احتمالا میام تهران که گوشی بخرم..خونتون نمیام دیگه زشته![]()

نه دیگه زحمت نمی دم
راستی دوستان احتمالا تا یکی 2 هفته دیگه نیستم..حلال کنید![]()
حالا سفر قندهار میری مگه

احتمالا میام تهران که گوشی بخرم..خونتون نمیام دیگه زشته![]()
نه دیگه زحمت نمی دم
راستی دوستان احتمالا تا یکی 2 هفته دیگه نیستم..حلال کنید![]()
شاید یه سر اونجا هم رفتم
حالا سفر قندهار میری مگه![]()
چرا الانم دوست دارم ولی به دردسر رفت و آمدش و سختی کشیدنش که فکر میکنم میترسمخب آمل رو که دوست داشتی؟!
حالا قبول شی نمیخوای بری؟
خوش باشیتشکرام تموم شد
این سری دیگه رفتم خوش باشین![]()
سلام امین جان خوب هستیبه این دوتا لینک زیر مراجعه کنید شاید کمک تون کنه.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=38254&page=17
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=56051&page=3
ممنون شما خوبین؟سلام امین جان خوب هستی
سلامتی فقط از دست برخورد بچه های تاپیک با تازه واردا دلخورم . جالبه که ادعای صمیمیت و همه چی شونم میشه.وقتیم از یه تازه وارد دفاع می کنیم از چپ و چار می ریزن سر آدم. حیف که نه وقتشو دارم نه درست می دونم که باهاشون کل کل کنم فقط گاهی وقتا تحملم سر میاد و اعتراض می کنم به برخوردشون. شما چه خبر؟ خوش که می گذره ایشالله.منم خوبم چه خبرامین جان
سلام دوست عزیزشب خوشمن دارم میرم
به همتون خوش بگذره
یه مدته یه عده از دوستان تیشه به ریشه قدیمی ترین تاپیک باشگاه زدند و محفل دوستانه رو خراب کردند. نمیدونم چه فکری کردند ولی بارها بهشون گفته شد که اگه از این فضا خوشتون نمیاد اینجا نیاید اما مثل اینکه رفاقت و دوستی یک سری بچه های اینجا برای بعضی از افراد گرون تموم شده و خیلی ناراحتن.
با این وضعیت که دوستان ثابت دیگه علاقه ایی به پست دادن تو این تاپیک از خودشون نشون نمیدن و تاپیک از حالت قبلی خودش خارج شده من هم ترجیح میدم که دیگه تو این تاپیک فعالیت نکنم.
نه چرا ميرينباهات موافقم علی
منم دیگه نمیام
دیگه حسش نیست یعنی دیگه کسی نیست خودخواهیه یه عده ریخت به هم همه چیزو. نمیدونم ما هم یه روزی تازه وارد بودیم اولین پستای من تو همین تاپیکه اما از این اتفاقا نیوفتاد. هم من هم فرزانه4012 هم ندا مهتاب مجتبی........ فقط چند نفر مشکل پیدا کردن حالام که ما رفتیم. این شما اینم محفله دوستانه کارشناسی ناپیوسته
وجودشما که مسلما الزامی هست برای اینجا دراین شکی نیست دوستان دیگرهم که دارای سابقه هستند خیلی کمک هست به این تالارمن تقریبا دوسال هست تو این تاپیک میام و پست میزارم
تا سال قبل همین موقع ها اسم تاپیک بود کارشناسی ناپیوسته معماری....بعد چون سال قبل بچه های پشت کنکوریه زیادی بودن و با هم اینجا پست میدادن و بعضی موقع هم از بحث کنکور خارج میشدن مدیران قرار شدکه اسم تاپیک رو بزارن محفل دوستانه کارشناسی نا پیوسته معماری
از اون موقع هم من و چند تا از دوستان(سحر و سیناو..)اینجا هستیم و اگه کسی از دوستان سوالی داشت سریعا جوابشو میدادم و راهنماییش میکردیم...
درضمن بعد از اینکه اسم تاپیک عوض شد چند تا پیک در مورد کنکور زده شد تا دوستانی که در مورد کنکور سوالی داشتن برن اونجا
ما هم رفتیم
مشخص نیست احتمالا 2تا3روزدیگهسلام کسی خبر داره نتایج رو کی می دن؟
مشخص نیست احتمالا 2تا3روزدیگه
چراناراحتی شماهم قبول میشیوای راس میگی؟
باز دپرس شدم خوش به حال اونایی که قبول می شن![]()
چراناراحتی شماهم قبول میشی
یه مدته یه عده از دوستان تیشه به ریشه قدیمی ترین تاپیک باشگاه زدند و محفل دوستانه رو خراب کردند. نمیدونم چه فکری کردند ولی بارها بهشون گفته شد که اگه از این فضا خوشتون نمیاد اینجا نیاید اما مثل اینکه رفاقت و دوستی یک سری بچه های اینجا برای بعضی از افراد گرون تموم شده و خیلی ناراحتن.
با این وضعیت که دوستان ثابت دیگه علاقه ایی به پست دادن تو این تاپیک از خودشون نشون نمیدن و تاپیک از حالت قبلی خودش خارج شده من هم ترجیح میدم که دیگه تو این تاپیک فعالیت نکنم.
باهات موافقم علی
منم دیگه نمیام
دیگه حسش نیست یعنی دیگه کسی نیست خودخواهیه یه عده ریخت به هم همه چیزو. نمیدونم ما هم یه روزی تازه وارد بودیم اولین پستای من تو همین تاپیکه اما از این اتفاقا نیوفتاد. هم من هم فرزانه4012 هم ندا مهتاب مجتبی........ فقط چند نفر مشکل پیدا کردن حالام که ما رفتیم. این شما اینم محفله دوستانه کارشناسی ناپیوسته
پس اگه شما رفتين منم نيستم خداحافظ.من تقریبا دوسال هست تو این تاپیک میام و پست میزارم
تا سال قبل همین موقع ها اسم تاپیک بود کارشناسی ناپیوسته معماری....بعد چون سال قبل بچه های پشت کنکوریه زیادی بودن و با هم اینجا پست میدادن و بعضی موقع هم از بحث کنکور خارج میشدن مدیران قرار شدکه اسم تاپیک رو بزارن محفل دوستانه کارشناسی نا پیوسته معماری
از اون موقع هم من و چند تا از دوستان(سحر و سیناو..)اینجا هستیم و اگه کسی از دوستان سوالی داشت سریعا جوابشو میدادم و راهنماییش میکردیم...
درضمن بعد از اینکه اسم تاپیک عوض شد چند تا پیک در مورد کنکور زده شد تا دوستانی که در مورد کنکور سوالی داشتن برن اونجا
ما هم رفتیم
باهات موافقم علی
منم دیگه نمیام
قوی به کارتون ادامه بدیدمن تقریبا دوسال هست تو این تاپیک میام و پست میزارم
ما هم رفتیم