فائقه جان اول شریعتی زدی یا شبانه تبریز؟هه هه هه هه ................ منم تو شريعتي باهات همكلاس شم!!!!!!!!!!!!!!!!به نظر منم در بدترين شرايط شبانه ي تبريز قبولي!!!!!!!! اميدوار باش!!!!!!!!!!!!!!!
فائقه جان اول شریعتی زدی یا شبانه تبریز؟هه هه هه هه ................ منم تو شريعتي باهات همكلاس شم!!!!!!!!!!!!!!!!به نظر منم در بدترين شرايط شبانه ي تبريز قبولي!!!!!!!! اميدوار باش!!!!!!!!!!!!!!!
آخه من شبانه تبريزو بعد از شريعتي زدمهه هه هه هه ................ منم تو شريعتي باهات همكلاس شم!!!!!!!!!!!!!!!!به نظر منم در بدترين شرايط شبانه ي تبريز قبولي!!!!!!!! اميدوار باش!!!!!!!!!!!!!!!
خب خوابگاه خصوصي مي رفتي؟؟؟ منم رجايي رو واسه همين زدم!!!!!!!!!! پس به جايه هم دانشگاهي ميشيم همشهري (يا تهران يا تبريز)آخه من شبانه تبريزو بعد از شريعتي زدم
1-رجايي
2-روزانه تبريز
3- روزانه شريعتي
4-شبانه شريعتي
5-شبانه تبريز
(چون به شبانه ها كه خوابگا نميدن)
من اولم؟؟؟ سربازي معاف ميشم؟؟؟بچه ها با توجه به اماری که من در اوردم اکثرا onهستم ولی اینجا چرا خلوته?
yasna68
- mazyar_01010+
- faegheh_ar
- NESSAK+
- غريب اشنا
چیکار دارین میکنین؟
- amir6969
منم مث تو تكم!!!!!!!! البته بازار فروردين اينجا داغه!!!!!!!!!!!!!يعني چيييييييييييييي....؟چرا اينجا هيچكس متولد آذر نيست،جز من؟؟؟؟!!!!!
والا من که فقط 2 تا فروردینی شناختم تا حالامنم مث تو تكم!!!!!!!! البته بازار فروردين اينجا داغه!!!!!!!!!!!!!
با خودت ميشين 3 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!والا من که فقط 2 تا فروردینی شناختم تا حالا
معافت کردم رفتبا خودت ميشين 3 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها يه سوال من دارم؟؟؟ به نظرتون تمام انسان ها با هر شرايط زندگي و فيزيكي مي تونن موفق شن؟؟؟
آخيش. دستت درد نكنه خواهر!!!معافت کردم رفت
هر انساني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عدالت يكم روي زمين ضعف دارها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bale me3 hamon malole madarzadi k to 2meidani nafare aval shod kafie adam khodesh bekhad............
سلام عزیزم خوش اومدیbale me3 hamon malole madarzadi k to 2meidani nafare aval shod kafie adam khodesh bekhad............
منظورم عموم انسانهاي روي زمينه!!!! گاهي كه به اطراف نگاه مي كنم با نابرابري هاي وحشتناكي مواجه مي شم!!!!!!! به خودم مي گم اگه بابام پول خريد كتابو نداشت من به كجا مي رفتم!!!!!!!! البته اين نمونه ي كوچكيه!!!!!!!!!!!!جواب سوال اقا مازيار عزيز
مونده جه تعريفي از مو فقيت داشته باشم اكه تعريف عموم باشه بله جون عموم موفقيت را در پول مقام مي بينند
و ادم پولدار هم در تمام شرايط جامعه وجود دارد و مي تواند پول بدست اورد
والي اكه سليقه باشه نه نمي تواند مثلا اكه كسي قبولي در كنكورراموفقيت حساب كنه
ولي امكان شركت در كلاس كنكور رانداشته باشدنمي تواندقبول شوداكه هم قبول شود به سختي قبول مي شود
حال اكه برعكس باشد وفرد ديكري با شكرت در كلاسهايه كنكور قبول شود اون موقع ايشون موفقتر ازفرد او ل بوده
هر انساني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عدالت يكم روي زمين ضعف دارها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرزانه جون ببخشن نديدمتون شما هم خوش اومدين
سلام جونم فداتسلام عزیزم خوش اومدی
بعضي ها واقعا بدبختن!!!!!!!!! هر كاري بكنن نمي تونن از منجلابي كه توش هستن خارج بشن!!!!!!!!!!!!!! هميشه اين نمونه ها منو متاثر مي كنه!!!!!!!!!!!!!!راس میگی مازیار با این حرفت موافقم
سلام جونمسلام يسنا جون دير اومدي
نه مازيار همرو ميزبون كرده، خودش مهمون شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینطرفا شیرینی پیدا میشه ما هم بیایم؟؟؟
شنیدم مازیار همرو مهمون کرده.........................
راستی ما یه قراری گذاشته بودیم که ادرس فیس بوکمونو تو پست خصوصی به هم بگیم از کسی خبری نشد ها.سلام جونم
صفحه فیس بوکم قفل شده هر کاری میکنم باز نمیشه
درگیر اونم..........
چاکریم
خسیسن شیرینی بده نیستن اینااینطرفا شیرینی پیدا میشه ما هم بیایم؟؟؟
البته من هر كاري كردم با تلاشه خودم بوده!!! حتي يه كلاسم نرفتم!!!!!!!!!!!!!!!! و با اعتماد بنفس مي گم اين رتبه ي 13 حقم نبوده!!! چون در لحظه ي بحراني نتونستم به اعصابم مسلط باشم!!!!!!!!!! دوستان من فردا بايد برم كوه، مي رم لا لا. باي باي دوستان!!!!!!!!!!منم همينو مي كم مازيار جون از اينجور ادمايه موفق دوره بر من زياده كه با پول توانسته اند مقام رتبه كسب كند كه از منم خيلي ضعيف بودنند البته منظورم شماها نيستين يد فه فكر نكنيد با شما هستم خداي نكرده زبونم لال
چند روز نبودی نگران شدیم عزیزماینطرفا شیرینی پیدا میشه ما هم بیایم؟؟؟
گفتم بیان نتیجه رو اینجا بگنفرزانه جون شما همه را كشيدن اون تابيك والان همه دارن زبان جيني ياد مي كيرن ما هم اينجا تنها مونديم