و مواظب تلاش آنها براي برقراري ارتباط مجدد با خود باشيد.

اگر مي خواهيد به هدف خود برسيد، بايد موارد فوق را انجام دهيد وگرنه به نتيجه نخواهد رسيد.

و به ياد داشته باشيد که موارد فوق همگي اسباب دور شدن از گناه بودند و شما بايد با بکار بستن آن اسباب و توکل به الله تعالي، به خود تلقين مثبت بدهيد که موفق خواهيد شد و دعا کردن را هيچوقت فراموش نکنيد و از خدا بخواهيد شما را هدايت نمايد.

ادامه دارد ...

Joe_Bel

کاربر ممتاز
از یک سایتی کپی کردم

* بعد از 12 شب ، اینترنت کانکت نشو ...

جنس شیطان از تاریکی و ظلمانی بودن هست و در تاریکی و سیاهی شب کارشو بهتر انجام میده ، تا حالا دقت کردید خیلی از گناهها در شب و در خلوت و تاریکی شب انجام میشه ، تا حالا دقت کردید بساط خیلی از فساد ها و خوشگذرانی کشورهای خارجی ، در شب هاست !
تصور کن بعد 12 شب تو اتاقت نشستی ، شاید خانواده ات هم خواب باشند ، شاید اولش نیت بدی از اینترنت اومدنت نداشته باشی ، اما فقط یه وسوسه کوچیک کافیه تا گناه کنی ، چون همه چیز برای گناه کردن مهیاست ...

* چت نکن ، حالا چه با یاهو مسنجر و چه با هر برنامه دیگه ای ...
چت کردن یعنی نزدیک شدن به موقعیت گناه ، دوباره تکرار می کنم شاید هیچ نیت بدی نداشته باشی ...

* با جنس مخالفت دوستی نداشته باش ...
این حرف زدن ها یعنی به گناه نزدیک شدن ، نمیدونم شاید بعضی ها باشند که عفت حضرت یوسف (ع) رو داشته باشند ، نمیدونم ! اکثرا نیت ازدواج در کار نیست ، فقط برای خوشگذرانیه ، کلمه به کلمه حرفهایی که زده میشه گناه هست و معمولا قربانی اینگونه دوستی ها ، دخترها هستند ؟

* فیلترشکن لعنتی رو از کامپیوترت پاک کن ، چه جوری اینو باید بگم نمیدونم !؟
با وجود فیلترشکن فقط چند کلیک فاصله داری تا سایتهای مستهجن ، یعنی اینقدر نزدیکی و خودت خبر نداری ، شایدم داری و بی خیالی ...

* و دهها موقعیت دیگر نزدیک شدن به گناه که خودتان فکر می کنید ...
فقط یک هفته این توصیه خدا در قرآن رو اجرا کن ، ببین چی میشه ؟ امتحان کن ، ضرر که نداره ، خدا داره به ما میگه نزدیک نشو ...
در کنار تمام این احتیاط ها و رعایت این توصیه ها ، میخام یک سفارش دیگه ای رو اول به خودم و بعد به شماها بگم که اونو اجرا کنیم و در موقعیتش قرار بگیریم ...
نمیگم برید فلان دعا رو بخونید ، نمیگم برید فلان عمل مستحب رو انجام بدید ( البته که انجام دادنش بهتره و خدا رو خشنودتر میکنه ) ، میخام از یک چیزی که خدا برامون واجب کرده حرف بزنم ...
امام صادق وقتی داشت از دنیا میرفت ، اصحاب و خانواده اش اطرافش جمع شده بودند ، تصور کنید یه آدم معمولی در آخرین لحظات عمرش ، حتما یک چیز مهمی رو به اطرافیانش میگه ، مهمترین چیز ...
حالا امام صادق (ع) که امام معصوم هست ، آخرین حرفش در این دنیا ، چه بود ؟ سفارش به نماز بود ...
امام علی (ع) در هنگام خواندن نماز صبح ضربت خوردند و امام حسین(ع) در آخرین لحظات عمرشون ، نماز ظهر رو به جماعت و در اول وقتش خواندند ، دقیقا دقایقی قبل از اینکه سر مبارکشون رو از تنشون جدا کنند ...
این نماز چی هست ، خدا فقط میدونه ، چه اسراری داره ، فقط خدا میدونه ...
برادر و خواهر من ، به نظر من نخوندن نماز نامردیه ، این همه خدا بهت نعمت داده ، حالا بهت گفته نمازت رو بخون به نفع خودته ...
روایت داریم اولین سوالی که در قیامت از هر آدمی می پرسند ، از نمازش هست ، حالا تصور کن چه تعداد آدم ، سر همون اولین سوال کم میارن !!!

