mlarchitect
کاربر فعال
سلام دوباره....
راستی...
اونایی که خیامو زدن خودشونو واسه آزمون اسکیس آماده می کنن؟؟؟
راستی...
اونایی که خیامو زدن خودشونو واسه آزمون اسکیس آماده می کنن؟؟؟
باز شما اون دوتا ترم اسکیس کار کردین کمی.
ولی خودی کخ میدونیتو ساخت ارائه 1 ما فقط مبانی نظری کار کردیم با کلاز
ترم 2 که استاد محمدزاده بجای ساخت ارائه هندسه یاد داد
ترم 3 که واقعا فوق العاده بود استاد گروه ما میدیدی که من دائم سر کلاسش حضور داشتم![]()
تو هم گل کاشتی. ولی باید اعتراف کرد ما 6 تا گل کاشتیم.چون من از خیلی از بچه ها انتظار رتبه داشتم مخصوصا شفیعی لطفی عباسی ولی اونا ................
آره من خودم خيلي ميام سر مي زنم، اما درست زماني كه من ديسكانكت مي شم، تاپيك پر مي شه از پست هاي مختلف!!! شانسه ماهه ديگه!!!آخه اینجوری هر کی یه ساعتی میاد،بعد همه ام غر میزنن که چرا هیچکس نیست!!!!!!!!!!!!!همه هستن اما تو ساعتای مختلف.....
بچه ها بیاید همگی تو 1 ساعت معینمشخص کنیم که اونموقع بیایم...آره من خودم خيلي ميام سر مي زنم، اما درست زماني كه من ديسكانكت مي شم، تاپيك پر مي شه از پست هاي مختلف!!! شانسه ماهه ديگه!!!![]()
براي كنكور كارشناسي ناپيوسته سعي كن روي رياضي خيلي سرمايه گذاري كني(مخصوصا بحث مشتق،كه بيشتر سوالا از مشتقه) براي تاريخ معماري هم كتاب "معماري معاصر غرب" رو حتما بخون،تو چند سال گذشته بيشتر سوالا از معماري مدرن به بعد اومده.. امسال هم كه ما كنكور داديم 80% سوالاي تاريخ از مدرن به بعد بود..اما كتاب معماري جهان ابراهيم زارعي رو هم حتما بخون.. چون تضميني نيست كه تو كنكور 91 هم مثل سالاي گذشته سوال بياد.سلام میشه کمکم کنید من 1 ترم دیگه کاردانیم تمومه واسه کارشناسی چی بخونم چکار باید بکنم راهنماییم کنید
من که شبا همیشه حاضرم.کلا هرموقع بگین میام.اگه همه باهم تو یه موقع باییم تاپیک شلوغ میشه و باهم تبادل اطلاعات میکنیمبه نظرم اگه شبا بيايم بهتر باشه... جون تو روز همه كار دارن و كم پيش مياد كه همه بچه ها باشن.. من كه خودم بيشتر وقتا 10 شب به بعد ميام...حالا امروز استثنا شده كه الن اومدم..
اره منم هينطوريم...آره من خودم خيلي ميام سر مي زنم، اما درست زماني كه من ديسكانكت مي شم، تاپيك پر مي شه از پست هاي مختلف!!! شانسه ماهه ديگه!!!![]()
اره با فائقه جون موافقم رو ریاضی خیلی سرمایه گذاری کن.خود منو ریاضی نجات داده تو کنکور امسال.الان که وقت داری بشین منابع اصلی بخون.بعد اخراش از کتابای مدرسان و پارسه استفاده کن.من که کتاب تاریخ پارسه رو خیلی دوس داشتم تقریبا کامل بود.البته من یه دورم کتاب ابراهیم زارعی رو خونده بودم.برا عناصر کتاب جلیل شاهی کتاب خوبیه ما اخرا فهمیدیم و وقت نشود بخونیمش.ولی بازم میگم ریاضی غوغا میکنهبراي كنكور كارشناسي ناپيوسته سعي كن روي رياضي خيلي سرمايه گذاري كني(مخصوصا بحث مشتق،كه بيشتر سوالا از مشتقه) براي تاريخ معماري هم كتاب "معماري معاصر غرب" رو حتما بخون،تو چند سال گذشته بيشتر سوالا از معماري مدرن به بعد اومده.. امسال هم كه ما كنكور داديم 80% سوالاي تاريخ از مدرن به بعد بود..اما كتاب معماري جهان ابراهيم زارعي رو هم حتما بخون.. چون تضميني نيست كه تو كنكور 91 هم مثل سالاي گذشته سوال بياد.
