راهنمای استفاده از نرم افزار emule

hayaba

عضو جدید
کمک :دوستان لطفا اگه کسی نحوه استفاده از emule رو بلده
یه زحمتی بکشه توضیح بده مثلا جه جوری میشه باهاش free download کرد
چی کار کنیم بی سوادیم دیگه...

آخرین ویرایش:

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی یه راه حل بده

یکی یه راه حل بده

یکی نمی خواد کمکی کنه؟

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اولين چيزي كه ميشه در خصوص اين نرم افزار گفت اينه كه اين نرم افزار بر روي هر سيستمي نصب باشه عملا دروازه هاي سيستم به روي هكرها باز ميشه. پس توصيه ميكنم در صورتي كه نياز جدي به اين نرم افزار ندارين از اون استفاده نكنين.
اين نرم افزار براي به اشتراك گذاشتن فايلها و برنامه هاي موجود در سيستم استفاده ميشه
يعني كاربر بعد از نصب در بخش جستجو بخشي از نام فايلي رو كه نياز داره تايپ ميكنه و با فشار دادن اينتر نرم افزار از روي سيستمهاي موجود در شبكه كليه فايلهايي كه در اين مورد وجود دارند رو به شما نمايش ميده و شما با انتخاب خودتون يكي يا چند مورد رو دانلود ميكنيد. اما در حين دانلود شما اشخاص ديگه هم از فايلها و برنامه هاي موجود شما بدون اختيار شما استفاده ميكنن.
پس توصيه ميكنم از نصب اين نرم افزار چشم پوشي كنين.
اگه سوال ديگه اي داشتين من در خدمتم.

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله
اگه اينترنت سكيوريتي هم نصب باشه اي مول نصب نميشه مگر اينكه شما اين گزينه فاير وال رو غير فعال كنين.
يعني اجازه ورود و خروج اطلاعات رو از طريق نرم افزار اي مول بدين.
البته بر عكس هم شامل ميشه و اگه بعد از نصب اي مول اينرتن سكيوريتي رو نصب كنين بازم براي اي مول خطاي باز بودن پورت رو ميده كه يا بايد اون ببندين كه عملا نصب اس مول به درد نميخوره يا بايد باز بذارين كه اونوقت يكي از درهاي ورود و خروج اطلاعات رو بدون نگهبان گذاشتين. ;)

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بی زحمت یه توضیحی بدین چطور میشه ازاین نرم افزاراستفاده کرد
من نصبش کردم
اما نمیدونم چی شده غیبش زده ...
رو سیستم نیستش که بتونم باش کارکنم
چطوریه
ما که هیچی ازش سردرنیووردیم

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز اگه درست نصب كرده باشي بايد يه آيكون شبيه خرگوش در تاسكبار ويندوز ببيني.
روي اون راست كليك كرده و كامكت رو بزن
يه مدت بايد صبر كني تا از فهرست سرورهاي موجود در شبكه به يكي از اونا كانكت شي
اگه كانكت شدي در پنجره اصلي كه باز ميشه گوشه سمت راست پايين ميبيني كه نوشته Connected
بعد ميتوني در تب برگ جستجو بري و با انتخاب گزينه گلوبال كلمه يا عبارت مورد جستجوي خودتو در كارد مخصوص جستجو بنويسي و اينتر رو بزني. بعد از اتمام جستجو ليست كليه فايلهايي كه عبارت مورد نظر شما در اون هست براي شما ليست ميشه.
كار با اي مول زياد سخت نيست. اول ببينين آيكون اونو دارين يا نه. اگه نه از قسمت Start\all programs\emul رو كليك كن تا برنامه اجرا بشه.
اگه در قسمت برنامه هاي نصب شده هم نباشه بايد از نو و مجدداً نصب كني.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
جان جان ، اگه نتیجه خوبی ازش گرفتی به من هم بگو
هرچند که میگن برنامه خطرناکیه حسن . . .

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام
راه کارو باش یادگرفتم
من هیچی روکامپیوترم ندارم همشو میرزیم توی یه هارد وبعد برش میدارم
اینجوری هم خطر داره؟
ولی به نظر من خیلی خوب میشه مطلب باهاش دزدی کرد اما نمیدونم هنوز چطور بعضیاش دانلود نمیشه
اگه راهی باسه امنیت باشه خوب قطعا بهتر ه اگه ممکنه راهنماییمون کنید چطور میشه با امنیت استفاده کرد.
اصلا چطور میشه مطالبی که پیدامیکنه روبریزیم رو کامپیوتر؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
من هنوز نتونستم باهاش دانلود کنم
یه توضیح دقیق میشه بدید با یه لینک مثال (البته کم حجم باشه) . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
دوست عزيز اگه درست نصب كرده باشي بايد يه آيكون شبيه خرگوش در تاسكبار ويندوز ببيني.
روي اون راست كليك كرده و كامكت رو بزن
يه مدت بايد صبر كني تا از فهرست سرورهاي موجود در شبكه به يكي از اونا كانكت شي
اگه كانكت شدي در پنجره اصلي كه باز ميشه گوشه سمت راست پايين ميبيني كه نوشته Connected
بعد ميتوني در تب برگ جستجو بري و با انتخاب گزينه گلوبال كلمه يا عبارت مورد جستجوي خودتو در كارد مخصوص جستجو بنويسي و اينتر رو بزني. بعد از اتمام جستجو ليست كليه فايلهايي كه عبارت مورد نظر شما در اون هست براي شما ليست ميشه.
كار با اي مول زياد سخت نيست. اول ببينين آيكون اونو دارين يا نه. اگه نه از قسمت Start\all programs\emul رو كليك كن تا برنامه اجرا بشه.
اگه در قسمت برنامه هاي نصب شده هم نباشه بايد از نو و مجدداً نصب كني.

