راههای فرار از شهوت(کمک)

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسمه تعالی

عنوان تاپیک دیگه معلومه
کسی از دوستان اگه بلده راهنمایی مفید بکنه که وقتی شهوت میاد سراغ آدم،چجوری باید ازش فرار کرد؟
من که نه میتونم ازدواج کنم و نه چیز دیگه باید چکار کنم؟
خواهشا راهکارهای عملی و نه خیلی فانتزی ارائه کنین.ی چیزی بگین بشه.کتابی حرف نزنین
اونم تو این دور زمونه با این تکنولوژیها و وضع نابسمان بیرون و....
با تشکر

X.Doll

عضو جدید
در مسیر بسیار سخت و طاقت فرسایی قدم نهادی ! پروردگار خودش پشتیبانت باشد فرزندم

شما میتوانی جواب سوال خود را در تاپیک های صیغه و... پیدا کنی خدارو شکر موافقین و مخالفین بسیاری؛ اساسی در این زمینه باهم به بحث و جدال پرداختن و در نهایت نتیجه این شد (که حتی خود خانوم ها هم بهش عقیده داشتن این بود )که صیغه برای آدمی با شرایط شما میتونه راه گشا باشد

برو فرزندم فقط اصراف نکن مارو هم در اون لحظات از دعای خیرتون بی نصیب نزار

در راستای فرمایشاتم به این مثل های مرتبط با موضوع نیز دقت فرمایید و در زندگی و کار به کار ببندید که همانا سعادت در آن است :

شکر نعمت ؛ نعمتت افزون کند کفر نعمت ؛ نعمت از کف بیرون کند
لنگه کبشی در بیابان نعمت است
و.....

وسلاموعلیکوم ورحمتوالله و برکاتو

آخرین ویرایش:

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي چشمت مي افته نگاهتو منحرف كن يا به زمين نگاه كن
استغفار بگو
ياد خدا و روز حساب باش
امر به معروف كه تو اين دورو زمونه نميشه كرد مردم 2تا فحشم بهت ميدن
راهتو كج كن
از خدا كمك بخواه
من كه همين كارا رو ميكنم

TαβαTαβαξξ

عضو جدید
بسمه تعالی

عنوان تاپیک دیگه معلومه
کسی از دوستان اگه بلده راهنمایی مفید بکنه که وقتی شهوت میاد سراغ آدم،چجوری باید ازش فرار کرد؟
من که نه میتونم ازدواج کنم و نه چیز دیگه باید چکار کنم؟
خواهشا راهکارهای عملی و نه خیلی فانتزی ارائه کنین.ی چیزی بگین بشه.کتابی حرف نزنین
اونم تو این دور زمونه با این تکنولوژیها و وضع نابسمان بیرون و....
با تشکر

از منظرهای مختلفی میشه این مشکل رو بررسی کرد.
راهکارهایی مثل صیغه موقت و حتی ازدواج دائم (با اینکه از نظر من هر دو کاملا صحیح و مورد توصیه خدا و ائمه هست) مشکل رو مقطعی (و نه ریشه‌ای) حل میکنه.
اگه بخوای این مشکل رو ریشه‌ای بررسی کنی یک نگاه میتونه این باشه:

وقتی شهوت میاد سراغ آدم، چجوری باید ازش فرار کرد؟

نباید بذاری سراغت بیاد تا بعدش گیر این باشی که چجوری فرار کنی. چون فرار ازش کار سختیه.

همچنین نباید انتظار داشته باشی که هر طور دوست داری زندگی کنی ولی هر موقع هم اراده کنی شهوت نیاد سراغت یا اگه اومد بتونی ازش فرار کنی.
نمیگم غیر ممکنه ولی به اندازه‌ای سخت هست که نتونی انتظار همچین چیزی رو داشته باشی.