من خودم همه كتابا و جزوه هاي پارسه رو خوندم (چون خلاصه همه منابع اصلي و نكات مهمش رو آورده) خيلي هم راضي بودم....
پس شب منتظرتم عزیزم.من که هستم امیدوارم بچه ها هم بیان.اصلا الان هرکس بیاد بگه چه ساعتی میتونه بیاد.اره منم هينطوريم...البته بچه ها هم كمتر سر ميزننا..اما اگه تو يه ساعت مشخصي باشه همه با هم ميايم و با هم ميريم...
من شب ميام دوباره ...ساعت 10 و 11... اگه همه بودن هماهنگ ميكنيم...![]()
خوب وقتی همه جمع شدیم در مورد چی بحرفیم؟پس شب منتظرتم عزیزم.من که هستم امیدوارم بچه ها هم بیان.اصلا الان هرکس بیاد بگه چه ساعتی میتونه بیاد.
واسه مباني نظري كتابهاي طراحي معماري، رنگشناسي و... هنرستان خيلي مفبده!!! و همينطور چند تا سوال اول مباني نظري كه معلوم نبود از كجا اومدن، ماله كتاب مبادي سواد بصري بود!!! به نظرم اگر براي شروع كتابهاي هنرستان خونده بشه عاليه!!! چون اونا چكيده اي ساده و مفيد از رفرنس هاي اصلي هستن!!!اره با فائقه جون موافقم رو ریاضی خیلی سرمایه گذاری کن.خود منو ریاضی نجات داده تو کنکور امسال.الان که وقت داری بشین منابع اصلی بخون.بعد اخراش از کتابای مدرسان و پارسه استفاده کن.من که کتاب تاریخ پارسه رو خیلی دوس داشتم تقریبا کامل بود.البته من یه دورم کتاب ابراهیم زارعی رو خونده بودم.برا عناصر کتاب جلیل شاهی کتاب خوبیه ما اخرا فهمیدیم و وقت نشود بخونیمش.ولی بازم میگم ریاضی غوغا میکنه
راستی برا مبانی نظری هم یه کتاب خوب پیدا کن چون امسال معلوم نبود سوالا از کجا بود
آره هم يه تاپيكي باشه كه بچه هايي تو شرايط ما ( كه چشم اندازه ارشد داريم) بتونيم با هم دوستانه حرف بزنيم و هم مشكلات علميمون رو اونجا مطرح كنيم!!!خوب وقتی همه جمع شدیم در مورد چی بحرفیم؟
بعدشم فرزانه جون من فکر نمیکنم این تاپیک تاپیک مناسبی واسه جمع شدن باشه
آخه اینجا مشکلات کارشناسی مطرح میشه نه گپ و گفت یه جمع دوستانه!
اگه میخوای بچه ها جمع شن با اجازه ی اقای صدیق یه تاپیک توپ بزن تا همیشه بمونه و بچه ها اونجا بیان
راستش من واقعا تعجب کردم...یادمه ترم پیش یکی از بچه ها رفت برای دوستش پرسید گفتن حدود 30-25 نفر پذیرش آزاد داریم..صوفیا جان دانشگا شما که امسال ترکوند بت 5 نفری که برداشت...منو دیگه اونجا را نمیدن که....
خیلی عالیه...من که کاملا پایه ام!آره هم يه تاپيكي باشه كه بچه هايي تو شرايط ما ( كه چشم اندازه ارشد داريم) بتونيم با هم دوستانه حرف بزنيم و هم مشكلات علميمون رو اونجا مطرح كنيم!!!
آخه پارسال هم همينطوري بود!!! كل 30 نفري كه مي گرفتو زده بود وبژه ي فرهنگيان!!! بعد شنيدم داوطلب آزادم گرفته!!! فك مي كردم امسال هم اينطوري شه!!! واقعا نامرديه!!!راستش من واقعا تعجب کردم...یادمه ترم پیش یکی از بچه ها رفت برای دوستش پرسید گفتن حدود 30-25 نفر پذیرش آزاد داریم..
نفهمیدم چجوری شد 5 تا! ظاهرا میخوان این ترم فرهنگیارو هم با پذیرش آزاد تلفیق کنن
یعنی این 5 نفر بخت برگشته باید با 20,30 تا فرهنگی نخبه!!! سر یه کلاس باشن...واقعا تاسف انگیزه!
