alirad
عضو جدید
هیییییییییییییممممممممممم،!یسنااااااااا!!!!!!!!! پایکوبیییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ قضیه منکراتی شد!!!!!!!!!!مازیار یه چی میگیاااااااااااااااا
مگه میشههههه ولی چون توییییی یه اهنگ شاد گذاشتم بلن میشم واسه پاکوبی
![]()

هیییییییییییییممممممممممم،!یسنااااااااا!!!!!!!!! پایکوبیییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ قضیه منکراتی شد!!!!!!!!!!مازیار یه چی میگیاااااااااااااااا
مگه میشههههه ولی چون توییییی یه اهنگ شاد گذاشتم بلن میشم واسه پاکوبی
![]()
من تازه صبحانه خوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من میگم بریم بعد نهار بیایم
من که نمیتون از جامم بلند بشم.من که شاید اینجاممن میگم بریم بعد نهار بیایم
عزیزم از غیر انتفاعی خیری ندیدم. درضمن من شرایطم با شماها فرق میکنه .من 2قلو هستم. اون یکی قلم مهندسی پیوسته تو دانشگاه صنعتی قبول شد. خودت حسابشو بکنوای سایه چرا واسه سال بعد
دختر به مولا ارزش نداره هر جا قبول شدی برو یه ترم بخون انتقالی بگیر
البته ایشالا جای خوب قبول میشی گلم![]()
جونوم جونوم!!!!!!!!!!! آهاااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! 6:8 اش بيان وسط سريع، اگه اينو دوس نداري بريم تو فاز بندري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم هنوز صبحانه نخوردممن تازه صبحانه خوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
عشق آوریلیا. یه سلنا بزار دلمون وا شهبچه ها جشن مختلط شد بویین که الان میان میگرنمون.اونموفع به جای دانشگاه باید بریم اب خنک بخوریم تو زندان
سلام
دوستان منكه ديشب اعلام كردم نتايج فردا نمياد الكي خودتونو عذاب ندين نتايج تا شنبه قرار نيست بياد شرط مي بندام![]()
بچه ها بلند شين ديگه!!!!!!!!!!! خانم شما!!!! آره شما!!!!!! بيا وسط!!!!!!! آقا غريبي نكن ديگه پاشو!!!!!!!!!!!!!! دس دس دس...................... دختر بندري تو چقد نازي اهل آبادان يا كه اهوازي.........................از جونوم جونوم جوادترشووو پیدا نکردیییییییییییییی
مازیار نفس کم اوردم بچه ها د بلن شینن دس تنهاممممممم
آخه اینجا کی اهل بندره؟یه دختر یزدی بخون بیام وسط:دیبچه ها بلند شين ديگه!!!!!!!!!!! خانم شما!!!! آره شما!!!!!! بيا وسط!!!!!!! آقا غريبي نكن ديگه پاشو!!!!!!!!!!!!!! دس دس دس...................... دختر بندري تو چقد نازي اهل آبادان يا كه اهوازي.........................
واقعا همگی به راه بد کشیده شدیم ها.اقا این چه وضش بشین بشین.به مدیر میگم هابچه ها بلند شين ديگه!!!!!!!!!!! خانم شما!!!! آره شما!!!!!! بيا وسط!!!!!!! آقا غريبي نكن ديگه پاشو!!!!!!!!!!!!!! دس دس دس...................... دختر بندري تو چقد نازي اهل آبادان يا كه اهوازي.........................
بچه ها صاحابش اومدواقعا همگی به راه بد کشیده شدیم ها.اقا این چه وضش بشین بشین.به مدیر میگم ها![]()
نگا چه مظلومیم
منو نکش. نازیو بکش. نازی بچه بدیه. همش به من میگه بیا بریم علیو بکشیم![]()
سیوویچ لطفا!!راس میگی.تازه تو هنوز شوهر نکردی،کلی ارزو داری.
نازی میخواد منو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یادم باشه اومد اعمال قانونش کنم!!!
میگم بدیم فائقه زنگ بزنه سنجش . اعصاب نداره . حسابی از طرف ما تلافی میکنه![]()
سایه اینجا بامن دعوای شوهر کردنو نکن.یه حرفی زدین،قراردادشم بستیم،پای حرفتون وایستین خوب!
بچه ها خبر بد من زنگ زدم گفت تا غروب میزاریم تو سایت نتایجو.
افاتحه از الان فاتحه من بخونین که من رفتنی شدم به دیار باقی
مختلط؟؟؟سیوییچ لطفا؟؟بچه ها جشن مختلط شد بویین که الان میان میگرنمون.اونموفع به جای دانشگاه باید بریم اب خنک بخوریم تو زندان
خوشكلا بايد برقصن خوشكلا بايد برقصن.... دينگ ديلي ديش (آهنگش بود)آخه اینجا کی اهل بندره؟یه دختر یزدی بخون بیام وسط:دی
بچه ها بلند شين ديگه!!!!!!!!!!! خانم شما!!!! آره شما!!!!!! بيا وسط!!!!!!! آقا غريبي نكن ديگه پاشو!!!!!!!!!!!!!! دس دس دس...................... دختر بندري تو چقد نازي اهل آبادان يا كه اهوازي.........................
آقاي مدير شما هم بيا وسط...................... جونوم.........................واقعا همگی به راه بد کشیده شدیم ها.اقا این چه وضش بشین بشین.به مدیر میگم ها![]()
سيا چومه سيا چومه تي قشنگي والا جاي حرف نره...................... (گيلكي)مازیار مشکوک میزنی فقط پیه دختر بندری هیتیاااااااااااا نگو نمی فهمیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شادش کن برو اذری بو گالا داشله گالا.............. بزن دس قشنگرووووووووووووو
بچه ها بلند شين ديگه!!!!!!!!!!! خانم شما!!!! آره شما!!!!!! بيا وسط!!!!!!! آقا غريبي نكن ديگه پاشو!!!!!!!!!!!!!! دس دس دس...................... دختر بندري تو چقد نازي اهل آبادان يا كه اهوازي.........................
بخشش يسنا جون بي خييييييييييييييييييييييييييياله نتايج
حالا جشن برا كيه و كي ما هم دعوتيم يا نه
اصل كار شمايي حجت جون!!!!!!!!!!!!! آهااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو تو كارش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مازيار جون سلام
جرا هميشه خوشكلا بايد برقصن يه بارم اجازه بدين من برقصم
اااا آقا بزارید من بشینم بعداصل كار شمايي حجت جون!!!!!!!!!!!!! آهااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو تو كارش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم به خاطر تو سایه جون این سلنا گومز خودمونعشق آوریلیا. یه سلنا بزار دلمون وا شه![]()
دستت طلا. اما عوض نشداااااینم به خاطر تو سایه جون این سلنا گومز خودمون
افرین جشن قبول نگران نازی نباشین .یه چیز تو ما یه ی پیش جشن واسه قبولیمونهههههههههههههههه
بیا وسط جشن مختلط
فقط نازی جون اومد
اوضاع خطری شد