باز خوبه اونو خوندی من که جا موندممرسی عزیز... هیچی من که کماکان فقط 504 رو میخونم
باز خوبه اونو خوندی من که جا موندممرسی عزیز... هیچی من که کماکان فقط 504 رو میخونم
باز خوبه اونو خوندی من که جا موندم
دوست من که تبریز قبول شده انتخاب واحد کرده میگه نه پیش داریم نه جبرانی.تو دولتی نیس از این حرفا.چون تو سراسری درس رایگانه دیگه دانشگاه هزینه بیخود نمیکنه دولت.ازاد یا غیرانتفایی نیس که پول میگیرن از دانشجوتو غير انتفاعي ها هم پيش مي دن!!! اميدوارم تو سراسزي ندن!!! ولي دوس دارم درسايي مث تمرين هاي معماري و عناصر رو دوباره بگذرونم!!!
دوست من که تبریز قبول شده انتخاب واحد کرده میگه نه پیش داریم نه جبرانی.تو دولتی نیس از این حرفا.چون تو سراسری درس رایگانه دیگه دانشگاه هزینه بیخود نمیکنه دولت.ازاد یا غیرانتفایی نیس که پول میگیرن از دانشجو
سلام دقیقا نمیدونم ولی فک کنم درس تکراری پاس نمیکننسلام
یعنی چند واحد پاس میکنن؟
سلام ... نه دیروز نتونستم چیزی بخونم اگه اسون بودن امروز 2 درس میخونم اگم نشد طبق برنامه فردا درس جدید نداریم و وقت ازاد برا مرور 12 درسه ... همون فردا میخونم.
نمیدونم من یه اقایی رو دیدم تیپ و قیافش عینهو کربکندی بود دانشجوها داشتن باهاش میحرفیدن شنیدم گفتن استاد جهان زمین ... حالا نمیدونم ایشونو خطاب میکردن یا راجب اقای جهان زمین باهاشون میحرفیدن... به هر حال ... فوقش 3-4 ماه دیگه میبینمشون!
ایول اکامی؟!فقط 504 میخونه؟ درس دیگه چیا میخونه؟ خوش به حالش
خو برا همین نگرانم دیگه ... ریاضی و ایستایی رو با 10 پاس کردم![]()
سلام بچه ها خوبین؟؟؟
منم خوبم...
خوش اومدین از سفر همکلاسی نقل که اوردین ایشالا؟؟؟؟ خوش گذشت؟
اما همکلاسی sam ممنون که جواب دادین
نه 504 نه. کلاس فشرده...
والا فعلا که جز زبان به چیزی نمی رسیم...
(به زبان هم به زور می رسیم11 رو خوندم فردا میرسم بهتون ایشالا...
شما چیکارا میکنین؟؟؟
نه بابا 504 رو نمیخونه . از دست این مهمار . من فوکوس کردم روی زبان . هر روز 3 ساعت کلاس دارم بقیه رو هم تمرین و تکرار میکنم . شما تا کجا رفتین ؟؟ میخونین . 2 روز تعطیلم میتونم سر بزنم اینجا![]()
سلام همکلاسی...میبینم بالاخره وقت کردین یه سریم به اینجا بزنین!
من فقط همون زبانو میخونم اونم فقط 504 رو...
دیروز 12 رو تموم کردم ... ولی قرار شده بعد هر 12 درس فرداش یعنی امروز درس جدید نخونیم و درسای قبلیو مرور اساسی کنیم ...
همکلاسی همچنین سلام . آره روز تعطیل هسم . منم یکم راه بیوفتم میرم سراغ 504 . همینجوری پیش بره کلاسای محقق رو انگلیسی برگزار میکنیم![]()
؟Hello okami how are u
چه عجب مهندس ؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟اکامی تو درس می خونی من استرس میگیرم شدیدا
اواتارت خیلی جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خبرا میرسه خدایی خوب می خونیاااااااا من نمی تونم بخونم خدا رحم کنه به ما محققیااااااااا با این همه بچه درس خون موفق باشی مهندس
سلامممممممم
وای خدا . این تاپیک هنوز زنده ست .
