راهنمای سفر به اصفهان, کاشان و ......

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Travel Guide to Esfahan, Kashan & More

Oksana Beheshti, Travel Guide to Esfahan, Kashan and More
2005 | Tehran, Rowzaneh Pub. | ISBN: 964-334-171-2 | Pages: 308 | PDF | ~220 MB
دانلود1
دانلود2
دانلود3

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتاش جان
کتابای نابی گیر میاری
اما با اینترنت 512 هم بعضیاشونو نمیشه گرفت!!
آخرش از دست تو میرم از این دیش ها میگیرم که سرعتش بالای یه مگ در ثانیست!
آخرشم میرم زندان (خلافه نه؟)
ببین کی گفتم:whistle:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
اون روز یه تبلیغی دیدم که اینترنت با سرعت 1.25Gbps میداد
البته برای شرکتهایی مثل نفت و ...
من که حساب کردم دیدم یه سی دی 700 مگی رو میشه در 4 ثانیه دانلود کرد ، البته اونجا دیگه هارد ، سرعتش کم میاره . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
بهتاش جان ممنون
اینی که فرستادی یاد زمانی افتادم که توی یه شرکت کار میکردم و قرار بود چند نفر از شرکت برن ژاپن برای آموزش ماشین ها ، براشون یه فایل راهنمای سفر فرستادن که از فرودگاه که پیاده شدن راهنماییشون میکرد
خیلی جالب بود ، مثلا" یه جاش نوشته بود که وقتی از فرودگاه اومدی بیرون ، سوار تاکسی شو و بگو هتل فلان که ما برات رزرو کردیم ، حالا نکته جالبش این بود که نوشته بود اگه این مسافت که تاکسی میبردت بیش از x دقیقه طول کشید بدون که اشتباه رفتی . . .
حال کنید نظمو . . .

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتاش جان ممنون
اینی که فرستادی یاد زمانی افتادم که توی یه شرکت کار میکردم و قرار بود چند نفر از شرکت برن ژاپن برای آموزش ماشین ها ، براشون یه فایل راهنمای سفر فرستادن که از فرودگاه که پیاده شدن راهنماییشون میکرد
خیلی جالب بود ، مثلا" یه جاش نوشته بود که وقتی از فرودگاه اومدی بیرون ، سوار تاکسی شو و بگو هتل فلان که ما برات رزرو کردیم ، حالا نکته جالبش این بود که نوشته بود اگه این مسافت که تاکسی میبردت بیش از x دقیقه طول کشید بدون که اشتباه رفتی . . .
حال کنید نظمو . . .
درست میگی اشکان جان
شوهرخاله من یه بار سر یه قرار کاری 5 دقیقه دیر رسیده بود، اما طرف ژاپنی نیومده بود! بعد یه رب باهاش تماس میگیره که مرد حسابی مارو کاشتی؟ طرف میگه نه قربان شما ما رو کاشتی! ما راس ساعت بودیم دیدیم نیستید رفتیم!!!!
اونجا دقیقشونم ارزش داره!
حالا من پروژم رو 2 هفتس دادم، یه بار استادم گمش کرد!!
امروزم زنگ زدم (قرار بود 5 شنبه جمع بخونه!) میگه ان شاءا.. فردا دیگه خونده باشم دیگه!!!
وقت واسه ما ایرانیا در دجه آخر اهمیت قرار داره!
احتمالا باید تو این کتاب بنویسیم، اگر به 40 درصد خواسته هاتون در ایران رسیدید و اماکن رو بازدید کردید، کاملا راضی باشید!! اگر 60 درصد شد، احتمالا از ترکیه دیدن کردید!!!;)

بالا