الـــــــــــههههییییییشما زیرآب بودین هیچوقت پست نمیدین
ماشالله به این نفس
اوااااااااااااااااااااااااااااا
من پست ندادم
قهرم![]()
من پستاتو ندیدم خوب![]()
الـــــــــــههههییییییشما زیرآب بودین هیچوقت پست نمیدین
ماشالله به این نفس
اوااااااااااااااااااااااااااااا
من پست ندادم
قهرم![]()
من پستاتو ندیدم خوب![]()
من نمیدونم برای چی دعوا شد اینجا ولی خیلی بد شد
این تاپیک میتونه برای سالهای بعد هم که بچه ها کنکور میدن مفید باشه
خواهشا انقدر اسپم بارون نکنید اینجارو
اینجا برای کنکوری ها هستش
پذيرش دانشجو بدون كنكور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسلام آباد غرب
آنا- واحد اسلام آباد غرب از میان دارندگان مدارک پیش دانشگاهی، فنی حرفه ای و کارودانش در مقطع کاردانی به صورت بدون کنکور در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد:
1- برق الکترونیک 2- برق الکتروتکنیک 3- معماری 4- کامپیوتر 5- مکانیک 6- فناوری اطلاعات و ارتباطات (ict) 7- ساختمان 8- حسابداری 9- مدیریت 10- تربیت بدنی 11- آموزش معلمان (ادبیات فارسی- زبان انگلیسی- دینی و عربی)
http://www.ana.ir/news_view.php?id=33086
سلام به همه بچه ها به خصوص ارتمیس عزیز که باب اشنایی من با باشگاه شددددددددددد
من تازه تازه می خوام بیام تو جمع شماها شماها می خواید برید ؟
این چه کاریه ؟
فک کنم عمر محفل 3-4 سالی باشه.این کارو نکنید حالا یه چندتا تازه وارد اومدن یه چی گفتن شما به دل نگیرید به کارتون ادامه بدید.محفلتون خیلی باحاله به من که خیلی کمک کردین.بمونیدو گرما بخش این محفل شید.گود زورخونه بی پهلون گود نیس محفلم بدون قدیمیاش محفل نیس.بچه هایه تازه وارد حواصتونو جمع کنیداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز من چیزی در این مورد نمی دونمسلام درسته میگن معدل بالای هر دانشگاهی بدون کنکور پذیرش میشه؟«آخه من دوستم نفر اول معماری شد حدود 18وخرده ای سوره پذیرش شد»من نفر دوم شدم با معدل 18 و خرده ای من نمی تونم مثلا جابر ابن حیان بدون کنکور پذیرش بشم؟اگه از دوستان کسی چیزی می دونه لطف کنه جواب بده خیلی برام مهمه.ممنون
سلام درسته میگن معدل بالای هر دانشگاهی بدون کنکور پذیرش میشه؟«آخه من دوستم نفر اول معماری شد حدود 18وخرده ای سوره پذیرش شد»من نفر دوم شدم با معدل 18 و خرده ای من نمی تونم مثلا جابر ابن حیان بدون کنکور پذیرش بشم؟اگه از دوستان کسی چیزی می دونه لطف کنه جواب بده خیلی برام مهمه.ممنون
سیلامیه سلام افسرده
بچه ها ببخشید می خوام پیشتون دردل کنم
حالم خیلی گرفته
امروز یه موضوعی پیش اومد که از رشته خودم ناامید شدم
حتی نمیتونم شیتهامو واسه فردا که تحویل موقت پایان ناممه آماده کنم
شما درکم می کنید
سلام چراموضوعی پیش آمدهیه سلام افسرده
بچه ها ببخشید می خوام پیشتون دردل کنم
حالم خیلی گرفته
امروز یه موضوعی پیش اومد که از رشته خودم ناامید شدم
حتی نمیتونم شیتهامو واسه فردا که تحویل موقت پایان ناممه آماده کنم
شما درکم می کنید
چی گفتن؟دعوا که نه ولی به رشتم ومدرکم توهین شده
خیلی ناراحتم
به حالت قهر از سرکاراومدم خونه
