راههای افزایش اعتماد به نفس چیه؟؟؟

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام به همگی
بچه ها من یه مشکلی دارم و این مشکله نمیخوام تو آینده کاریم تاثیر بذاره....چیکار کنم رفع شه؟؟

من در مقابل یه سری آدمها ، توی دانشگاه محیط کار و....... که یا معدلشون بیشتره یا یه چیزی از نظر کاری بیشتر میدونن ، اعتماد به نفسم زودی پایین میاد....

رشته من طوریه که باید همیشه توش به روز باشی ، از نظر کاری خوب هر چی بیشتر تجربه داشته باشی و .... مسلما بالاتر از بقیه هستی....

من تازه دارم برای شروع یه کاری اطلاعات جمع میکنم ، خودم با نرم افزارا و .... مختلف کار میکنم ، اما وقتی مثلا بخوام از یکی سوال بپرسم در زمینه رشته و زمینه کاریم ، اگه احساس کنم طرف از من

بیشتر میدونه اصن یه احساسی بهم دست میده که انگار در مقابل اون هیییچی بلد نیستم و این باعث میشه تو حرف زدنم با اون طرف هم خودمو پایین بیارم و یه احساس بدی داشته باشم نسبت یه خودم..... نمیخوام اینطوری باشم چیکار کنم؟؟

تلقین جواب نداده ها...راههای دیگه پیشنهاد بدین لطفا!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی به دیگران که بیشتر از تو میدونن حسودی میکنی؟؟!:D

• Like
واکنش ها: etnn

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی به دیگران که بیشتر از تو میدونن حسودی میکنی؟؟!:D

نه به خدا اصلا ...... ولی یه حسی بهم میگه واقعا که!!! هیچی بلد نیستی ! ازین یاد بگیر! :mad:چرا اون موقع که باید رو این چیزا وقت میذاشتی وقت نذاشتی!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه به خدا اصلا ...... ولی یه حسی بهم میگه واقعا که!!! هیچی بلد نیستی ! ازین یاد بگیر! :mad:چرا اون موقع که باید رو این چیزا وقت میذاشتی وقت نذاشتی!

قسم نخور من میدونم...
:d
خب اطلاعاتتو راجب همه چی ببر بالا..حله.
من یه مشکلی که دارم اینه که همه چیو خوب میدونم ولی مثلا ازم میپرسن یا جواب نمیدم یا میگم نمیدونم....
:smile:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

قسم نخور من میدونم...
:d
خب اطلاعاتتو راجب همه چی ببر بالا..حله.
من یه مشکلی که دارم اینه که همه چیو خوب میدونم ولی مثلا ازم میپرسن یا جواب نمیدم یا میگم نمیدونم....
:smile:

:surprised: چه کاریه خو!

خوب دارم همین کارو میکنم ، ولی تا اون موقع که اطلاعاتم بره بالا و واسه خودم کسی بشم باید این مشکلمو حلش کنم - چون انرژی منفی و سرزنش خود از سرعت پیشرفت میکاهد ! از سخنان گرانقدر اینجانب :|

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised: چه کاریه خو!

خوب دارم همین کارو میکنم ، ولی تا اون موقع که اطلاعاتم بره بالا و واسه خودم کسی بشم باید این مشکلمو حلش کنم - چون انرژی منفی و سرزنش خود از سرعت پیشرفت میکاهد ! از سخنان گرانقدر اینجانب :|

انقد کار خوبیه...
طرف فک میکنه خیلی مخه....ولی نمیدونه من میدونم
:w07:
بعد مثلا میشینه توضیح میده که اینجورو اونجور...بعد اون موقه هستش که من میگم پاشو برو بیرون....
حالا تا اون که رفت بالا اصلا سوال نپرس..:D

• Like
واکنش ها: etnn

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوسته گلم منم قبلا اینجوری بودم ولی میدونی چیکا کردم مثل تو دنباله اطلاعات افتادم ...با خیلی از دوستام یا هم رشته ایام بدون اینکه سوالی داشته باشم یا اونا ازم سوالی بپرسن یه بحثیو میکردم که در موردش اطلاعات بدست اوردم..وقتی میدیدم میتونم اینجوری باشم اعتماد بنفسم بابلا میرفتو خیلی راحت تر در مورد چیزی که نمیدونم میگفتمو سوال میپرسیدم...یادمه یه استادی داشتم ازش پرسیدم شما چقد راحت تو جوابه دانشجوهاتون میگین نمیدونم بلد نیستم بهم گفت اینجوری اعتماد به نفسم بالاتر میره...گفت اگه بخوای چرتو پرت جواب بدم بیشتر خودم نابود میشم که چقد اگاهیم کمه..گفت من اگه اینجوری جواب میدم اینم میدونم خیلی چیزایه دیگه هم هست که بقیه نمیدونن و من اگاهیم بیشتره...