اصلا ما اینجا جمع شدیم که هی از هم سوال بپرسیم شما ببخش که نمیتونم درست حسابی راهنماییت کنممن مجبورم هر جا كه قبول شدم اين ترم برم
در ضمن ببخش كه هيه از شما سوال مي برسم
راس مي گم ديگه!!! نگاه!!! تا حرف زدم فائقه ناپديد شد!!!مااااااااااااااازززززی تو دوباره این حرفو تکرار کردی؟؟؟؟![]()
نفیسه !! کمربندو بیار !!
شب همه رو جیز میکنیم که تنبیه بشن غمت نباشه عجیجم...نفيسه جون يسنا هم در رفته
پس چه طوریه که شما میگی مثلا فلان کس موفقه؟؟موفقیت پیش رفتن در مسیر است، نه به نقطه ی پایان رسیدن
به نظر منفرد موفق کسی که به آرزوهای خودش رسیده و در درونش،یه احساس رضایت خاطر داره، که این خودش حاصل تلاش و کوشش مداوم تو زندگی هستش.
اي بي معرفتاااااااااااااااااااااااا....من خريدم...اما گذاشتم يا تو بياي تهران ،يا وقتي رفتيم تبريز واست بيارم.... اي اي اي بشكنه دستي كه نمك نداره!!!!!سلام فائقه!!! بااااااااااابااااااااااا خودت مي خريدي خو!!! مي دوني چن وقته گز آردي نخوردم؟؟؟ امير مي خواست تو رو امتحان كنه!!! بهم گفت واست گز و با پست پيشتاز مي فرستم!!!
نفیسه کمربندو بیارشب همه رو جیز میکنیم که تنبیه بشن غمت نباشه عجیجم...
نفيسه جون يسنا هم در رفته
چشم قربانمااااااااااااااازززززی تو دوباره این حرفو تکرار کردی؟؟؟؟![]()
نفیسه !! کمربندو بیار !!
ببخش به جاي يسنا جواب مي دم!!! نو در توجيه روشنايي خودش هرگز اصرار نداره!!! اگه ما احساس رضايت كنيم، ديگران رو به صورت ناخودآگاه جذب مي كنيم و اين چيز خوبيه!!! لازم نيست دنبال تائيد ديگران باشيم!!! وقتي موفق شديم تائيد خود به خود مياد!!! منظورم اينه كه نبايد بخاطر تائيد يا نكوهش ديگران از هدفامون بر گرديم!!! من الگوم فردي مركوري خواننده ي كوئين هستش كه با اين ايدز گرفت، دست از راهش نكشيد!!! و بخاطر همين يه شخص دست نيافتني شده!!!پس چه طوریه که شما میگی مثلا فلان کس موفقه؟؟
پس باید از دید دیگرانم موفق باشه دیگه؟نه؟؟
یسنا یه مثال از فرد موفق میزنی؟
آیا شما مایلید روز تولدتان را تبریک بگوییم؟اي بي معرفتاااااااااااااااااااااااا....من خريدم...اما گذاشتم يا تو بياي تهران ،يا وقتي رفتيم تبريز واست بيارم.... اي اي اي بشكنه دستي كه نمك نداره!!!!!
عالي بووووووووووووووووووووووود...........راس مي گم ديگه!!! نگاه!!! تا حرف زدم فائقه ناپديد شد!!!
من با نظر شما هم موافق هستمموفقیت پیش رفتن در مسیر است، نه به نقطه ی پایان رسیدن
به نظر منفرد موفق کسی که به آرزوهای خودش رسیده و در درونش،یه احساس رضایت خاطر داره، که این خودش حاصل تلاش و کوشش مداوم تو زندگی هستش.
اي بي معرفتاااااااااااااااااااااااا....من خريدم...اما گذاشتم يا تو بياي تهران ،يا وقتي رفتيم تبريز واست بيارم.... اي اي اي بشكنه دستي كه نمك نداره!!!!!
به نظر من شخصی موفقه که همیشه امید داشته باشهببخش به جاي يسنا جواب مي دم!!! نو در توجيه روشنايي خودش هرگز اصرار نداره!!! اگه ما احساس رضايت كنيم، ديگران رو به صورت ناخودآگاه جذب مي كنيم و اين چيز خوبيه!!! لازم نيست دنبال تائيد ديگران باشيم!!! وقتي موفق شديم تائيد خود به خود مياد!!! منظورم اينه كه نبايد بخاطر تائيد يا نكوهش ديگران از هدفامون بر گرديم!!! من الگوم فردي مركوري خواننده ي كوئين هستش كه با اين ايدز گرفت، دست از راهش نكشيد!!! و بخاطر همين يه شخص دست نيافتني شده!!!
عزیزم تو همه رو میشناسی؟؟؟؟ببخشين علي و فرزانه و ميان![]()
کی گز اورده منم میخوام......
redface
من گز مي خوام!!!!!!!!!!!!!!
![]()
مرس جمع بنديبه اين نتيجه رسيديم كه عوامل موفقيت
1- خودشناسي(نظر مازيار)
2-تفكر(نظر رزوا ومازيار)
3-رسيدن به خواسته هايه خود(نظر يسنا)
4- ايمان قلبي(نظر ناز معماري)
5- اميد داشتن(نظر ناز معماري)
پس چه طوریه که شما میگی مثلا فلان کس موفقه؟؟
پس باید از دید دیگرانم موفق باشه دیگه؟نه؟؟
یسنا یه مثال از فرد موفق میزنی؟
يعني نظر شخصيه شماست
اكه اينجوريه همه از من دلخور شدين من تابك ترك كنم
منظور شما هدف بود
اي كلك... تو كه گفتي امير با پست پيشتاز فرستاده برات...!!!...
redface
من گز مي خوام!!!!!!!!!!!!!!
![]()
آره همرو میشناسهمنم میشناسمش
![]()
حالا كه دارم خوب فك مي كنم با پست معمولي فرستاده!!!شنيدم با پست پيشتازگز فرستادي واسه مازيار....!!!!!