با مثال حرف بزنم: عصر ۵شنبه است و کار خاصی نداری. تصمیم میگیری به عنوان سرگرمی یه فیلم زبون اصلی با زیرنویس تماشا کنی.
خوب میدونی که اون فیلم هر چقدر هم که موضوع و داستانش نامرتبط با شهوت و این چیزا باشه، کمترین حدش اینه که بازیگراش غالبا از پوشش نامناسب استفاده میکنن.
بعد از تماشای فیلم، تا مدت‌ها ممکنه صحنه‌های مختلفش از ذهنت عبور کنه و دائم بخوای از فکر کردن به هرکدومش فرار کنی.
خیلی اگه تو این کار موفق باشی اینطوری میشه که هر صحنه نامناسبی به ذهنت میاد فورا ازش عبور میکنی و روی اون تمرکز نمیکنی. ولی همین که این صحنه‌ها از ابتدا به ذهنت میاد (حتی اگه فورا ردشون کنی) باعث میشه ذهن و فکر و در نهایت قلبت دچار دگرگونی تدریجی و مستمر بشه. در این صورت یه موقعی هم اگه شهوت بیاد سراغت غالبا دیگه قدرت این رو نخواهی داشت که ازش فرار کنی. (این اتفاق حتی بعد از ازدواج هم ممکنه رخ بده)

این مثال رو برای این زدم که بگم اگه هر طور دوست داری زندگی کنی (مثلا هر موقع دوست داری فیلم تماشا کنی)، ذهن و قلبت هم به همون سمت تمایل پیدا میکنه.

کلید مبارزه با نفس اینه که در هر لحظه‌ حواست باشه داری چی کار میکنه (نه فقط در لحظه‌ای که در معرض گناه قرار میگیری).

به تکنولوژی‌‌های این عصر اشاره داشتی. چه این تکنولوژی‌ها باشه چه نباشه ما نباید هر طور که میل داریم زندگی کنیم.
بلکه باید مراقب هر کاری که انجام میدیم باشیم حتی اگه اون کار از نگاه خودمون مباح باشه و گناه محسوب نشه.

رُبَّ شَهوَةُ ساعَةٍ اَورَثَت حُزناً طَويلاً يَومَ القيامة

چه بسیار شهوت لحظه‌اى كه موجب حزن و اندوه طولانى در روز قيامت گردد

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راهکارهایی مثل صیغه موقت و حتی ازدواج دائم (با اینکه از نظر من هر دو کاملا صحیح و مورد توصیه خدا و ائمه هست) مشکل رو مقطعی (و نه ریشه‌ای) حل میکنه.

نباید بذاری سراغت بیاد تا بعدش گیر این باشی که چجوری فرار کنی. چون فرار ازش کار سختیه.

همچنین نباید انتظار داشته باشی که هر طور دوست داری زندگی کنی ولی هر موقع هم اراده کنی شهوت نیاد سراغت یا اگه اومد بتونی ازش فرار کنی.
نمیگم غیر ممکنه ولی به اندازه‌ای سخت هست که نتونی انتظار همچین چیزی رو داشته باشی.

با مثال حرف بزنم: عصر ۵شنبه است و کار خاصی نداری. تصمیم میگیری به عنوان سرگرمی یه فیلم زبون اصلی با زیرنویس تماشا کنی.
خوب میدونی که اون فیلم هر چقدر هم که موضوع و داستانش نامرتبط با شهوت و این چیزا باشه، کمترین حدش اینه که بازیگراش غالبا از پوشش نامناسب استفاده میکنن.
بعد از تماشای فیلم، تا مدت‌ها ممکنه صحنه‌های مختلفش از ذهنت عبور کنه و دائم بخوای از فکر کردن به هرکدومش فرار کنی.
خیلی اگه تو این کار موفق باشی اینطوری میشه که هر صحنه نامناسبی به ذهنت میاد فورا ازش عبور میکنی و روی اون تمرکز نمیکنی. ولی همین که این صحنه‌ها از ابتدا به ذهنت میاد (حتی اگه فورا ردشون کنی) باعث میشه ذهن و فکر و در نهایت قلبت دچار دگرگونی تدریجی و مستمر بشه. در این صورت یه موقعی هم اگه شهوت بیاد سراغت غالبا دیگه قدرت این رو نخواهی داشت که ازش فرار کنی. (این اتفاق حتی بعد از ازدواج هم ممکنه رخ بده)

این مثال رو برای این زدم که بگم اگه هر طور دوست داری زندگی کنی (مثلا هر موقع دوست داری فیلم تماشا کنی)، ذهن و قلبت هم به همون سمت تمایل پیدا میکنه.

کلید مبارزه با نفس اینه که در هر لحظه‌ حواست باشه داری چی کار میکنه (نه فقط در لحظه‌ای که در معرض گناه قرار میگیری).

به تکنولوژی‌‌های این عصر اشاره داشتی. چه این تکنولوژی‌ها باشه چه نباشه ما نباید هر طور که میل داریم زندگی کنیم.
بلکه باید مراقب هر کاری که انجام میدیم باشیم حتی اگه اون کار از نگاه خودمون مباح باشه و گناه محسوب نشه.

ممنون
داداش تو که دیگه ناامیدمون کردی.دیگه ازدواج دائم هم چاره رفع شهوت نیست؟ په چی کنم دیگه؟؟
البته متذکر میشم خدا رو شکر بنده اهل چشم چرونی نیستم.با این حال تحت فشارم اگه اونجوری بودم که دیگه بندو ب اب داده بودم

X.Doll

عضو جدید
ممنون
داداش تو که دیگه ناامیدمون کردی.دیگه ازدواج دائم هم چاره رفع شهوت نیست؟ په چی کنم دیگه؟؟
البته متذکر میشم خدا رو شکر بنده اهل چشم چرونی نیستم.با این حال تحت فشارم اگه اونجوری بودم که دیگه بندو ب اب داده بودم

غم به دلت را نده داداش
چندی پیش در فضای کجازی زنی بود که نذر کرده بود گره از مشکل شما جوانان بردارد که اتفاقا مصاحبه ای بیرون داده بودن که همراه شخصی سایت همسریابی و ... زده بودن
خلاصه هنوزم هستن کسایی که به فکر شمان و نیتشون گره گشودن از مشگل شما بنده پاک خداست
خدا خودش نذرشون رو قبول کنه

آخرین ویرایش:

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره اينجور فيلما واقعا ادمو منحرف ميكنه بهتره به تدريج ديگه نگاه نكنيم
و بايد بگم ازدواج امر مقدسيه نبايد براي فرار از شهوت و اين جور چيزا باشه

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
این سووال شما تنها از یک دیدگاه قابل طرحه.
شما دید مذهبی و اسلامی دارین و از این دیدگاه باید مسایل شهوانی رو تحت کنترل و همسو با قوانین اسلامی نگهدارین. که البته بهیچوجه بد نیست. تنها کاری که میتونین بکنین اینه که در بهبود و تعالی دیدگاه هاتون بکوشین و همیت بخرج بدین.
اگه منظورتون چیز دیگه ای هست بفرمایین تا راجع بهش بحث کنیم.
موفق باشید
امین رخ

آخرین ویرایش:

amin_rogh

کاربر ممتاز

بی خیال بابا!
ما میریم کنار دریا همه لخت و پتی ان و هیش کی هم ککش نمیگزه که این شورت پاش نیس یا اون دوتا دارن چی کارا که نمیکنن! حالا شما با دیدن یه فیلم که لباس (بقول شما) نامناسب تنشونه حالی به حالی میشی؟؟؟؟؟
همونجور که خدمتتون عرض کردم این تنها یک دیدگاه ایدئولوژیک هست . یعنی شما با توجه به باورهاتون یه سری چیزارو خوب و یا بد و یا بی تفاوت میدونید.چه بسا که خیلی ها دیدن فیلم های .... رو خیلی هم مفرح میدونن و با شریک جنسی شون تماشا میکنن.برخی هم مثل بعضی ها با دیدن یک لباس آستین کوتاه به خود ارضایی و ...... متوصل میشن.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سووال شما تنها از یک دیدگاه قابل طرحه.
شما دید مذهبی و اسلامی دارین و از این دیدگاه باید مسایل شهوانی رو تحت کنترل و همسو با قوانین اسلامی نگهدارین. که البته بهیچوجه بد نیست. تنها کاری که میتونین بکنین اینه که در بهبود و تعالی دیدگاه هاتون بکوشین و همیت بخرج بدین.
اگه منظورتون چیز دیگه ای هست بفرمایین تا راجع بهش بحث کنیم.
موفق باشید
امین رخ