Esmaeilpoor

عضو جدید
نامه یک جوان به علامه طباطبائی و پاسخ علامه

بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک نخبه الفلاسفه آیه الله العظمی جناب آقای طباطبائی ادام الله عمرکم ماشاءالله سلام علیکم و رحمة الله و برکاته. کوتاه سخن آنکه جوانی هستم 22 ساله، ...چنین تشخیص می دهم که تنها ممکن است شما باشید که به این سؤال من پاسخ دهید.
در محیط و شرایطی که زندگی می کنم، هوای نفس و آمال و آرزوها بر من تسلط فراوانی دارند و مرا اسیر خود ساخته‌اند و سبب آن شده‌اند که مرا از حرکت به سوی الله، و حرکت در مسیر استعداد خود بازداشته و می‌دارند. درخواستی که از شما دارم، برای من بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کند؟
یادآور می شوم نصیحت نمی خواهم و اِلّا دیگران ادعای نصحیت فراوان دارند. دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم. همان گونه که شما در تحصیلات خود در نجف پیش استاد فلسفه داشتید، همان شخصی که تسلط به فلسفه اشراق داشت. (مسموع است).
باز هم خاطرنشان می سازم که نویسنده با خود فکر می کند که شفاهاً موفق به پاسخ این سؤال نمی شود. وانگهی شرم دارم که بیهوده وقت گرانمایه شما را بگیرم. لذا تقاضا دارم پدرانه چنانچه صلاح می دانید و بر این موضوع میتوانید اصالتی قائل شوید مرا کمک کنید. در صورت منفی بودن، به فکر ناقص من لبخند نزنید و مخفیانه نامه را پاره کنید و مرا نیز به حال خود واگذارید. متشکرم.­ امضا

پاسخ علامه قدس سره الشریف
بسم الله الرحمن الرحیم// السلام علیکم، برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در پشت ورقه مرقوم داشته اید لازم است همتی برآورده، توبه ای نموده، به مراقبه و محاسبه پردازید. به این نحو که هر روز که طرف صبح از خواب بیدار می شوید قصد جدی کنید که در هر عملی که پیش آید، رضای خدا - عز اسمه - را مراعات خواهم کرد.
آن وقت در سر هر کاری که می خواهید انجام دهید، نفع آخرت را منظور خواهید داشت، به طوری که اگر نفع اخروی نداشته باشد انجام نخواهید داد، هر چه باشد. همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد و وقت خواب، چهار پنج دقیقه ای در کارهایی که روز انجام داده اید فکر کرده، یکی یکی از نظر خواهید گذرانید. هر کدام مطابق رضای خدا انجام یافته شکری بکنید و هر کدام تخلف شده استغفاری بکنید.
این رویّه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادی حال سخت و در ذائقه نفس تلخ می باشد ولی کلید نجات و رستگاری است و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنی سوره حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را برای بنده در نامه بنویسید. ان شاء الله موفق خواهید بود. والسلام علیکم.

منبع:سایت تبیان.

hastia89

عضو جدید
برای تنویر افکار عرض میکنم
یعنی شما داستان تولد حضرت عیسی رو نمیدونی؟
"قالت انی اعوذ بالرحمن منک ان کنت تقیا / قال انما انا رسول ربک لاهب لک غلاما زکیا / قالت انی یکون لی غلام و لم یمسسنی بشر و لم اک بغیا / قال کذلک قال ربک هو علی هین و لنجعله آیه للناس و رحمه منا و کان امرا مقضیا( مریم گفت پناه میبرم از تو به خدا اگر متقی هستی/گفت من فرستاده خدا هستم که به تو فرزندی پاک عطا کنم/ مریم گفت چگونه مرا فرزندی باشد حال انکه هیچ مردی مرا لمس نکرده و زن بدکاره ای نیز نبوده ام؟/ ان فرستاده(فرشته) گفت اینچنین است خدای تو گفته او بر اینکار تواناست و برای اینکه تو را ایه و نشانه ای برای مردم قرار دهیم و رحمتی از سوی ما،و این کاری بود که انجام شد).....سوره مبارکه مریم....ایات نزدیکای 15 16 اینورا

ضمنا حضرت مریم البته طبق چیزی که در تاریخ اومده بعدا یعنی مدتی بعد از تولد مسیح با فردی به نام یوسف ازدواج می کنه.

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی وقتا مسئله رو خیلی پیچیده اش میکنیم...شهوت مثل بیشتر چیزا در اسلام باید ازش پیشگیری بشه و نزاریم سراغمون بیاد!
مثل اینکه بگیم چیکار کنم که نماز صبحم غذا نشه؟ جواب: صبح پاشم نمازمو بخونم.درسته شب غذا کم بخورم صبح راحت تر بیدار میشم ولی به نظرم کارعجیب غریب یا ذکر خواصی نداره!
و پناه بردن به خدا و یاری خواستن از او بیشتر کمک میکنه...
حدیث کسا:
[h=2]قال اِنّى اَجِدُ فى بَدَنى ضُعْفاً فَقُلْتُ لَهُ اُعيذُكَ بِاللَّهِ يا اَبَتاهُ مِنَ الضُّعْفِ[/h][h=2]پیامبربه دخترش فاطمه علیهاسلام گفت: من در بدنم سستى و ضعفى درك مى كنم ، گفتم : پناه مى دهم تو را به خدا اى پدرجان از سستى و ضعف[/h]

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
ما یکی که دیگه واقعا حوصله مون سر رفته از دست این نیروی قوی!
خدایی بریدیم.
تا کی باید تحملش کنیم، خدا میدونه!

خوب اینم یه راه حله . چرا با دید بد بهش نگاه میکنین؟ اگه به اصول اسلامی معتقدین باید این رو هم به دیده ی منت و با روی گشاده بپذیری

خوب اینم یه راه حله . چرا با دید بد بهش نگاه میکنین؟ اگه به اصول اسلامی معتقدین باید این رو هم به دیده ی منت و با روی گشاده بپذیری

ﻣﺜﺎﻝ ﺯﺩﻳﺎ ﺫﻫﻨﺖ ﭼﻂﻮﺭ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺭﺳﻴﺪ