دادآفرید رضایی
عضو جدید
سلام سالار .....................بچه ها ایمان از هم دانشگاهی ها هستسلام علیکم
سلام سالار .....................بچه ها ایمان از هم دانشگاهی ها هستسلام علیکم
سلام.خوش اومدی.سلام علیکم
هر چی شما بگید یه بار قبلا شروع کردم تموم شد
منظورم اینه شما یه بحثی راه بندازیدببخشید منظورتو نفهمیدم.درباره چی میخواستی بحث کنیم؟
سلام علیکم
ای بابا برکت پر کشید از این دیار..... خانه ما شد محفل غولان
نه بابا برکت شمایین که هستین.راستش همه سرگرمه کارای ثبت نام و جمع کردن وسایلن و از بس اینطرف اونطرف میرن خسته میشن.برا همین زود تر میان و میرن.ای بابا برکت پر کشید از این دیار..... خانه ما شد محفل غولان
دادافرید من قرار فردا برم نقل علی رو بدم
فردا باید چند ساعتی تو راه باشم
هوشیاریمم از دست دادم
الان اگه بی ادبی نباشه من برم لالا اجازه هست؟
رازی به زحمتت نیستم.فرزانه گفت نقلی های خوب تعطیلن.باشه همون اسفند ازت میگیرم.اما بتونم حتما وقت ثبت نامتون میام بهتون سر میزنم.فقط نمی دونم چطوری شما رو بشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دادافرید من قرار فردا برم نقل علی رو بدم
فردا باید چند ساعتی تو راه باشم
هوشیاریمم از دست دادم
الان اگه بی ادبی نباشه من برم لالا اجازه هست؟
ایشون هنرش نفر اول شدن تو دانشگاه + احتمالا رفتن به ارشد بدون کنکورهسلام عزیزم خوش اومدی
دادافرید ایشونم مثل تو هنرمند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
باشه بعداز تموم شدن کارای ثبت نام یه بحث داغی رو شروع میکنیم.راستش من خیلی دلم میخواد کمی درباره فراماسون و ریشه هایی که تو ایران مخصوصا تو معماری انداخته بحث کنیم.اما باید تعدادمون بیشتر باشه!منظورم اینه شما یه بحثی راه بندازید
رازی به زحمتت نیستم.فرزانه گفت نقلی های خوب تعطیلن.باشه همون اسفند ازت میگیرم.اما بتونم حتما وقت ثبت نامتون میام بهتون سر میزنم.فقط نمی دونم چطوری شما رو بشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
قربونت یه ریموت دارشو بگیر تا زیاد اذیتت نکنه!!!!!!!!عیبی نداره گفتم اگه حال دارید .......... حالا جالب اینه تو این هفته اخیر من شدم مسئول کشیدن پایین این تاپیک![]()
خب شمام اگه یه پسر خوش تیپ و خوش هیکل دیدین بدونین منم دیگه:دی!من که مشتاقه دیدارم خوب اومدی یونی 2تا دختر خوشگل و خوش تیپ دیدی بدون منو فرزان هستیم دیگه
حالا من چه جوری تورو بشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون هنرش نفر اول شدن تو دانشگاه + احتمالا رفتن به ارشد بدون کنکوره![]()
قربونت یه ریموت دارشو بگیر تا زیاد اذیتت نکنه!!!!!!!!![]()
ولی واقعا اگه بشه خیلی دلم می خواد بیام بهتون سر بزنم.من که مشتاقه دیدارم خوب اومدی یونی 2تا دختر خوشگل و خوش تیپ دیدی بدون منو فرزان هستیم دیگه
حالا من چه جوری تورو بشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شمام اگه یه پسر خوش تیپ و خوش هیکل دیدین بدونین منم دیگه:دی!
ولی واقعا اگه بشه خیلی دلم می خواد بیام بهتون سر بزنم.
یا خدا رقیبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داداشم درس نخون فایده نداره![]()
نه بابا اینم مثل دادافرید نفوذیه!(ستون پنجم!فقط نمیدونم بتونین یا فلزی!یا خدا رقیبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داداشم درس نخون فایده نداره![]()
سلامباشه خوب پس فردا see u خوش هیکل![]()
باشه بعداز تموم شدن کارای ثبت نام یه بحث داغی رو شروع میکنیم.راستش من خیلی دلم میخواد کمی درباره فراماسون و ریشه هایی که تو ایران مخصوصا تو معماری انداخته بحث کنیم.اما باید تعدادمون بیشتر باشه!
هههههههههههههه،منم داداشم عمرانه.اما داره ارشد میخونه!نه اون خوب درس میخونه تو دانشگاه معروفه من اطلاعات عمرانی بروز و حرفه ای دستمه با این معروفم..... کرسیامون جداست
سلام به دوست جدید خوبی شما
نه بابا اینم مثل دادافرید نفوذیه!(ستون پنجم!فقط نمیدونم بتونین یا فلزی!)
اقا ایمان ارادت مند هرچی بچه مثبته درس خون هستیم!
ما در خدمتیم.مشتاق دیدارم.تعیین وعده دیدار با شما.چرا نشه البته اگه لطف کنید و.............. مام تو شهر غریب خوشحال میشیم
علی قربونه دستت حلوا یادت نره
هههههههههههههه،منم داداشم عمرانه.اما داره ارشد میخونه!![]()
ممنونسلام به دوست جدید خوبی شما