منظو.ر بنده جنبه اسلامیش هست
البته جنبه غیراسلامیش هم که جالب نیست دیگه.وقتی من نتونم شهوت خودمو کنترل کنم مجبور میشم رو به کارهایی مثل خودارضایی،ارتباط با دخترای مردم برای برقراری ارتباط جنسی بیارم و خودمو ی ادم بی بندوبار بکنم که دیگه هیچ حد و مرزی برای خودم قائل نباشم.
البته ممکنه سوال کنین خارجیا که اینجوری ازادن بی بندوبارن؟ بهرحال اونا تو اون فضا رشد کردن عادت دارن به چنین جوی.ولی یکی مث من که تا نه دوست دختری داشتم حتی نه چیزی،یهو بخواد بیفته تو چنین جوی دیگه تا تهش ممکنه بره.
اینجا هم ی شهر کوچیکه بری صیغه کنی اگه فهمیدن معلوم نیست چ فکری دربارت میکنن.البته چاره کار من صیغه نیست خودم میدونم

آخرین ویرایش:

mahaya67

عضو جدید
نمیدونم چرا تا هرکسی از این مسائل حرف میزنه فوری واسش نسخه صیغه میپیچن ! راه حل بهتری به ذهنتون نمیرسه یعنی!

amin_rogh

کاربر ممتاز
منظو.ر بنده جنبه اسلامیش هست
البته جنبه غیراسلامیش هم که جالب نیست دیگه.وقتی من نتونم شهوت خودمو کنترل کنم مجبور میشم رو به کارهایی مثل خودارضایی،ارتباط با دخترای مردم برای برقراری ارتباط جنسی بیارم و خودمو ی ادم بی بندوبار بکنم که دیگه هیچ حد و مرزی برای خودم قائل نباشم.
البته ممکنه سوال کنین خارجیا که اینجوری ازادن بی بندوبارن؟ بهرحال اونا تو اون فضا رشد کردن عادت دارن به چنین جوی.ولی یکی مث من که تا نه دوست دختری داشتم حتی نه چیزی،یهو بخواد بیفته تو چنین جوی دیگه تا تهش ممکنه بره.
دیگه همینمون مونده فردا به بابام بگن پسرت دیشب پریده تو خونه همسایه برا دخترش.شرف برامون نمیمونه.چ مسلمون چ غیرش.حالا ما که سابقه اداره جلسه قران مسجد رو هم داریم(ریااااااااااااااااا نباشه).دیگه هییییچ بیا جمعش کن.اینجا هم ی شهر کوچیکه بری صیغه کنی اگه فهمیدن معلوم نیست چ فکری دربارت میکنن.البته چاره کار من صیغه نیست خودم میدونم
خوب دوست من. منکه خدمتت عرض کردم. اگه از این دیدگاه نگاه میکنین تنها کمکی که میتونین به خودتون بگنین تقویت دیدگاه ها و تمرین های مذهبی هست.

