omid_66_23
عضو جدید
شوخی میکنم استادسالار بگو چنتا تشکر میخوای امر کن............................
بی خیال بازی سر کاریه
گفتم جوء دوستانه بشه.

شوخی میکنم استادسالار بگو چنتا تشکر میخوای امر کن............................
بی خیال بازی سر کاریه
19.16 معتادم کردی رفت حالا تا صبح تلاش میکنم عضو نیروی هوایی بشم
داشتم بازی میکردم الانسلام فرزانه . نکنه توهم داشتی ماریچی میدیدی ؟؟؟![]()
اینترنت استفاده نمیکنیم این روزا زهره ماره
فرزانه نت و بیخال درسه 2رو خوندی؟داشتم بازی میکردم الان
نت اعصابمو خورد کرده لعنتی.هی قطع میشه صبحا هم که اکثرا قطع.
فرزانه نت و بیخال درسه 2رو خوندی؟
اره خوندم.شب یه مرور میخواد قبل خوابفرزانه نت و بیخال درسه 2رو خوندی؟
من زبانم ضعیفه خیلی بهم فشار میاد وقت میزارم ولی نمیرسم.البته دوتاشون تا یه حدی خوندم.من هنوز نخریدم شماها خوندین ؟ میدونما مخاطب یکی دیگس . تو خوندی درس 2رو ؟
داشتم بازی میکردم الان
نت اعصابمو خورد کرده لعنتی.هی قطع میشه صبحا هم که اکثرا قطع.
کارت عالیه.اره خوندم.شب یه مرور میخواد قبل خواب
من زبانم ضعیفه خیلی بهم فشار میاد وقت میزارم ولی نمیرسم.البته دوتاشون تا یه حدی خوندم.
اره خیلی اعصاب داشتم امروز این شد ..............مواظب باشا اعصاب آدمو خورد میکنه این بازی !![]()
تکمیل ظرفیت ارشد اومد.کارت عالیه.
http://www.maths.tcd.ie/~viniegra/2E1/dodge.htm
یه سر به این لینک بزنید
http://www.maths.tcd.ie/~viniegra/2E1/dodge.htm
بعد موس رو روی مربع قرمز فشار بدید و جوری حرکتش بدید که به مربع های آبی و دیواره نخوره!
اگه تا 18 ثانیه دوام آوردین شما یه نابغه اید
خلبانان نیروز هوایی آمریکا تا دو دقیقه هم میتونن این کار رو ادامه بدن![]()
گفتم دلتون آب بیوفته.تکمیل ظرفیت ارشد اومد.
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
تکراری بود آبجی.پیر مرد روستا زاده ای بود که یک پسر و یک اسب داشت. روزی اسب پیرمرد فرار کرد، همه همسایه ها برای دلداری به خانه پیر مرد آمدند و گفتند:عجب شانس بدی آوردی که اسبت فرارکرد!
روستا زاده پیر جواب داد: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ همسایه ها با تعجب جواب دادن: خوب معلومه که این از بد شانسیه!
هنوز یک هفته از این ماجرا نگذشته بود که اسب پیر مرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه برگشت. این بار همسایه ها برای تبریک نزد پیرمرد آمدند: عجب اقبال بلندی داشتی که اسبت به همراه بیست اسب دیگر به خانه بر گشت!
پیر مرد بار دیگر در جواب گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ فردای آن روز پسر پیرمرد در میان اسب های وحشی، زمین خورد و پایش شکست. همسایه ها بار دیگر آمدند: عجب شانس بدی! وکشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ وچند تا از همسایه ها با عصبانیت گفتند: خب معلومه که از بد شانسیه تو بوده پیرمرد کودن!
چند روز بعد نیروهای دولتی برای سربازگیری از راه رسیدند و تمام جوانان سالم را برای جنگ در سرزمینی دوردست با خود بردند. پسر کشاورز پیر به خاطر پای شکسته اش از اعزام، معاف شد.
همسایه ها بار دیگر برای تبریک به خانه پیرمرد رفتند: عجب شانسی آوردی که پسرت معاف شد! و کشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که…؟
امان از حرف مردم!!!
پیر مرد روستا زاده ای بود که یک پسر و یک اسب داشت. روزی اسب پیرمرد فرار کرد، همه همسایه ها برای دلداری به خانه پیر مرد آمدند و گفتند:عجب شانس بدی آوردی که اسبت فرارکرد!
روستا زاده پیر جواب داد: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ همسایه ها با تعجب جواب دادن: خوب معلومه که این از بد شانسیه!
هنوز یک هفته از این ماجرا نگذشته بود که اسب پیر مرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه برگشت. این بار همسایه ها برای تبریک نزد پیرمرد آمدند: عجب اقبال بلندی داشتی که اسبت به همراه بیست اسب دیگر به خانه بر گشت!
پیر مرد بار دیگر در جواب گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ فردای آن روز پسر پیرمرد در میان اسب های وحشی، زمین خورد و پایش شکست. همسایه ها بار دیگر آمدند: عجب شانس بدی! وکشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ وچند تا از همسایه ها با عصبانیت گفتند: خب معلومه که از بد شانسیه تو بوده پیرمرد کودن!
چند روز بعد نیروهای دولتی برای سربازگیری از راه رسیدند و تمام جوانان سالم را برای جنگ در سرزمینی دوردست با خود بردند. پسر کشاورز پیر به خاطر پای شکسته اش از اعزام، معاف شد.
همسایه ها بار دیگر برای تبریک به خانه پیرمرد رفتند: عجب شانسی آوردی که پسرت معاف شد! و کشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که…؟
امان از حرف مردم!!!
خداحافظ ولی زود میری ها اقا امیدبا اجازه همه دوستان ما رفتیم.
موفق و پیروز باشید.![]()
من خیلی وقته هستمخداحافظ ولی زود میری ها اقا امید
پس رفته بودین خط زیر پوستی؟من خیلی وقته هستم
دیدم شلوغله فقط میخوندم. دیدم خلوت شد حرفیدم.
چشمام پایین بالا میره انقد بازیش کردم
مرسی هم کلاسی به قول نازی چاخلصیماون بالا کلید کلوز رو بزن . نبوغ شما واسه ما ثابت شده![]()
بچه ها من برم خیلی حال دادید بهم............................... انشا ا... موفق باشید
باشه گویا منم تنها شدم پس من هم برم بخوابم به صلاحمهخب بنابراین من هم برم بخوابم
بچه ها من برم خیلی حال دادید بهم............................... انشا ا... موفق باشید