اينو ديگه فرزانه بايد تصميم بگيره!!! I have no Ideaخیلی عالیه...من که کاملا پایه ام!
حالا اسم تاپیکو چی بذاریم؟؟؟
پارسال که 40 نفر داوطلب آزاد گرفتن...آخه پارسال هم همينطوري بود!!! كل 30 نفري كه مي گرفتو زده بود وبژه ي فرهنگيان!!! بعد شنيدم داوطلب آزادم گرفته!!! فك مي كردم امسال هم اينطوري شه!!! واقعا نامرديه!!!
نه نفيسه ما هستيم!!! من فك كردم خودم اينطوريم!!! تا ميام همه ميرن، تمام حرفام كمونه ميكنه!!!ای بابا دوباره من که الان اومدم همه رفتن...![]()
سلام مازیار بالاخره یکی بود جواب بده...نه نفيسه ما هستيم!!! من فك كردم خودم اينطوريم!!! تا ميام همه ميرن، تمام حرفام كمونه ميكنه!!!
سلام به همه بچه های کارشناسی نا پیوسته و همه دوستای خودم
بچه ها سر انتخاب رشته زنگ زدم به استادم که خیلی باهاش کار کردم رتبه خودم رو گفتم راستی استادمون هم کارشناسی ناپیوسته بوده که رجایی خونده
بعد برگشته میگه شما ها اگه برین غیر انتفاعی واقعا تمام استعدادتون از بین می ره به نظر من بمون واسه ساله دیگه که رتبه بهتری بیار
اگه دانشگاه خودتون قبول شدی نرو
نظر شما ها رو میخوام بدونم واقعا این درسته که اگه قبول شدم نرم ؟؟؟ ریسکش بالا نیس ؟؟؟؟ من ریاضیم خوب نیست اگه بمونم واسه سال دیگه اگه ریاضی نزنم 2 رقمی می شم ؟؟؟؟
همین الان به مدیر باشگاه پیام دادم و ازش اجازه خواستم یه تاپیک بزنم امیدوارم اجازه بدهاينو ديگه فرزانه بايد تصميم بگيره!!! I have no Idea
واسه مباني نظري كتابهاي طراحي معماري، رنگشناسي و... هنرستان خيلي مفبده!!! و همينطور چند تا سوال اول مباني نظري كه معلوم نبود از كجا اومدن، ماله كتاب مبادي سواد بصري بود!!! به نظرم اگر براي شروع كتابهاي هنرستان خونده بشه عاليه!!! چون اونا چكيده اي ساده و مفيد از رفرنس هاي اصلي هستن!!!
کدوم غیر انتفاهی درس می خونی ؟سلام به همه بچه های کارشناسی نا پیوسته و همه دوستای خودم
بچه ها سر انتخاب رشته زنگ زدم به استادم که خیلی باهاش کار کردم رتبه خودم رو گفتم راستی استادمون هم کارشناسی ناپیوسته بوده که رجایی خونده
بعد برگشته میگه شما ها اگه برین غیر انتفاعی واقعا تمام استعدادتون از بین می ره به نظر من بمون واسه ساله دیگه که رتبه بهتری بیار
نظر شما ها رو میخوام بدونم واقعا این درسته که اگه قبول شدم نرم ؟؟؟ ریسکش بالا نیس ؟؟؟؟ من ریاضیم خوب نیست اگه بمونم واسه سال دیگه اگه ریاضی نزنم 2 رقمی می شم ؟؟؟؟
چرا درباره ي اثر گشتالت هست!!! تو هنرستان نيست!!! منظورم اين بود كتاباي هنرستان خيلي خوبن!!!ولی من کتاب هنر های تجسمی هنرستان و کتاب مبادب سواد بصری خونده بودم اونجا این چنین مطالبی نبود ها...............
عزیزم به نظر من پشت کنکور موندن خیلی سخته من که خودم تو کنکور سراسری پشت کنکور موندم موندم سختیش چیه.باید خیلی روحیت بالا باشه.سلام به همه بچه های کارشناسی نا پیوسته و همه دوستای خودم
اره کتابای هنرستان خیلی خوبن من قبول دارم منظورم این بود که کافی نیستن.هرچی منابع بیشتری خونده بشه بهتره.چرا درباره ي اثر گشتالت هست!!! تو هنرستان نيست!!! منظورم اين بود كتاباي هنرستان خيلي خوبن!!!