نمیدونم چرا تا هرکسی از این مسائل حرف میزنه فوری واسش نسخه صیغه میپیچن ! راه حل بهتری به ذهنتون نمیرسه یعنی!
خوب اینم یه راه حله . چرا با دید بد بهش نگاه میکنین؟ اگه به اصول اسلامی معتقدین باید این رو هم به دیده ی منت و با روی گشاده بپذیرین. من نمیدونم چرا مردم ما یه جورایی هم مسلون هستن هم به بعضی اصول دینی بد نگاه میکنن؟انگار مثل این میمونه که شما بگین من اعتقاد دارم که خانمی باردار هست اما با این مسئله که این خانم جنینی در شکم داره مشکل دارم!!!!!!!!!!!!خوب این دوتا دقیقا یه مسئله هستن! بار دار بودن مساویست با جنین دررحم داشتن.حالا شما میگین که کسی که نیاز جنسی داره عیبه که راجع به صیغه خرف بزنه! حالا اومدیم کسی اصلا مشکل هم نداره! همینجوری دلش میخواد صیغه کنه یا صیغه بشه! آیا از نظر دیدگاه اسلامی مشکلی داره؟ لطفا نظر شخصیتون رو نگین. چون در مقیاس با نظر خدا عددی نیستین.اگه میخواین نظر بدین بفرمایین که با این نظر خدا( که در هزار و یک جا از طرف صاحب نظران اظهار شده) مشکل دارین یا نه؟ پس لطفا بی چون و چرا بپذیرین.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوست من. منکه خدمتت عرض کردم. اگه از این دیدگاه نگاه میکنین تنها کمکی که میتونین به خودتون بگنین تقویت دیدگاه ها و تمرین های مذهبی هست.

خوب اینم یه راه حله . چرا با دید بد بهش نگاه میکنین؟ اگه به اصول اسلامی معتقدین باید این رو هم به دیده ی منت و با روی گشاده بپذیرین. من نمیدونم چرا مردم ما یه جورایی هم مسلون هستن هم به بعضی اصول دینی بد نگاه میکنن؟انگار مثل این میمونه که شما بگین من اعتقاد دارم که خانمی باردار هست اما با این مسئله که این خانم جنینی در شکم داره مشکل دارم!!!!!!!!!!!!خوب این دوتا دقیقا یه مسئله هستن! بار دار بودن مساویست با جنین دررحم داشتن.حالا شما میگین که چرا کسی که نیاز جنسی داره عیبه که راجع به صیغه خرف بزنه! حالا اومدیم کسی اصلا مشکل هم نداره! همینجوری دلش میخواد صیغه کنه یا صیغه بشه! بنظر شما از نظر دیدگاه اسلامی مشکلی داره؟ لطفا نظر شخصیتون رو نگین. چون در مقیاس با نظر خدا عددی نیستین.اگه میخواین نظر بدین بفرمایین که با این نظر خدا( که در هزار و یک جا از طرف صاحب نظران اظهار شده) مشکل دارین یا نه؟ پس لطفا بی چون و چرا بپذیرین.

داداش اخه خیلی سخته.شهوت ی جورایی مثل گرسنگی میمونه.باید تامین بشه.طبیعی هم هست.با باورهای دینی هم میشه جلوی فورانشو گرفت،ولی ایمان خیلی قوی میخاد.دیگه یکی تا سی سی و پنج سالگی نخواد ازدواج کنه تو این زمونه،چقد میتونه با باورهای دینی خودشو کنترل کنه؟ اتفاقا خود باورهای دینی میگه برو زن بگیر.خدا میگه من بهت شهوت دادم برو ارضاش کن.نسلتو ادامه بده و .....شهوت اتفاقا خیلی چیز خوبیه منتها باید در جاش مصرف بشه
البته ناگفته نمونه که من وضعم خاص هم هست و بدلیلی نمیتونم حالا حالاها حداقل ازدواج کنم.نه به دلیل کار و درس و پول و این حرفا.بماند ولی عذر موجه هست

