اومدی راه نیای ها.آره جدا!!!!!!!!!!! رقص بلد نيستم!!!!!!!!!!!!!! البته صدامم خوب نيس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نازی کجایی؟
اومدی راه نیای ها.آره جدا!!!!!!!!!!! رقص بلد نيستم!!!!!!!!!!!!!! البته صدامم خوب نيس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی من الان چیکار کنم میخوایین عکس نذارم کلا
اينم بخاطر جمع!!!!!!!!!!اومدی راه نیای ها.
نازی کجایی؟
آره جدا!!!!!!!!!!! رقص بلد نيستم!!!!!!!!!!!!!! البته صدامم خوب نيس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هه ههبه به ببين كي مي خواد بخونه همه سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااكت ندا جون بفرما
حالا زود باش معنیشهه هه
شاعر میفرماید که
مره لوچان نزن میرم تی لوچانِ ره
تره قربان شونم میرم تی او جانِ ره
آرام آرام اَیَم شی می خانه دورو وَر
چیچینی مانِسَن زِنَم تَره بال و پر
می دیل تی وَسی دیوانه بوسّه
می اشکِ شادی افسانه بوسّه
لی لی لی لی
منم خيلي متوجه نميشم چي مي گن!!! اما با بچه ها ميريم كوه مي خونن خيلي حال ميده!!!!!!!!!!!!!!!!راستی مازیار من اهنگ تالان تالانه شمارو خیلی دوس دارمممممممممممم زیاد نمیفهمم چی میگه ولی ریتمش باهاله
افرین دید ادم بخواد میشه.یه کف مرتب به افتخار مازیاراينم بخاطر جمع!!!!!!!!!!
کلا داشته قربون صدقه میرفته))))))))))حالا زود باش معنیش
نه نه کجا دختر خوب بمون داریم شادی میکنیماخ اخ اخ...اينجا اوضاع خرابه....برگردم بهتره..............
يني روتو از من بر نگردن (با يه حالت خاص چشم) قربونت مي رم و براي جانت (بدن) مي ميرم. آرام ميام دوره خونتون پرسه ميزنم. مثل چي چي ني (نوعي پرنده) واست بالو پر مي زنم. دل من براي تو ديوانه شده. اشك شادي من (براي ديدن تو) افسانه شده!!!!! جونوم جونوم!!!!!!!!!!!!!!!!!هه هه
شاعر میفرماید که
مره لوچان نزن میرم تی لوچانِ ره
تره قربان شونم میرم تی او جانِ ره
آرام آرام اَیَم شی می خانه دورو وَر
چیچینی مانِسَن زِنَم تَره بال و پر
می دیل تی وَسی دیوانه بوسّه
می اشکِ شادی افسانه بوسّه
لی لی لی لی
نه بابا. بودي حالا!!!!!!!!!!!! توام بيا وسط. تازه حجت شاباشم مي ده!!!!!!!!!!!!!!!!اخ اخ اخ...اينجا اوضاع خرابه....برگردم بهتره..............
اینا منابعی هستن که من توصیه میکنم حتما بخونید.
-اندیشه اسلامی 1
-زبان ونگارش فارسی/انتشارات سمت(دکتر حسین احمدی گیوی)-ادبیات مدرسان شریف
-زبان:504
ریاضی:ریاضی 1و2 پارسه/ریاضی عمومی 1(انتشارات پوران پژوهش/کتاب ارشد)/تست های ریاضی مدرسان شریف
-ایستایی:پارسه/استاتیک جانستون
-متره:مدرسان شریف
-شناخت مواد:پارسه/مصالح شناسی(سیاوش کباری)
-عناصر و جزییات:پارسه
-تنظیم شرایط و تاسیسات:مدرسان شریف
-هندسه :معماری 1(انتشارات دیباگران)
مبانی نظری:
-آشنایی با معماری جهان(محمد ابراهیم زارعی)
-مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب(وحید قبادیان)
-معماری2(انتشارات دیباگران)
-مبانی هنرهای تجسمی(هنرستان)
-تاریخ معماری مدرسان شریف(فقط بخش معماری اسلامی ایران ومعماری اسلامی جهان+بخش مبانی نظری)
موفق باشین.
اينم بخاطر جمع!!!!!!!!!!
مازي جون رقص با صدا يه تو خيلي حال ميده ميشه اينو خودت با صدايه خودت بخوني من بازم مي خوام برقصم
واقعا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟if u try u can fly
الان خوندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مازي جون رقص با صدا يه تو خيلي حال ميده ميشه اينو خودت با صدايه خودت بخوني من بازم مي خوام برقصم
زاس ميگه!!! يچه ها همه بياين بشينيم يه كم بحث فلسفي كنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خاکِ می سر
کنترل کنید تا همه رو بیرون نکردن
زاس ميگه!!! يچه ها همه بياين بشينيم يه كم بحث فلسفي كنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای دوباره نتایج یادم افتاد.دوباره الفتحه من به دیار باقی رفتمآره برای شروع مثلا بگین نتایج اومد راضی بودین؟
وای دوباره نتایج یادم افتاد.دوباره الفتحه من به دیار باقی رفتم
ندا جون باور كن هرجي زده بودامhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reply_40b.png پريد
نيومده نتايج آخه!!!!!!!!!! همه اينجا استرس دارن!!!!!!!!!! واسه همين داشتيم مي رقصيديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وا بازم خاک می سر چرا؟؟؟؟
اخه رتبه من لب مرزه معلوم نیست کجا قبول میشم.اصلا معلوم نیست قبول میشم یا نهوا بازم خاک می سر چرا؟؟؟؟