هرچی رئیسم زنگ زد وتوضیح داد حالم خوب نشده
فردا هم نمی خوام برم سرکار
عمرانیها در مورد ما معمارها چی فکر می کنن ؟
قصد توهین ندارم ولی اصلا رشته مارو قبول ندارن
ببین دوست من عمران رشته خوبیه ومعماری هم به همین صورت این مسئله همیشه بوده بقولی عمرانی ها درواقع فکرمیکنند ما نقاشی میکنیم چون خودم هم شاغلم وکارساختمانی انجام میدن تو مشاوردعوا که نه ولی به رشتم ومدرکم توهین شده
خیلی ناراحتم
یک چیزهم بگم بامهندس عمران کارکردن همینه ان شاء... مدرکت رومیگیری وپروانه اشتغال هم بعدش همه چیز اون وقت فرق میکنه خانم مهندس چراانقدرناراحتی بخندببین دوست من عمران رشته خوبیه ومعماری هم به همین صورت این مسئله همیشه بوده بقولی عمرانی ها درواقع فکرمیکنند ما نقاشی میکنیم چون خودم هم شاغلم وکارساختمانی انجام میدن تو مشاور
ولی یک چیزجالب بگم که خیلی برای عمرانی ها سخته اونم اینه که معمارها میتونند ازسهمیه برای طراحی استفاده بکنند علاوه برنظارت واجرا ولی عمرانی ها فقط نظارت واجراتازه سهمیه معمارها بیشترهم هست خوب دوست من تو کارحرفه ای ببینم معمارمیتونه بیشترمانوربده یا عمرانی ها
طرح نهاییت با کیه؟دعوا که نه ولی به رشتم ومدرکم توهین شده
خیلی ناراحتم
کی گفته صلاحیت برای اجرانداره میتونی ازنظام مهندسی سوال کنی این حرفا چیه ویک موضوع دیگه خوب عمرانی ها چون قالب رشته اونها مسائل اجرای ومحاسبه هست خوب طبیعی هست که تواجرامسلط ترباشند ولی اما داره معمارچی معمارهم میتونه دراجراباشه البته تو چهارچوب کاری خودش خیلی ازشرکت های پیمانکاری هستند که مسئولیت یک کارگاه رابه یک معمارمیدن نمونه هم زیاده ولی خوب معماریک طراح هست وکارش مشاوریعنی یک پله بالاترخوب فکر کنم ما بیشتر بتونیم
ولی قبول کنین که تو اجرا اونها قویترن
فکرشو بکنین بگن مدرکت صلاحیت برای اجرا نداره
شایدم تقصیر از منه
دعوا که نه ولی به رشتم ومدرکم توهین شده
خیلی ناراحتم
خوب زمانی که فعالیت خودت رودرقالب یک مهندس وبه عنوان یک شخص حقوقی شروع کنی وسطح درآمدروببینن متوجه میشن من دوستم مهندس معمار هست خیلی هم صمیمی هستیم درعرض 3سال ماشین 206 شد هیونداباورمیکنیسلام. دوست عزيز عمراني ها كه خوبه . از نظر پدر مادر من تنها رشته بهترين رشته تو كل كائنات- اين دنيا -اون دنيا فقط پزشكي هست. اصلا رشته منو قبول ندارن. و هميشه در كل زندگيم دارم اين مطلب به گونه هاي مختلف ابراز مي كنن. مخصوصا كه من كارداني هم بودم.به حرف عمراني يا غير عمراني كه نبايد از رشته به اين توپي خسته ناراحت شد. هميشه يادتون باشه خدا تنها عده ي خاص مثل خودش معمار افريد(البته ما معمار ها در مقياس خيلي كوچكتر هستيم)
درست مثل حرف بابامسلام. دوست عزيز عمراني ها كه خوبه . از نظر پدر مادر من تنها رشته بهترين رشته تو كل كائنات- اين دنيا -اون دنيا فقط پزشكي هست. اصلا رشته منو قبول ندارن. و هميشه در كل زندگيم دارم اين مطلب به گونه هاي مختلف ابراز مي كنن. مخصوصا كه من كارداني هم بودم.به حرف عمراني يا غير عمراني كه نبايد از رشته به اين توپي خسته ناراحت شد. هميشه يادتون باشه خدا تنها عده ي خاص مثل خودش معمار افريد(البته ما معمار ها در مقياس خيلي كوچكتر هستيم)