amin_rogh

کاربر ممتاز
داداش اخه خیلی سخته.شهوت ی جورایی مثل گرسنگی میمونه.باید تامین بشه.طبیعی هم هست.با باورهای دینی هم میشه جلوی فورانشو گرفت،ولی ایمان خیلی قوی میخاد.دیگه یکی تا سی سی و پنج سالگی نخواد ازدواج کنه تو این زمونه،چقد میتونه با باورهای دینی خودشو کنترل کنه؟ اتفاقا خود باورهای دینی میگه برو زن بگیر.خدا میگه من بهت شهوت دادم برو ارضاش کن.نسلتو ادامه بده و .....شهوت اتفاقا خیلی چیز خوبیه منتها باید در جاش مصرف بشه
البته ناگفته نمونه که من وضعم خاص هم هست و بدلیلی نمیتونم حالا حالاها حداقل ازدواج کنم.نه به دلیل کار و درس و پول و این حرفا.بماند ولی عذر موجه هست
شما اصل سووالت مشکل داره برادر!
یا میخوای خلاف کنی منتظر مجوزی
یا نمیخوای خلاف کنی با خودت درگیری!
در خالت اول که بابا مجوز نمیخواد برو حالتو بکن! از منو سایر هم باشگاهیا که مجوز قانونی در نمیاد که!
در حالت دوم هم که عرض کردم. برو ایمانتو قوی کن داداش.خدا هم که راههای مذهبی رو پیش روی شما گذاشته

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اصل سووالت مشکل داره برادر!
یا میخوای خلاف کنی منتظر مجوزی
یا نمیخوای خلاف کنی با خودت درگیری!
در خالت اول که بابا مجوز نمیخواد برو حالتو بکن! از منو سایر هم باشگاهیا که مجوز قانونی در نمیاد که!
در حالت دوم هم که عرض کردم. برو ایمانتو قوی کن داداش.خدا هم که راههای مذهبی رو پیش روی شما گذاشته

خب معلومه دیگه نمیخام خلاف کنم با خودم درگیرم.
ایمنقدرا هم به نظرم ساده نیست که بخوای خودتو راحت راضی کنی و حواستو پرت کنی از شهوت.سخته خداییش
البته نمیدئونم درسته بگم حالا اینجا یا نه،ولی من فک میکنم ادم گرم مزاجی هستم بسیار حساس...برا همین شاید بیشتر بقیه مجبور به خودخوری و کنترل شخصی باشم

mahaya67

عضو جدید
خوب اینم یه راه حله . چرا با دید بد بهش نگاه میکنین؟ اگه به اصول اسلامی معتقدین باید این رو هم به دیده ی منت و با روی گشاده بپذیرین. من نمیدونم چرا مردم ما یه جورایی هم مسلون هستن هم به بعضی اصول دینی بد نگاه میکنن؟انگار مثل این میمونه که شما بگین من اعتقاد دارم که خانمی باردار هست اما با این مسئله که این خانم جنینی در شکم داره مشکل دارم!!!!!!!!!!!!خوب این دوتا دقیقا یه مسئله هستن! بار دار بودن مساویست با جنین دررحم داشتن.حالا شما میگین که کسی که نیاز جنسی داره عیبه که راجع به صیغه خرف بزنه! حالا اومدیم کسی اصلا مشکل هم نداره! همینجوری دلش میخواد صیغه کنه یا صیغه بشه! آیا از نظر دیدگاه اسلامی مشکلی داره؟ لطفا نظر شخصیتون رو نگین. چون در مقیاس با نظر خدا عددی نیستین.اگه میخواین نظر بدین بفرمایین که با این نظر خدا( که در هزار و یک جا از طرف صاحب نظران اظهار شده) مشکل دارین یا نه؟ پس لطفا بی چون و چرا بپذیرین.

در مورد صیغه یه تاپیک بود که بچه ها تا مدت ها داخلش گیس و گیس کشی میکردن در این مورد نمیخام صحبت کنم (هرچند که من صیغه رو به این دلیل قبول ندارم که این روزا ازش استفاده نمیکنن بلکه سو استفاده میکنن یه وسیله شده واسه سرپوش گذاشتن رو هوسرانی نه ارضا نیازها.) ولی حرفم این بود که این بنده خدا داره میگه چکار کنم کنترلش کنم شما فوری میگی برو صیغه کن!

