faegheh_ar
عضو جدید
نداریییییییییم کههههههههههههههههه.....بچه ها من شماره سنجشو بدین من زنگ بزنم خودم شمارشو پاک کردم
نداریییییییییم کههههههههههههههههه.....بچه ها من شماره سنجشو بدین من زنگ بزنم خودم شمارشو پاک کردم
امیر رفته تو کار زیر پوستییییییییییییییی.....
سلام به okami جان خودمون...خوبی؟ والا گفته بودن اوایل صبح! حالا نمیدونم به وقت کدوم کشور حالا باید بررسی بشه![]()
وا چرا به جای سنجش ما رو تنبیه میکنی؟بچه ها من تا 11 صبر میکنم...اگه نیومد میرم دیگه ام نمیام...............!!!!!!!!!!!!!!حالا که اینطور شد...!!!!!!!!
فایقه من اصلا دلیل استرس تورو نمیدونم اوضاع تو در هر صورت خیلی عالی هستش
ایشالا همونی میشهههههههه که می خوای
تهدید نداشتیما. دختر بشین ببینیم چه خاکی باید به سر سنجش کنیمبچه ها من تا 11 صبر میکنم...اگه نیومد میرم دیگه ام نمیام...............!!!!!!!!!!!!!!حالا که اینطور شد...!!!!!!!!
اوکامییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!واقعا منم نمیدونم![]()
سلام هستیم احتمالاسلام دوستان عزيز......... سر كار نيستيم كه احتمالا؟؟؟!!!![]()
راس ميگه!!!!!!!!!! نرو ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وا چرا به جای سنجش ما رو تنبیه میکنی؟
سلاملکم آآآآآآآآآآآقا..... چه ریلکسی.........سلام دوستان عزيز......... سر كار نيستيم كه احتمالا؟؟؟!!!![]()
!!!!!!!!راس ميگه!!!!!!!!!! نرو ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب!!!!!!!! صب 8:30 با استرس (والبته با صداي دزد گير همسايه) از خواب پريدم!!!!!!!!!!!!تا حالا هم كه رفتيم سر كار!!!!!!!!!!!!!!!! شما ها مطمئنيد كه نتايج امروز مياد؟؟؟سلام هستیم احتمالا
بابا شما دوتا دلیلی نداره استرس داشته باشین خوب 100% قبولین یا تبریز یا تهران.سلاملکم آآآآآآآآآآآقا..... چه ریلکسی.........
اینو خوب اومدییییییییییی.....میگم بدیم فائقه زنگ بزنه سنجش . اعصاب نداره . حسابی از طرف ما تلافی میکنه![]()
خوشبحالت .من با دیدن خواب بد از خواب پریدمعجب!!!!!!!! صب 8:30 با استرس (والبته با صداي دزد گير همسايه) از خواب پريدم!!!!!!!!!!!! حالا هم كه رفتيم سر كار!!!!!!!!!!!!!!!! شما ها مطمئنيد كه نتايج امروز مياد؟؟؟
من دارم زنگ میزنم ابوق اشغال میزنهمیگم بدیم فائقه زنگ بزنه سنجش . اعصاب نداره . حسابی از طرف ما تلافی میکنه![]()
سایه اینجا بامن دعوای شوهر کردنو نکن.یه حرفی زدین،قراردادشم بستیم،پای حرفتون وایستین خوب!مشکل اینجاس نازی هم شوهر نکرده![]()
دیروز اخبار تو شبکه خبرم گفت میاد نتایجعجب!!!!!!!! صب 8:30 با استرس (والبته با صداي دزد گير همسايه) از خواب پريدم!!!!!!!!!!!!تا حالا هم كه رفتيم سر كار!!!!!!!!!!!!!!!! شما ها مطمئنيد كه نتايج امروز مياد؟؟؟
باشهسایه اینجا بامن دعوای شوهر کردنو نکن.یه حرفی زدین،قراردادشم بستیم،پای حرفتون وایستین خوب!
آره بابا منم خودم شنیدم!!!!!!!!دیروز اخبار تو شبکه خبرم گفت میاد نتایج
اي باااااااااااا بااااااااااااا پس كو؟؟؟ امير اين دفعه هم تو بايد خبر اومدنشو بگيا؟؟؟؟؟دیروز اخبار تو شبکه خبرم گفت میاد نتایج
بچه ها خبر بد من زنگ زدم گفت تا غروب میزاریم تو سایت نتایجو.باشهمنو بکش .
درووووووووووووووووووووووووووغ میگی..... آخ آخ آخ یه ماشین بگیرین بیاین بهشت زهرا دیدن من!!!!!!!!!!!!!!!!!!بچه ها خبر بد من زنگ زدم گفت تا غروب میزاریم تو سایت نتایجو.
افاتحه از الان فاتحه من بخونین که من رفتنی شدم به دیار باقی