okami2
عضو جدید
الان جاش هست برات قاطی کنم یانهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه هههه

الان جاش هست برات قاطی کنم یانهههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه استخدام مجلس شورای اسلامی رو به سنجش چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی اوکامی جان
امیدوارم همه چی خوب تموم شه
من و تو که رتبمون یکی شاید همکلاسی شدیم![]()
سلااااااااام..ماشاا... چه سرحال بیدار شدی...........سلام برو بچ... صبح بخیر... میبینم که از ساعت 7 منتظر نتایجید![]()
به سلام نوستراداموس خودمون . یه پیش گویی کن جیگرمون حال بیاد
با سپاسگزاری از اطلاع رسانی شما...!!!!!!!!!!!!!هر ارگانی بخواد آزمون ورودی یا استخدامی برگزار کنه سازمان سنجش واسش انجام میده، نیست کارش خیلی دقیقه واسه همون![]()
ببییییییییییییییییییییییییییییین....خودت خواستیا......هه هههه![]()
نچ....................!!!!!!!!!!!نیمد؟
ببییییییییییییییییییییییییییییین....خودت خواستیا......
منظورشون غروب بوده.....از دهنشون پرید گفتن اول صبح.....!!!!!!!!!!!!!دوس دارم بدونم اول صبحشون یعنی ساعت چند
تا کارمندا از خواب بلن شن![]()
مشکل اینه که نمیدونم چی میخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فایقه من اصلا دلیل استرس تورو نمیدونم اوضاع تو در هر صورت خیلی عالی هستش
ایشالا همونی میشهههههههه که می خوای
با تشکر از سازمان سنجش. بالاخره کاریه که از دستشون برمیادمنظورشون غروب بوده.....از دهنشون پرید گفتن اول صبح.....!!!!!!!!!!!!!
خب معلومه دیگه،به وقت کشوران عزیزمان فلسطین و سومالی!!!!!!!!!!سلام به okami جان خودمون...خوبی؟ والا گفته بودن اوایل صبح! حالا نمیدونم به وقت کدوم کشور حالا باید بررسی بشه![]()
عاااااااااااااااااااااااااااالیییییی بوووووووووووووووود....با تشکر از سازمان سنجش. بالاخره کاریه که از دستشون برمیاد![]()
عاااااااااااااااااااااااااااالیییییی بوووووووووووووووود....![]()
خوب گفتی علیخب معلومه دیگه،به وقت کشوران عزیزمان فلسطین و سومالی!!!!!!!!!!
نشد دیه،جنگ و خونریزی مال خودمه،من اول خون اونا رو میریزم بعد میام سراغ نازی و سایه!حالا من هی خودمو میزنم به اون راه که نرم جنگ و خونریزی را بندازمااااااااااا.....نمیذارن کهههههههههههه...
چرا نازی و سایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نشد دیه،جنگ و خونریزی مال خودمه،من اول خون اونا رو میریزم بعد میام سراغ نازی و سایه!
حالا امیر به ساعت این کشورا بگو ببینیم کی میاد نتایج.خب معلومه دیگه،به وقت کشوران عزیزمان فلسطین و سومالی!!!!!!!!!!
نشد دیه،جنگ و خونریزی مال خودمه،من اول خون اونا رو میریزم بعد میام سراغ نازی و سایه!
امیر رفته تو کار زیر پوستییییییییییییییی.....حالا امیر به ساعت این کشورا بگو ببینیم کی میاد نتایج.
راس میگی.تازه تو هنوز شوهر نکردی،کلی ارزو داری.نگا چه مظلومیم
منو نکش. نازیو بکش. نازی بچه بدیه. همش به من میگه بیا بریم علیو بکشیم![]()
مشکل اینجاس نازی هم شوهر نکردهراس میگی.تازه تو هنوز شوهر نکردی،کلی ارزو داری.
نازی میخواد منو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یادم باشه اومد اعمال قانونش کنم!!!