amin_rogh

کاربر ممتاز
در مورد صیغه یه تاپیک بود که بچه ها تا مدت ها داخلش گیس و گیس کشی میکردن در این مورد نمیخام صحبت کنم (هرچند که من صیغه رو به این دلیل قبول ندارم که این روزا ازش استفاده نمیکنن بلکه سو استفاده میکنن یه وسیله شده واسه سرپوش گذاشتن رو هوسرانی نه ارضا نیازها.) ولی حرفم این بود که این بنده خدا داره میگه چکار کنم کنترلش کنم شما فوری میگی برو صیغه کن!
بابا چرا هی کج راهه میرین؟
میگی گرسنمه! میگم غذآ بخور. میگی نه میخوام خودمو کنترل کنم! میگم رژیم بگیر ..میگی سخته!!! خو ب چکارت کنم خخخخخخخخخ؟؟؟ غیر از این دو تا که نداریم که! یا باید بخوری یا نه!
اگه میخوای غذا بخوری دوتا راه داری . یا غذای خودتو بخوری( ازدواج کنی). یا بری رستوران یا ساندویچی( صیغه کنی یا صیغه بشی).
یا رژیم بگیری و کم بخوری ( خود ارضایی کنی)
آیا شما راه دیگه ای سراغ دارین؟ لطفا بگین ما هم بدونیم.
ممنون

shakibaa77

عضو جدید
سلام

سلام

ببخشید وارد صحبت هاتون میشم توصیه میکنم برای آشنایی بیشتر تاریخ ابن واقدی یا سیره ابن هشام یا تاریخ طبری بخش ازدواجهای پیامبر رو مطالعه بفرمایید

mahaya67

عضو جدید
بابا چرا هی کج راهه میرین؟
میگی گرسنمه! میگم غذآ بخور. میگی نه میخوام خودمو کنترل کنم! میگم رژیم بگیر ..میگی سخته!!! خو ب چکارت کنم خخخخخخخخخ؟؟؟ غیر از این دو تا که نداریم که! یا باید بخوری یا نه!
اگه میخوای غذا بخوری دوتا راه داری . یا غذای خودتو بخوری( ازدواج کنی). یا بری رستوران یا ساندویچی( صیغه کنی یا صیغه بشی).
یا رژیم بگیری و کم بخوری ( خود ارضایی کنی)
آیا شما راه دیگه ای سراغ دارین؟ لطفا بگین ما هم بدونیم.
ممنون

الان مخاطبتون منم! اینجا یکی دیگه راهنمایی میخواد.

خب راه حل های دیگه ای هم وجود داره مث همین چیزایی که بچه ها تو پستهای قبلی گفتن.

mahaya67

عضو جدید
ببخشید وارد صحبت هاتون میشم توصیه میکنم برای آشنایی بیشتر تاریخ ابن واقدی یا سیره ابن هشام یا تاریخ طبری بخش ازدواجهای پیامبر رو مطالعه بفرمایید

شما اگه مطالعه کردین راجبش توضیح بدین لطفا

shakibaa77

عضو جدید
شما اگه مطالعه کردین راجبش توضیح بدین لطفا

راستش اصلا با عنوان این تاپیک من مشکل دارم
چون مثل اینه که شما بگید راههای فرار از گرسنگی ! مگه میشه فرارکرد ؟
به نظر من بایداول اونو درست شناخت و بعد درست بهش پاسخ داد

از منظر آدمهای مختلف جوابها متفاوته با توجه به سطح فکر - درک و ... ممکنه نظرهای مختلفی وجود داشته باشه

اما اونچه که مسلمه نسخه هر کس با کس دیگه ممکنه متفاوت باشه ساختار تربیتی - فرهنگی - جغرافیایی و حتی تاریخی تاثیر گذاره
خلاصه بحث مفصلیه که فکر نمیکنم اینجا و الان ساعت سه ونیم صبح جاش باشه
این تاپیکم فکر نمیکنم عمر زیادی داشته باشه