یه زمانی من واسه کنکور کارشناسی نا پیوسته اینجا میومدم و اطلاعات می گرفتیم از بچه ها ؛ سر سوالها بحث می کردیم و ... .
اون موقع خودم کنکوری بودم . الان اومدم اطلاعات بگیرم واسه تدریس بچه های کنکور کاردانی به کارشناسی .
میخوام بدونم مباحث و سرفصل های کنکورتون عوض نشده ؟
اگه سرفصل های درس پرسپکتیو رو دارین لطف کنید با من هم در میون بدارین . ممنونم ازتون ...
اگه کتاب تستی و کنکوری خوب جدیدی هم سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید .
مرسی دوستای گلم ....
Hi . I'm Fine And You ??
من فقط زبان میخونم بعضیافقط جو سازی میکنن . ( حقته فلانی
)
همشهری چرا استرس میگیری ؟؟؟؟
خبرنگار خودش میگه با گچ و ملات من درک رفتار سازه میخونم . با بودن اون خدا به ما رحم کنه ! هه .
مرسی . آواتار تو چرا مردونه شد ؟؟؟
مام خوبیم میگذرونیم
من تو جوسازی همیشه استرس میگیرم![]()
کجای اواتارم مردونس ؟!؟!؟!؟؟!!؟؟؟!؟!!؟؟!!؟!؟!؟!؟؟!!؟
معمارانه هستشااااااااااااااااا![]()
نسبت به آواتار های قبلیت میگم. 504 میخونی تو ؟
اکامی 2درس خوندم
خوندنم نمیاد فعلا ولی یواش یواش دارم شروع میکنم
میگم رفتیم یونی همه اینجوری میدرسن نه؟؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
بابا من عادت ندارم تو یونی خرخونی کنم از الان باید بدرسم عادت کنم
جزوه مینویسی تو یونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دانشجوهای دیگه رو نمی دونم ولی منو مهمار و دوستم هادی تویه دانشگاه خیلی خوب میخوندیم . البته نه به طور فوق العاده . خرخونی نیست که ! تنبلی نکردنه ! آره جزوه مینویسم از این تر و تمیزاش با 4 رنگ خودکارشوخی می کنم . خودتو اذیت نکن . ما معمولی درس میخونیم . یکم الان بیشتر تلاش می کنیم که خودمون رو به سطح دانشجوهای سراسری برسونیم .
سلام بچه ها...من دانشجوهای دیگه رو نمی دونم ولی منو مهمار و دوستم هادی تویه دانشگاه خیلی خوب میخوندیم . البته نه به طور فوق العاده . خرخونی نیست که ! تنبلی نکردنه ! آره جزوه مینویسم از این تر و تمیزاش با 4 رنگ خودکارشوخی می کنم . خودتو اذیت نکن . ما معمولی درس میخونیم . یکم الان بیشتر تلاش می کنیم که خودمون رو به سطح دانشجوهای سراسری برسونیم .
سلام بچه ها خوبید.................. شب آدینه بخیر : سلام مهندس شب بخیر چه عجب ؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام بچه ها خوبید.................. شب آدینه بخیر : سلام مهندس شب بخیر چه عجب ؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام محیا خانم گل....
من هی سری میزدم
سلام محیا خانم گل....
من هی سری میزدم
اره خدایییییییی
تو با مرام تر از بقیه هستی مهندس
معذرت سرعتم افتضاحههههههههههههههههههههههههههه
اره خدایییییییی
تو با مرام تر از بقیه هستی مهندس
معذرت سرعتم افتضاحههههههههههههههههههههههههههه
ممنون..... اون پی دی اف زاها حدید رو بگیر جالبه