amir6969
عضو جدید
بچه ها راستشو بخواید من خیلیم خوشحال نیستم از قبولیم!!!!!!!
به چه علت ؟ منم زیاد خوشحال نیستم

بچه ها راستشو بخواید من خیلیم خوشحال نیستم از قبولیم!!!!!!!
حتی خونوادم هم خوشحال نشدن..!!!!!!! مازیار من یک سال زحمت کشیدم که تهران قبول شم...اما.........حس كردم فائقه!!!!!!! اما الان تو يكي از بهترين دانشگاه هاي ايراني. من اگه تبريزم قبول مي شدم خوشحال بودم!!!!!!!!!!
ا چه خوب پس میبینیم همدیگرو![]()
تو چرا امير؟؟؟؟به چه علت ؟ منم زیاد خوشحال نیستم![]()
خیلی دوره بهم.... دوس داشتم تهران باشم...اما نه شریعتی!!!!!!!!!!!!!!!!به چه علت ؟ منم زیاد خوشحال نیستم![]()
حتی خونوادم هم خوشحال نشدن..!!!!!!! مازیار من یک سال زحمت کشیدم که تهران قبول شم...اما.........
اوكامي اگه خوابگاه گير اوردم كه ميرم!!! وگرنه بايد خونه بگيرم ديگه!!!!!!!!!!!
سخت نگير فائقه!!! تبريز تو رده بندي دانشگاه ها 9 هستش (حتي از خواجه نصيرم بهتره)!!!!!!! بعدشم تو روزانه اي، اين خيلي مهمه!!!!!!!!!! دور شدنو دوس نداري؟؟؟حتی خونوادم هم خوشحال نشدن..!!!!!!! مازیار من یک سال زحمت کشیدم که تهران قبول شم...اما.........
فعلا به جای خنده کارم شده گریه...........دقیقا میفهمم تورو . تو به خاطر این رتبه 45 آوردی مه بری تهران . ولی قول میدم یک ماه که بگذره خوشحال باشی . یکم اولش سخته . بخند
دو سال دور بودم دیگه مازیار....بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سخت نگير فائقه!!! تبريز تو رده بندي دانشگاه ها 9 هستش (حتي از خواجه نصيرم بهتره)!!!!!!! بعدشم تو روزانه اي، اين خيلي مهمه!!!!!!!!!! دور شدنو دوس نداري؟؟؟
خیلی دوره بهم.... دوس داشتم تهران باشم...اما نه شریعتی!!!!!!!!!!!!!!!!
بستگي به آدمش داره!!!!! اگه من باشم مواظبت نمي خواد جيگر!!!!!!!!!!!! خودم يه چيزي تو وجودم دارم كه نمي ذاره دس از پا خطا كنم!!!!!!!!!!!اوه اوه آدم خونه مجردی داشته باشه توو تهران . باید مواظبت باشن![]()
فعلا به جای خنده کارم شده گریه...........
سخته مي دونم!!!!!!!!!! اما بازم تبريزه!!!!!!! كم كه نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نظرت ناراحت بودن تو شرايط تو غير منطقي نيست؟؟؟ خيلي ها دوس داشتن الان جاي تو باشن!!!!!!!!!!!دو سال دور بودم دیگه مازیار....بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فائقه؟؟؟!!!!!!!!!!! 2ساله!!!!!!!!!!!! در عوض قوي تر مي شي!!!!!!!!!!!!!!دیشب وقتی فرزانه گفت که خونوادش خیلی خوشحال شدن؛کلی بهش حسودیم شد!!!!!!!!!!!
دیشب وقتی فرزانه گفت که خونوادش خیلی خوشحال شدن؛کلی بهش حسودیم شد!!!!!!!!!!!
بیچاره با ترس میگفت یزد قبول شدم . من یزد نمیخواستم . میگم خب چرا زدی ؟؟؟ میگه گفتن امکان نداره دربیایی بزن :| یعنی در این حد . تا یزد چند ساعت راهه ؟؟؟ از اصفهان
سخته مي دونم!!!!!!!!!! اما بازم تبريزه!!!!!!! كم كه نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نظرت ناراحت بودن تو شرايط تو غير منطقي نيست؟؟؟ خيلي ها دوس داشتن الان جاي تو باشن!!!!!!!!!!!
بستگي به آدمش داره!!!!! اگه من باشم مواظبت نمي خواد جيگر!!!!!!!!!!!! خودم يه چيزي تو وجودم دارم كه نمي ذاره دس از پا خطا كنم!!!!!!!!!!!
خیلی باحالی ....از دیروز تا حالا نخندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!باز خونواده تو عکس العمل نشون دادن . بابام خواب بود گفتم قبول شدم چشاشو وا کرد تبریک گفت خوابیدمامانمم میگه حالا اینی که میگی خوبه یا بد
![]()
خيلي باحالي!!!!!!!!!!!!!!!!!!باز خونواده تو عکس العمل نشون دادن . بابام خواب بود گفتم قبول شدم چشاشو وا کرد تبریک گفت خوابیدمامانمم میگه حالا اینی که میگی خوبه یا بد
![]()
رتبش چند بود؟ روزانه یا شبانه؟ از اصفهان تا یزد 280 کیلوتر تقریبا
رتبش 700 اینا بود . روزانه شبانشو نمیدونم !!!
تو كه تكي!!!!!!!!!!!! چقد كوئين داري تو پيجت؟؟؟؟ ار من كوئين باز تر نباشي؟؟؟؟ من حتي آهنگاي 2011شم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یکیش من .
آره میدونم... من تخمل میکنم اما توقع داشتم بابام حدلقل یه تبریک خشک .خالی بهم بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فائقه؟؟؟!!!!!!!!!!! 2ساله!!!!!!!!!!!! در عوض قوي تر مي شي!!!!!!!!!!!!!!
خیلی باحالی ....از دیروز تا حالا نخندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!