آخرشم این بحثها به تجربه ثابت شده جواب نمیده
موفق باشید

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

از منظر آدمهای مختلف جوابها متفاوته با توجه به سطح فکر - درک و ... ممکنه نظرهای مختلفی وجود داشته باشه

اما اونچه که مسلمه نسخه هر کس با کس دیگه ممکنه متفاوت باشه ساختار تربیتی - فرهنگی - جغرافیایی و حتی تاریخی تاثیر گذاره

موفق باشید

بله قطعا منم به گرسنگی اشاره کردم.گرسنگی راه فرار نداره.تهش مرگه.شهوت هم باید ارضا بشه
حالا من بدبخت ی هچلی گیر افتادم به دلیلی نه میتونم ازدواج کنم،نه اهل دوست دختر داشتنم و نه اینکه دوست داشته باشم خلافی کنم.موندم کلا چکار کنم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن ازدواجهای زمان پیامبر با زمان اصلا قابل مقایسه نیست میشه گفت.
تموم زار و زندگیشونو شاید بار ی شتر میکردن خلاص.الان بیست تا خاور باید ردیف کنی جهاز عروسه بدبختو بیارن.
بدبخت از این لحاظ میگم که خودمون دختر دادیم میدونیم چ مصیبتیه جهاز تهیه کردن.خانواده ها بدبختا.پسرا مثل.... باید دنبال کار بگردن و دختراشون هم باید غصه جهازو بخورن.متنفرم از این رسم و رسومات.اگه اگه ی روز زنی خواستم بگیرم ی لیوان هم جهاز نداشت نامرد روزگارم اگه بخوام تا اخر عمرم حرفی بهش بزنم یا بروش بیارم.بدم میاد از این تشریفاتا

shakibaa77

عضو جدید
بله قطعا منم به گرسنگی اشاره کردم.گرسنگی راه فرار نداره.تهش مرگه.شهوت هم باید ارضا بشه
حالا من بدبخت ی هچلی گیر افتادم به دلیلی نه میتونم ازدواج کنم،نه اهل دوست دختر داشتنم و نه اینکه دوست داشته باشم خلافی کنم.موندم کلا چکار کنم

سعید جان تو خودت دانی اگر عاقل باشی

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعید جان تو خودت دانی اگر عاقل باشی

عاقل کسیه که از راههای موجود،بهترین راهو انتخاب کنه.من بدبخت راهی اصلا جلوم نیست که بخوام انتخابی داشته باشم...فقط راههای خلاف هست

mahaya67

عضو جدید

موفق باشید
آره البته بهتر بود اسمشو میذاشتن کنترل شهوت.
اینکه پیامبر اون زمان کلی زن گرفتن خودش یه دلایلی داشته که مربوط به شرایط اون زمان بوده و ربطی به الان نداره (شرایط جنگ و کم شدن تعداد مردا و اینکه میخاستن راحت به خونه های اونا رفت و آمد کنن )حالا جالبه هر زمان که من این بحث رو با مردا داشتم به شوخی وجدی میگن ببین پیامب خودش چنتا زن داشته پس ما هم باید از پیامبرمون پیروی کنیم!!!! نمیدونم چرا فقط تو همین موردا میخان تمام وکمال از پیامبرشون تبعیت کنن.

mahaya67

عضو جدید

موفق باشید
اینکه پیامبر اون زمان کلی زن گرفتن خودش یه دلایلی داشته که مربوط به شرایط اون زمان بوده و ربطی به الان نداره (شرایط جنگ و کم شدن تعداد مردا و اینکه میخاستن راحت به خونه های اونا رفت و آمد کنن )حالا جالبه هر زمان که من این بحث رو با مردا داشتم به شوخی وجدی میگن ببین پیامب خودش چنتا زن داشته پس ما هم باید از پیامبرمون پیروی کنیم!!!! نمیدونم چرا فقط تو همین موردا میخان تمام وکمال از پیامبرشون تبعیت کنن.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ناراحت نشو خواهر من
شما هم از حضرت مریم پیروی کن که شوهر نکرد