مال من یه الاغه و در سیس تری هم نمیاد . . .

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
آموزش eMule 0.48a :
ابتدا برنامه را اجرا کنید. پنجره تنظیماتی باز میشود که توجه داشته باشید تنظیمات را تغییر ندهید. بعد از تنظیمات برنامه باز میشود. ابتدا بر روی تراشه Servers کلیک کنید و سرور مورد نظر خود را انتخاب و دکمه Connect را فشار دهید.
بعد از Connect شدن به سرور بر روی تراشه Kad کلیک کنید و دکمه Connect را فشار دهید.
بعد از سبز شدن علامت زیر:
بر روی تراشه Search کلیک کنید. در این قسمت میتوانید اسم فایل مورد نظر را نوشته و همچنین فرمت فایل را انتخاب کنید مانند: JPG , Audio , Document و...
بعد از اتمام Search از فایل های پیدا شده یکی را به دلخواه انتخاب کنید و دکمه Download را فشار دهید. سپس بر روی تراشه Transfers کلیک کنید.
فایل شما در حال دانلود است. به طور طبیعی فایل باید به رنگ آبی باشد.
بعد از اتمام دانلود فایل به رنگ سبز در می آید. با دوبار کلیک بر روی فایل میتوانید آن را اجرا کنید.
توجه داشته باشید که فایل های دانلود شده در پوشه Incoming به آدرس زیر ذخیره میشوند:
My Computer / Drive C / Program Files / eMule / Incoming
(اگر برنامه را در جای دیگری Install کرده اید در آنجا دنبال پوشه eMule بگردید و پوشه Incoming را در آن پیدا کنید.)

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
من آموزش بالا را پس از سرچ پیدا کردم ولی پس از کانکت به سرور وقتی که در kad کانکت رو میزنم ، دیگه اتفاقی نمیفته . . .

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اشکان گلم
دمت گرم
گلم وقت میبره بزار این الاغ لامسب کمی راه بره
بی مروت که راه نمیره لامسب می خزه
اره گلم باید زیادتر صبرکنی
متاسفانه مال منم خرگوش نیست الاغه

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این هم شد نرم افزار... :) نرم افزاری که الاغ بیاد وسطش دیگه تکلیفش مشخصه.

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کمی مزاح بادوستان

کمی مزاح بادوستان

فعلا که بهتاش گلم
ما گیر این آقا الاغه ایم
ازسر نیاز مجبوریم نازش بخریم
اونم ناز میکنه یورتمه میره ...
فقط جفتک نندازه شانس اوردیم(نیان توی کامپیوترمون)
لامسب چشم بند هم داره وقتی سرچ میکنی چشم بند میزنه
من منظورشو ازاین کارنفهمیدم
بهتاش فهمیدی؟اشکان تو چی؟

مخلصیم
جان زینک

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزارهای p2p زیاد هست. من از 2 مدلش استفاده کردم.
Ares و Emule
اما همونطور که دوستمون گفت راه رو برای هکرها باز می کنه.پس بهتره در مواقع نیاز ازشون استفاده کنیم.
هر 2 کارآئی خوبی دارند اما emule با سرورهای بیشتری در ارتباط هست. یکی از کتابهای الکترونیکی که 2007 بود و تو بازار ایران گیر نمیومد براحتی دانلودش کردم.
درضمن اسم اینکار دزدی نیست. به اشتراک گذاشتن فایلهایی است که روی سیستممون داریم. همونطور که من به این فایل نیاز داشتم و تونستم از طریق بقیه کسانیکه عضو emule بودند و این فایل رو به اشتراک گذاشته بودند ، بردارمش. منهم میتونم فایلهای روی سیتممو به اشتراک بزارم تا بقیه هم بتونن استفاده کنند. البته این امکان هم وجود داره که فایلها رو به اشتراک نزارین.
حالا هرکی دوست داره میتونه استفاده کنه.
من در کنار این نرم افزار یه zoneAlarm آپدیت هم نصب دارم و راه ورود رو تا حدودی بستم.
موفق باشید
...........................................................................
می بینم که دوستان لطف می کنند اسپم می دن

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
فعلا که بهتاش گلم
ما گیر این آقا الاغه ایم
ازسر نیاز مجبوریم نازش بخریم
اونم ناز میکنه یورتمه میره ...
فقط جفتک نندازه شانس اوردیم(نیان توی کامپیوترمون)
لامسب چشم بند هم داره وقتی سرچ میکنی چشم بند میزنه
من منظورشو ازاین کارنفهمیدم
بهتاش فهمیدی؟اشکان تو چی؟

مخلصیم
جان زینک

جان ، من که نمیتونم با این برنامه کار کنم ، مثل اینکه ISP من برنامه این پورتی رو که این برنامه ازش استفاده میکنه ، بسته . . .